![]() |
To teraz na meczu będzie średnia z 20 tysięcy... w tej rundzie nie będzie wymówek ,ze ktoś nie pójdzie na mecz bo mało polaków gra ,nie pójdzie na mecz bo gra w Wiśle Małecki który obraża kibiców,nie pójdzie na mecz bo bilety drogie.... ale znając życie z powodu braku sprzedaży internetowej kilka tysięcy nie będzie przychodzić na mecze:lol:
|
Na Ukrainie frekwencja w 1 kolejce dwukrotnie wyższa niż rok temu. Ciekawe na jak długo i czy u nas też jest takie zainteresowanie po ojro ;)
|
Bardzo dobrze ze na młynie nie są najtańsze bilety, ponieważ ludzie którzy kierowali się tylko i wyłącznie ceną pójdą na narożniki i może będzie mniej przypadkowych ludzi.
Co do ogólnych cen, to moim zdaniem ok, 85 zł na przedłużenie karnetu na C to chyba nie jest dużo, niejeden z Was podczas jednego wieczoru na rynku wyda więcej niż na karnet z którego będzie korzystał przez całą rundę. |
Wejdę na stadion kupując w kasie bilet bez karty kibica w sezonie 2012/2013?
|
nie kupisz nawet biletu bez KK nie mowiac o wejsciu na mecz..musisz wyrobic karte, bez tego ani rusz
|
Cytat:
Co do twojej wypowiedzi na temat innych rodzajów sektorów to pominę to zasłoną milczenia... |
Żeby zapełnić stadion, to nie milion plakatów i akcji, a gra taka jak za Kasperczaka przyniesie efekt. Ludzie chcą zobaczyć dobry futbol, są w stanie zapłacić kilka razy więcej za bilet, byle by grali tak, jak gra się na zachód od Polski. Bo jeśli mają oglądać kopaninę, to po prostu wybiorą kino, aqua park czy cokolwiek ciekawszego.
|
Nie bedzie gry nie będzie frekwencji, nawet gdyby bilety miały kosztować dychę na każdy sektor.
Sorry, ale tak to już jest i trzeba z tym żyć :) |
Cytat:
Ceny są znośne, gdyby takie były w tamtym roku to pewnie średnia byłaby wyższa, niestety po ostatniej kompromitacji to i tak za dużo żeby ludzi przyciągnąć. |
Karnet
Mam pytanie czy jak nie posiadałem Karnetu na wiosne to bede mógł kupić w tym miesiącu karnet czy musze czekać do wolnej sprzedaży ?
|
Cytat:
|
Witam mam takie pytanko ,posiadalem karnet na wiosne 2012 i chce kupic karnet na ten sezon tylko w innym sektorze czy muszę czekac do wolnej sprzedaży czy moge juz go teraz kupic
|
r
Witam mam takie pytanko posiadalem karnet na wiosne i chce kupic na obecny sezon tylko na inny sektor czy musze czekac do wolnej sprzedazy czy kupie go teraz
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
siemka. mam taki problem. Kupuje karnet na tą rundę, pierwszy raz w życiu ( mieszkam 400km od Krakowa). Czy przy zakupie tego karnetu, w przypadku gdy chcę kupić karnet ulgowy (dla studentów) wystarczy KSERO legitymacji studenckiej czy musi być oryginał? Chcę po karnet wysłać koleżankę...
|
Przy zakupie pojedyncznych biletów wystarcza ksero, więc przy karnecie pewnie też. Na wszelki wypadek możesz napisać im maila z zapytaniem.
|
Ceny są bardzo dobre!!! można by powiedzieć NARESZCIE, ale mniejsza z tym ja sie po raz milionowy pytam
CO ZE SPRZEDAŻĄ PRZEZ INTERNET!!!* przepraszam za duże litery ale już mnie w.... bierze ;/ |
Cytat:
|
Po tym jak pasy spadły to juz chyba 2 lub 3 zespoły (włącznie z nami) nie mają sprzedazy przez internet.
WSTYD!!! |
Tak z ciekawości tylko zapytam, czy był ktoś już po karnet? Kolejeczki jakiekolwiek były? ;]
|
Cytat:
błaźnie oto cały marketing i zarządzanie Wisły a nie cała Wisła bo część Wisły to my kibice którzy będą chodzić na mecze niezależnie gdy gramy w Ekstraklasie czy w I lidze, niezależnie czy karnet kosztuje 300zł czy 60ZŁ!! Wogóle jacy z was kibice jak zastanawiacie sie czy 80 zł na 7 meczów Wisły to za dużo czy za mało.......a mać,jak na wóde wydajecie po 40zł to nie szkoda,czy np na Kino 30zł. Ale wydać 80 zł na 7 meczów Wisły to już szkoda.... Żal mi takich kibiców. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do chodzenia na Wisłę, wyobraź sobie że niezależnie czy graliśmy u nas, na Hutniku czy Sosnowcu zawsze jeżdżę na karnecie. Ochłoń. |
Dziś byłem po karnet, 1 okienko było bodajże otwarte. Przede mną ktoś był, ale nie wiem czy po karnet (pewnie tak). Tak to pustki.
|
Też byłe dziś zaraz po otwarciu, z 10 osób było.
Myślę, że do startu ligi szału nie będzie z ilością karnetów, ale jakby Wisła zaczęła dobrze ligę, co jest możliwe bo naprawdę mamy potencjał to może ludzie ruszą do kas ;) Bo pewnie będzie jakaś druga tura karnetów ;] |
Cytat:
|
Klub nic nie robi w celu pozyskania nowych kibiców, klientów. O internetowej sprzedaży ju z nikt nawet nie wspomina. Poza atrakcyjnymi cenami bez zmian.
W sumie to i dobrze, będą chodzić Ci co zawsze, Czyli 12 tysięcy kibiców na mecz z takim Bełchatowem. |
Cytat:
|
K.rwa, przez przypadek mi się post usunął. :D
|
Panowie mam zapytanie mianowicie.Posiadam Karnet z poprzedniej rundy I chcę go przdłużyć (Sektor C).Lecz rozbija się oto że chcę zakupić karnet ulgowy i mam tutaj ból głowy ponieważ chu... wyrzucili mnie ze szkoły 1 tydzień przed zakończeniem roku szkolnego za wagary było tych godzin nie wiele koło 65 a status mówi ze jak ktoś ma 60 to baj baj dobra ale nie w tym rzecz najgorsze jest to że zabrali mi legitymacje i ja nie wiem czy zniżka na ulgowy karnet obowiązuje młodzież ucząca się (*czyli trzeba okazać legitymację przy zakupie która dostane we wrześniu) i dzieci do 18 roku życia.Jak myślicie czy pani w okienku będzie tak Łaskawa Dla Wiślaka i sprzeda ulgowy karnet czy nie wiem ze napiszecie ze co to dopłacić 40zł ale ja dla mnie jak mam 17 lat to uzbierac to 85 to był wyczyn i ja nie narzekałem ze drogie karnety :) I Jeszcze jedno pytanie czy gdy mi się uda kupić ten ulgowy karnet to podczas wejścia na mecz a będa to dwa mecze bez legitymacji się żaden dupek w żółtej kamizelce nie przyczepi ze nie moge wejść bo ma ulgowy a nie mam legitymacji co wy o tym sądzicie.?
|
Mając 17 lat i będąc wyrzuconym ze szkoły, w pierwszej kolejności powinieneś się ogarnąć i zabrać za życie. Dopiero potem myśleć o przyjemnościach.
Nie mając legitymacji nie otrzymasz ulgowego karnetu. |
Ja jak miałem 18 lat (rocznikowo 19) to kazała mi pokazać legitkę przy zakupie nie miałem to musiałem dopłacić.
Możesz zawsze dopłacić 15 zł. ;) Po prostu zapisz się do SKWK, zapłacisz 20 zł. za rundę i karnet będzie kosztował Cię 80 zł. oprócz tego będziesz miał inne zniżki, a SKWK zyska kolejną osobę w swoich szeregach oraz problem czepienia się na 2 pierwszych meczach zniknie. Cytat:
|
Tak dokładnie już mam papiery w innej szkole.I od września tam idę a wpadłem na inny pomysł ale to musze zadzwonić do strefy mianowicie wybiorę jakis papierek ksero z nowej szkoły ze jestem ich uczniem moze coś takiego przejdzie.
I Jeszcze jedno zapytanie czy karta skwk jest wyrabiana na miejscu ponieważ ja mieszkam 50km od Krakowa. |
A ja pamiętam jak kolega co nie ma jeszcze 18-tki podał KK i babka w kasie powiedziała że nie chce już od niego legitymacji bo tak czy owak osobie niepełnoletniej automatycznie nabija się bilet ulgowy. Ale to było przy kupnie pojedynczego biletu więc nie wiem jak to wygląda przy karnetach...
|
Wyrobienie karty SKWK razem z wypełnieniem wniosku trwa moze 3min i dostajesz ją od razu.
|
Więc na Dniach pojadę do krk wyrobię Kartę Skwk i kupię KArnet Dzięki za Pomoc.
|
Wyrabia się w ,,Strefie Kiboli" (nie mylić ze Strefą Kibica ;) ). Otwarta jest poniedziałek-piątek: 15:00 - 19:00 i w soboty: 10:00 - 14:00. Mieści się w Starej Hali Wisły (tam w holu, na pewno znajdziesz po prostu wchodzisz, idziesz schodami na górę i po prawej). Tu masz linki jakby co (bez tej ,,|" pomiędzy ,,SK" i ,,WK"):
http://SK|WK.pl/skwk/5-wazne-skwk/1990-wielkie-zapisy-do-stowarzyszenia-kibicow-wisly-krakow.html http://SK|WK.pl/images/dokumenty/deklaracja_czlonkowska_skwk.pdf - deklaracje są oczywiście wydrukowane na miejscu, wrzucam, żebyś wiedział co potrzeba do zapisów http://strefakiboli.pl/ Cytat:
|
powiedział by weź mnie nie w....iaj i by sobie dziady odpuściły dalsze dyskusje :D
|
Cytat:
Dzięki Wielkie za Pomoc bo całkowicie mi wyleciało z głowy że Można ta kartę wyrobić a przy okazji wspomogę stowarzyszenie a nie dam zarobić tym co kasę później nie wiadomo na co wydają :) Jeszcze byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał co powinienem miec przy wyrabianiu tej karty SKWK jakis dowód tożsamości czy coś tego typu???Ponieważ mi linki nie działają :( |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl