![]() |
O matko.
My i Bełchatów to ten sam poziom. Gdyby pozamieniać koszulki, to nikt by nawet nie zwrócił uwagi. Grozi nam spadek już w tym sezonie. |
Póki co daję cztery kalarepy w pięciokalarepowej skali biedy. Strata bramki jest kwestią czasu, nasi nie mają jej nawet z czego strzelić. Kosowski, Małecki, Iliev - w szczytowych momentach kariery każdego z nich ten tercet wessałby dupą całą ligę, teraz mogliby co najwyżej rozwozić kiełbasy z Piechną albo zarządzać wysypiskiem z Bartoszkiem.
|
To jest już koniec nie ma już nic
|
To jest katastrofa.
Skład składem, ale tu nie ma kompletnie żadnej myśli, żadnego pomysłu na grę . Futbol z ery kamienia łupanego, mimo tego, ze "trener" przepracował okres przygotowawczy, tak jak chciał. MVP: Iliew, usiłujący w każdej akcji minąć 8 osób i podający na aut. |
Gorsze jest jeszcze to, że u nas nie widać żadnej myśli taktycznej....
Po 45 minutach ja za bardzo nie wiem co Kula chce , żeby oni grali ... |
Jestem pozytywnie zaskoczony.
1. Podjęliśmy rękawicę i próbujemy ukąsić Bełchatów jedną z szybko rozprowadzonych kontr. 2. Nie przegrywamy. 3. Zachowaliśmy czyste konto. 4. Skrzydła śmigają. 5. Czarek Wilk nareszcie nauczył się uderzać z dystansu, co od dawna było jego mankamentem. |
Kulawik patrzy na to wszystko z miną małpy, która pierwszy raz w życiu zobaczyła samochód.
Wymagacie od niego jakieś myśli taktycznej? Proszę... |
Cytat:
|
W drużynie 6 środkowych obrońców, a gra tam Sobol. Ja pierd... co się stało z tym klubem... poziom paranoi sięgnął zenitu.
|
Nie wiem, kto po tym meczu pójdzie na stadion oglądać Wisłę. To drużyna emerytów bez perspektyw. Jedynym piłkarzem, który może potencjalnie dać jakość tej drużynie w przyszłości jest Michał Chrapek. Dlaczego Stolarski nie gra od pierwszej minuty? Kamiński, Szewczyk, Uryga, Buras? Gdzie oni są? Chyba jest to oczywiste, że w tym roku ligi nie zwojujemy, rozumiem - będziemy bronić się przed spadkiem, ale wypadałoby stawiać na młodych - zaryzykować, by w przyszłym roku pojawiła się jakość.
|
Ten styl to dziadostwo Cupiala, mudzie się żeby Bogusław sprzedał klub i to jak najszybciej .
|
Cytat:
|
Cytat:
Druzyna póki co bez ładu i składu....yy jaka drużyna. 11 chłopów na czerwono, z czego kazdy ma swoj film. Jak atakujemy to w dwóch, jak bronimy to w pięciu - a gdzie ....a pozostała reszta ? Jedyny pomysł to na udo - udo sie albo nie udo. Taktyka - na lage. Treningu bez piłek i przeciwników efektów nie przyniosły, a Bełchatów póki co jeszcze sobie sam nie strzelił. Nasi zaskoczeni. |
Ogladajac gre Wisly mozna popasc w alkoholizmm.
Po zobaczeniu czegos co oni nazywaja gre w pilke nalezy zapić i zapomieć. |
Grają pyte, można się było spodziewać.
Jedno mnie wk.... Te nieroby mają jedne z najlepszych kontraktów w lidze. |
nie moge patrzec na ten mecz. B klasa jest ciekawsza...
|
Chrapek to przy Boguskim Profesor ....
Mecz dno dna .... |
Ja .......e, co za dno. Po takim gniocie z ostatnią drużyną ligi trudno kogoś ocenić pozytywnie
|
Była jedna ładna akcja: wrzucał Jovanović, strzelał Sobolewski.
Reszta bez komentarza. EDIT: Autentycznie boję się meczu z Podbeskidziem. Zagłębie Sosnowiec to nie był przypadek... |
Cytat:
Kablarz jeździł na obóz i jeździł do Tallina, jeździł jeden ch.uj gięty wie gdzie jeszcze, ale zanim pojmie co odpier.dala z tym klubem to chyba miną ze dwa pontyfikaty. |
Będzie ciężko w następnych meczach jeśli nie możemy wygrać z młodzieżą GKS B.
|
Nie wiem czym się tak martwicie, w lecie przecież Cupiał ma odbudować Wielką Wisłę i sypnąć 10 mln euro :lol:
|
Kulawik podaj się do dymisji, czym szybciej tym lepiej. Bełchatów przeprowadził więcej składnych akcji a piłkarzy nie ma lepszych. Małecki i Sikorski to powinni zejść z boiska po pierwszej połowie i trafić co najwyżej do Młodej ekstraklasy na dłuższy czas. To było symulowanie gry przez cały czas jak przebywali na boisku.
|
Kompromitacja.
Pomijając już to, że ta drużyna nie potrafi grać w chwili obecnej w piłkę nożną, to tacy gracze jak Sikorski oraz Wilk byli dzisiaj w nic nie graniu wybitni. Czysty sabotaż tych dwóch panów. Iliev czy Małecki zresztą również. Paradoksalnie, Głowacki zagrał całkiem niezły mecz. Czerwona kartka taka +/- na granicy, nie mniej do tej 84 minuty był najlepszy na boisku (co prawda to cień dawnego Głowy, ale nie w tym rzecz). Szkoda tylko, że środkowy obrońca jest najlepszy w drużynie przeciwko... outsiderowi ligi. |
Całe szczęście, że Sobolewski tego nie strzelił, bo bardzo byśmy w ten sposób skrzywdzili Bełchatów, który gra za darmo... Powiem więcej, ja myślę, że nie zasłużyliśmy nawet na ten 1 pkt.
|
Ja.......e brak słów... Kulawik powinien jak najszybciej odejść 0 pomysłu na gre...
|
Skoro tak zagralismy z ostatnio druzyna ciekawe co bedzie dalej .Gra fatalna w przodzie zero zrozumienia w grze z przodu fatalna gra w obronie zero odbioru pilki w drugiej lini zero przemyslanych zmian zadnej organizacji gry
potrafilismy rozegrac klepe z rzutu roznego pod wlasne pole karne z taka gra jak dzis to niewiem czy nie byli nysmy w dole ale 1 ligi |
Co za nędza. Gorzej już być chyba nie może.
|
Kulawik po meczu-"Absencja Garguły i czerwona kartka dla Głowackiego pokrzyżowała nam szyki.Graliśmy bardzo dobrze,piłka chodziła jak po sznurku,mieliśmy bardzo dużo sytuacji,zabrakło tylko kropki nad "i".Mam nadzieje ,że napastnicy się odblokują już w czwartek.Jak pokazał ten mecz fizycznie jesteśmy przygotowani wspaniale."
|
Graliśmy ze zbieraniną młodych chłopaków z Bełchatowa, który już de facto spadł z ligi. Kosa i Iliev cooooś tam grali...reszta sabotowała.
Przyłączam się do prośby. T. Kulawik jeśli czytasz to forum podaj się do dymisji. To kpina, że jesteś trenerem Wisły |
E tam, przecież odrobiliśmy punkt do Legii i wciąż mierzymy w puchary!
|
Głowa zaserwował swoje danie popisowe, dobrze, że bez konsekwencji. Wszyscy zmiennicy gorsi od schodzących, w przypadku Chaveza już w ogóle brak mi słów. Bardzo zawiodła mnie gra Patryka, spodziewałem się znacznie więcej, oby jeszcze się rozkręcił. Jeśli popatrzymy na stosunek cena/jakość Iliew coraz śmielej walczy o tytuł niewypału transferowego dekady, nawet z Garguły jest więcej pożytku. Genkow jeszcze gorszy od Sikorskiego.
Na siłę szukając pozytywów - Sobolewski, Jaliens, Chrapek, Kosowski? Ten ostatni, siwobrody, wygląda na naszego najlepszego piłkarza, świetlana przyszłość. Patrząc na zachowanie tych wieśniaków wobec Kosowskiego wypada się tylko cieszyć, że nikt nie będzie już więcej w ekstraklasie oglądać tego kurnika stojącego pośród bloków. Obyśmy tylko nie musieli tam jechać w przyszłym sezonie. |
Sikorski - jak on strzeli dwie bramki w lidze to maksimum
Maksimum ! |
K...a co za dno. Od fatalnej jesienie nie zrobiliśmy postępu ani o pół kroku. Zresztą czego się można było spodziewać po takim okienku transferowym. Całą rundę będziemy grać bez napastnika, bo w kadrze takowego brak, a więc co mecz rywal ma przewagę 1 zawodnika. No chyba że nasi cudowni stoperzy zachowają się tak cudownie jak Głowacki, wtedy przewaga się jeszcze zwiększy. O Kulawiku napisał świetnie Revolver. Niestety, ale nasz trener ma bezradność wypisaną na twarzy. Krytykował Probierza, że ten źle przygotował zespół, a teraz widać jego "wspaniałą" pracę. Szydera na trybunach musi wrócić.
|
Cytat:
W świetle wczorajszego meczu PBB trzeba sobie jasno powiedzieć. Spotkały sie dwie drużyny, które na dziś są głównymi kandydatami do spadku. Nie ma nic i nie ma nawet o czym pisać. Najmniejszego promyczka nadziei, jednego zawodnika który by błysnął. Jedna akcja na poziomie na cały mecz. Jedyny pozytyw to, że nie przegraliśmy. Bednarz jak przyszedł powiedział, że (zapewne takie cele dostał od Cupiała) nie interesuje go poziom sportowy chodzi tylko o zrównoważenie budżetu. Po roku pracy pierwszą część obietnicy zrealizował z nawiązką. O zrównoważeniu budżetu na razie nie słychać. I raczej nie widać, żeby to miało się zrealizować. |
To jakaś parodia. Mecz na poziomie drugiej ligi. Nasi tradycyjnie ostatnio, czyli marnie. Tu nawet chyba niema kogo pochwalić indywidualnie. Nadal pozostaje dla mie zagadką, czemu gramy z Sobolewskim na środku obrony. Chavez czy Czekaj naprawdę są w tak katastrofalnej formie ??
Skoro nie potrafimy wygrać z naprędce zmontowaną drużyną, w ktorej większość zawodników to młodzież, to strach się bać, co będzie w następnych meczach... |
Cytat:
|
Uff dramat,piłka nożna to sport,który ogląda się dla przyjemności,nie jestem pewien czy to była piłka nożna ale ciekawe to to napewno nie było
Chciałoby się ich za coś pochwalić ale naprawdę nie ma za co a 30 paro letnich stoperów tuż przed końcem kariery nie ma co chwalić Drużyna bez przyszłości,jak grali tak grają i to się nie zmieni,raz przegramy a raz fartownie wygramy ale większego sensu ta gra nie ma PS: Wstawali na obozach o 6 nad ranem ale żadnego efektu nie ma,przygotował ich kolejny trener i kolejny nic nie zmienia na lepsze,czas budować nową drużyne,nową ekipe zarządzającą tym klubem |
Cytat:
Nie da się skomentować meczu bo jak było tak jet. I wszystko zostało powiedziane na jesieni. Te same problemy. Nawałka przy Kulawiku będzie dla nas zbawieniem ale tylko wtedy kiedy Cupiał zaserwuje do klubu młodych perspektywicznych za których trzeba będzie troszkę zapłacić, Adam nie rady kiedy przyjdzie zgraja obcokrajowców... jak teraz |
Zrobiło się straszno..
Bo jeśli grają jak równy z równym, ze zbieraniną młodych, anonimowych chłopaków, to nie wiem co będzie jak przyjdzie mecz z lepszą drużyną. Wisła nie przegrała tylko dlatego, że Bełchatów jest dramatycznie słaby i nie ma tam zupełnie nikogo do strzelania bramek. Obawiam się, że ta plota (?) odnośnie wyników badań, może mieć coś wspólnego z rzeczywistością. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl