Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [9 kolejka] Legia Warszawa - Wisła Kraków - 2 pażdziernika, niedziela 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8310)

0 22 02.10.2011 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucas8 (Post 1172499)
Jeżeli traktujesz mecz 4 : 1 jako poważny mecz ligowy, kiedy my już mamy zapewnionego mistrza ok :)
Co do PP rzeczywiście zgodzę się, ale o ile mnie pamięć nie myli było 0 : 0 i dopiero w karnych wygrana [aha no i oczywiście mielismy już wtedy zapewnionego mistrza.]

Z każdym kolejny postem udowadniasz, że masz naprawdę 12 lat. Po zapewnionym mistrzu to było 5-1. 4-1 to było na jesieni w innym sezonie. Śmiać mi się chce, że w to brniesz.

P.S. No, było zero zero w PP. Ale to TY PISZESZ, że ZAWSZE WYGRYWACIE. Nie ja. Jakbyś napisał, że 'różnie bywa' to by dyskusji nie było. A że piszesz powieść to jest dyskusja.

Maciuś 02.10.2011 15:38

Odnosnie taktyki to widze ze ostro murujemy srodek pola, zobaczymy po meczu jaki z Maaskanta jest strateg.

atomek21 02.10.2011 16:27

Jaliensowi dziękujemy za kolejne arcydokładne wyprowadzenie piłki, po którym Legia strzeliła gola.

repek20 02.10.2011 16:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1172589)
Z każdym kolejny postem udowadniasz, że masz naprawdę 12 lat. Po zapewnionym mistrzu to było 5-1. 4-1 to było na jesieni w innym sezonie. Śmiać mi się chce, że w to brniesz.

P.S. No, było zero zero w PP. Ale to TY PISZESZ, że ZAWSZE WYGRYWACIE. Nie ja. Jakbyś napisał, że 'różnie bywa' to by dyskusji nie było. A że piszesz powieść to jest dyskusja.

a ty łosiu lepiej zmień ten opis, który masz na dole. Legia ma 8 mistrzostw a nie 9...

filemon 02.10.2011 16:46

Jest Czekaj na ławce?
To co gra Jaliens to jest po prostu sabotaż.

silver03 02.10.2011 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1172616)
To co gra Jaliens to jest po prostu sabotaż.

Pan generał nie jest od zapierdzielania, on jest od dyrygowania!

a_r_e_n_a 02.10.2011 16:51

Cóż padlina jak zawsze w wykonaniu drużyny "budowanej" przez Roberta. Jaliens, Kirm, Nunez - dyscyplinarna kara finansowa za lekceważenie wykonywanych obowiązków. Totalna amatorka. Mam wrażenie, że drużyna gra bez trenera. To jakiś specjalista ds PR, albo przedstawiciel prasowy, a nie trener. Brak koncepcji na atak, na obronę, brak efektywnego pressinu i brak umiejętności realnej oceny sytuacji.

Squirtle88 02.10.2011 16:51

Nie ma Czekaja , w końcu jest polakiem więc się nie dziwie ...

fan01 02.10.2011 16:51

Chyba bym wolał, żeby Jaliens dostał czerwoną kartkę.
Dawno takiego sabotażysty nie było. Zesłać go do ME, dać szanse Bunozie i Czekajowi i probowac zerwac kontrakt...

milosz 02.10.2011 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez repek20 (Post 1172614)
a ty łosiu lepiej zmień ten opis, który masz na dole. legła ma 8 mistrzostw a nie 9...

Dokładnie L-a W-wa ma 8, a Wisła Krakow13 mistrzostw i takie są proporcje pomiędzy klubami. Co do meczu niestety Jaliens znowu najsłabszy.

flamengista 02.10.2011 16:53

Ile razy Kew Jaliens ma zawalić nam bramkę, żeby wylecieć z pierwszej jedenastki? 9? 99? 999?

Ten facet ruinuje wysiłek całej drużyny, jest beznadziejny. Statystuje na boisku.

Gdyby nie to, że w obronie gramy w trójkę (Jaliens robi za tyczkę), to nie byłoby tak źle. Widać od razu, że boczni Pajlić i Jovanović są o klasę lepsi od Diaza i Lameya. Pajlić co prawda w obronie równie słaby jak Junior, ale jest z niego pożytek w ataku. Jovanović zarówno lepszy w obronie, jak i w ofensywie od Lameya. Przy nich nawet Chavez gra pewniej.

Gdyby w tym bloku zamiast Jaliensa grał Bunoza, albo nawet Diaz - byłaby widoczna poprawa.

Taktycznie zespół został dziś dobrze ustawiony, ale z Jaliensem na boisku cała ta taktyka nie ma sensu. Idę o zakład, że gdyby nie Ljuboja, nasz generał defensywy sam by strzelił swojaka. Zaczynam podejrzewać, że Jaliens jest tajnym agentem Filipiaka.

willow 02.10.2011 16:53

Co się denerwujecie?
Wszak porażkę mamy zaplanowaną, według teorii co poniektórych.
Przecież Legia ma wyższy budżet niż Wisła.

SzEjKeR 02.10.2011 16:53

Jak widzę co gra jaliens, chavez nunez to mam ochotę zostać rasista!!!! Maaskant po raz kolejny potwierdza że nie nadaje się na trenera klubu, który teoretycznie walczy o mistrzostwo a raczej jest wymieniany w gronie faworytów. Pareiko jest tak niepewny w tym sezonie ze już bym na niego nie stawiał a dał pograć o wiele młodszemu i perspektywicznemu Kurto (przynajmniej jest Polakiem). Jak Valckx nie sprowadzi jakich solidnych Polaków to Cupiał niech go wywali razem z Maaskantem niech walczą z wiatrakami w Holandii!!!!! Dobrze że nie ma Lameya i Diaza największe nieporozumienia tego sezonu!!!!

HEDu 02.10.2011 16:55

Wywalic Jaliensa jak najszybciej. Ja sie pytam czy Kirm, Nunez i Wilk zapomnieli jak sie gra w piłke czy nigdy nie umieli? Zauwazyliscie ze tracą piłki w srodku pola? Nunez to juz przesadza z tym, ale inni wcale wiele lepsi nie są. Iliev wytrzymuje krotko i potem truchta, Biton jest od wykanczania więc nie uczestniczy za bardzo w grze. Jak my mamy wygrywać mecze?

a no i Pareiko. co sie z nim stało? albo miał tylko chwile dobrej gry i teraz wrocil na swoj estonski poziom.

lucas8 02.10.2011 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1172589)

Łapiesz mnie za słowo 'zawsze' koleżko to wypadałoby żebyś w opisie jak koledzy wskazują poprawił sobie mistrzostwa. Chyba, że w ten sposób lubisz swój klub dowartościować.

Co do meczu, Jaliens jak zwykle staje na wysokości zadania. Proponuję zadzwonić na Wawel, może mają jakąś katapultę. Wsadzić na nią Holendra i wystrzelić tam, skąd przyjechał.

silver03 02.10.2011 16:58

Mi tam szkoda Chaveza, musi zapierdzielać za 2 w obronie, a Q i tak mu funduje niespodzianki.

Zwitter 02.10.2011 16:59

Szkoda tej bramki, bo ogólnie to źle nie było. Myślałem, że będzie gorzej szczerze mówiąc. Przed meczem remis brałbym w ciemno więc każdy inny wynik jak zwycięstwo Legii mnie ucieszy, o wygranej nie będę pisał bo trochę nie wypada przy takiej obronie.

bym wprowadził Jirsaka mimo wszystko, zwłaszcza, że przegrywamy. Oooo, i znów moje przypuszczenie się sprawdzi, bo wychodzi na to, że wejdzie.

Ogólnie to szkoda, że nie mamy obrony.

willow 02.10.2011 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1172623)
Taktycznie zespół został dziś dobrze ustawiony

A Ty widzisz tę zajebistą, 40-metrową dziurę w środku pola, między defensywą a osamotnionym Bitonem i czasami Ilievem?

filemon 02.10.2011 17:01

Wejdzie Jirsak, mam nadzieję, że nie za Wilka.
Przy powtórce bramki widać, że na pełnej ku-wie wracali Wilk i Chavez, wracali też Jovanović i Paljić (spokojniej), a zosali Sobolewski i Jaliens. Pora na Czekaja, oby grał.

SzEjKeR 02.10.2011 17:02

Jaliens, Lamey, Nunez, Pareiko, Diaz Tym partaczom nie dziekujemy!!!!! Mam nadzieje że Wisła pożegna frajerów szybko.

yoda79 02.10.2011 17:06

Pareiko zostaw w spokoju.

Uran235 02.10.2011 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakbgc (Post 1172620)
Nie ma Czekaja , w końcu jest polakiem więc się nie dziwie ...

Tak, tak - Maaskant uknuł wielki spisek antypolski. Ktoś gdzieś napisze swoje przemyślenia a potem znajdzie się 100 beczących baranów - beczących w kółko na jedną nutę. A jak Skorża do oporu wystawiał Łobodzińskiego - najpierw kosztem Małeckiego, a potem kosztem Burligi i Leszczaka - to też był jakiś spisek?

Maaskant popełnia błędy.
Jaliens gra dno.
Nie mam nic przeciwko takim stwierdzeniom, ale
<<PRZEPRASZAM - MUSZĘ>>
Po kiego chuja kibice Wisły szukają jakichś .......onych spisków we własnych szeregach i szukają byle okazji żeby tylko dosrać ludziom pracującym w naszym klubie?

PO JAKIEGO WAŁA PODSYCACIE MEDIALNY FERMENT?

SzEjKeR 02.10.2011 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1172638)
Pareiko zostaw w spokoju.

Sto razy wole Kurta przynajmniej ma przed sobą parę dobrych lat jest wychowankiem, POLAKIEM, w meczach w których grał spisywał się solidnie. A Pareiko jak jest każdy widzi.

Squirtle88 02.10.2011 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1172639)
Tak, tak - Maaskant uknuł wielki spisek antypolski. Ktoś gdzieś napisze swoje przemyślenia a potem znajdzie się 100 beczących baranów - beczących w kółko na jedną nutę. A jak Skorża do oporu wystawiał Łobodzińskiego - najpierw kosztem Małeckiego, a potem kosztem Burligi i Leszczaka - to też był jakiś spisek?

Maaskant popełnia błędy.
Jaliens gra dno.
Nie mam nic przeciwko takim stwierdzeniom, ale
<<PRZEPRASZAM - MUSZĘ>>
Po kiego chuja kibice Wisły szukają jakichś .......onych spisków we własnych szeregach i szukają byle okazji żeby tylko dosrać ludziom pracującym w naszym klubie?

PO JAKIEGO WAŁA PODSYCACIE MEDIALNY FERMENT?

Nie szukam spisku , nie moja wina że nie gramy polakami , a to jest fakt i prawda, nie jestem z tego zadowolony więc piszę o tym bo od tego jest forum , nie będę się utożsamiał z żydem lub murzynem , bez jaj ludzie .

Lysy 02.10.2011 17:28

Jak to mieli w zwyczaju mawiać znawcy: "Mina Maciusia bezcenna" :rotfl:

arrosmay 02.10.2011 17:29

Jak widze co wyprawia na boisku Jaliens to jestem za utworzeniem Klubu Koksa w Wiśle.

Glova91 02.10.2011 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakbgc (Post 1172641)
Nie szukam spisku , nie moja wina że nie gramy polakami , a to jest fakt i prawda, nie jestem z tego zadowolony więc piszę o tym bo od tego jest forum , nie będę się utożsamiał z żydem lub murzynem , bez jaj ludzie .

Kibice Interu tez sie nie chcieli utozsamiac z zawodnikami gdy zdobywajac LM nie mieli wlocha w 11?
Prawda jest taka, ze gdybysmy w tym momencie wygrywali z Legia to nie plakalbys i nie byloby o czym gadac.

SzEjKeR 02.10.2011 17:31

Cupiał widzisz i nie grzmisz!!!! Po tym meczy Jaliens powinien przeprosić Wisłe rozwiązać kontrakt i zapłacić odszkodowanie za swoje występy. Ten patałach powinien robić jako słupek do treningu wolnych co za menda bez mózgu.

Squirtle88 02.10.2011 17:32

Prawda jest taka że chciałeś zaświecić ale ci sie nie udało, mnie wyniki nie obchodzą odkąd nie ma większości polaków w składzie .

lucas8 02.10.2011 17:33

Jaliensa jak zobaczę w składzie na przyszły mecz to sam zacznę chyba zacznę doszukiwać się spisków.

Na marginesie, co Wilk robi na treningach ? Strzały w jego wykonaniu to 'klasa światowa'

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl