![]() |
Cytat:
|
Mam pytanie na temat nowych przepisów, wchodzących 1 stycznia.
prawo jazdy zdałem 21 grudnia, ale dzwoniąc dzisiaj wniosek został dopiero wysłany, a więc dokument będę odbierał dopiero w nowym roku, i tu mam pytanie czy będę już objęty nowymi przepisami, czy z racji zdawania w tym roku nie obejmą mnie (miejmy nadzieje) ? |
Jak by ktoś chciał zdawać prawko w stachu piszcie do mnie na priv o dodatkowe godziny jazdy gratis.
I w ogóle jak na tej balickiej jest? Pytanie do zdających tam jakoś w tym roku :) |
Jakie szkoły doradzacie ?? Najlepiej tanie, a za razem dobre ;p
|
To byś chociaż rejon jaki cie interesuje podal, bo tak to kazdy kto zdal poleci ci swoja szkole :P
|
Hmmm... może Olsza 2 lub gdzieś 29 Listopada ?
|
OSK ALAN
ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 2 A Super gościu prowadzi, wiele znajomych zdało w tej szkole za 1 razem. :) |
Cytat:
Kazimierza Odnowiciela 2 w budynku gimnazjum,zaraz koło Olszy II .Szkoła AN-CAR. Super autka(yariski) elegancki wykładowca pan Haber .Polecam ! nr. do kierownika - 602309071 |
Coś odpowiedniego według kryterium jakość/cena, w bronowicach polecicie?
|
ja polecam OSK Skarabuesz
http://www.osk-skarabeusz.pl/ mega, mega instruktor, jazdy w mega atmosferze, można pogadać wlasciwie o wszystkim POLECAM |
Cytat:
To jest Prądnik Czerwony a nie "koło Olszy II" :P Co nie zmienia faktu że osiedle obok ;) Haber jest luzak gość, ale nie znam go od strony nauki jazdy. |
Ktoś się zapisywał ostatnio na egzamin na Balicką? Ile się czeka mniej więcej?
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak chcesz jakiegoś konkretnego instruktora to pisz do mnie na PW to z tej szkoły dam Ci numer do niego. Gość na prawdę konkretny |
Jak ma ktoś polecić jakiegoś normalnego instruktora na prawko B, to prosze o priva. Najbardziej zależy mi na tym aby było łatwo się dogadać co do terminów jazd (siostra może głównie weekendy i wieczory), oraz żeby teoria była w "przyspieszonym" trybie ;).
Jak coś to priv. (odpada Huta, Bieżanów, itp. Najlepiej centrum, bądź zachodnie dzielnice) |
|
Ja się uczyłem jazdy tutaj:
http://www.asior.com.pl/ I mogę polecić każdemu. Wykładowcy i instruktorzy naprawdę na b. wysokim poziomie (emerytowani policjanci z drogówki*). I rzeczywiście zdawalność jest wysoka (mieli tam również kilka osób po innych szkołach na "doszkalanie", po czym bez problemów zdawali egzaminy). *pewnie tu wiele osób zacznie kręcić nosem, dlatego proponuję najpierw zapytać instruktorów co i jak. Na pewno sie nie zawiedziecie. |
dla tych którzy jeszcze nie wiedzą gdzie składać papiery to na koszykarskiej dają terminy na drugi dzień : )
Na Bronowicach terminy są nawet do 2 tyg. Ja wczoraj poszedłem na Koszykarską i miałem do wyboru Poniedziałek,Wtorek itd..a godziny do wyboru do koloru 9-30,10-30 ...więc jeżeli ktoś nie boi sie jeździć po Hucie i tamtejszych rondach czy Dąbiu,Grzegórzkach a zależy mu na czasie to walcie na Koszykarską |
Ile kosztuje odebranie prawa jazdy w urzędzie przy kategorii C?
|
dziś zdałem na Koszykarskiej :D
wie ktoś ile musze czekać na ten plastik ? :D |
2 tyg robocze
|
Czeka mnie kurs doszkalający, więc potrzebuję namiary na jakiegoś konkretnego instruktora. Najlepiej w Nowej Hucie lub okolicach.
Ktoś jest w stanie pomóc? Może być na priv. |
|
Cytat:
|
LOK na Centralnej - polecacie ? Jakieś opinie w miarę obiektywne ?
|
Ja robiłem w LOKu kurs. Teoria przyjemna, jazdy też super. Zdane za pierwszym razem. Bardzo pomaga to, że masz plac kiedy chcesz. Ja, jak przychodzilem przed jazda, to moglem sobie 30 minut pojezdzic po luku, az w koncu zaczalem jezdzic go po 20 km/h ;)
|
Dzięki za informacje ;) Możesz polecić ewentualnie jakiegoś instruktora ? Może być na PW.
|
czy jak zdawałem pierwszy kurs (niestety oblany:-/) 28.12.2010 to mam 6 miesięcy ważne testy czyli do 28 czy równo z początkiem czerwca ???????
|
Chyby_TSW masz do 28.06.2011 nic się nie martw teraz egzaminy są bardzo szybko myślę ze do 28 odpukać zmieścisz się w 3 podejściach :)
Ja polecam wszystkim ośrodek na Kalwaryjskiej niedaleko MATECZNEGO "Jume" fajna atmosfera , mili ludzie , szczególnie polecam P. Andrzeja ,naprawdę najlepszy instruktor jakiegokolwiek w życiu miałem (a było ich trochę , bo startowałem po 3 latach przerwy :) )przede wszystkim super człowiek , p.Agnieszka też świetnie uczy , broń boże nie wybierać tam pewnego Tomka bo szkoda wszystkim nerwów http://www.juma.prawojazdy.com.pl/ |
Robił ktoś prawo jazdy w Albarze?
Jak wrażenia? Jakiego instruktora polecacie ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl