![]() |
Grupa A
Arsenal Milan Barcelona Werder Brema Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 3 pkt bramki 4:0 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Real Madryt Chelsea Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E Sevilla Atletico Madryt AS Roma Wisła Kraków Grupa F Valencia Ol. Lyon Fiorentina Juventus Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona Milan – Werder Brema GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan Werder - Arsenal Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia Fiorentina - Ol.Lyon |
GRAMY WEDLUG TERMINARZA
|
Ktos chetny na sparing pisac 9141401 :)
|
hej Domino Ty lepiej naciagaj ludzi zeby grali w tym turnieju a nie na sparingi...
|
ja akurat gram :),to wez ustaw termin do kiedy trzeba rozegrac mecz i jak ktoras ze stron nie chce grac to walkower albo dwie druzyny wylot :) bylo duzo chetnych ,napewno ktos ich zastapi
|
Grupa " F "
Valencia Ol. Lyon Fiorentina Juventus Fiorentina - Ol.Lyon 1. mecz - 1-0 (1-0) 2. mecz - 6-2 (3-0) DZIĘKI ..!! |
ja i usioc1 próbujemy nawiązać połączenie od środy i nam sie nie udaje jutro próbujemy po raz ostatni
|
Chelsea 1-2 Villarreal
Villarreal 1-1 Chelsea (Chyba żę liczy sie również wynik po dogrywce. Jeżeli tak to Villarreal 1-2 Chelsa) Grupa C |
Chelsea (a nie jak wyżej "Chelsa") 1 - 2 Villarreal
Villarreal 1 - 2 Chelsea (Jeśli liczymy dogrywke) |
MOŻE Ktoś chętny na sparing GG 2563882 (NIEWIDOCZNY)
8.Dżołkmen- Valencia - BEDZIESZ Z NAMI GRAŁ CZY NIE .. ?> DAJ ZNAC GRUPA "F " CZEKA !! |
Gra ktoś teraz?Przede wszystkim z mojej grupy ale sparing też mile widziany.
|
Grupa A
Arsenal Milan Barcelona Werder Brema Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 6 pkt bramki 6:1 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Chelsea 0 pkt bramki 1:2 Real Madryt Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E Sevilla Atletico Madryt AS Roma Wisła Kraków Grupa F Fiorentina 3 pkt bramki 1:0 Ol. Lyon 3 pkt bramki 3:1 Valencia 3 pkt bramki 3:0 Juventus 0pkt bramki 0:3 Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona Milan – Werder Brema GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 3:0 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan Werder - Arsenal Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal 1:2 Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia 0:3 Fiorentina - Ol.Lyon 1:0 GRAMY WEDLUG TERMINARZA A NIE PO DWA MECZE!!!!!!! |
GRUPA F
Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus WislakWidok grający Juventusem powiedział że się wypisuje z turnieju |
dobra.. wyniki z nim uznam jako walkowery...
|
2.Kolejka:
Grupa A Barcelona - Milan 6:7 |
Prezydent TS – Real Madryt
Z nim nie da się grać ponieważ ma internet - radiówke i lagi jak s******* więc nie wiem co tym zrobić ? |
grupa A 1 kolejka Milan:Werder 2:2
grupa A 2 kolejka Arsenal:Werder 2:3 |
Grupa A
Werder Brema 4 pkt bramki 5:4 Milan 4 pkt bramki 9:8 Arsenal 3 pkt bramki 5:3 Barcelona 0 pkt bramki 6:7 Grupa B Borussia Dortmund Bayern Inter Mediolan Liverpool Grupa C 1.Villareal 6 pkt bramki 6:1 2.Celtic 0 pkt bramki 0:4 Chelsea 0 pkt bramki 1:2 Real Madryt Grupa D Manchester United PSV Eindhoven Newcastle United Manchester City Grupa E AS Roma 3 pkt bramki 3:0 Sevilla 0 pkt bramki 0:3 Atletico Madryt Wisła Kraków Grupa F Fiorentina 3 pkt bramki 1:0 Ol. Lyon 3 pkt bramki 3:1 Valencia 3 pkt bramki 3:0 Juventus 0pkt bramki 0:3 Terminarz: 1 Kolejka: GRUPA A Arsenal – Barcelona 3:0 Milan – Werder Brema 2:2 GRUPA B Borussia Dortmund – Inter Mediolan Bayern – Liverpool GRUPA C Villareal – Celtic 4:0 Real Madryt – Chelsea GRUPA D Manchester United – Newcastle United PSV Eindhoven – Manchester City GRUPA E Sevilla – AS Roma 0:3 Atletico Madryt - Wisła Kraków GRUPA F Valencia – Fiorentina Ol.Lyon - Juventus 3:0 2.kolejka: Grupa A Barcelona - Milan 6:7 Werder - Arsenal 3:2 Grupa B Inter - Bayern Liverpool - Borussia Grupa C Chelsea - Villareal 1:2 Celtic - Real Grupa D Manchester City - Manchester UTD Newcastle - PSV Grupa E AS Roma - Atletico Wisła - Sevilla Grupa F Juventus - Valencia 0:3 Fiorentina - Ol.Lyon 1:0 |
GRUPA D
PSV Eindhoven 1-2 Manchester United Manchester United 3-2 PSV Eindhoven |
OGŁASZAM ŻE DNIA 24 LISTOPADA TEMAT FIFA 09 TURNIEJ UMIERA ŚMIERCIĄ NATURALNĄ!!!
Jeśli chcesz ocalić ten temat od kompletnej śmierci ktora nastapi dzis o godzinie 0:00 to rozegraj swoje mecze wynikajace z terminarza.... |
AS ROMA 3 : 0 Sevilla
Sevilla 0 : 3 AS ROMA |
Cytat:
|
Ja rozegrałem wczoraj pierwsze mecze (łącznie z rewanżem) z bluesingerem,a z resztą nie mam kontaktu bo nie odpisują.Może poczekajmy jeszcze do jutra i jak będzie bez odzewu w grupach to będzie trzeba zakończyć ledwo rozpoczęty turniej:/
|
Cytat:
napisz mi kto Ci nie odpisuje? Zaraz ich mecze uznam ze walkowery bo jesli do rtego czasu nie zagrali to czyli maja to w dupie;/ |
Nie będę sprzedawał hehe
Przed chwilą dopiero napisałem priva do rafiABG,więc można poczekać na niego. |
ejjj my juz czekamy na takich z tydzien....
ojj nie krempuj sie SPRZEDAWAJ!!!;p;p;p |
przecież wystarczy jak zobaczysz jakie są grupy,więc ja nie muszę nikogo sprzedawać
napisałem jeszcze do kolejnego kolegi z grupy,więc chociaż jeżeli nie grają dadzą znać dla mnie już można grać te ćwierćfinały czy 1/16 finały jak jest z kim i będzie to jakoś szło,a chociaż do jutra może sie wyjaśni reszta spraw EDIT W grupie A i chyba F grała każda z drużyn,więc nie powinni mieć problemu z rozegraniem kolejnych meczy. |
12 graczy dopiero grało w tym turnieju..... to ja sie pytam gdzie reszta,, gdzie innych 12?? hmmm jak z tego grac cwiercfinały??
|
Werder
Milan Arsenal Barca Villareal Celtic Sevilla Roma Ol Lyon Chelsea PSV Man UTD Fiorentina Inter TE DRUZYNY AWANSOWAŁY Z GRUP!!! Inter Barcelona Arsenal Roma Fiorentina Werder PSV Celtic Villareal Sevilla Chelsea Lyon Man U Milan Atletico Wisła TO SA DWUMECZE. Prosze o szyblkie rozegranie ich |
ja sie wycofuje z turnieju,sory.
|
Cytat:
dobra nie ma sprawy tylko mogles wczesniej napisac o tym... |
przepraszam, ale dlaczego nie dano nam szansy rozegrać dziś meczów w grupie? mnie, ostachowi, harry'emuTB, może mi ktoś to wytłumaczyć?
|
Cytat:
|
hmmm a macie zamiar ja zagrac??? bo cos sie zebra nie mozecie
zobacz tam ggdzie sa podane dwumecze i jak mi nie rozegracie tego dwumeczu to zabije....;p |
Cytat:
|
bardzo dobrze chłopak zrobił jak nie umiecie sie zabrac do tego i zgadac to trudno sie mówi...!!
GRAMY te nowe grupy i jest ZAJEBISCIE>.. oooooo Werder ...hhi jak przyjemnie :D |
daty dokładnej, do kiedy rozegrać mecze, nie było.
a niektórzy nie zawsze mają czas, tymbardziej że w weekend niektórzy byli we Wrocławiu.. brakuje zasad, konkretnych zasad, konkretnych terminow i reguł. za to co chwile inne decyzje, niestety. dwumecz się postaramy rozegrać. |
Cytat:
i prosze nie opowiadaj takich głupot... widocznie tak sie interesowałes tym tematem...... ale dobra juz rozrgrajcie ten dwumecz. |
nie chodzi o zasady gry, ale mniejsza o to. daty od której w przeciągu dwóch dni mieliśmy zagrać mecz, jednak nie było.
|
Dobra KONIEC płakania kto się nie załapał niech teraz nie płacze i nie rozrywa tematu ...
GRAMY DALEJ ... GRUPY sa ... ROZGRYWAĆ SZYBKO MECZE .. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl