![]() |
ja trafiłem tylko 30 więc jedną liczbę ;D coś to chybił trafił jest słabe ;p
|
No to panowie gratuluje wygranych. Cos to forum szczesliwe bo ja tez szczesliwym zwyciezcom jestem:D.
Trafilem 5:) |
szczesliwym zwyciezcą? też zgarnąłeś 10 baniek? :D
mechusar - jak to serio Twój, to gratulacje. na oprawy UW prześlij choć z 2%. ;) |
Ja miałem sekretny plan żeby jak wygram posłać Bogusiowi 1mln E. na transfer Neia. Teraz to sobie moge wysyłać... 16 złotych <lol2>
|
grajcie na oprawy raz na dwa tygodnie w kolekturze przy R22 wygrana pewna !!
pzdr |
Dobra dobra zdjecie krazy po necie od chwili losowania :D
|
właśnie w trójce podali , że 4 osoby trafiły 6 :) Z Białegostoku , Piotrokowa Tryb. , jakiejś wsi pod Krakowem a czwartej miejscowości nie pamiętam . Jeśli dobrze zrozumiałem to jedna z osób ktore wygrały 4 lata temu już jakąś poważniejszą sumke rownież zgarnęła :O
|
Cytat:
Nie wiem skad oni wzieli aa wies "pod Krakowem"? Kozy... sa pod Krakowem jakies 90km ;) ...jak juz cos to pod Bielskiem... no chyba ze nie znam okolicznych wioseczek ;) |
4 osoby trafiły „szóstkę” i podzielą się blisko 38 milionami!
Cytat:
|
Teraz niech sobie pomyślą Ci którzy "w planach" (:P) mieli wypełnienie 14.000.000 kuponów kazdy za 2 złote. Bylibyście na minusie 19.000.000 :)
|
Cytat:
|
trafna uwaga:) oszust!
|
trafilem i zgarnalem ... trójkę czyli 16 zl for me. zainwestowalem 12 wiec zarobiclem na piwo 4 zl. Bilans za wszystkie gry jednak na minus.
Co do tej piątki. powiem wam, że chyba nie chciałbym jej trafić. Niby te kilka tysięcy złotych można sobie przyjemnie spożytkować ale jednak mieć świadomość, że jedna inna liczba i moje życie wyglądałoby zupełnie inaczej ... |
Cytat:
|
Trafiłem 6:-D
cyfre sześć. Kur.. znowu dobrze skreśliłem tylko złe kulki wylosowali |
Kto dzisiaj przypierdzielił 40 baniek ?? Przyznać się - kolejkę dla forumowiczów wypada postawić :D
|
a wpadła szóstka?
|
Ja trafiłem w dwóch zakładach 3. Szkoda, że to jeden nie był. :-D
|
a ja 2 razy po 1 :/ i jednak muszę wstawać do roboty jutro rano :/
|
Cytat:
|
Ten kto stuknal te 40 baniek proszony jest o transfer Xaviego na Reymonta.
W zamian mozliwosc postukania w beben na nastepnym meczu:) |
Cytat:
|
No cóż, trzeba nadal pracować :-/
|
Niestety życie jest okrutne :/ A w ogóle co byście zrobili z taką kasą ?Ja bankowo bym wpłacił z milion na Ultrasów żeby im kasy na oprawy nie brakowało a i na malowanie też bym nie pogardził .Więc trzymać kciuki żebym trafił :PWiem zajechało wazeliną ale po co by mi było 40 baniek trzymać jak można zdziałać tyle dobrego:D Milion w tą czy w tamtą co za różnica... ach marzenia :p
Ponoć 6 nie padła. |
Cytat:
6 14 28 44 45 48 :P Osiem zakładów z trafnie wytypowaną "szóstką" było : I stopień 8 4670943.30 II stopień 644 5671.60 III stopień 35609 245.90 IV stopień 685664 16.00 |
Cytat:
|
Ja wygralem 5 tyś.. trzeba sie i z tego cieszyc :) Swoja droga ladnie musiał sie wpienić gość ktory oglada losowanie.. trafia szostke po czym dowiaduje sie ze 7 innych osob tez trafilo i zamiast 40 mln dostaje 4 :P
|
Skreśliłeś ręcznie czy na chybił trafił że Ci 5-tka wpadła?
Zawsze mnie to zastanawiało i kiedyś gdzieś dorwałem statystyki, że największe wygrane właśnie są z automatu bo nikt takich głupich liczb na trzeźwo nie skreśli :) |
W sumie to mi nic nie wpadło, tak tylko pomarzyłem :-D Ale licze na to ze Wiślacki zwycięzca nie bedzie samolubny i groszem sypnie :D
|
Ja ze 3 lata temu mialem piatke. I co najciekawsze 5 cyferek wpadlo pod rzad, a ostatnia pomylona o 2. Cos ponad 4 kola na reke. Chybil trafil. Do dzis nie wiem czy mialem szczescie czy szczescie w nieszczesciu? ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl