Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   No to gramy!! Wszystko o graniu na PC (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=120)

JOSE 841 14.11.2010 15:13

mam problem z GTA IV a dokładniej z kamerą już na dzień dobry w pierwszej misji odpalam samochód jade kawałek i samochód szaleje sam przyspiesza a potem staje automatycznie w dymie a kamera zaczyna latać( lata zwłaszcza gdy o coś zachacze)we wszystkie strony wie ktoś jak to naprawić????

David. 14.11.2010 15:50

Pobierz najnowszy patch do GTA, tam są te błędy wyeliminowane.

damian755 14.11.2010 16:15

Mam problem może mi ktoś pomoże, wymieniłem laser w konsoli ps2 i nie zabardzo działa to znaczy czyta filmy dvd i cd a nie chce gier.

JOSE 841 14.11.2010 17:28

David. najnowszy to jakim numerkiem opatrzony?zapodaj linka jak możesz

David. 14.11.2010 18:41

1.0.7.0
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gr..._IV_Patch/6202
można też pewnie pobrać ze strony producenta.
Jeśli masz pirata to pewnie jeszcze trzeba cracka poszukać. Ponoć z tym patchem współpracuje crack od 1.0.4.0 wzwyż. Poszukaj na pebie, na pewno znajdziesz.

krzysiek92 14.11.2010 19:04

mam nowy szprzęcik i chciałbym pograć w coś o imponujących wymaganiach... najlepiej strategie. poleci ktoś coś?

mic 14.11.2010 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysiek92 (Post 1011319)
mam nowy szprzęcik i chciałbym pograć w coś o imponujących wymaganiach... najlepiej strategie. poleci ktoś coś?

StarCraft II
Emergency 2012 - naprawde fajne

kubawislak 15.11.2010 00:01

Jak wyłączyć auto-zapis w Fifie 11??
Pisze, że przełączenie zawodnika to przycisk" RS" Ja takiego przyciska nie znalazłem...
Ogólnie na razie gram na klawiaturze, ale chciałbym kupić pada, co polecacie do fify, pesa??

LeszekABG 19.11.2010 10:58

Call of Duty Black Ops. Warto? Bardzo podeszły mi obydwie części Modern Warfare, Battlefield 2 Bad Company również mi się spodobał. Podobny do ww. gier?

Młyniu_Miechów 19.11.2010 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 1011563)
Jak wyłączyć auto-zapis w Fifie 11??
Pisze, że przełączenie zawodnika to przycisk" RS" Ja takiego przyciska nie znalazłem...
Ogólnie na razie gram na klawiaturze, ale chciałbym kupić pada, co polecacie do fify, pesa??

http://merlin.pl/Joy-pad-Apollo-GP-3...08,421561.html

W sklepie ok. 50zł, mam go i spokojnie moge Ci polecić.

R33 20.11.2010 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysiek92 (Post 1011319)

Settlers VII
Cywilizacja V (nie grałem, ale większość zachwala)

QBAS 20.11.2010 15:53

Gra tutaj ktoś w Mafię II?

Mam problemy z czułością myszki. Strasznie ciężko jest coś precyzyjnie zrobić, strzelać itd. Pomimo zmian czułości, w zasadzie zmiany te nie są odczuwalne. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać?

ATI Moblility Radeon HD 5145
Core i5 520M 2,4
Windows 7

AL_PB 20.11.2010 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 1014375)
Gra tutaj ktoś w Mafię II?

Mam problemy z czułością myszki. Strasznie ciężko jest coś precyzyjnie zrobić, strzelać itd. Pomimo zmian czułości, w zasadzie zmiany te nie są odczuwalne. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać?

ATI Moblility Radeon HD 5145
Core i5 520M 2,4
Windows 7

Ustaw sobie jeszcze czułość w Windowsie.

I w ogóle chodzi Ci o to, że mysz lata za szybko, czy po prostu "pływa" podczas ruchów? Jeśli to drugie to zmniejsz rozdziałke i inne ustawienia.

mcks 20.11.2010 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LeszekABG (Post 1013539)
Call of Duty Black Ops. Warto? Bardzo podeszły mi obydwie części Modern Warfare, Battlefield 2 Bad Company również mi się spodobał. Podobny do ww. gier?

Poza bardzo fajną fabułą i cut-scenkami, ta gra ma niestety niezbyt wiele do zaoferowania. To nie jest to samo Call of Duty co MW1 czy MW2 - Treyarch musi się jeszcze wiele nauczyć od Infinity Ward.
W Black Opsie tylko chodzisz i napierniczasz w żółtków :E. Właściwie nic więcej... Mimo wszystko warto zagrać, dla samej fabuły, która jest całkiem nieźle przedstawiona.

LeszekABG 20.11.2010 23:20

Właśnie jestem gdzieś w połowie i faktycznie, nie porwała mnie tak jak tamte, które przeszedłem jednym ciągiem, ale fabuła fajna. W miarę jasne to wszystko dzięki przerywnikom, chociaż jakbym miał z czystym sercem polecić jak ktoś nie grał w żadnego COD'a, to byłyby to Modern Warfare ;)

Mistel 22.11.2010 16:19

Podacie jakieś serwery do CS 1.6 do pogrania wieczorem?

QBAS 22.11.2010 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AL_PB (Post 1014501)
Ustaw sobie jeszcze czułość w Windowsie.

I w ogóle chodzi Ci o to, że mysz lata za szybko, czy po prostu "pływa" podczas ruchów? Jeśli to drugie to zmniejsz rozdziałke i inne ustawienia.

Chodzi o takie "pływanie" kursora myszki. W Windowsie wszystko chodzi precyzyjnie. Niemniej jednak od dwóch dni gram sobie w najlepsze (zamiast pisać magisterkę) i do takich ustawień się już przyzwyczaiłem. No i muszę powiedzieć Panowie - Mafia II miażdży!!!

WiślakMyślenice 23.11.2010 15:45

Jak oceniacie "najnowszego" NFS-a? Wrócił klimat?

!!IRIVER!! 26.11.2010 02:32

Gram sobie w FIFĘ 11 i mam takie małe pytanko: dostałem sie do fazy grupowej "Euroligi" - ile zespołów przechodzi dalej? W grupie jest 5 i wole odpowiednio rozłożyć siły, aby awansować. :P

Swoją drogą, jestem mniej wiecej w 1/4 czwartego sezonu.
Pierwszy - Mistrzostwo
Drugi - Mistrzostwo
Trzeci - 3.miejsce. (mistrzem Górnik :o )

Ciekawe, że bardzo słabo prezentuje się Legia, przeciętnie Lech. Mocno rozwinięta Polonia Warszawa.

W drugim sezonie grałem w Pucharze Europy - niestety odpadłem w fazie grupowej, zaś w trzecim wyszedłem z ciężkiej grupy z Zenitem i Liverpoolem z drugiego miejsca, z czterema zwycięstwami. Co ciekawe awansował też Zenit. :) Niestety po fazie grupowej trafiłem na Real. U siebie porażka 1:3, na wyjeździe wygrana 4:3, choć prowadziłem już 2:0, potem 3:2.

Fajnie mi się gra, ale też miewam ten problem, że wywala do windowsa.

DevilMayCry 26.11.2010 04:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1017382)
Gram sobie w FIFĘ 11 i mam takie małe pytanko: dostałem sie do fazy grupowej "Euroligi" - ile zespołów przechodzi dalej? W grupie jest 5 i wole odpowiednio rozłożyć siły, aby awansować. :P

Swoją drogą, jestem mniej wiecej w 1/4 czwartego sezonu.
Pierwszy - Mistrzostwo
Drugi - Mistrzostwo
Trzeci - 3.miejsce. (mistrzem Górnik :o )

Ciekawe, że bardzo słabo prezentuje się Legia, przeciętnie Lech. Mocno rozwinięta Polonia Warszawa.

W drugim sezonie grałem w Pucharze Europy - niestety odpadłem w fazie grupowej, zaś w trzecim wyszedłem z ciężkiej grupy z Zenitem i Liverpoolem z drugiego miejsca, z czterema zwycięstwami. Co ciekawe awansował też Zenit. :) Niestety po fazie grupowej trafiłem na Real. U siebie porażka 1:3, na wyjeździe wygrana 4:3, choć prowadziłem już 2:0, potem 3:2.

Fajnie mi się gra, ale też miewam ten problem, że wywala do windowsa.

Z tego co pamiętam, to 2.
Ja w Fifie 11 (na konsoli, klasa światowa- nigdy mocniejszy zespół niż 1.5- 2.5 gwiazdki), zawsze modlę się, aby w fazie grupowej uefa czy LM (to 2-gie rzadko) mieć 2 mocne zespoły. Taki urok Fify, żę łatwiej jest wygrać z mocniejszym zespołem (kontry), aniżeli z "zawalibramką" (zespól broniący w 10, i grający z kontry przeciwko nam) jak to nazywamy z kumplem.
Legia oraz Lech są zrobione za słabo w nowej Fifie. Tak samo jak przesadzona "kosmiczna" obrona Wisły :D
Tak przy okazji polecam Larrondo- takiego "tura" jeszcze nie widziałem. :) Nic tylko wrzucać w pole karne, on już tam sobie poradzi.

!!IRIVER!! 26.11.2010 11:21

No ja nie kupiłem jeszcze żadnego piłkarza, wszyscy na zasadzie 'talentów'. Genialnie mi się gra Brazylijczykiem Dagoberto (jego wartość po dwóch latach u mnie to 8,5mln Euro), dobrzy są też tacy piłkarze jak Blackford czy Aganzo.

Co do obrony - mimo, że gram już 4.sezon, dalej mam w składzie Bunozę, Chaveza, Cikosa i Paljicia. Co prawda nie zawsze i nie wszyscy grają, ale nie zawodzą mnie jakoś szczególnie.

To prawda, że łatwiej gra się nieraz z potęgami, bo i im zdarzają się durne błędy, choć to nie zmienia faktu, że taki Zenit w jednym z dwóch meczów do.......ił mi 6:1. :D Po prostu nie było na nich sposobu. Pomimo, że gram na zawodowcu.

Overmars 03.12.2010 22:06

Witam poszukuje dubbing do Mass effect

Mistel 08.12.2010 23:53

Ma ktoś cracka do Rainbow Six Raven Shield? Zainstalowałem przez Daemona, ale pokazuje mi się żebym włożył CD2 (nawet gdy jego obraz jest zmontowany).

michu-k 05.01.2011 14:36

http://www.haxball.com

Bo ktoś mi usunął temat :(

Overmars 09.01.2011 21:57

mam taki mały problem a więc czy ktoś się orientuje w temacie pobierania danych przez internet w czasie gry w cs-a pyytam bo mam problem gdyz mam ograniczony internet 3gb na miech i czy to mi bedzie dużo przez to szło

Pawlo1524 29.01.2011 15:46

Witam. Zapraszam do ligi Miniracingonline [ miniracing.org.pl] info o grze: http://www.initiald.fansubs.pl/artic...?article_id=40
Naprawdę polecam, wciąga niesamowicie :)

didzej132 19.03.2011 16:14

Polecam gre http://transgame.pl/grant.php?u=20251&c=zg8wea na początku gra może wydawać się nudna , ale zależy kto co lubi ;)

bercik860 21.03.2011 00:42

Kto jeszcze nie zna tytułu 'Assassin's Creed: Brotherhood' to moge polecić. Kapitalna gierka, fabuła wciąga (kontyunacja z AC II), zabawy na dłuuugie godziny ;)
http://get-2.wpapi.wp.pl/a,61764431,...therhood_1.jpg
http://www.grasz.org/media//galerie/...rome_173bk.jpg

Gordian 29.03.2011 22:52

Potwierdzam! :D Gra miażdży konstrukcję. Jestem przy końcówce i muszę powiedzieć, że już nie mogę się doczekać na kontynuację. Może Jakiś XVIII wiek, Paryż? :) To by było coś.

R33 10.05.2011 19:26

Jest może jakiś patch uaktualniający składy w FIFA 11, przynajmniej w polskiej lidze? W sensie, żeby w Wiśle byli Maor, Cwentan, Sergiej itp. ;)

Edit: Ok, już mam.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl