![]() |
Witam, żeby przystąpić do egzaminu na prawko potrzebny jest dowód. Oczywiście mam 18 lat, ale dowodu nie posiadam. I moje pytanie brzmi, czy paszport wystarczy, a jak nie to czy to prawda, że trzeba jakiś osobny dokument (adres zameldowania)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja juz zaliczylem teorie i bylem na 2 jazdach po 2h. Nigdy wczesniej nie jezdzilem, a juz na drugiej godzinie wracalem sam z Huty. Teoria to 10 spotkan gdzies po 2h. Przy zapisie przez neta i zaplaceniu calej kwoty 2h gratis no i ta cena 898 zacheca. Ja jezdze z Dawidem i polecam w 100%, zero spiny wszystko wytlumaczy, ogolnie jest smiesznie. A o tekstach w stylu ze trzeba operowac lewarkiem do zmieniania biegow spokojnie tak jakbys 'wchodzil w cipke' a nie z agresja bo zadna laska Cie nie bedzie chciala to nawet nie wspominam :D |
Nie orientuje się ktoś jakie terminy są na Koszykarskiej? Czy możliwe jest ze mogę dostać termin z dnia na dzień?
|
Prawko juz troche mam więc nei weim jak teraz z terminami ale wątpie żeby udało sie dostać termin z dnia na dzień.. chociaż może sie tak zdarzyć... Nie ma sie co pytac tylko trzeba zdawać za 1 razem :)
|
Cytat:
|
Orientuje sie ktos gdzie w okolicy Gdów/Wieliczka/Dobczyce mozna wynajac plac manewrowy zeby pocwiczyc luk itp?
|
Cytat:
|
Termin na 29 lipca:) trzeba niestety czekać ale mam nadzieję ze za pierwszym razem się uda:)
|
Może mi ktoś doradzić jakąś szkołę która będzie miała placyk manewrowy przy ul. Rakowickiej i w miarę blisko teorie (okolice 29 Listopada) ??
Może dużo wymagam ale jest mi ta informacja potrzebna ;p Z góry dzięki za wysiłek ;) |
Cytat:
Plac maja wlasnie na rakowickiej.Wyklady w gimnazjum na O2. Zdalem tam za I razem. |
W jakiej szkole mają nowe yarisy te, na których zdaje się egzamin na Balickiej? Ważne żeby szkoła miała własny plac z łukiem i było w miarę tanio. Nie chodzi o cały kurs tylko o wykupienie paru lekcji.
|
Witam! Obecnie zdaje prawko i mam dwa pytanka.
1. Jeżeli nie zdam za trzecim razem to mogę się umówić na następny zaraz po oblaniu czy wpierw muszę wyjeździć dodatkowe 5h, a później zanieść papierek i dopiero wtedy się umówić? 2. Jeśli nie zdam za pierwszym i dokupię godzinkę przed drugim egzaminem to ta godzina wlicza Mi się do tych obowiązkowych pięciu po niezdaniu trzech egzaminów? |
Cytat:
2.Nie |
Zdawal ktos z Was na Balickiej? Jakies rady od doswiadczonych kolegow?;d Jutro egzamin.
|
Myśle czy by się nei zapisać. Macie jakieś szkoły, najlepiej tak w okolicach od ronda czyżynskiego do mogilskiego, albo gdzieś koło Wiślickiej? Taka szkoła gdzie można pogadać z prowadzącymi jak człowiek z człowiekiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc musicie liczyć tylko na siebie, a nie na snickersy. :D Przy okazji życzę powodzenia. |
Cytat:
Ośrodek Szkolenia Kierowców "Formuła" Ul. Mogilska 40 |
Gdzie obecnie najlepiej zdawać prawo jazdy? I czy jeżeli zacząłbym gdzieś teraz i egzamin miałbym np. w lutym (nie wiem ile taka teoria lub praktyki może trwać, mam znajomych co zdawali i szybko i wolno) to czy obowiązywałby mnie już przepisy które wchodzą w 2012 roku?
|
Cytat:
Polecam!!!! Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne (jazda) to najlepiej trafić na własciciela firmy chyba Antoni Chaber - człowiek potrafi wbić do głowy poprawną ale i bardzo dynamiczną jazdę... Ja robiłem tam prawko 11 lat temu, ale zawsze wszystkim polecałem to miejsce.. aha i chyba wykłady nie na O2 tylko Czerwonym Prądniku w gimnazjum nr 9 stara podstawówka nr 60 chyba że coś się zmieniło |
Orientuje się ktoś, czy jakbym teraz w połowie października zapisał się na kurs, to zdążę zrobić prawko przez tymi nowymi przepisami? Jakbym w grudniu zdał egzamin teoretyczny, to w 2012 odbędę egzamin praktyczny jeszcze na starych zasadach?
Dzięki :) |
Są szkoły gdzie teoria trwa 2 tygodnie. Więc w listopadzie mógłbyś zrobić praktykę i zdać jeszcze teorię i cały grudzień miałbyś na egzamin praktyczny.
Oczywyście wszystko zależy od tego gdzie się zapiszesz, bo są szkoły gdzie teoria trwa nawet koło 2 miesięcy. |
a jak to w końcu jest jeżeli ukończę kurs przed nowym rokiem to po 1stycznia bedę musiał zdawać na nowych zasadach?
czy jeżeli do grudnia zdam teorie to czy po nowym roku wystarczy ze zdam praktyczny czy dowalą mi jeszcze nową teorie? |
Cytat:
|
Ja polecam BARDZO "Twoja Elka" i "Ale jazda". :)
a zdałem za drugim razem na Koszykarskiej |
Pytanie mam odnośnie MORDu, ul. Koszykarska.
W jakich godzinach można się tam zapisać na egz. (łączony) oraz czy można w sobotę? Odp jak najszybciej, bo spieszno z czasem :) EDIT: Dzieki fialo, ale ja już jestem szczęśliwą posiadaczką kat. B ;) Głównie zależałoby mi na tym czy w sobotę można podjechać, bo akurat jadę do Krk i bym "delikwenta" podrzuciła. ;) |
Cytat:
Zapisujesz się w BOK, które jest czynne od 7.00 do 20.30. Co do terminu - ja czekałem ponad miesiąc na egzamin łączony ostatnio. Naprawdę jest jakiś kosmos co się dzieje, tylu eLek co widać na mieście chyba nie było jeszcze nigdy. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl