![]() |
Cytat:
a ja po raz którys ponowie pytanie czy ktoś wie gdzie można kupić TUBORGA? |
ostatnie 2-3 miesiace dosc czesto pilem Wojaka (zielony 6%) jest to naprawde zajebiste piwko oczywiscie musi byc odpowiednio zmrozony:) polecam
|
Cytat:
|
a pił ktoś z Was "Łomżę"? bo słyszałem że bardzo dobre piwo w korzystnej cenie
|
ja ze swej stropy polecam karpackie,tanie a swietne :D ale nie mocne
|
Łomża dobre piwo widziałem u mnie po 2.09 zł w butelce ale butelka bezzwrotna Karpackie to średnie co ma 6.8 % jest też dobre to mocne już nie bardzo mi smakuje
|
http://kuchnia.wp.pl/index.php/health/prop/id/395/t_c/1 Jak widac same zalety z picia Piwka :):)
|
na kaca polecam wypic gorącą herbate z 3 łyżeczkami cukru- bardzo pomaga.Po drugiej szklance osłodzonej herbaty kac całkowicie minął.Wczoraj 9 browarów walnełem ,jak dla mnie to spora ilośc ale na szczęście po kacu ani śladu.
|
tego całego Goolmana to się da pic? ostatnio widziałem wypuścili w takiej 'ładnej' buteleczce przeźroczystej 0.33 ...
|
Już dawno go w takich sprzedają. Dobry jak na swą cenę, coś w stylu Millera.
Ja polecam Ciechana. Szczególnie "wybornego". Klasyka niepasteryzowanych piw. |
Cytat:
|
Alkohol wydłuża życie !!!!
http://wyborcza.pl/1,76842,6801092,A...o_nie_pic.html |
Z moich ostatnich batalii z piwem wywnioskowałem iż:
- Każdy Wojak to straszny niesmaczny syf - Okocim Mocne bardzo dobry beer - Warka w plastiku totalny syf - Karmi Black, pomimo niechęci do tego piwa - naprawdę bardzo dobre, chociaż słabe (4%). |
nie wiem czy to tylko moje odczucie, ze Tyskie ostatnio bardzo stracilo na smaku?? Porownując smak sprzed 2 lat, a teraz to niebo, a ziemia.
|
Cytat:
|
a ja ponawiam pytanie
wie ktoś gdzie mozna nabyc piwo niefiltrowane? bo do Lwowa nie chce mi się jechać:) |
Witam, mam pytanie,
co sadzicie o Warce i Tatrze w PET 1,5 litra? Ktoś miał okazje pić z plastiku? Ma to jakiś smak piwa? :) |
dla mnie Warka w tej butelce jest inna w smaku od tej z puszki czy szklanej butelki jak dla mnie mniej smaczna,tatry nie piłem ale nie lubię tatry w ogóle.Lech Mocny mój faworyt na wakacje:)
|
z plastiku troche gorzej smakuje chyba ze zmrozona, lecz i tak lepiej przelac do kufla
co do wojaka 9% to jest słodziutki i mozna go wypic w niecałe 2min :) |
Cytat:
|
Cytat:
byłbym wdzieczny |
Jestem wielbicielem piwek pszenicznych i wczoraj wpadł mi w ręce pszeniczny Okocim(taka sama fikuśna butelka jak Mocny, ale z żółtą nalepką na szyjce) i muszę przyznać, że więcej niż przyzwoity, a i cena rozsądna. Mam już dość płacenia chorych cen za Paulaner'a(taki dobry, a szwabski:-p). Okocim Pszeniczne jest może i troszkę od Niemca gorszy, ale ważne, że nasz - Polski!
Polecam! |
Mam pytanie bo rzadko pije Żubra...
Czy zdarzyła sie wam puszka, gdzie po otwarciu piwo śmierdzi jak wyciśnięta szmata do podłóg? Smak jest ok, ale ten zapach... ;/ |
Cytat:
|
a w Biedronce jest Leżajsk po 2 zł,bardzo dobre piwo,ma taki głęboki smak:)
|
Cytat:
|
Na kolejny raz bedzie butelka, ale zawiodlem sie...
Ciekawe co oni tam dodali że tak jebie... :) |
ciekawe co z tymi puszkami robili ze tak jebie :D
Jakby nie było Żuberek dobrze podchodzi |
Moim nowym-starym faworytem jest Okocim Mocne. Prosto z lodówki oczywiście. Kto pił ten wie :D
|
spotkał się ktoś w Krakowie z piwem "Brackie" ?
|
Prawdę Wam powiem:
KSIĄŻ!!!!! :-D |
Cytat:
|
Okocim Mocne to chyba najlepszy ze strongów, przynajmniej mi bardzo smakuje.
|
fajna WARKA 1,5 litra wyszła!
|
Cytat:
|
czy w KRAKOWIE mozna kupic piwo BOSMAN? TAK POPULARNE NAD MORZEM?
|
Sprawdź w sklepach NETTO :) bo jak byłem w kilku miastach w tych sklepach to był Piast i Bosman :D a nad morzem to chyba najpopularniejszy jest SPECJAL :D przynajmniej w pomorskiem najwięcej go schodzi :D
|
ja to z mocnych piw najbardziej lubię Lecha,a ogólnie to Perła Chmielowa i Export moje faworytki:)
piwa z plastikowych butelek mi osobiście nie podchodzą |
Cytat:
nie kojarze tego sklepu na poludniu naszego pieknego kraju ;) e: pawel, ano faktycznie, kilka sie na liscie na poludniu znalazlo, aczkolwiek to bardzoo maly procent wszystkich ich sklepow |
Laicy! :D
Noteckie niepasteryzowane. Warki, Żubry, Tyskie, Okocimie to pseudowyroby z proszku.. fuj! Sam nie wierzyłem, puki nie spróbowałem tego. Jest to piwo wyrabiane w jakimś mniejszym zakładzie w Wielkopolsce. W Krakowie istnieje jedyny sklepik z tym rarytasem. Sklep Maria na ul. Kobierzyńskiej. Znajdują się tam inne przednie gatunki. Ciechan to drugie preferowane. Polecam zajrzeć. Świat niebędzie już ten sam.. Może wątek rozbłyśnie :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl