Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [16 kolejka] GKS Bełchatów - Wisła Kraków, 24 lutego 2013, godz. 14:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8974)

wolfy 24.02.2013 15:19

O matko.
My i Bełchatów to ten sam poziom. Gdyby pozamieniać koszulki, to nikt by nawet nie zwrócił uwagi.
Grozi nam spadek już w tym sezonie.

Watts 24.02.2013 15:19

Póki co daję cztery kalarepy w pięciokalarepowej skali biedy. Strata bramki jest kwestią czasu, nasi nie mają jej nawet z czego strzelić. Kosowski, Małecki, Iliev - w szczytowych momentach kariery każdego z nich ten tercet wessałby dupą całą ligę, teraz mogliby co najwyżej rozwozić kiełbasy z Piechną albo zarządzać wysypiskiem z Bartoszkiem.

donecki 24.02.2013 15:22

To jest już koniec nie ma już nic

d 24.02.2013 15:24

To jest katastrofa.

Skład składem, ale tu nie ma kompletnie żadnej myśli, żadnego pomysłu na grę . Futbol z ery kamienia łupanego, mimo tego, ze "trener" przepracował okres przygotowawczy, tak jak chciał.

MVP: Iliew, usiłujący w każdej akcji minąć 8 osób i podający na aut.

Savik 24.02.2013 15:24

Gorsze jest jeszcze to, że u nas nie widać żadnej myśli taktycznej....
Po 45 minutach ja za bardzo nie wiem co Kula chce , żeby oni grali ...

Worcester 24.02.2013 15:26

Jestem pozytywnie zaskoczony.
1. Podjęliśmy rękawicę i próbujemy ukąsić Bełchatów jedną z szybko rozprowadzonych kontr.
2. Nie przegrywamy.
3. Zachowaliśmy czyste konto.
4. Skrzydła śmigają.
5. Czarek Wilk nareszcie nauczył się uderzać z dystansu, co od dawna było jego mankamentem.

Revolver 24.02.2013 15:27

Kulawik patrzy na to wszystko z miną małpy, która pierwszy raz w życiu zobaczyła samochód.

Wymagacie od niego jakieś myśli taktycznej? Proszę...

wolfy 24.02.2013 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1300475)
Kulawik patrzy na to wszystko z miną małpy, która pierwszy raz w życiu zobaczyła samochód.

Wymagacie od niego jakieś myśli taktycznej? Proszę...

Zbastuj trochę, bo nie piszesz o swoim koleżce z osiedla.

ciacho 24.02.2013 15:31

W drużynie 6 środkowych obrońców, a gra tam Sobol. Ja pierd... co się stało z tym klubem... poziom paranoi sięgnął zenitu.

bonawentura 24.02.2013 15:31

Nie wiem, kto po tym meczu pójdzie na stadion oglądać Wisłę. To drużyna emerytów bez perspektyw. Jedynym piłkarzem, który może potencjalnie dać jakość tej drużynie w przyszłości jest Michał Chrapek. Dlaczego Stolarski nie gra od pierwszej minuty? Kamiński, Szewczyk, Uryga, Buras? Gdzie oni są? Chyba jest to oczywiste, że w tym roku ligi nie zwojujemy, rozumiem - będziemy bronić się przed spadkiem, ale wypadałoby stawiać na młodych - zaryzykować, by w przyszłym roku pojawiła się jakość.

wikink1 24.02.2013 15:31

Ten styl to dziadostwo Cupiala, mudzie się żeby Bogusław sprzedał klub i to jak najszybciej .

Revolver 24.02.2013 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1300476)
Zbastuj trochę, bo nie piszesz o swoim koleżce z osiedla.

A Kula (z czałym szacunkiem do niego, jako piłkarza) nie jest trenerem osiedlowych kopaczy, do cholery!

szprotson 24.02.2013 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d (Post 1300472)
To jest katastrofa.

Skład składem, ale tu nie ma kompletnie żadnej myśli, żadnego pomysłu na grę . Futbol z ery kamienia łupanego, mimo tego, ze "trener" przepracował okres przygotowawczy, tak jak chciał.

MVP: Iliew, usiłujący w każdej akcji minąć 8 osób i podający na aut.

oto cho.

Druzyna póki co bez ładu i składu....yy jaka drużyna. 11 chłopów na czerwono, z czego kazdy ma swoj film. Jak atakujemy to w dwóch, jak bronimy to w pięciu - a gdzie ....a pozostała reszta ?

Jedyny pomysł to na udo - udo sie albo nie udo. Taktyka - na lage.

Treningu bez piłek i przeciwników efektów nie przyniosły, a Bełchatów póki co jeszcze sobie sam nie strzelił. Nasi zaskoczeni.

Wojtas 24.02.2013 16:11

Ogladajac gre Wisly mozna popasc w alkoholizmm.

Po zobaczeniu czegos co oni nazywaja gre w pilke nalezy zapić i zapomieć.

danpe_ 24.02.2013 16:13

Grają pyte, można się było spodziewać.

Jedno mnie wk....
Te nieroby mają jedne z najlepszych kontraktów w lidze.

suchy19 24.02.2013 16:14

nie moge patrzec na ten mecz. B klasa jest ciekawsza...

Savik 24.02.2013 16:19

Chrapek to przy Boguskim Profesor ....
Mecz dno dna ....

Dzideek 24.02.2013 16:23

Ja .......e, co za dno. Po takim gniocie z ostatnią drużyną ligi trudno kogoś ocenić pozytywnie

wolfy 24.02.2013 16:24

Była jedna ładna akcja: wrzucał Jovanović, strzelał Sobolewski.
Reszta bez komentarza.

EDIT: Autentycznie boję się meczu z Podbeskidziem. Zagłębie Sosnowiec to nie był przypadek...

Watts 24.02.2013 16:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1300484)
Te nieroby mają jedne z najlepszych kontraktów w lidze.

Które nie są wypłacane, co jeszcze wczoraj potwierdził Wilk w wywiadzie. Można truć w gazecie, że podczas meczu nie myślą o pensjach tylko grają, ale nie oszukujmy się. Przebudowa drużyny powinna się zacząć od wypłacenia wszystkim należności, bo nie płacić kopaczom a potem wielce jeździć do Turcji to i nawet ja bym potrafił.

Kablarz jeździł na obóz i jeździł do Tallina, jeździł jeden ch.uj gięty wie gdzie jeszcze, ale zanim pojmie co odpier.dala z tym klubem to chyba miną ze dwa pontyfikaty.

tofik 24.02.2013 16:26

Będzie ciężko w następnych meczach jeśli nie możemy wygrać z młodzieżą GKS B.

Maciuś 24.02.2013 16:27

Nie wiem czym się tak martwicie, w lecie przecież Cupiał ma odbudować Wielką Wisłę i sypnąć 10 mln euro :lol:

matti123 24.02.2013 16:27

Kulawik podaj się do dymisji, czym szybciej tym lepiej. Bełchatów przeprowadził więcej składnych akcji a piłkarzy nie ma lepszych. Małecki i Sikorski to powinni zejść z boiska po pierwszej połowie i trafić co najwyżej do Młodej ekstraklasy na dłuższy czas. To było symulowanie gry przez cały czas jak przebywali na boisku.

Wizard 24.02.2013 16:28

Kompromitacja.

Pomijając już to, że ta drużyna nie potrafi grać w chwili obecnej w piłkę nożną, to tacy gracze jak Sikorski oraz Wilk byli dzisiaj w nic nie graniu wybitni. Czysty sabotaż tych dwóch panów. Iliev czy Małecki zresztą również.

Paradoksalnie, Głowacki zagrał całkiem niezły mecz. Czerwona kartka taka +/- na granicy, nie mniej do tej 84 minuty był najlepszy na boisku (co prawda to cień dawnego Głowy, ale nie w tym rzecz). Szkoda tylko, że środkowy obrońca jest najlepszy w drużynie przeciwko... outsiderowi ligi.

Tominho 24.02.2013 16:29

Całe szczęście, że Sobolewski tego nie strzelił, bo bardzo byśmy w ten sposób skrzywdzili Bełchatów, który gra za darmo... Powiem więcej, ja myślę, że nie zasłużyliśmy nawet na ten 1 pkt.

soQlABG 24.02.2013 16:31

Ja.......e brak słów... Kulawik powinien jak najszybciej odejść 0 pomysłu na gre...

krzycho90tswns 24.02.2013 16:32

Skoro tak zagralismy z ostatnio druzyna ciekawe co bedzie dalej .Gra fatalna w przodzie zero zrozumienia w grze z przodu fatalna gra w obronie zero odbioru pilki w drugiej lini zero przemyslanych zmian zadnej organizacji gry
potrafilismy rozegrac klepe z rzutu roznego pod wlasne pole karne z taka gra jak dzis to niewiem czy nie byli nysmy w dole ale 1 ligi

Jazon 24.02.2013 16:33

Co za nędza. Gorzej już być chyba nie może.

fran23 24.02.2013 16:35

Kulawik po meczu-"Absencja Garguły i czerwona kartka dla Głowackiego pokrzyżowała nam szyki.Graliśmy bardzo dobrze,piłka chodziła jak po sznurku,mieliśmy bardzo dużo sytuacji,zabrakło tylko kropki nad "i".Mam nadzieje ,że napastnicy się odblokują już w czwartek.Jak pokazał ten mecz fizycznie jesteśmy przygotowani wspaniale."

Quorth 24.02.2013 16:37

Graliśmy ze zbieraniną młodych chłopaków z Bełchatowa, który już de facto spadł z ligi. Kosa i Iliev cooooś tam grali...reszta sabotowała.
Przyłączam się do prośby. T. Kulawik jeśli czytasz to forum podaj się do dymisji. To kpina, że jesteś trenerem Wisły

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl