![]() |
Pytanie z innej beczki: kiedy ostatni raz w polskiej lidze był trener który nie poleciał po 7 porażkach z rzędu?
|
Cytat:
|
Wszysko siedzi w głowach. Teraz przydałaby się seria 7 wygranych z rzędu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo to Ekstraklapa gdzie nie ma faworyta w zadnym meczu,a Borussia Dortmund pokazała gdzie jest miejsce Mistrza tej Ligi i calego poziomu polskiej pilki.Ale on sie podnosi,tak.Tak powiedzieli w canale+. |
W końcu widać, że im się chciało. Całe to ciśnienie mam nadzieję puściło po wygranej i będzie im się grać już znacznie łatwiej.
Mam tylko nadzieję, że nas legła nie ustawi ponownie do pionu, bo byłoby to najgorsze co chłopaków może znowu spotkać. |
Legia gra ze Sportingiem kilka dni później więc mają na głowie by nie dostać 10-0
|
Moja poropozycja sładu
BR Miskiewicz PO Bartosz SO Guzmics SO Głowacki LO Mojta PP Jovic SP Maczynski SP Uryga SP Brlek LP Małecki N Ondrasek Rez: Brozek Zachara Popovic Boguski Sadlok Cywka Załuska |
lukas14 głowa ma karę za kartki, więc zrób korektę składu
|
sory u mnie w fifie nie miał :P
|
lukas14, odważnie! Rozumiem, że chcesz zagęścić środek i zagrać 4-5-1. Od biedy rozumiem rezygnację z Zachary. Nie rozumiem przesunięcia Jovicia do pomocy. A w ogóle to chyba przekombinowałeś.
Moim zdaniem zagramy składem bardzo zbliżonym do tego, który wyglądał przecież dobrze w meczu z Piastem. Nadmierne mieszanie składem nie jest nam teraz potrzebne. Za Głowę oczywiście Sadlok, z wiadomych względów. Za Brożka dałbym od początku Ondraska - i to byłaby jedyna roszada. Sądzę, że Boguski, Jović, Mójta i Popović utrzymają swoje pozycje. Być może będą jakieś roszady w środku, być może faktycznie zagramy 4-5-1, choć wątpię; wtedy za Zacharę widziałbym Brleka, a nie Urygę. Uryga to miły chłopak, niech idzie na rodzinny poprzybijać piątki z dzieciakami. |
Zagęścić środek? Urygą i Brlekiem? Raczej rozłożyć środek na łopatki. Nie ryzykowałbym Bartoszem na Legię.
Misiek - Jović, Sadlok, Rysiek, Mójta - Popović, Mąka, Boguś, Mały - Zachara, Ondrasek. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl