![]() |
A wpisałeś bez tej kreski ,,|" ? Nic nie trzeba mieć. Trzeba znać jedynie swój pesel, mail i ew. telefon.
|
Karnet ze zniżką SKWK trzeba kupować osobiście, czy wystarczy dać komuś kartę?
|
Ciekawe jak tam sprzedaż idzie?
|
Byłem dziś koło 11:30 Dwa okienka czynne pustki nigogo w środku na zewnątrz też pustki i koło stadionu nikt sie nie kręcił....Więc zapewne marna sprzedaż bedzie
|
Taka też prawda że ludzie się nie spieszą z zakupem bo dla każdego miejsca wystarczy. :)
|
no jak może iść. Sprzedano pewnie z 800 sztuk i to pewnie 80% na C. Ludzie widzą co sie dzieje i nie chcą kupować. Jak zobaczą z Bełchatowem dobrą grę i wynik to pójdą do kas. A jak zobaczą że po 3 kolejkach ta gra będzie dobra to sie posypią karnety.
Ale przy dobrych wiatrach liczę na 6 tysięcy,frekdencje w granicach 14-15 tysięcy MAX. Natomiast jak znowu będą 0-0 0-1 to ta frekwencja będzie na poziomie 5-6 tysięcy. Osobiście karnecik już mam i nie moge sie doczekać już I meczu. |
Cytat:
|
Kupowałem dzisiaj, spytałem chłopa na kasie to mówi, że szału ni ma.Kolega wyżej dobrze prawi, Ci co mają być będą, a zeszłoroczny mecz z Bełchatowem jak ludzi w poniedziałek nie było za dużo-dla mnie jeden z fajniejszych klimatów zeszłego sezonu. Ilu nas nie będzie,klasę pokażemy;)
|
Byłem na meczu z ruchem w Pucharze i wtedy było super. Sami kibice na dobre i na złe,atmosfera fajna i ta radość po bramce Małeckiego na C ahhhh...
|
koledzy. Przecież nikt ni będzie jechał specjalnie do Krakowa paredziesiąt km by sobie kupić karnet, ajk można to zrobić w dzien meczu z Bełchatowem :) Będzie dobrze-nie stękajcie.
|
A do wyrobienia karty kibica trzeba mieć ze sobą jakieś zdjęcie czy na miejscu można wyrobić
|
Zdjęcie robią na miejscu.
|
Czemu mam płacić teraz 90 zł skoro WZNAWIAM? We wcześniejszych sezonach tak nie było, zniżka dla wznawiających była cały czas.
|
Cytat:
|
Karnet nabyty. Według informacji pani z kasy sprzedano 3 000 karnetów. Tylko nie wiem czy na moją trybunę czy wogóle...
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...edaz_karnetow/ Info z oficjalnej strony, więc jest tak jak było dotychczas - zniżka obowiązuje dla wznawiających nawet podczas otwartej sprzedaży, po prostu nie masz wtedy gwarancji dostania tego samego miejsca ;) |
Jeszcze rano było napisane, że tylko do dzisiaj obowiązuje zniżka dla przedłużających. Sami już się w tym gubią
|
Oby było tak jak mówi piotrex
bo znowu na TSWD też jest napisane "Środa, 1 sierpnia, jest ostatnim dniem, w którym posiadacze karnetów na mecze Wisły podczas rundy wiosennej sezonu 2011/12 mogą zakupić wejściówkę na rundę jesienną w obniżonej cenie. Kto jeszcze tego nie zrobił - dziś ostatnia szansa!" Nie chodzi o to 5zł, ale o sam fakt |
fakt jest taki, że zniżka obowiązuje
|
mam pytanie jak mam ważną legitymacje do końca września i nigdzie dalej nie zamierzam iść to na karnet ulgowy się załapie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Karnety ulgowe przysługują: - kobietom - dzieciom i młodzieży uczącej się - studentom do 26. roku życia Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć. |
Cytat:
|
Cytat:
Liczy się prawo do ulgi w dniu zakupu karnetu!!!!!!!!! |
A kiedy przez internet? Żal dupę ściska patrząc na "marketing" i jego działania.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chlopaczek tuz po przejsciu przez kolowrotki, jeszcze przy bramkach musial okazac legitymacje, ktorej nie okazal i niestety wylecial. I to nie 1szy raz, gdzie na bramkach pokazuje sie legitymacje, dzieki ktorym masz ulge, sam kiedys musialem bucom pokazywac.
|
Cytat:
Natomiast w przypadku takim o jakim wspomina MarioNh, dziś kupuje karnet, a w październiku już nie będzie miał legitymacji, nie ma podstaw do odmówienia wstępu i tym samym wyproszenia ze stadionu. Wiem, że na stronie jest ten dziwny zapis Cytat:
|
Cytat:
|
Mam cichą nadzieję że klub chce sprzedać jak najwięcej karnetów i potem cudownie uruchomi sprzedaż internetową.. Trochę osób, które mogłyby zrezygnować z biletu przy słabych rywalach, braku formy, brzydkiej pogodzie itd. a tak dla spokoju kupią karneciki.
Podejrzewam, że w afrykańskich wioskach karnety kupuje się już za krowy przez internet.. |
mojemu koledze to samo robili nie miał legitki chociaż przy zakupie miał ją. Wtedy jak sie wydarłem na jakąś babe to odrazu puścili-wystarczy troche ich postraszyc:D
|
|
Cytat:
|
Ja podchodzę do kasy a tu pani kasjerka jak w czasach PRL pożera łapczywie jabłko i z pełną buzią przemawia do mnie "jaki sektor"?
|
orientuje sie ktos moze kiedy mniej wiecej będzie sprzedaż biletów na mecz z Bełchatowem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl