Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

Gwiaździsty 12.02.2013 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DEBO (Post 1298538)
nie doszukiwałbym się politycznych zamówień w tym że nie idą karnety. Po prostu protest zrobił swoje to racja, nie wiadomo jaka bedzie atmosfera na stadionie a po drugie drużyna jak grała w jesieni chujnie tak teraz na wiosne będzie grać jeszcze większą chujnie. Promocji klubu brak, wyników brak, bednarz dalej odpowiedzialny za klub - bednarz zniechęca mnie najbardziej do pójścia pod kasy. Czyli samo życie.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to, że bezpieczniejszy jest zakup biletu a nie zapłacenie z góry za cały sezon. A to że w dalszym ciągu będzie trwała po-lityczna nagonka na kibiców z mediami żądającymi zamykania sektorów czy stadionów to chyba nie mamy złudzeń ? Ryży wodzu nie mając sukcesu w rządzeniu krajem musi odwrócić uwagę i znaleźć kozła ofiarnego czyli "kibola". I w związku z tym kilku moich kolegów rezygnuje z kupna karnetu na rzecz biletów, których w razie czego można nie kupić.
A, że chodzą na Wisłę od zawsze sprawa wyników, Bednarz czy obecna kadra to sprawa drugorzędna. Pikniki i tak w swojej większości nie kupowały karnetów. Od lat sprzedaż na Wiśle karnetów była w granicach 10 tys. (+ /- 2 tys.) a reszta to bilety.

Maikeru 25.02.2013 11:27

Do sprzedania dwa karnety sektor A22. Cena 120 zł. Pisać PW

frg 25.02.2013 11:36

ja prawie zawsze kupowałem karnet nie chcąc stac w kolejkach. Ale teraz nie kupuje, wole kupowac online na te mecze na które pójdę. Dodatkowo nie bedzie takiej sytuacji jak w zeszłą rundę, jak przyjechali znajomi z innego miasta i chciałem ich zabrać na mecz, ale ponieważ miałem karnet na C to nie dało rady zmienic (dokupić) innego miejsca na stadionie a chciałem ich zabrać na E.

Don Donson 26.02.2013 19:51

Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.

heoij 26.02.2013 23:15

Jeżeli to prawda to nie ma co się znowu tak dziwić, do ostatnich dni niewyjaśniona sytuacja z dopingiem na trybunach, protest na ostatnich meczach rundy jesiennej i gra piłkarzy w sparingach oraz w meczu z Bełchatowem na pewno nie zachęcała do zakupu jak to miało miejsce w poprzednich latach gdzie klub zawsze sprzedawał około 10 tys. karnetów na sezon ...

bartek89TS 26.02.2013 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Don Donson (Post 1301119)
Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.

Skąd takie info?

Don Donson 01.03.2013 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartek89TS (Post 1301158)
Skąd takie info?

Z klubu - od pracowników prowadzących sprzedaż.

Maikeru 02.03.2013 11:31

Do sprzedania dwa karnety A22. Cena: 100 zł Kom: 503 347 620

donecki 01.04.2013 12:13

Czy wiadomo w końcu ile karnetów poszło

R33 14.04.2013 22:28

Mógłby ktoś porobić screeny z sektorów jeśli chodzi o zakupione karnety? Z ciekawości bym sobie podliczył.

wierny 14.04.2013 22:51

Pisali na Weszło, że poszło 5 tysięcy karnetów.

aNouc 14.04.2013 23:24

a skad Stanowski wie ile poszlo karnetow na Wisle? Bednarza pytal?
blizej mu do Legii

Mario Nh 16.06.2013 19:45

Na Legii juz ruszyla otwarta sprzedaz karnetow.
Swoja droga, taka ciekawostka, opcja przy zakupie karnetu:
" możliwość udostępniania swojego karnetu innej osobie posiadającej kartę kibica cztery razy w sezonie"

bartek89TS 16.06.2013 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1318041)
Na Legii juz ruszyla otwarta sprzedaz karnetow.
Swoja droga, taka ciekawostka, opcja przy zakupie karnetu:
" możliwość udostępniania swojego karnetu innej osobie posiadającej kartę kibica cztery razy w sezonie"

Trzeba przyznać, że bardzo ciekawa opcja z tym udostępnieniem karnetu innej osobie.Wiadomo, że z różnych względów wielu ludzią może nie być dane przyjść na któryś mecz i karnet idzie na marne.Osobiśćie miałem tak dwa razy w tym sezonie..niestety nie zawsze się da wziąść wolne.Ogólnie to niźle, że u nich ruszyła sprzedaż a u Nas jeszcze cen nie znamy...:-/

Mario Nh 20.06.2013 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartek89TS (Post 1318043)
Trzeba przyznać, że bardzo ciekawa opcja z tym udostępnieniem karnetu innej osobie.Wiadomo, że z różnych względów wielu ludzią może nie być dane przyjść na któryś mecz i karnet idzie na marne.Osobiśćie miałem tak dwa razy w tym sezonie..niestety nie zawsze się da wziąść wolne.Ogólnie to niźle, że u nich ruszyła sprzedaż a u Nas jeszcze cen nie znamy...:-/

W Poznaniu umożliwi taką samą opcję, z tym, że tam będzie można nabyć karnet nawet na cały sezon.
Ciekawe co u nas wymyślą.

R33 20.06.2013 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1318950)
W Poznaniu umożliwi taką samą opcję, z tym, że tam będzie można nabyć karnet nawet na cały sezon.

Tam przeczytałem tego newsa u nich na oficjalnej i to chodzi o sezon zasadniczy tylko.

focusik09 28.06.2013 11:46

Ceny karnetów na nowy sezon z oficjalnej :

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...od_90_zlotych/

Sami 28.06.2013 11:55

C2,C3,C4 - to znaczy, że C1 i C5 wylaczone ze sprzedazy? Czy kogos tam nie po.......iło????????

matysiuk 28.06.2013 11:59

Zapewne będą włączane do sprzedaży jak będzie już brakować miejsc na C2, C3, C4. Tniemy koszta.

Mario Nh 28.06.2013 12:10

Ceny ok. Natomiast nie widze mozliwosci oddania na poszczegolny mecz innej osobie majacej kk karnetu? Duzy minus.

arth_ur 28.06.2013 12:23

Dlaczego wylaczyli ze sprzedaży b21? Specjalnie kupowałem od kilku rund abonament na ten sektor i nagle klub nie sprzedaje miejsc? Chyba po 8 latach regularnego kupowania karnetów (przerwa w Sosnowcu) chyba dam sobie spokój. Że człowiek nie może sobie zarezerwować miejsca i go opłacać przez kolejne 10 20 lat a taki był zamiar.

adrianq 28.06.2013 13:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sami (Post 1320069)
C2,C3,C4 - to znaczy, że C1 i C5 wylaczone ze sprzedazy? Czy kogos tam nie po.......iło????????

na początku wiosny C1 i C5 też były wyłączone ze sprzedaży ze względu na uszkodzony dach nad sektorami. Przy sprzedaży dla wszystkich, na pewno będą już dostępne, tak wiec bez spiny...

domin_czyzyny 28.06.2013 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1320075)
Ceny ok. Natomiast nie widze mozliwosci oddania na poszczegolny mecz innej osobie majacej kk karnetu? Duzy minus.

jest tak od zawsze i nic klub z tym nie robi, bo myśli że w ten sposób sprzeda więcej biletów. A prawda jest taka, że sprzeda ale mniej karnetów, bo ludzie teraz sobie spokojnie mogą kupić bilecik przez net i nie będą ryzykować kupowania karnetu na cały sezon.

Bardziej mnie w....ia ten Smuda na grafice reklamującej karnety/bilety.

wiślak 86 28.06.2013 15:29

Gdyby ktoś miał jakieś dojście do tańszych karnetów np z pracy to proszę o info na priv.

heoij 28.06.2013 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1320117)
Bardziej mnie w....ia ten Smuda na grafice reklamującej karnety/bilety.

To samo miałem napisać, nie mieli już kogo innego dać ? Aż odechciewa się kupować bo odstrasza na wejściu :lol:

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/s...4159812467.jpg

Już smok wawelski prezentowałby się lepiej ...

SV_ 28.06.2013 17:55

Niech sie .......a z takimi cenami, niech im smuda kibicow amatorow sciagnie.

DeadOrAlive 28.06.2013 17:59

Akurat mialem zMiar kupic karnet na miejsca srodkowe i przenieść sie tam z sektora C. Ale widze ze caly moj misterny plan w ....u przy tych cenach :/

Voin 28.06.2013 18:48

Ludzie, naprawde, jak mozecie narzekać na te ceny!? Przecież jest tanio... wychodzi 17/12 zł za mecz na C przy braku karnetu na wiosnę. No już taniej chyba się nie da...

Kaan 28.06.2013 18:59

Ceny tylko z pozoru są wysokie. Uwagę zwracają, co jest typowe, ceny na A21 i H21. Natomiast można kupić bilety na C jak pisał poprzednik lub na parterowe B lub D i wtedy wychodzi niecałe 13 zł. To jest naprawdę tanio.

Jest duże zróżnicowanie cen (co jest zrozumiałe) i każdy jak tylko chce kupić to kupi. Ważna jest opłacalność karnetu w porównaniu z pojedynczymi biletami. Ceny pojedynczych biletów po staremu.

R33 28.06.2013 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Voin (Post 1320186)
Ludzie, naprawde, jak mozecie narzekać na te ceny!? Przecież jest tanio... wychodzi 17/12 zł za mecz na C przy braku karnetu na wiosnę. No już taniej chyba się nie da...

Ale za co takie ceny? Z karnetem mecz na C powinien wynieść poniżej 10 zł. w obecnej sytuacji klubu.

Luu... 28.06.2013 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 1320191)
Ceny tylko z pozoru są wysokie. Uwagę zwracają, co jest typowe, ceny na A21 i H21. Natomiast można kupić bilety na C jak pisał poprzednik lub na parterowe B lub D i wtedy wychodzi niecałe 13 zł. To jest naprawdę tanio.

Jest duże zróżnicowanie cen (co jest zrozumiałe) i każdy jak tylko chce kupić to kupi. Ważna jest opłacalność karnetu w porównaniu z pojedynczymi biletami. Ceny pojedynczych biletów po staremu.

Reszta stadionu będzie piękne świecić pustkami , bo widzę te kolejki chętnych żeby oglądać studentów udających piłkarzy i trenerów WF :rotfl:

Tak poważne, jak dla mnie cenny na niektóre sektory za wysokie.

A teksty o tym, że to Wisła, że jesteśmy kibicami .... ładne, piękne ale tym stadionu nie zapełnimy ? a to o to nam chyba chodzi ? no chyba, że Was zadowala pełne C i trochę ludzi na pozostałych sektorach.

np. Ruch ma fajna promocje dla stałych kibiców, w pierwszym roku 10% zniżki, w drugim 20%.

P.S. co za kretyn dał Smude na plakat ?

c. 28.06.2013 21:19

Zerknijcie na cennik w 1 czy 2 lidze... wiem ze mniejsze stadiony ale jednak Wisla to 13krotny mistrz Polski.

I roznica nie jest duzo, a czesto w niektorych tych klubach z 1 ligi sa drozdze bilety / karnety/

El'kabat 28.06.2013 22:49

Najlepiej,żeby Wam jeszcze dopłacili do biletu i kiełbache do ryja dali przy wejściu.
Macie bilety po 12-13zł/mecz w przeliczeniu a dalej "drogo"...bez jaj. Nikt Ci nie da ceny jak na lidze podwórkowej w wielkiej wsi,zwłaszcza w Krakowie.

KOMINEK 29.06.2013 07:49

Jeśli uważacie że ceny są za wysokie to zapytam się ile kosztuje puszka jednego piwa, ile kosztuje bilet do kina. Ludzie ja rozumiem że kryzys, ja rozumiem że jesteśmy rozgoryczeni tym co się dzieje w klubie, ale albo jesteście kibicami i chcecie chodzić na mecze Wisły albo nie. Pewnie jak ktoś nie może związać końca z końcem, uczy się itp. to jest ciężko. Ale bez przesady. Policzcie ile w ciągu dwóch tygodni wywalcie kasy na różne bzdety a później narzekajcie że drogo

QBAS 29.06.2013 09:59

Ceny nie są złe, plakat smudowy ..ujowy

Tyle w temacie.

jaszczur90 29.06.2013 19:06

Nie wiem czy niektórzy zauważyli, ale karnet droższy bo jest więcej meczów u siebie.

R33 29.06.2013 19:59

Z fb SKWK:
Cytat:

wszystkich obecnych i przyszłych członków skwk informujemy, że mamy dla was niespodziankę dotyczącą cen karnetów na rundę jesienną.
Członkowie skwk mogą liczyć także na zniżki na nasze wyjazdy, promocyjne ceny w naszych sklepach, czy konkursy w których do wygrania będą min. Darmowe wyjazdy, bilety na mecze wisły, wiślackie gadżety.
Składkę na rundę jesienną (20 zł) wpłacać będzie można od zbliżającego się tygodnia. Niebawem podamy szczegółowe informacje odnośnie zapisów, zniżek, korzyści, działalności.

R33 01.07.2013 13:40

Cytat:

W rundzie jesiennej sezonu 2013/14 członkowie SKWK mogą liczyć na atrakcyjne zniżki.

Wszystkie nasze działania wymagają pracy i poświęcenia czasu, wymagają też często pomocy wielu osób. Wszystko co robimy, robimy bezinteresowanie z wiarą w to, że ruch kibicowski na Wiśle będzie ciągle na wysokim poziomie.
Każdy z WAS może nam w tym pomóc, wystarczą chęci. Wstępując do SKWK dajecie nam gwarancje, że popieracie nasze działania i chcecie aktywniej brać udział w kibicowskim życiu. Razem możemy więcej! Najlepszym tego dowodem w ostatnich tygodniach jest powrót Białej Gwiazdy na koszulki.

Składka na rundę jesienną wynosi: 20
Każdy zapisujący się do SKWK otrzymuje specjalną legitymację, która upoważnia do wielu zniżek, ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, by czuć kibicowską jedność i wspólnie dążyć do bycia coraz lepszym.

1. Tańsze karnety.
Na sektory:
B, D (dół) w cenie 90 zł
C w cenie 130 zł
D (góra) w cenie 175 zł
Przy zakupie karnetu należy okazać legitymację członkowską SKWK z opłaconą składką na jesień 2013.

2. Zniżki na mecze wyjazdowe.
Przy poszczególnych wyjazdach informować będziemy o specjalnej cenie dla członków SKWK. Na wybrane wyjazdy nasi członkowie będą mieć pierwszeństwo zakupu biletu.
3. Promocyjne ceny w naszych sklepach na wybrane produkty.
Na stronie oraz FB na bieżąco pojawiać się będą informacje o promocjach.
4. Konkursy w których do wygrania będą min. bilety na mecze Wisły, darmowe wyjazdy, wiślackie pamiątki.
5. Zniżki Z BIAŁĄ GWIAZDĄ RAŹNIEJ.
Atrakcyjne rabaty w kilkudziesięciu miejscach min. restauracjach, klubach fitness, salonach kosmetycznych.

Zapisy do SKWK rozpoczną się pod koniec tygodnia, niebawem podamy dokładne informacje. W tych samych terminach składkę członkowską na rundę jesienną będą mogli opłacić obecni członkowie SKWK.

Zapisy odbywać się będą w godzinach otwarcia Sklepu Reymonta 22, oraz przy okazji meczów.

Osoby które nie mogą zjawić się na zapisach osobiście, mogą przesłać skan uzupełnionej deklaracji członkowskiej, a składkę uregulować poprzez wpłatę na konto SKWK.
Dane konta:

Dane konta:
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków
10 1910 1048 2116 9532 4744 0001
Reymonta 22, 30-059 Kraków

z dopiskiem : "składka jesień 2013"Reymonta 22, 30-059 Kraków

STATUT STOWARZYSZENIA DO POBRANIA
WZÓR DEKLARACJI DO POBRANIA

Deklaracje członkowskie będą dostępne na zapisach.
Osoby poniżej 16 roku życia, prosimy o przyniesienie wypełnionych i podpisanych przez rodziców deklaracji.

Wszelakie zapytania dotyczące zapisów prosimy kierować na mail [email protected]

Zachęcamy do zapisów, aktywniejszej działalności i korzystania ze zniżek.
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/420...nkow-skwk.html

Drozd 01.07.2013 15:51

A można przekazać komuś karnet jak coś wypadnie w dniu meczu? Czy kasę szlag trafia.

Czy można zmienić sektor w tej samej cenie celem towarzyszenia drugiej osobie kupującej jednorazowy bilet?

Czy na mecz może kupić bilet turysta z innego miasta bez katalogowania się w bazie kibiców Wisły?

Takich pytań na które odpowiedzi nie satysfakcjonują jest więcej. Puki nie będzie ich mniej będzie hulał wiatr ...

gienek_majonez 01.07.2013 23:48

Dziwna sprawa na stronie biletowej... nie jestem członkiem SKWK, ani nie przysługuje mi karnet ulgowy, ale cena jest 130zł? Też tak macie?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl