![]() |
Nie ma co gadac, ze Łobodziński nie jest w formie, ze trzeba mu czasu.. musicie zrozumiec, ze ON JEST ZA SŁABY NA WISŁE. Ja to wiedzialem od poczatku... teraz czas na was.
Nesta- swego czasu wyliczales zalety Łobodzinskieg ( i przekonywales wszystkich, ze jest duzo lepszy od Kosy) co powiesz dzisiaj? |
jak tylko komentator powiedział ,że Skorża bedzie probował nowe ustawienie wiedziałem ,że będzie piach nie gra , Wisła w lidze musi grac ofensywnie , po przerwie zmiana ustawienia na 442 , takie ustawienie można próbować ale nie w meczu z zespołem słabszym o jedna klasę , poza tym Wisła w pucharach powinna tez grac 442 jak to było za czasów Henia
|
Co to w ogole znaczy, zeby w derbach cos testowac ? A niech odpadna z tym Tottenhamem, bo przy takiej kadrze so slusznie ktos napisal, ze wiecej zlego z tych pucharow bedzie niz dobrego.
Dlaczego nie mozna wyjsc normalnym 442, wktorym chlopaki czuja sie najlepiej, z Boguskim na prawej pomocy i Niedzielanem w ataku ? Do tego srodek Cantoro - Jirsak i gra... A ten albo nikogo nie zmieni a jak juz pomiesza z ustawieniem to tak, ze nie ma zadnej gry... Diaza robil srodkowym obronca, a teraz bedzie znowu na sile srodkowy pomocnik. |
Lobodzinskiego sie czepiacie a co gra reszta ? Zienczuk nie widoczny,Jirsak tez , Junior Diaz jako playmaker... Dalismy sobie narzucic styl gry i dlatego przegrywamy
|
Cytat:
|
Fajnie Lech przegrał a my przegramy z Cracovią zamiast odskoczyć na 6 pt. Brawo chłopaki!!
|
Nie wiem po co jeździć po Cleberu zdarza się...
Zwłaszcza, że karny nie był znowu taki ewidenty, fakt trafił Cleber Dzudzica, ale dorzucił swoje 5 groszy, efektownie się wywalając :P Chciałbym by Wisła wyrównała i w 90 minucie strzeliła piękną bramke :P :P |
Wystarczyło, że przy Brożku non-stop 2 obrońców i cała nasza ofensywa nie istnieje. Co to w ogóle ****a za pomysł na taktykę - dzida i wyjazd?
Dlaczego nie możemy grać swojej piłki - klepać piłeczką, a tamci niech biegają? Mają 45 minut na zmianę wyniku. I **** mnie obchodzą zwycięstwa z Barcelonami i innymi Tottenhamami - oni wiedzą, że najważniejsze są derby. |
Cytat:
Co do sędziego, ten sam sędziował poprzednie derby, i dobry był, bo wygraliśmy. |
czy nikt nie widzi ze cale zlo i slaba gra lezy po stronie Cantoro? przeciez go brakuje wszedzie, o ataku nawet nie wspomne ale go nie m nawet w srodku kiedy Wisla idzie z akcją
kiedy Skorza znajdzie sobie innego pupila? tak nalezaloby sie zastanawiac |
Jak na moje nie było karnego,ale cóż.Nie wiem,w lidze angielskiej za ch**a ,by tego nie gwizdnęli.Prawie nie było kontaktu,a Dudzic niemalże umarł,sędzia tez przyjemniaczek.Faul na Brożku pod polem karnym,a co tam będę gwizdał.Wejście Pawlusińskiego na czerwoną kartke(wyprostowane nogi,bez piłki),aj tam ledwo go musnął.Mam nadzieję,że wejdzie Boguski i rozrusza trochę chłopaków.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wolałbym żeby tej rybki nie strzelał niż gdybyśmy mieli przegrać dzisiejszy mecz przez tego karnego , którego z własnej głupoty(braku koncentracji) sprowokował . |
Najbardziej nie lubie, tego systemu z 1 napastnikiem...
Brożek jest wielki, ale czasem rady sam sobie nie da... :( TRZEBA WIERZYĆ!!! |
Cytat:
|
Znajomy, który siedzi pośród pasiaków zadzwonił przed chwilą i mówił, że na poiczątku nasi próbowali śpiewać, ale doping miejscowych jest bardzo głośny i +/- 350 osób nie ma prawa się przebić z dopingiem.
|
Nikt tu nie zrzedzi na Skorze, ale jego wina jest taki sklad i ustawienie z kosmosu.
|
Cytat:
|
Cantoro z meczu na mecz biega wolniej :lol: Za niedlugo go beda popychac zeby sie rozpedzil
|
No i macie wasza zmiane. Boguski powinien coś wnieść do gry
|
...
Cytat:
dodam jeszce ze nasi walcza i trzeba im to przyznac cracowia gra gówno a ja chwla jakby grala super mecz a w rzeczywistosci stworzyli polowe akcj bo karny byl z niczego |
Może mi ktoś powiedzieć co pisze na tym transparencie od strony bramki Cabaja??
|
I już dwa razy Cabaj prezenciki nam podarował.:)Oj,Cleber czerw?
|
To nie wina ustawienia, a tego ze nasi ta I polowe sobie przeszli bokiem... przeciez to sa k**** derby, a my gramy jak pikniki. pasy gryza glebe i cos im to daje, a my nic.
niestety ciezko to bedzie chyba zmienic w II polowie.. kurde co jak co, ale jak derby zasraja, to malo co bedzie w stanie runde uratowac... |
Cytat:
|
Sedzia jeszcze drukuje ,nie wiadomo czego sie spodziewac
|
Majewski:D Że to Wisła,to co?Że Cleber,to co?Też człowiek:D
|
Jest Boguski, no to jadymy z koksem panowie.
|
Juszczyk!K**** mać co on odwala?Dwa razy przed siebie.Jak tak chcesz wpuścić drugiego to wanij swojaka!
|
aby Cleber czerwonej tylko nie dostal,potrzeba spokoju wiecej
|
ja pier... co to za sedzia :|
|
Węgrzyn filozofuje :|
|
bedzie cieżko ale 1-2
|
Czy Wiśle się faktycznie nie chce czy gra taką padakę ? Bo po prostu nie wiem...:evil:
|
Wegrzyn to cep , to samo w radio komentatorzy
|
DLa tych wszystkich ktorzy uzywaja sobie na Cleberze polecam ostatni wywiad z nim po meczu z Barcelona w Wyborczej w ktorym poniekad chyba przewidzial ze pojdzie cos nie tak w derbach...;)
|
Zieńczuk gra też słabiutko,Marek już się żalił,że mu nie idzie,ale nie widziałem jeszcze fajnej akcji Zieńczuka w tym sezonie...Marek dzisiaj?
|
przestancie juz jezdzic po sedziach.
najpierw popatrzmy na nasza gre a dopiero pozniej dopatrujmy sie pomylek u arbitra |
E chlopaki ja was nie czaje, juz Wisla cala jest: ble, do dupy i w ogole. co jest z wami jestescie kibicami, czy jak!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl