Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Śląsk Wrocław - Wisła Kraków, 25 listopada, piątek 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8416)

WhiteStarDvisionTheBest 25.11.2011 19:30

Jovanovic na ławce ????????????????????? Lamey i Pajlic w pierwszym składzie..:) Biton na ławce...:) nieźle :]

Lacrima 25.11.2011 19:31

To wygląda jak sabotaż. :shock:

legol 25.11.2011 19:33

Wydaje się że trzeba się skupić już na meczu z Widzewem bo dziś z takim składem to lepiej na boisko nie wychodzić bo wstyd będzie. Nie wiem czym przekonuje Moskala Jirsak ale ten chłop jest beznadziejny. Boguskiego to zniaszczą obrońcy Śląska. Genkov nie powąchał piłki od 4 miesięcy. Lamey, Paljic, Diaz na obronie = katastrofa. BYleby tylko jakiegoś blamażu nie było...

anthony09 25.11.2011 19:33

jaki skład ... :(( żal mi tych wszystkich naszych grajków co siedzą na ławie, Biton, Małecki, Jovanovic ;/
Zobaczymy jak to będzie skład jest pewną niespodzianką zobaczymy czy szczęśliwą czy pechową

Wojtas 25.11.2011 19:33

Jest Lamey ,jest dobrze !

dla Slaska.

qchar90 25.11.2011 19:34

oj Maasknt byl zly, faworyzowal Holendrow
jest Moskal i tez na nich stawia i jakos oburzenia nie widze?

syryls 25.11.2011 19:39

Już wyjaśniam czemu skład jest bardzo odpowiedni
Lamey a Jovanovic - Marko słaba forma, natomiast lamey jest w formie, po drugie ten holender znajduje sie w sytuacjach to strzelenia gola, a na tym na zależy.
Biton a Genkov - w meczu z Górnikiem musieliśmy grać środkiem, ponieważ biton ani wysoki ani świetnie grający głową i słabszy fizyczny, tutaj mamy szanse w ataku na wygranie główki a to może być szansa.
Mały - nie zagra przez 90 minut, myślę tu że będzie mógł wejść po przerwie za kogoś z dwójki Tomasa a także za Gervasio

Dzimi 25.11.2011 19:40

Biton, Jovanovic i Małecki na ławce. O ile trzeciego z nich zaczynającego mecz na ławce jestem w stanie zrozumieć (po dłuższej kontuzji) to już kompletnie nie rozumiem czemu dwóch pierwszych nie gra od 1 minuty...

qbbba 25.11.2011 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1195721)
Lamey a Jovanovic - Marko słaba forma, natomiast lamey jest w formie, po drugie ten holender znajduje sie w sytuacjach to strzelenia gola, a na tym na zależy.
Biton a Genkov - w meczu z Górnikiem musieliśmy grać środkiem, ponieważ biton ani wysoki ani świetnie grający głową i słabszy fizyczny, tutaj mamy szanse w ataku na wygranie główki a to może być szansa.
Mały - nie zagra przez 90 minut, myślę tu że będzie mógł wejść po przerwie za kogoś z dwójki Tomasa a także za Gervasio

Jovanovic jest w słabej formie? Jedyny obrońca, który ma jakieś pojęcie o grze do przodu, jedyny obrońca, który potrafi celnie dośrodkować, jedyny obrońca, który potrafi zrobić przysłowiowy wiatr na połowie rywala....?

Człowieku co Ty pier*olisz za przeproszeniem?! Biton ma 185 cm wzrostu, a Genkov 186 cm. Różnica JEDNEGO cm! Uważasz, że to zrobi różnicę? Jeden centymetr? Myślałem, że instynkt strzelecki, umiejętność ustawiania się w polu karnym powinien decydować o pierwszym składzie lub o ławce. A nie JEDEN cm różnicy we wzroście...

"Żeś pan jest znawca futbolu...."

Griszka30KR 25.11.2011 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1195721)

A tak,teraz widzę,że sie dobranocka skończyła...

thechris 25.11.2011 20:23

Moim zdaniem Lamey jest lepszy od Jovanovicia, który był najsłabszy na boisku w meczu z Górnikiem.

fanfan 25.11.2011 20:32

Skład delikatnie mówiąc głupi !!! Jak w bardzo ważnym meczu który zdecyduje o tym czy będziemy się jeszcze liczyli w walce o Mistrzostwo można narobić takich zmian ?? Dlaczego nasz najlepszy zawodnik defensywny i ofensywny siedzą na ławce ? Czy Jovanović i Biton w ostatnim meczu byli słabsi od innych zawodników ? NIee . Rozumiem żę Moskal mógł chcieć wystawić na prawej stronie Lameya ale dlaczego w takim razie Jovanovicia nie ustawił na środku z Czekajem a przecież to nominalny stoper !! Nikt chyba nie sądzi, że Diaz jest lepszy na stoperze od Marko ? Nie wiem co w pierwszym składzie robi Boguski który ostatni dobry mecz zagrał ponad dwa lata temu a i ostatnio wchodząc z ławki niewiele wnosił - już prędzej na skrzydle można byłoby ustawić Bitona jeśli trener tak napalił się na Genkova i nie zagrałby gorzej od Rafała i w ogóle jak można posadzić najlepszego strzelca na ławce którego autorstwa jest większość bramek jakie zdobywała Wisła w tej rundzie !!? Czarno to widzę ! Trzymam kciuki za naszą drużynę i liczę na zwycięstwo ale z tym składem będzie to cud i jak przegramy to większą winę będzie ponosić Moskal za takie "strzały" ...

Griszka30KR 25.11.2011 20:36

Ja tam wierze w dobry mecz ze strony Wisły,bo juz nie raz skzana na pozarcie to udawadniła....ze to jednak Wisła

moce 25.11.2011 20:58

po co Wisla cofa pilke do obroncow jesli ma ja na 30 metrze czy oni potrafia konstruowac akcje tylko od obroncow

Maciuś 25.11.2011 21:18

Remis nic nam nie daje.

silver03 25.11.2011 21:19

Póki co nieźle.

filemon 25.11.2011 21:20

Dobrze na razie Wisła. Jak dotychczas ktoś nie widzi postępu, to gratuluję :-)

thechris 25.11.2011 21:20

Hmm.. Gra lepsza niż wynik. Drużynie brakuje pewności siebie, dlatego ciężko będzie to wygrać.

E: Boguski gra dramatycznie. Dawno nie widziałem tak zabłąkanego gracza na tym poziomie rozgrywek.

Rafal-SWL 25.11.2011 21:20

bardzo dobrze to wyglada! w koncu gramy pilka, brakuje tylko bramki i bedzie pieknie!

fanfan 25.11.2011 21:24

Nie zachwycajcie się jeszcze tak tą grą ponieważ nie mieliśmy żadnej setki a przecież ten mecz musimy wygrać a bez dogodnych sytuacji się to nie uda .

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1195735)
Moim zdaniem Lamey jest lepszy od Jovanovicia, który był najsłabszy na boisku w meczu z Górnikiem.

Odważne stwierdzenie :) ja napiszę tylko ,że mam inne zdanie jednak nie zapominajmy ,że Jovanović jest nominalnym środkowym obrońcą i co wg Ciebie Diaz też jest lepszym stoperem od Marko ? Biton "wg mnie" też lepiej radziłby sobie na skrzydle od Boguskiego i ogólnie jest lepszym piłkarzem i ciągle nie rozumiem tych decyzji personalnych . Co do gry - owszem jest dobra , bez fajerwerków ale ok jednak nawet jak wygramy dalej będę twierdził że z Bitonem i Marko w składzie mamy większy potencjał .

zgrybus 25.11.2011 21:25

A wszyscy Moskala brali na stracenie. Brawo Kaziu , ładnie ten nasz team klepie i gra:)

fidello 25.11.2011 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1195735)

Zgadzam się. O ile nie rozumiem dlaczego z takim uparto stawiano na Jaliensa, to nie rozumiem też nagonki na Lameya, strzela bramki, potrafi się rozpędzić na skrzydle. Pewnie, że popełnia błędy, ale bezbłędnego piłkarza w Wiśle nie ma, zresztą, chyba nigdzie nie ma nieomylnych, nie licząc oczywiście niektórych komentatorów na internetowych forach :P

thechris 25.11.2011 21:31

No niestety dziś Lamey również byłby najsłabszy gdyby nie udział w meczu pana Boguskiego... bo grą ciężko to nazwać. W sumie Lamey i Jovanović to ten sam niski poziom ale po meczu z Górnikiem trzeba było dokonać tej zmiany.

whistar 25.11.2011 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1195751)
No niestety dziś Lamey również byłby najsłabszy gdyby nie udział w meczu pana Boguskiego... bo grą ciężko to nazwać. W sumie Lamey i Jovanović to ten sam niski poziom ale po meczu z Górnikiem trzeba było dokonać tej zmiany.

Oglądamy inny mecz?

maxx304 25.11.2011 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1195751)

Zamiast oglądać skądinąd ciekawy i otwarty mecz, w którym nasza drużyna dobrze sobie radzi, to napierdalasz na swoich. Ciekawe. I jakże polskie.

Wichar87 25.11.2011 21:57

A myślałem, że Boguski gra dziś swój najlepszy mecz po kontuzji. :p :D

whistar 25.11.2011 22:23

yes !!!!!!!!!

milosz 25.11.2011 22:24

Mamy zwycięstwo na pohybel naszym żałosnym płaczkom !

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1195696)
Do Wrocławia jedziemy trochę jak na Apoel. Głodni sukcesu Wrocławianie, jeszcze bardziej głodni kibice... i Wisła, która nie radzi sobie nawet z najmniejszą presją. Obstawiam gładkie 3:0.

PS. Ale byłby obciach jak skończymy rundę 1pkt nad Podbeskidziem...

Hahahahaha ! Bez komentarza.

Sancezz 25.11.2011 22:24

Jak zwykle Pareiko najlepszy.

moce 25.11.2011 22:25

no i jak Wisla taka dobra czy Slask taki slaby ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl