Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

lisek14fc 13.08.2012 11:13

Dwa szybkie pytania:
1. Nigdy nie kupowalem biletu bezposrednio przed meczem, ale teraz jestem zmuszony przedluzyc karnet w dniu meczu z Zagłębiem. Jak dlugie sa kolejki przed meczem, ile czasu sie w nich mniej wiecej stoi? Czy jak pojawie sie pod stadionem okolo 11:00 to dam rade sie wyrobic do 13:00?

2. Na E bylem tylko raz przy okazji dnia otwartego stadionu i nie zwrocilem uwagi jak to jest.. Czy jest przejscie z naroznikow na sektor E? Czy jest to odgrodzone i nie ma szans z biletem np. na F zajac miejsce na E?

Charlie 13.08.2012 11:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lisek14fc (Post 1268579)
Dwa szybkie pytania:
1. Nigdy nie kupowalem biletu bezposrednio przed meczem, ale teraz jestem zmuszony przedluzyc karnet w dniu meczu z Zagłębiem. Jak dlugie sa kolejki przed meczem, ile czasu sie w nich mniej wiecej stoi? Czy jak pojawie sie pod stadionem okolo 11:00 to dam rade sie wyrobic do 13:00?

2. Na E bylem tylko raz przy okazji dnia otwartego stadionu i nie zwrocilem uwagi jak to jest.. Czy jest przejscie z naroznikow na sektor E? Czy jest to odgrodzone i nie ma szans z biletem np. na F zajac miejsce na E?

1. Raczej tak, pewnie będzie otwartch sporo kas, więc poniżej dwóch godzin powinieneś się wyrobić.

2. Nie ma takiego przejścia.

Co do powyższego posta - pamiętajcie, że Smok Wiślacki na facebooku to nie jest prawdziwy smok, a znany większości Kamil Tumulec, robiący mnóstwo zamieszania i bałaganu, z czego niewiele wynika.

licoo 13.08.2012 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lisek14fc (Post 1268579)
Dwa szybkie pytania:

Ad 1. Jak o 11:00 staniesz to w ciągu kilku minut wyrobisz karnet spokojnie.

Ad 2. Nie ma przejścia z narożników na E. Musiałbyś przeskakiwać nie tylko przez barierki, ale i dużą dziurę między sektorami (niebezpieczeństwo upadku z wysoka). Nie wiem czy to nawet fizycznie jest możliwe.
Poza tym, gdyby było to możliwe, to cwaniacy kupowaliby bilety tańsze na narożniki, a potem przeskakiwali na sąsiednie sektory.

Sylwek1906 13.08.2012 12:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 1268589)

Ad 2. Nie ma przejścia z narożników na E. Musiałbyś przeskakiwać nie tylko przez barierki, ale i dużą dziurę między sektorami (niebezpieczeństwo upadku z wysoka). Nie wiem czy to nawet fizycznie jest możliwe.
Poza tym, gdyby było to możliwe, to cwaniacy kupowaliby bilety tańsze na narożniki, a potem przeskakiwali na sąsiednie sektory.

Tzn przeskoczyć możesz i jest to fizycznie możliwe bo barierka jest niska. Ale steward tak czy siak to będzie widział i może to grozić, że cie wyproszą ze stadionu.

LuKaS TSW 13.08.2012 12:29

Plus zakaz i grzywna,jak to jednego naszego znajomego spotkało.

R33 13.08.2012 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lukizc (Post 1268524)
Czy podczas kupowania biletów na mecz musi być obecna osoba na którą karta została wyrobiona? Czy nie będzie problemów bym kupił bilet koledze mając jego kartę?

Tylko, że jak chcesz ulgowy mu kupić to musisz mieć też jego legitymacje.

anka1906 13.08.2012 15:52

Cześć. Szczerze mówiąc nie mam czasu przeglądać forum, orientuje sie Ktoś czy są jeszcze karnety na C?

edit: Dziękuje :)

OpEnTaNy 13.08.2012 16:02

sa na milion procent

Wojtas 13.08.2012 22:45

Pytałem bedac po karnet jak sprzedaz i poszło cos ponad polowa w stosunku do zeszlego sezonu

zle nie jest ,zwlaszcza ze ludzie beda je jeszcze kupwac

mc-money 14.08.2012 10:25

Wczoraj mi nie powiedzieli ile zeszło, ale połowa czy to dobry wynik?
Ostatnio było 10 tysięcy, tak? jak dla mnie, na 5 dni przed startem rozgrywek, połowa (ok. 5 tyś) to cienki wynik.

blanco 14.08.2012 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1268775)
poszło cos ponad polowa w stosunku do zeszlego sezonu ,

zle nie jest

Źle nie jest ?! To kiedy będzie źle ? Jak pójdzie 1500 ?
Jeśli tylko tyle karnetów poszło to oznacza ,że będziemy mieli frekwencje na poziomie 8 , 9 , 10 tys ....

peele 14.08.2012 11:09

Trzeba wziąć pod uwagę że masa (?) ludzi będzie kupować karnet w weekend i do tego dochodzi też bardzo dużo młodych ludzi, studentów którzy w wakacje są poza Krakowem i póki co nie mieli okazji kupić karnetu. 5 koła to mało, będzie więcej ale czy osiągniemy dyszkę to wątpię...

ABGowiec 14.08.2012 11:16

Panowie ja sam nie mam karnetu jeszcze bo nie chcialo mi sie isc ale niedlugo sie wybiore i mysle ze takich ludzi jak ja jest duzoo wiec spokojnie. Nikt sie nie spieszy bo wie ze nie braknie ;)

R33 15.08.2012 11:25

http://www.weszlo.com/news/11457-Mec...awie_bez_szans

wislakrakow124 15.08.2012 11:34

Przeczytalem artykul weszlo i akurat mozna powiedziec ze jest na moj temat poniewaz nie posiadam karty kibica i mam zamiar wybrac sie na mecz z Belchatowem. Czy jesli stawie sie 1,5 godz przed meczem to zdaze wyrobic karte kibica i obejrzec to spotkanie?

michael 15.08.2012 12:05

Spokojnie, bez problemów. Wyrobienie KK to kwestia 3-5 minut, bilet to kilka minut, bo kolejek pewnie wielkich nie będzie. Zwłaszcza o godzinie 13. Więc nic tylko iść na R22 ;]

wislakrakow124 15.08.2012 12:13

Dzieki za odp:) Teraz pozostalo zebrac ekipe i w niedziele na meczyk

SV_ 15.08.2012 12:25

otwarte dzisiaj?

michael 15.08.2012 12:30

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ica_zamkniete/

Nie, zamknięte. Oficjalną otworzyć i wiesz wszystko.

Maikeru 15.08.2012 17:25

Karnety Sektor A22 do sprzedania za 120 zł

SV_ 16.08.2012 17:07

Beda po meczu z Belchatowem sprzedawac karnety dalej? (minus mecz z belchatowem?) kiedys tak bylo ale nie wiem czy teraz bedzie?

Pulpet 16.08.2012 17:31

Dobrze. Pytanie z ... nosa :)
Pierwszy raz biorę dzieciaka na mecz (bynajmniej nie na sektor rodzinny) i zastanawiam się czy będzie opcja wniesienia picia w plastikowej butelce? jak wniesie tę butelkę moja kobita to może ją przepuszczą?

R33 16.08.2012 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SV_ (Post 1269367)
Beda po meczu z Belchatowem sprzedawac karnety dalej? (minus mecz z belchatowem?) kiedys tak bylo ale nie wiem czy teraz bedzie?

Odkąd wróciliśmy na nowy stadion to co rundę tak jest, tak więc pewnie będzie. Pewnie jeszcze po Bełchatowie nie zrobią II tury (czyli obniżonych cen - karnet będzie można kupić w tej samej cenie co teraz jest), ale po Poloni myślę, że już będzie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pulpet (Post 1269371)
Dobrze. Pytanie z ... nosa :)
Pierwszy raz biorę dzieciaka na mecz (bynajmniej nie na sektor rodzinny) i zastanawiam się czy będzie opcja wniesienia picia w plastikowej butelce? jak wniesie tę butelkę moja kobita to może ją przepuszczą?

Nie ma takiej opcji, bo... ,,Możesz tam nasypać piasku i posłuży Ci ona jako broń". Pozostaje 0.5 l. Pepsi za 5 zł (czy tam ew. Ice Tea, Fanta, Sprite - nie wiem dokładnie co mają, albo co będą mieć na Bełchatowie :D).

QBAS 16.08.2012 18:06

Sam nie wiem czy to ma sens, ale z drugiej strony nic nie robienie na pewno żadnej poprawy nie przyniesie..

Może warto w jednym miejscu zebrać osoby będące zainteresowane sprzedażą internetową biletów na mecze Wisły Kraków i zainteresować tym jakieś media typu RMF FM (krakowskie, nieagorowskie

Grupa na fb --> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288

tommiyacht 19.08.2012 20:00

mozna zmienic sektor na kupionym karnecie jeszcze ? konkretnie z G na C.

dgr 19.08.2012 20:11

niestety, nic z tych rzeczy

R33 19.08.2012 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1269971)
mozna zmienic sektor na kupionym karnecie jeszcze ? konkretnie z G na C.

Nie, nie możesz również zwrócić karnetu ani kupować pojedynczych biletów na tą kartę kibicia (chyba, że nie są zawarte w karnecie no ale w tej rundzie takich nie będzie). Jedyne co Ci doradzam w tej sytuacji to przykombinować. Znaleźć osobę co ma karnet na C i wymieniać się z nią kartami co mecz (ew. tymi co kupują bilety), ale to różnie bywa.

R33 20.08.2012 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SV_ (Post 1269367)

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zonych_cenach/

danpe_ 20.08.2012 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1269975)
Jedyne co Ci doradzam w tej sytuacji to przykombinować. Znaleźć osobę co ma karnet na C i wymieniać się z nią kartami co mecz (ew. tymi co kupują bilety), ale to różnie bywa.

Może nie dawaj złych rad.

Ochroniarze na bramkach mają terminale, na których wyświetlają się dane i zdjęcie osoby, która przechodzi przez bramkę.
Jak sobie wyobrażasz zamianę kartami?
Przejdzie tylko w przypadku, gdy dwie osoby wyglądają prawie identycznie, a ja na naszym stadionie kojarzę jedynie jedną taką parę :P

R33 20.08.2012 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1270307)
Może nie dawaj złych rad.

Ochroniarze na bramkach mają terminale, na których wyświetlają się dane i zdjęcie osoby, która przechodzi przez bramkę.
Jak sobie wyobrażasz zamianę kartami?
Przejdzie tylko w przypadku, gdy dwie osoby wyglądają prawie identycznie, a ja na naszym stadionie kojarzę jedynie jedną taką parę :P

Chyba wiem którą.

Ale czasem się udaje przechodzić i chodziło mi o to w przypadku tym, że on i tak już nie ma wyjścia.

R33 27.09.2012 18:29

Biorąc pod uwagę okoliczności to jak dla mnie wynik rewelacyjny:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/

palikot 27.09.2012 19:51

Cytat:

Karnet na stadion Wisły warto mieć nie tylko ze względu na oszczędność pieniędzy, ale także ze względu na dodatkowe atrakcje czekające na karnetowiczów. Do tej pory posiadacze karnetów Jesień 2012 mogli brać udział w konkursach, w których do wygrania były udział w sesji zdjęciowej z pierwszą drużyną Wisły Kraków oraz możliwość zostania asystentem trenera Probierza na jeden dzień.
"Atrakcjami jakie czekają karnetowiczów to m.in przykucie jego posiadacza do jednego sektora na stadionie przez pół roku, uniemożliwiając oglądanie z innej perspektywy/sektora. Poza tym, w przypadku braku możliwości obejrzenia meczu w danym terminie, posiadaczowi karnetu przepada wejściówka, gdyż nikt inny nie może jej wykorzystać." - to taki bonus od klubu, jakby co ;)

alkoholik 17.11.2012 23:10

Mam nadzieje że bedzie mona kupić karnet przez intrnet. bilety są w cenie dobrej karnety też byle tylko forma piłkarzy rosła a z tą jest średnio

R33 18.01.2013 17:42

Z powodu nudy zrobiłem mały research dotyczący sprzedaży karnetów w ekstraklasie.

Sprzedają już:
Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Podbeskidzie

Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży:
Korona, GKS (odpowiednio 21 i 28 stycznia)

Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest:
Polonia (podali, że cennik zostanie opublikowany wkrótce, w sumie to żadna informacja, ale zawsze), Piast (podali, że dokładna data zostanie podana na przełomie stycznia i lutego), Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę)

Cisza:
Jagiellonia, Ruch i oczywiście Wisła

h3po4 18.01.2013 18:06

Bo u nas kalkulują czy kłaść na nas chuja czy może jednak się dogadać

omega 18.01.2013 19:48

do ceny karnetu należy też dodać 10 zł za nową karte kibica gdyż wyrabiane "na początku" nowego stadionu straciły już ważność. Ale spokojnie, nie trzeba nawet nowego zdjęcia robić, wystarczy zapłacić i odebrać nowy plastik :/

Arked 18.01.2013 19:55

Mają pewnie problem z ustaleniem cen. Za taki produkt jak oferuje teraz Wisła to dużo żądać nie mogą i to musi boleć pewne osoby.

heoij 18.01.2013 20:19

Nawet dobrze, że jeszcze nie zaczęli sprzedaży bo w końcu nie wiadomo czy w tej rundzie będziemy dopingować czy bojkotować-

dopóki sytuacja się nie wyjaśni najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu- poczekajmy na stanowisko SKWK w tej sprawie !

aNouc 18.01.2013 20:22

Stanowisko jest niezmienne. Protest cały czas trwa..

focusik09 18.01.2013 20:25

Jak nas mają w dupie, to my ich karnety też.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl