Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

puchaty1906 24.09.2008 00:02

Z cyklu pomysły rodem z Drużyny A

Cytat:

Nie wiem czy już ktoś tego próbował , a może to znacząco wzmocnić gwizdy i nie tylko:idea:
Plan mam taki - niech większość kibiców Wisełki nagra swój gwizd na komórce ( teraz prawie każda mobile ma funkcje nagrywania ) Potem tuż przed wejsciem drużyny przyjezdnej na boisko każdy ma przygotowany palec na przycisku włączającym wcześniej nagrany gwizd . Oczywiście głośność ustawioną mają wszyscy na full.I jak ciule wchodzą to dajemy play i zaczynamy dodatkowo gwizdać . I tak z 25 000 kibiców można śmialutko zrobić 50 000:p . Jak ktoś zamierza się ze mnie napier ...ać do dodam że Kopernika też wyśmiewali :foch:
I jeszcze to porównanie się do Kopernika... hmmm

_ukoL 24.09.2008 10:53

Liczby i daty nie kłamią:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 607177)
mi wysz : Biłem Konia <szok>

:D

kalashnikov2 24.09.2008 11:40

W temacie Wisła Can Pack - AZS Gorzów Wlkp:http://www.wislakrakow.com/forum/ima...s/viewpost.gif

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spitfire
3-0 dla Wisły... Nie ma bata...

Czyżby w Polsce zapowiadal sie wielki kryzys damskiego basketu ?

Precel z makiem 27.09.2008 11:53

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2709 :D

skowron 29.09.2008 10:44

Temat "oglądanie meczów zza sektora C" :D
Cytat:

Pierwotnie napisane przez pagliuca (Post 609177)
No właśnie, da się? Próbował ktoś? Jest jakas ochrona która wygania stamtąd kibiców? A ewentualnie z górki w Parku Jordana?

Mysle ze sporo osob zastanawia sie nad odpowiedzia na to pytanie, a nie sposob wyszukac odpowiedzi za pomoca wyszukiwarki. Dla osob ktore na wszystkie mecze po prostu nie mają kasy byłoby to super rozwiązanie, można by zorganizować stamtąd doping :)

kreseq 29.09.2008 19:17

Temat " Wisla w Pucharach". Wchodzimy na tematu zawieszenia PZPN i ...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cola (Post 609388)
czuje ze to koniec pzpn a co do meczow nie mozliwosci naszego zdyskfalifikowania ]wyobrazcie ze jestescie rudzi i gracie w juve] i twoim najlepszym przyjacielem jest mily francuz obecnie stojacy na czele uefa i on zawiesza twoj kraj zabiera euro i mundial 2010 to jest cos niemozliwego!!

Pozamiatane :)

Paweł 01.10.2008 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GreenStuff
Unia ma zgode z Hutnikiem?

Z tematu Hutnik - Unia (8 listopada 2008) - WIŚLAKU WESPRZYJ JASKÓŁKI !

:D :D :D

gooro33 03.10.2008 08:30

kreseq napisał(a):
Cytat:

PS: Aimable - Tak, Legia kiedys grala w Lidze Miszczow bo przeciez to wynika z Twojego postu... Wiesz, gdyby babcia miala wasy....gdybac to sobie mozna, licza sie suche fakty - w tym wypadku wyniki i osiagniecia. Byscie grali - nie graliscie i na tym proponuje zakonczyc.
Gratuluje ''MISZCZOSTWA'' slowa...

gdsmk 04.10.2008 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gooro33 (Post 611117)
kreseq napisał(a):

Gratuluje ''MISZCZOSTWA'' slowa...

OT, ale wydaje mi się że on to napisał specjalnie.

Haidar 04.10.2008 13:09

To byla ironia, pozatym napisane w cudzyslowiu wiec napewno specjalnie...

Proud 04.10.2008 15:08

nowy temat zalożony przez WislaKrakowMulti

Cytat:

Witam! Na wstępie chciałbym wyjaśnić do czego posłuży ten temat. A więc jak wszyscy interesujący się kibicowaniem ludzie wiemy że styl (konstrukcja, architektura...) stadionu ma duże znaczenie na to jak dana ekipa kibicowska może zaprezentować się pod względem akustycznym, ultraski itp. Chciałbym abyśmy w tym topicu wymieniali nasze uwagi odnoszące się do stadionu Białej Gwiazdy i tego jakie będzie miała możliwości zaprezentowania się Armia Białej Gwiazdy...

Może zacznę od swoich spostrzeżeń: Mi najbardziej rzuca się w oczy to że po przepudowie (a właściwie nawet teraz) ogromną rolę odgrywa dach nad trybunami. Już teraz bardzo nam to pomaga, a nawet jeśli po przepudowie zmieni się lokalizacja młyna, to i tak akustyka naszego dopingu będzie bdb. Jednakże 2 moim spostrzeżeniem jest świetna widoczność z trybun za bramkami... Nie jest to oczywiście złe, ale będzie to ściągało wiele przypadkowych ludzi na trybuę D gdzie mieści się młyn, a jak wiemy fanatycy nie zwracajom uwagi na widoczność boiska, a Ci co będą chcieli wszystko dobrze widzieć niestety będą się mieszać z dopingującymi... I ostatnie spostrzeżenie, które irytuje zapewne nie tylko mnie: Odległość trybuny C od boiska... Przyjmójąc że młyn znów wróci na C (oczywiście nie musi tak być) i że szerokość boiska nie ulegnie zmianie, no to nasz doping minimalnie się wyciszy...

Czekam na wasze spostrzeżenia i uwagi, napewno wiele ciekawego będzie można się tu dowiedzieć!

Raimond 04.10.2008 15:32

komentarz swirsona do newsa o wybuchu gazu w hali Cracovii:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez swirson (Post 611778)
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357..._Cracovii.html

Przyznać się ;]
A swoją drogą 70 lat nie nauczyło ICH, żeby od gazu trzymać się daleko...

wolfy 05.10.2008 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2
Ech , ja boje sie troche o 'doktora' , liczylem na jakis punkcik a tu kolejna wtopa
Za tydzien maja mecz z Groclinem wiec trzymajmy mocno kciuki za nasz 'ulubiony' klub
Doktor jest gwarancja ataku na 2 lige, oraz stalego wzrostu frekwencji w kaluzy ,jeszcze troche a zbliza sie do Garbarni jesli chodzi o publike
-Profesur
-Doktur
-wspaniala gra i frekwencja
-forum im padlo , lodowisko wyjebalo - zloty okres przechodza:D

10 znaków.

Slayer666 05.10.2008 20:16

Temat: "Problemy z kulami..."
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Daro21 (Post 612071)
mam pytanie...?
Czy wchodził ktoś kiedyś na mecz z kulami ?
bo ostatnio skręciłem noge i nie wiem czy mnie wpuszcza?

P.S. i zwłaszcza chodzi mi o mecz PE z crakowią xD No bo to jest mecz podwyższonego ryzyka....;/ Tak podaje policja ...;p

z góry dzienkuje za odpowiedzi

I odpowiedź:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 612094)
jak zobaczylem nazwe tematu to myslalem ze cos nie tak z Twoimi jądrami ;P odetchnąłem z ulgą

1q2 10.10.2008 22:23

mam pytanie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez walkeroo (Post 614491)
Liga Chuliganow jest moze gdzieś jakaś tabela??..

Ar222 18.10.2008 10:27

Trafna analiza giganta dotycząca rozpadu kilku zgód Cracovii :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 616711)
Sprawa dla mnie jest prosta. Pozdrawiając 47 zgód na meczu, jebiąc werbalnie Majewskiego i liżąc po dupie profesora komunistę, nie było kiedy śpiewać WTSK a to juz wykraczało poza granice kibicowania na Kałuży.

Teraz mniej zgód - mniej pozdrawiania, mniej pozdrawiania - więcej czasu na WTSK.

:rotfl:

simone 18.10.2008 13:34

Z cyklu przysłowia polskie :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kohprzem'68 (Post 616734)
U nas to wszystko musi iść jak kawa z nosa.

konrad1991tsw 19.10.2008 20:39

Pokemony i ich wizja składu na przyszły sezon
Cytat:

Ejdzbiol

Coś nam się Boguski rozstrzelał xD a mały już dwie asysty... no, no, no xD Young power nam rośnie Kochani skład Wisły za rok? Pawełek/inny budziarz - Singlar, Głowacki, Marcelo, Pi Bro - Małecki, Sobolewski, Jirsak, Diaz/Gołoś, Boguski - Pa. Brożek. Mam nadzieję, że Goły za niedługo wyleczy kontuzję. Liczymy na Ciebie Goły! Tak samo jak liczymy na Ćwielonga! Można też grać bardziej ofensywnym xD Małecki, Jirsak, Sobolewski, Ćwielong - Boguski, Pa. Brożek, ale wtedy to właściwie gramy 4 napadziorami! xD wiecie ile by było bramek?! xD

Kurt 20.10.2008 13:12

Cytat:

Young power nam rośnie
No bez takich panowie, bez takich bo nas jutro Wyborcza z ligi wyrzuci :p

Cytat:

ale wtedy to właściwie gramy 4 napadziorami! xD wiecie ile by było bramek?! xD
Ta, może trzy cyfrówka by poszła przez sezon... w drugą stronę... :lol:

Co Ci ludzie dzisiaj palą? :>

wolfy 20.10.2008 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt C. (Post 617465)
Co Ci ludzie dzisiaj palą? :>

Powinieneś raczej zapytać: "Co palili ich rodzice?".

Numark 20.10.2008 16:24

ale to chyba dobre jest niech da namiary;)

P.e.c.h 20.10.2008 16:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 616804)
Z cyklu przysłowia polskie :D

Spotkałem się kiedyś z czymś takim, że "kawą" nazywa się krew, więc może wcale nie śmieszne:>

Sensej 21.10.2008 17:18

Komentarz do telefonii Wisła

" Podobno sa tez w planie zestawy nozy kuchennych z napisem "misiek" ;p "

MicK 22.10.2008 10:51

Dla tych co nie przeglądają tematu "Mam pytanie..."
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzyma (Post 618088)
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu ?? Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!

WiselkaMLP 22.10.2008 11:18

hehehehe
PS: mozna w grudniu oglosic tu konkurs na top10 najlepszych textow z lapu capu 2008

Gucio25 22.10.2008 15:44

przecież będzie TWSD Award, tam się wybierze najlepszy, czy też najgłupszy tekst. a kandydatów od groma. :)

wisl@k_TS 26.10.2008 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hazdrubal (Post 619838)
czy ta piłka była z gówna, że za każdym prawie razem padała łupem muchy?!

Ten głupi fart Muchy! :D

Kobieta_Wislak 26.10.2008 23:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maro-TS-NH (Post 619976)
podobno to się koleś ośmieszasz :D pewnie sobie myślisz : Ło ale jestem fajny ponapinałem się z Wisłą na necie ehh hools ze mnie :D

urzekło mnie :D urocze to było :-p bardzo ...

szczebrzeszcz 27.10.2008 13:08

Kortys:
Cytat:

Zajebiście się Paweł zaprezentował, dojrzał piłarsko i widać to w każdym meczu. Jednak wypadałoby godnie reprezentować klub także poza boiskiem. Zastanawiam się, czy ktoś nie może mu doradzić, aby pozbył się tzw. brwiaka ,czyli jednej dużej brwi przez całe czoło, zamiast dwóch nad oczami. Nasz najlepszy piłkarz, wizytówka klubu, wygląda jak wiejski prostaczek, co nigdy nie widział swojego odbicia w lustrze. Po prostu w głowie mi się nie mieści, jak można tak ekstremalnie o siebie nie dbać. Znałem kiedyś człowieka, co miał na twarzy wyrastający ze znamienia 3-centymetrowy włos i nic z tym nie robił, no ale nie był on osobą publiczną ani wschodzącą gwiazdą reprezentacji polski.

:lol: po meczu z Legia-Wisła

Prezydentowa 27.10.2008 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 620156)

:lol: po meczu z Legia-Wisła

Z której strony pijesz?:> Bo z jednej strony wiadomo, że piłkarz jest od grania, a nie od wyglądu, czego przykładem jest naczelny goguś światowej piłki (każdy wie o kogo chodzi), ale z drugiej strony, to przyznasz, że jest on także zwykłym "ludziem" a pod tym względem to nie da się ukryć, że wygląd ma fatalny...

Bez napinki :)

szczebrzeszcz 28.10.2008 12:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 620316)
Z której strony pijesz?:> Bo z jednej strony wiadomo, że piłkarz jest od grania, a nie od wyglądu, czego przykładem jest naczelny goguś światowej piłki (każdy wie o kogo chodzi), ale z drugiej strony, to przyznasz, że jest on także zwykłym "ludziem" a pod tym względem to nie da się ukryć, że wygląd ma fatalny...

Bez napinki :)

oto trzeba zapytać autora postu, nie mnie :-)
ja się z postu śmieję nie z Pawła :)

Lemoniadowy Joe 28.10.2008 13:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 620539)
ja się z postu śmieję nie z Pawła :)

My też nie z Pawła aż mi sie przypomniały czasy naszych orłów z odje... fryzurami może Paweł zrobił by sobie na blond :) co by godnie reprezentować Wisłę

może ktos zdolny zrobił by jakiś fotomontaż jak Pawłowi byłoby w nowym image :)

Prezydentowa 28.10.2008 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 620542)
może Paweł zrobił by sobie na blond :)

może ktos zdolny zrobił by jakiś fotomontaż jak Pawłowi byłoby w nowym image :)

Ależ proszę bardzo :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.wislakrakow.com/www/pictu...1390092cd5.jpg ---------> http://i34.tinypic.com/2e6aruo.jpg

szczebrzeszcz 28.10.2008 18:44

nawet lepiej ogolony jest:lol:
brakuje jeszcze złotego łańcuszka na szyi

Coach 28.10.2008 18:50

Przestańcie bo zorobi sięz tego tematu zaraz to samo co tutaj ------> http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033 (ludzie przerabiają zdjęcie jednego typka już od 3 lat , i niezły jest z tego ubaw ;)

szczebrzeszcz 28.10.2008 19:05

a jest jakiś specjalistyczny program do takich przerobek ;) bo sie na Corelach itp za bradzo nie znam ;)

Prezydentowa 28.10.2008 19:12

Ty było pytanie? :>

Niee, 5 min w photoshopie :-)

Edit:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz
brakuje jeszcze złotego łańcuszka na szyi

\

Wedle życzenia :D

http://i34.tinypic.com/doxni9.jpg

Arteka1906 28.10.2008 19:45

jakis taki podobny do tego blondyna z "Ani mru mru" :D

janko04 28.10.2008 19:51

jeszcze dajcie mu takiego wielkiego kolczyka do nosa ( jak krowy maja)

taki joke;D

szczebrzeszcz 28.10.2008 19:53

8) hehe
tak mi się coś wydaje że najlepszy do przeróbek to byłby ...
... dyrektor sportowy :) :>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez janko04 (Post 620754)
jeszcze dajcie mu takiego wielkiego kolczyka do nosa ( jak krowy maja)

taki joke;D

:-/
pomiędzy żartem a wyśmiewaniem jest jednak różnica :-)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl