![]() |
Cytat:
A, że chodzą na Wisłę od zawsze sprawa wyników, Bednarz czy obecna kadra to sprawa drugorzędna. Pikniki i tak w swojej większości nie kupowały karnetów. Od lat sprzedaż na Wiśle karnetów była w granicach 10 tys. (+ /- 2 tys.) a reszta to bilety. |
Do sprzedania dwa karnety sektor A22. Cena 120 zł. Pisać PW
|
ja prawie zawsze kupowałem karnet nie chcąc stac w kolejkach. Ale teraz nie kupuje, wole kupowac online na te mecze na które pójdę. Dodatkowo nie bedzie takiej sytuacji jak w zeszłą rundę, jak przyjechali znajomi z innego miasta i chciałem ich zabrać na mecz, ale ponieważ miałem karnet na C to nie dało rady zmienic (dokupić) innego miejsca na stadionie a chciałem ich zabrać na E.
|
Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.
|
Jeżeli to prawda to nie ma co się znowu tak dziwić, do ostatnich dni niewyjaśniona sytuacja z dopingiem na trybunach, protest na ostatnich meczach rundy jesiennej i gra piłkarzy w sparingach oraz w meczu z Bełchatowem na pewno nie zachęcała do zakupu jak to miało miejsce w poprzednich latach gdzie klub zawsze sprzedawał około 10 tys. karnetów na sezon ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do sprzedania dwa karnety A22. Cena: 100 zł Kom: 503 347 620
|
Czy wiadomo w końcu ile karnetów poszło
|
Mógłby ktoś porobić screeny z sektorów jeśli chodzi o zakupione karnety? Z ciekawości bym sobie podliczył.
|
Pisali na Weszło, że poszło 5 tysięcy karnetów.
|
a skad Stanowski wie ile poszlo karnetow na Wisle? Bednarza pytal?
blizej mu do Legii |
Na Legii juz ruszyla otwarta sprzedaz karnetow.
Swoja droga, taka ciekawostka, opcja przy zakupie karnetu: " możliwość udostępniania swojego karnetu innej osobie posiadającej kartę kibica cztery razy w sezonie" |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe co u nas wymyślą. |
Cytat:
|
|
C2,C3,C4 - to znaczy, że C1 i C5 wylaczone ze sprzedazy? Czy kogos tam nie po.......iło????????
|
Zapewne będą włączane do sprzedaży jak będzie już brakować miejsc na C2, C3, C4. Tniemy koszta.
|
Ceny ok. Natomiast nie widze mozliwosci oddania na poszczegolny mecz innej osobie majacej kk karnetu? Duzy minus.
|
Dlaczego wylaczyli ze sprzedaży b21? Specjalnie kupowałem od kilku rund abonament na ten sektor i nagle klub nie sprzedaje miejsc? Chyba po 8 latach regularnego kupowania karnetów (przerwa w Sosnowcu) chyba dam sobie spokój. Że człowiek nie może sobie zarezerwować miejsca i go opłacać przez kolejne 10 20 lat a taki był zamiar.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardziej mnie w....ia ten Smuda na grafice reklamującej karnety/bilety. |
Gdyby ktoś miał jakieś dojście do tańszych karnetów np z pracy to proszę o info na priv.
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/s...4159812467.jpg Już smok wawelski prezentowałby się lepiej ... |
Niech sie .......a z takimi cenami, niech im smuda kibicow amatorow sciagnie.
|
Akurat mialem zMiar kupic karnet na miejsca srodkowe i przenieść sie tam z sektora C. Ale widze ze caly moj misterny plan w ....u przy tych cenach :/
|
Ludzie, naprawde, jak mozecie narzekać na te ceny!? Przecież jest tanio... wychodzi 17/12 zł za mecz na C przy braku karnetu na wiosnę. No już taniej chyba się nie da...
|
Ceny tylko z pozoru są wysokie. Uwagę zwracają, co jest typowe, ceny na A21 i H21. Natomiast można kupić bilety na C jak pisał poprzednik lub na parterowe B lub D i wtedy wychodzi niecałe 13 zł. To jest naprawdę tanio.
Jest duże zróżnicowanie cen (co jest zrozumiałe) i każdy jak tylko chce kupić to kupi. Ważna jest opłacalność karnetu w porównaniu z pojedynczymi biletami. Ceny pojedynczych biletów po staremu. |
Cytat:
|
Cytat:
Tak poważne, jak dla mnie cenny na niektóre sektory za wysokie. A teksty o tym, że to Wisła, że jesteśmy kibicami .... ładne, piękne ale tym stadionu nie zapełnimy ? a to o to nam chyba chodzi ? no chyba, że Was zadowala pełne C i trochę ludzi na pozostałych sektorach. np. Ruch ma fajna promocje dla stałych kibiców, w pierwszym roku 10% zniżki, w drugim 20%. P.S. co za kretyn dał Smude na plakat ? |
Zerknijcie na cennik w 1 czy 2 lidze... wiem ze mniejsze stadiony ale jednak Wisla to 13krotny mistrz Polski.
I roznica nie jest duzo, a czesto w niektorych tych klubach z 1 ligi sa drozdze bilety / karnety/ |
Najlepiej,żeby Wam jeszcze dopłacili do biletu i kiełbache do ryja dali przy wejściu.
Macie bilety po 12-13zł/mecz w przeliczeniu a dalej "drogo"...bez jaj. Nikt Ci nie da ceny jak na lidze podwórkowej w wielkiej wsi,zwłaszcza w Krakowie. |
Jeśli uważacie że ceny są za wysokie to zapytam się ile kosztuje puszka jednego piwa, ile kosztuje bilet do kina. Ludzie ja rozumiem że kryzys, ja rozumiem że jesteśmy rozgoryczeni tym co się dzieje w klubie, ale albo jesteście kibicami i chcecie chodzić na mecze Wisły albo nie. Pewnie jak ktoś nie może związać końca z końcem, uczy się itp. to jest ciężko. Ale bez przesady. Policzcie ile w ciągu dwóch tygodni wywalcie kasy na różne bzdety a później narzekajcie że drogo
|
Ceny nie są złe, plakat smudowy ..ujowy
Tyle w temacie. |
Nie wiem czy niektórzy zauważyli, ale karnet droższy bo jest więcej meczów u siebie.
|
Z fb SKWK:
Cytat:
|
Cytat:
|
A można przekazać komuś karnet jak coś wypadnie w dniu meczu? Czy kasę szlag trafia.
Czy można zmienić sektor w tej samej cenie celem towarzyszenia drugiej osobie kupującej jednorazowy bilet? Czy na mecz może kupić bilet turysta z innego miasta bez katalogowania się w bazie kibiców Wisły? Takich pytań na które odpowiedzi nie satysfakcjonują jest więcej. Puki nie będzie ich mniej będzie hulał wiatr ... |
Dziwna sprawa na stronie biletowej... nie jestem członkiem SKWK, ani nie przysługuje mi karnet ulgowy, ale cena jest 130zł? Też tak macie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl