![]() |
nie mamy dzis pomyslu na akcje,Boguski musi wejsc.
|
Diaz juz jest 'be' ?
|
sędziego pasiaki kupiły czy mi się zdaje?
|
Kolektywna mizeria.Jedynie Baszczu,Jirsak i Singlar pokazują się z dobrej strony.Łobodziński to jest tragedia.Żadnego udanego dryblingu,żadnej fajnej akcji ofensywnej,nawet dobrej wrzutki.No,ludzie!Ile on kosztował 400 tys. E?Baszczu żółta...Wracaj Sobol,Głowa proszę....Po przerwie Boguski i Niedzielan do wejścia | Zieniu i Łobo do zejścia.Baszczu dwa razy nam dupę uratował,no ludzie z Barcą można,ale z Cracovią?!
|
ku*** ale jada z nami :/
|
Weźcie Juszczyka zmiencie ten bramkarz nie gra na przedpolu!!
|
Wszyscy graja slabo ,nie ma ognia w przodzie wogole , sami defensywnie pilkarze...
|
Cytat:
To, że gramy wystrachani jak przed jakimś Realem co najmniej to już inna melodia. |
ależ mnie Węgrzyn wkur***
|
Co teraz sędzie przeciwko nam ? Weźcie ludzie się ogarnijcie gramy piach i tyle i nie ma co szukać wytłumaczenia że sędzia przeciwko nam.Ten kto stawiał pogromy 3:0 powinien puknąć się w czoło.To są derby i widzimy jak Cracovia gra.Zobacyzmy co będzie dalej...
|
Nie wiem czy nie za radykalna opinia ale na razie to Wisła gra piach straszny w tym meczu ,może się pozbierają po przerwie... :-/.
|
Wiselka jakby zmeczona,brak zmiennikow wychodzi.
|
śmialiście się z Cabaja a broni jak natchniony.
Lobo do zmiany!!! |
Osttanie 10 minut bylo dla nas
|
Teraz pozadny opierd.... motywacyjny i lejemy ich :)
|
Czy za Lobodzinskiego ktos bierze do ciezkiej k... kase w tym klubie za wystawianie go ?!?!?! To sa juz kpiny jawne, gosc od poczatku sezonu nic nie gra, jest jak w zwolnionym tempie. A Boguski na lawie...
|
Łobodziński WON !
|
Mówiłem, że w derbach nigdy nie jest łatwo. Nasza defensywa gra piach, poza jednym Baszczem, który powinien Piotrka i Clebera zdrowo opieprzyć za to co wyprawiają na boisku. Jedyna nadzieja w tym, że Skorża umie zmotywować zespół więc może jak im zasadzi kopa w tyłek to zaczną grać. Małecki za Łobo, Boguski za Juniora i będzie dobrze.
|
Ściągnąć Łobodzińskiego bo nie da sie na to patrzeć, wprowadzić Małeckiego.
|
Niewiem czy to jest odpowiedni mecz na testowanie nowego ustawienia.
Zreszta co to za ustawienie, ze gramy dlugimi pilkami ? Dlugimi pilkami na ANglikow ? Przeciez nasz zniszcza. Trzeba cofnac Diaza, za ktoregos stopera. Cantoro na jego miejsce, a na miejsce Cantoro Boguski. Wytrzymalem 3 kolejki ale juz nie moge: Lobodzinski gra jak panienka. |
Proponuje wsytawić więcej defensywnych pomocników i jeszcz Brożka ściągnąć by nie mieszał w ataku...
Juz zaraz po bramce Skorza powin wprowadzić 2 napastnika i zmodyfikować taktyke na 442, Długie piłki cały czas walą do przodu, co to za gra?!? Wstyd i nic więcej... Niedzielan, Boguski na boisko... |
Za 10 minut punktów nie ma...:/
Baszczu wywiad,a z tyłu Baszczu ty ****o,Baszczu wypierdalaj.Kibice Cracovii to jednak zwierzęta... Wchodzi Boguski,Niedzielan/Małecki i niech zejdzie Łobodzinski. |
Boguski za Łobodzinskiego i to natychmiast !!!!! Boże co ten typ gra to przechodzi ludzkie pojęcie!!!! Łobodzinski to są qrwa derby Krakowa ,a nie mecz okregówki
|
Ludzie a Juszczyk piłkę całuje:) to fajnie ale może pomyślał jak jego brak pewności i całowanie piłek wpływa na grę obroną drużyny i pewność obrony?
|
Mówcie co chcecie ale od początku sezonu Jirsak mnie kompletnie nie przekonuje...
|
Cytat:
Może nie piach ale piasek to był. Cytat:
|
Cleber - dziękuje za karnego! Wcześniej samobój z Bełchatowem teraz karny! (Niech szybko pojawi się ten nowy Brazylijczyk)
Skorża przed meczem mówił że chciał przetestować ustawienie na Tottenham - te puchary to nam bokiem wyjdą. Musi wejść Boguski po przerwie. Gdyby nie karny pewnie byłoby 0-0 do przerwy, a tak trzeba gonić wynik! No i szkoda główki Brożka.... |
Mamy jednego ofensywnego pilkarza na lawce ,Boguskiego ,taka mamy kadre. Skorza wielkiego wyboru nie ma.
|
Druga bramka stracona w lidze , druga na konto Clebera .
Szkoda tej sytuacji Pawła . Pasiaste damy zapieprzają po tym boisku jak małe motorki mam nadzieję , że w końcu im sił braknie . Niektórzy chyba nie wiedzą z jakim nastawieniem trzeba wyjść na boisku w meczu derbowym a niektórzy chyba sobie o tym zapomnieli . Juszczyk o której się można było najbardziej obawiać przed meczem , jako jedyny pokazuje , że ma jaja . Bardzo pewna gra w bramce a przede wszystkim na przedpolu i oby tak dalej . Lepiej żeby nikt sobie nie zakładał tam w szatni , że strzelamy jedną bramkę i spokój . Derby nie mogą być przegrane i w tej konkretnej chwili i tym przypadku uj mnie obchodzi , że sobie wygrali kilka dni temu z Barceloną . |
Ja to ku*wa nie wiem skąd PZPN bierze takich debili... Jeszcze do sędziowania derbów...
Łobodziński to mnie męczy swoją grą, Diaz też do zmiany! |
łobodziński jest w tej chwili zdecydowanie najsłabszym skrzydłowym ligi, nie mówie tego pod wpływem emocji, taka jest prawda. W każdym meczu jest najsłabszy na boisku a mimo to gra. Lepiej grac w 10tke niż z nim. jak Boguskiemu czy Jirsakowi nie wyjdzie jeden mecz to odrazu siedza na ławie. Brożek zamiast wymachiwac rekami niech sie lepiej zajmie grą, bo narazie nic nie gra...
|
Jest straszna lipa. Jak dla mnie to Łobodziński i Diaz out Boguski i Niedzielan in
|
Zmiany:
Boguski za Łobo Mecz: 56 min. Błąd obrony Cracovii Jirsak prostopadle do Pawła Brożka ten pokonuje Cabaja 78 min. Zamieszanie w polu karnym Cracovii, obrońcy wykopują piłke... wprost pod nogi Jirsaka! Ten strzela! GOL!!! :P :P Ps. Myślałem, że Juszczyk obroni karnego i pokaże umiejętności, ale w końcówce nas będzie ratował :) Maciej Skorża zmobilizuj piłkarzy i wpuść Boguskiego za Łobo :-) A dalej pójdzie, po mojemu :) Cleber: nie martw się zdarza się! (rym :P ) JAZDA, JAZDA, JAZDA Biała Gwiazda! |
Cytat:
Doping cracovii opierał się do utraty przez nas bramki na wyzwiskach. Strzelili nam i już nie leczyli swoich kompleksów. Jak wyrównamy to znowu się zacznie...oby tylko tak się stało... |
Na boisku narazie przegrywamy ale od strony kibicowskiej to wogóle porażka , tragedia czy wogóle są tam jacyś kibice Wisły
Cracovia nas miażdzy |
Łobodziński gra piach! Trzeba mieć nadzieję, że Skorża go zmieni bo praktycznie gramy bez prawej pomocy, coś tam Singlar wyjdzie do przodu, ale on jest obrońcą i nie może latać za Łobo po boisku. Wierzę, że trener zmieni ustawienie, zawodników czy cokolwiek innego zrobi i wygramy to jeszcze.
|
Smutno mi. Ale cóż, taki jest sport.
45 minut przed nami, mam nadzieję na szybkiego gola i zaciętą walkę o każdy metr kwadratowy murawy. W tym meczu w grę wchodzi tylko wygrana. Jakiś słaby nasz doping... Cytat:
|
co jak co ale to nie pozycja dla diaza to samo jirsak.. po co te eksperymenty w trakcie derbów?
WISŁA PANY |
E tam Małecki. To mój ulubiony piłkarz Wisły, ale szczerze mówiąc nie sądzę, żeby mógł zdziałać więcej niż Boguski albo Niedzielan.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl