![]() |
najlepiej to nie przegrywac w tym meczu, nie za specjalnie wychodzi nam gonienie wyniku
|
Przegrana nie wchodzi w gre.Jezeli mamy odrabiac i isc na majstra to najlepiej wygrania,choc czuje ze lech cos strzeli nam niestety ;/ Trzeba by wrocic na wlasciwiwe tory,ze to Wisła dyktuje gre ! 2:1 dla nas.
|
Cytat:
Wracając do tematu meczu, uważacie, że przesunięcie Diaza na obronę może być dobrym pomysłem czy może wolicie aby zagrał w pomocy ? Swoją drogą podoba się wam gra Juniora w środku pomocy ? Z mojej strony mogę zaryzykować, że wyeliminowanie Diaza z środka pomocy może bardzo zmienić obraz gry na plus, ale z drugiej strony pojawia się wątpliwość kto mógłby go zastąpić... |
Liczyć należy na to, że jakiś nasz kopacz, będzie miał dzień konia i wykaże się niebywałą skutecznością. Bo to ,że okazję będą to wiem na pewno, tylko problem kto ukłuje. No i rzecz niezmiennie niepokojąca. Mariusz Pawełek.
|
Cytat:
Może się okazać ,że Mariusz będzie najpewniejszym punktem drużyny a ci co mają błyszczeć (Boguś ,Mały) będą grać przeciętnie ,ale obym się mylił i wszyscy zagrają na miarę zwycięstwa i przyjadą z Poznania z 3 punktami. |
wydaje sie że wygra ten który lepiej wykorzystał 2 tygodniową przerwe w rozgrywkach bo oba zespoły maja podobny potencjał.Zresztą jak to bywało w poprzednich sezonach mistrzostwa nie zdobywa sie w meczach z bezpośrednimi rywalami do tytułu a wygrywajac mecze z drużynami ze środka tabeli i dołu.
Co do składu to ja bym postawił na Cantoro, to charakterny zwodnik, napewno ma coś Skorży do udowdnienia a w meczach z silnymi rywalami zazwyczaj nie odstawał poziomem |
Musza Zagarc O 3 Pkt Amica Juz Dostaje Zadyszki Wiec Czeba Na Pelnych Obrotach Zagrac Zeby Dogonic Ich A Pozniej Grac W Nastepnych Spotkaniach Swoje .nie Moga Wyjsc I Oddac Odrazu Pole Walki
|
Cytat:
|
78GD, czy Ty znasz elementarne zasady posługiwania się językiem polskim w formie pisemnej?
Co do meczu to myślę: *na bramce Mariusz.. oby był skupiony na tym co robi, bo odnoszę wrażenie że strasznie boi sie popełnić prostego błedu przez co wychodzi to co wychodzi.. * myśle, że obrona stanie na wysokości zadania Singlar ,Baszczu, Głowa, Diaz.. * na lewe skrzydło Zieniu - nie mamy lepszego raczej.. a myślę że nie zapomniał jak się asystuje * prawe Patryk - powolutku wraca do formy * środek Sobol (bez komentarza :D ) z Cantoro, który powalczy, pokopie, po 60 minutach do zmiany * w ataku Rafał w meczu z SM widać było że tez wraca do formy a że nie jest to przeciętny piłkarz to podnieobecność Pawła on ma świecić z przodu, drugim napastnikiem musi być Piotrek widać, że jest szybki jeśli się zkoncentruje będzie ok.. *na zmianę Jirsak, Niedzielan... Murawski z urazem jeśli nawet zagra to nie na 100%, Rengifo poobijany więc też może go zabraknąć... Rekapitulując: 3:1 dla nas (Diaz, Boguski, Ćwielong ;p ) |
znam elementy pisowni :)wiem ze ich nie widac po wczesniejszym poscie:)
|
w sumie to każdy kto wyjdzie w podstawowym składzie i na zmiane wejdzie niech da z siebie wszystko a o wynik myśle że można być spokojnym
|
Niby ma nei zagrać Murawski i Rengifo ale pewnie zagraja tak jak Ślusarski.
czyli Peszko Injac Bandrowski Stilic Lewandowski ??????? Reiss :):):) jak myślicie jak zagra przednia formacja? |
Jezeli Rengifo i Murawski nie zagraja to na pewno zagraja tak : Peszko Injac Bandrowski Stilic Wilk i w ataku Lewandowski... Innej opcji nie ma bo Smuda wiecej piłkarzy specjalnie nie wystawia. No chyba ze Kikut :P
|
|
Fajnie by było gdyby nie zagrali.
My też jesteśmy osłabieni więc byłoby sprawiedliwie :) |
Cytat:
Sraratatatatatata W niedziele bedą zdrowi jak ryba,jak Slusarski "cudownie" ozdrowiał na derby. Nie z nami te numery. |
W meczu zobaczymy kto wyjdzie bardziej pewny siebie. TO będzie miało decydujący wpływ na ten mecz. Jak przegramy go w głowie to już koniec ;/
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1285987
Ponoć jeszcze Wojtkowiak nie zagra... Wisła musi zdobyć 3pkt.! Innej opcji nie widzę. |
Ciekawe kogo jeszcze wymyślą że nie zagra ;P
|
ja mysle ze tylko Wojtkowiak nie zagra ewentualnie pół meczu Murawski.
|
Cytat:
Nie płaczmy z powodu "osłabień" bo to tylko i wyłącznie wina transferów. Btw. jakby Boguski potrafił grać dla nas tak jak w reprezentacji to nie bałbym się o wynik jutrzejszej potyczki, chociaż wiadomo, iż jeden zawodnik to nie cała (kiepska IMO) drużyna. |
Cytat:
racja ze powinien.. ale chyba nigdy jeszcze nie miał.. i nie zanosi sie dlugo jeszcze zeby to sie zmieniło.. |
Mimo wszystko mamy szanse na wygraną. Amica też nie wyjdzie najlepszym składem a ostatnie mecze pokazują, że można z nimi wygrać. Tylko z powodu jakiegoś pecha przegralibyśmy. Remis to plan minimum.
|
mam takie pytanko. Jako że w niedziele będę w trasie, to nie dane mi będzie zobaczyć mecz w tv. I ciekawi mnie czy jakieś radio przeprowadza transmisje?? Eska?? jak ktoś coś wie w tym temacie to proszę pisać...:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Młoda Wisła pokonała poznańskie słowiki 1:0 po golu Sebastiana Janika. Oby pierwsza drużyna powtórzyła ten wynik w jutrzejszym meczu czego sobie i Wam życzę :-D
|
stawiam chyba u bukmachera na naszych jutro :)
myślę, że nie przegramy . |
Im bliżej tego meczu tym coraz bardziej czuje ze wygramy ! Co nie bedzie niespodzianką,lecz zwyciestwem dobra nad złem :D
|
sorki za wtrącenie ale nie wiecie może jak nazywa się ten film nakręcony o chuliganach Wisły przez chyba discovery?? nie chodzi mi o "football factory" (wojny na stadionach), tylko własnie taki łysy gościu prowadzi. Z góry dzięki.
|
Chodzi Ci prawdopodobnie o "wojny na stadionach" czy jakos tak- to była cala seria w ogóle o różnych państwach i wojnach miedzy kibicami...
Panowie popatrzmy- my zagramy bez 3 swoich podstawowych zawodników w tym meczu a i tak sklad możemy scalić silny- za to Lech bez Stilica-Arboledy-Lewandowskiego pewnie ciułał by pkty w środku tabeli. Oni w ogóle nie mają ławki!! Oby sie potwierdziły prognozy o Murawskim, Rengifo i Wojtkowiaku a zajedziemy ich kondycyjnie!! |
Cytat:
|
ale panowie i panie.
Musimy Wygrać.! Wisła to My.! |
a co było takiego "aahhh" w drugiej połowie w derbach?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jutro w Provinz Posen krwawa niedziela. wracamy z tarczą.
|
Cytat:
****a. Jak można coś takiego powiedzieć? :/ Druga połowa Derbów to śmiem powiedzieć była najlepsza część meczu od potyczki z Beitarem w Krakowie. To była Wisła rodem z jesieni 2007, a ty masz czelność jeszcze coś krytykować? |
na tym meczu sezon sie nie konczy. niezleznie od wyniku trzeba grac dalej, a nawet powiem wiecej, kolejne mecze beda trudniejsze niz ten poznanski. padnie remis i dalej nic nie bedziemy wiedziec.
ps. Ar1234, sa goscie, ktorzy urodzili sie tylko po to, zeby lamentowac. niezaleznie od tego czy jest 4:1 dla nas w derbach czy 3:0 z piastem, zawsze cos nie gra. wspolczuje im. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl