![]() |
Jeżeli można wygrać mistrza bez napastników to jest jeszcze dla nas szansa :P
plus konkurencja musi być totalnymi frajerami |
Cytat:
|
Zgadza sie, jesli dzis przegraja albo zremisuja to z Legia musza koniecznie wygrac.
|
Cytat:
|
Podsumowując ,w sumie to dobrze się stało że w dupe dostali. Teraz mecz z Legią będzie meczem o wszystko, szansą na wymazanie tych 6 kompromitacji z tego sezonu + s****ienia się w Pucharach. Teraz naprawde zobaczymy na co stac tych panów....
|
drugie karnego tez nie odgwizdał dla korony, wiec sedziego zostawcie w spokoju... nasze grajki zawalily i tyle.
|
Kompromitacja!!!
Trzeba wygrac wszystkie spotkania do konca. Mecz z Legia bedzie meczem o MP. |
Fajnie że Kasperczak zrobił tylko dwie zmiany. Boguski grał super nie trzeba było go przecież zdejmować.
|
Jeżeli Amica nie straci punktów w meczu ze Śląskiem to duży wpływ na mistrzostwo będzie miał mecz z Legią. Krótko mówiąc, trzeba ten mecz po prostu wygrać...
|
FRAJERZY
Skoro chce wam sie grać tylko ostatnie 10 min to pokazuje wam serdecznego wała. Dziękuje za całkowite zjebanie mi humoru na wieczór. Jak z Legią nie wygracie do domu Z BUTA wracacie! |
Cytat:
chociaż po 6 porażkach w sezonie... to i moralność nakazuje tego mistrza nie przyjąć :-P |
Cytat:
|
Nasze "gwiazdki" odstawiły chujnię z grzybnią...
|
Ciśnie się tylko jedno zdanie na usta - Nie mamy ofensywy. Co zrobił dzisiaj Brożek, co Boguski?
Ruch remisuje z Legią, Lech wygrywa ze Śląskiem my remisujemy z Legią i po mistrzostwie. |
Jeszcze słowo, skoro Brożek jest w tak ****...wej formie, to może niech sobie odpocznie i Mały za niego zagra w ataku.
Nosz qrwa jakie t nieporadne wszystko :( |
Nie mogłem być dziś na meczu z powodu pracy, więc słuchałem transmisji w radio i powiem wprost - doping fatalny. Zamiast jechać cały czas z Jazda, Jazda, Jazda lub Walczyć, Wisła Walczyć mieliśmy fantastyczny pokaz mruczanek - tak to można śpiewać jak się prowadzi z 3:0, ale dziś drużyna potrzebowała wsparcia i go nie otrzymała...
|
Prawda jest taka, że wykorzystaliśmy margines błędu. Trzeba liczyć na to, że nasi Bracia ze Śląska nam pomogą i nie dadzą Lechowi wygrać. Legia- Ruch to musi być remis, inaczej będzie naprawdę ciasno w czubie. Po meczach z Legią i Cracovia, a potem z Bełchatowem i Arką byłem pewny, że Wisła już swoje w tym sezonie przegrała, ale jak widać to jeszcze nie wszystko. Jeśli ktoś szuka pozytywnych aspektów tego meczu to Marcelo i Diaz nie dostali kartki, więc zagrają z Legią.
|
Kim my ****A GRAMY ???
Wszyscy powinni iść na korepetycje do Issy Ba. Żaden nie potrafi przyjąć dobrze piłki , rozegrać spokojnie, wrzucić w pole karne, oddać celny strzał, przedryblować . Jak dla mnie połowa kładu po sezonie do wywalenia ! |
brawa za granie na remis z Lechem
w dupe z mistrzostwem jak nas połowa ligi ogrywa 4 porażka u siebie to jakis swoisty rekord jest Wisły zdaje sie |
Małecki? Co on robi? Czy on potrafi się tylko "kiwać", choć i tak nie umie... Gramy cały sezon na wyjeździe, ale to już któraś porażka 0-1.. ŻE-NA-DA, nie z powodu wyniku, a gry.
|
Cytat:
Tak myślę, że mamy te 4 pkty przewagi nad Lechem, pewnie w niedziele będzie to już tylko punkt. Boję się by to co im zabrał los w zeszłym sezonie teraz nie oddał :evil: Mimo tego, że nasi grali ogromny piach, to mieli okazje w drugiej części by zremisować albo i wygrać. No cóż, niestety Sobol nie zawsze będzie nam ratował tyłki, a Łobo wygrywać nam mistrza ma zamiar chyba już tylko w Gdańsku. Masakra.. Przed tak trudną końcówką oni sobie zawalają koncertowo mecz z Koroną. Nie ma jak profesjonalizm (podejście) w naszej lidze. Co do Korony- dlaczego z nami a nie z Legią? :evil: Co by się troszkę odluzować: `Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły mecz, co mi Cię* zabrał Ciężko było tak po prostu z porażką pogodzić się I usłyszeć, że to może być koniec... ` *Cię- tu: Mistrzostwo PL ;) Taki mały edit Iry |
Brożek Paweł dziś nie istniał !!! Coś jest nie tak ,mimo wszystko nie graliśmy fatalnie
|
Gra sie do konca, wiec jeszcze 3 kolejki.
Co z was za kibice, którzy pisza ze dzis tracimy mistrza? Taka jest wasza wiara? ojejku, wracajcie oglądac Barcelone, ona wygrywa 95% swoich meczy. Boguski jest dziewczyna. tyle. |
To spotkanie pokazało jaka WISŁA jest naprawdę ,ale kolejka jeszcze nie skończona więc może nie bedzie tak żle :)
|
Lidera mamy, za ... go oddamy! ...oddamy ... oj oddamy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja powiem tak, to nie wina Henia tylko mentalność naszych kopaczy. Tu nawet Mourinho nic nie da. Rozgonić to towarzystwo, tak jak legła 9 kolesi out, tak i u nas.
|
w tej chwili to Lech ma większe szanse na mistrzostwo
Wisła nie może nawet zremisować trzy wygrane? w tym z Legią w Wawie i derby, możliwe ale cholernie ciężkie do wykonania a Lech w takim wypadku może nawet zremisować jeden z czterech meczy, gra z Ruchem... ale tenże gra non stop, ma mecze w PP, tydzień przed gra z Legią a następnie Pogonią w Szczecinie... a potem dopiero Lech... ...teraz pozostała już tylko wiara :( i ja wierzę PS. nie mam pretensji o całość sezonu do piłkarzy (to nie ich wina że są słabi(o umiejętnościach mówię) ale do osób które zarządzały czy decydowały w klubie, ich długofalowej polityki... gdyby mieć dwóch dobrych piłkarzy lub choćby kadrę bez dziur... to już byśmy świętowali |
Cytat:
|
Cytat:
Przegraliśmy mecz, po słabej grze. Bywa. Wciąż mamy minimum punkt przewagi i sprawa mistrzostwa jest otwarta. To jest realna ocena sytuacji. To, co wy tutaj tworzycie to jest żałość i żenada. Rzygać mi się chce, kiedy czytam takie komentarze jak ten zacytowany. Zgadza się w nim tylko data i godzina - reszta to już jakieś emo-wynurzenia. Coś mi mówi, że niektórzy bardzo źle trafili... |
Straszna padlina gdyby nie to że gra Wisła po 20 minutach dałbym sobie spokój z oglądaniem. Korona w I połowie powinna prowadzić wyżej w II połowce gra Wisły lepsza ale niewystarczająca na scyzorów. Zastanawia mnie czy naprawdę Christov jest tak słaby, że nawet nie wpuścił go Kasperczak za Boguskiego?? Cracovia, Legia, Arka teraz Korona wszystke te mecze takie same,gra Wisły to totalna padaka bez żadnej płynnej. szybkiej akcji.
|
Kalectwo w 100% postaci, usilna gra skrzydłami, bezsensowne wrzutki, nieudane kontry, przerwane podania, brak dłuższej gry klepką, brak siły, Wisła się po prostu ośmieszyła i pokazała swoją niemoc,
Legia wygrywa z Koroną na wyjeździe a My nie możemy nawet u siebie, coś mi pachnie batami od Legii, które dostanie w mieście w którym mieszkam (fatum meczów z Legią), oby Legia jutro nie wygrała z Ruchem. |
Mecz tragiczny , ale nie najgorszy w tym sezonie . Podobnych było juz z 7-8 .
Mecz z Legią pokaże , czy naprawde zasługujemy na mistrzostwo Polski . Jeśli przegramy , to do nikogo nie możemy miec pretensji - tylko do siebie . Co do samego meczu : tragiczny mecz rozegrali zawodnicy środka pola wraz z napastnikami , szczególnie słabo zagrał Sobol Kirm nie powinien się już pojawić na boisku w tym sezonie , niech już zacznie zwiedzać RPA Małecki niech przestanie drzec ryja , bo to on psuje większość akcji swoimi boskimi dośrodkowaniami nie ma żadnego wytłumaczenia na tak słabe spotkanie , zawodnicy już zaczeli świętować MP czy obchody 1 maja ? |
Cytat:
|
W jakiej formie musi być Christow, skoro Brożek grając tak żenująco [a raczej symulując grę] spędza 90 minut na boisku?
Szkoda, że od początku nie graliśmy tak, jak przez ostatnie 10 minut. Ale przynajmniej "liga będzie ciekawsza"... |
6 porażka w sezonie ale mimo to trzeba wierzyć w mistrzostwo !!! Lament i płacz nic tu nieda trzeba pokonać legie w Warszawie
|
tak naprawdę to nie było 6 przegranych tylko 6 porażek i trzeba podkreślić słowo porażka bo ja nie rozumiem jak można przejść obok meczu. wychodzą z nastawieniem 80 minut nic nie gramy przyciśniemy w ostatnich minutach wygramy. Niestety ja to tak widzę, bo tu nie ma walki przez 90 minut z Lechem jakoś mieli siłę na pressing i porządną grę tutaj nie. Podejście a to Korona przyjeżdża pewno Nikola znowu kartkę chwyci i jakoś to będzie. Druga sprawa to taka że jak można wygrywać jak się nie ma pewnych strzelców, nie wierzę żeby Christov był tak beznadziejny żeby nie było sensu go wpuścić na 20 minut za zajeżdżonych napastników bez formy. Bo jeśli faktycznie by było że jest takim lewusem to gratuluje wydania 130tys euro plus tego co dostaje w postaci pensji myślę że trzeba było dorzucić coś i kupić tego Kiełba.
|
Cytat:
Gra żenująca, doping fatalny, jedyny plus (jak wyżej ktoś wspominał) - brak kartek dla zagrożonych. |
Boguski i z Małeckim najsłabsi. Kto małemu pozwala wykonywać stałe fragmenty gry!!!!!Jak pokazało ostatnie 10 minut meczu grać umieją tylko się im nie chce. W dwóch następnych meczach same chęci mogą nie wystarczyć w przeciwieństwie do dzisiejszego spotkania raczej już po mistrzostwie chyba że Lech i Legia to tacy sami frajerzy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl