![]() |
Cytat:
a cos typu wipeout to moze byc np Crazy Frog takie wyscigi :P |
Szukam Krakowskich serwerów CS.1.6 steam
|
Witam mam mały problem, wstyd sie przyznac ze w Fm 08 gram dopiero od wczoraj:)
Poł sezonu za mną a ja niewiem jak sparingi ustalać we wczesnijszych edycjach jakoś to intuicyjnie się robiło a tu teraz nie mogę znaleść |
Cytat:
btw. Procek i cały komp z tamtych czasow nadal działa, a sprzet ma 11 lat :shock: Dlatego dochodze do wniosku że Intel i SVGA to najsolidniejsze firmy. Monitor Hyunday też, ale koniec rozmywania:P dymek może mi sie troche pomieszało z tym polem i dworem, sorry, ale nadal wychodzi sie z Domu na dwór:D W ogóle to z tym to chciałem zebyś zamiast kisił sie przed kompem i pograł sobie w piłe ze znajomymi. Ostatnio miałem taką ytuacje, graliśmy w tym turnieju mistrzostwa Polski Playareny ledwo uzbierałem 6, a byłoby 7 tylko koleś zamiast pojechać na turniej to wolał zostac w domu i pograć sobie z jakimiś pajacami w Warcrafta III.:rotfl: Soryy ale dlatego jestem uczulony na to :P |
Cytat:
nazwa klubu* : Terminarz potem ciskasz w zaplanuj sparing a potem wybierasz w jakim terminie ma być rozegrany ustalasz opcje sparingu,rywala,czas gry i dajesz ZATWIERDŹ potem daj kontynuuj i pojawi ci się wiadomość czy klub przyjął propozycje rozegrania sparingu czy nie (proponuje grac mecze u siebie bo zawsze coś wpadnie do kasy klubowej z biletów sprzedanych na ten mecz. Nie wszystkie kluby oczywiście chcą grac z tobą na wyjeździe tzn u ciebie na stadionie :D większość zaakceptuje takie oferty w ktorych ty do nich przyjedziesz na spara) *nazwa twojego klubu np. KS Kszoki i potoki :P |
Najlepszą grą w jaką grałem była 'Mafia: The City of Lost Heaven'. Przeszedłem ją chyba z 10 razy i jeszcze mi się nie znudziła. Teraz pozostaje tylko czekanie na Mafię 2, a widzę, że w tej kwestii za bardzo nikt głosu nie zabiera :D
Ja już się nie mogę doczekać, a jeszcze nie wiadomo czy pojawi się ona w ogóle w 2008 roku, mam nadzieję, że tak :) http://img354.imageshack.us/img354/6312/mafiann9.jpg |
Dla mnie najlepszą grą jest i bedzie Fallout:P z niecierpliwością czekam na trójkę.
sam jedynke i dwójke przechodziłem po 10 razy i za każdym razem inaczej hehe, każdy ma swoją ulubioną gierke. |
Ja to tylko czekam na sierpień fajnie gierki będą dużoooooooooo nowości
|
Cytat:
|
Może któregoś z Was to zainteresuje...
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2700 |
Cytat:
Już zaczynam zbierać na nowy komputer tak, aby gra w nową Mafię była niesamowitą przyjemnością. @ Uher: Miałem na myśli gry na PC. Jeśli się nie mylę to na PC GTA IV jeszcze nie wydano. Grałeś w Emergency lub Commandosa na konsoli? |
Cytat:
Grałeś w GTA IV? |
Doradźcie jakąś grę multiplayerową, w stylu starego dobrego Rainbow Sixa: Rogue Spear: Black Thorn :D
taką na multiplayer, tego typu ;) Grę nie osadzoną w przyszłości. |
Jak w FMie jakiemuś zawodnikowi ustawić 'opiekę' ze strony starszego zawodnika?
|
Wybierasz juniora ,w menu zawodnika dajesz interakcja z piłkarzem na samym dole masz "Współpracujący piłkarze" ,wybierasz kto ma się nim opiekować, nieco wyżej jest "Nauka u kolegi" i masz do wyboru 3 odpowiedzi wybierasz że np dany piłkarz był by dla niego idealnym wzorem do naśladowania zaznaczasz i dajesz zatwierdź.
|
Aa... interakcja... a ja tyle się naszukałem. Dzięki.
Jeszcze jedno pytanie, wiele lat już gram w te fmy (a wcześniej cmy) i zawsze ustawiałem taktykę symetrycznie. Ale w sumie zespoły w realu wcale symetrycznie nie grywają, szczególnie w napadzie. Próbował ktoś zamiast zwykłego ustawienia napastników jeden za drugim ustawić coś takiego? I czy działa? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b18e4292d.htmlhttp://images31.fotosik.pl/332/4eb22e3b18e4292d.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b18e4292d.html |
minus FMa, to właśnie to, że na ekranie taktyki nie można ustawić koszulek w dowolnym miejscu, a i strzałki tylko w konkretnych kierunkach można ustawić, tu mały plusik dla CMa, w którym ekran taktyki jest swobodniejszy.
w tym ustawieniu, które podałeś cofnięty napastnik, jest w grze rozpoznawany jako ofensywny pomocnik, także różnie napastnicy mogą się tam czuć. chyba lepiej funkcjonowałaby tam strzałka do tyłu od normalnie ustawionego napastnika... pozdrawiam Rob. :-) btw. http://img120.imageshack.us/img120/3473/baszczute5.jpg nie można było tego jakoś inaczej napisać? :lol: |
Cytat:
O tej pierwszej mogę Ci naprawdę wiele powiedzieć, choć elementami gry taktycznej nieco odbiega od serii Rainbow Six. Szczerze polecam. Ewentualne pytania na priv. Cytat:
Cytat:
|
kosz
10 znaków |
Kto chętny na spara w Uefa Euro 2008:):)??pisac priv
|
Czy ktoś może wie jak założyć własny serwer w CALL of DUTY4?
|
Witam. Zadałem już to pytanie w "Mam pytanie" ale nikt mi nie odpowiada. Jak grać stworzoną przez siebie drużyną trybem menedżerskim w FIFA08??
|
Przyznam szczerze że czegoś takiego jeszcze chyba nie widziałem:
http://images31.fotosik.pl/333/aeeb04764f06cf86.jpg http://images34.fotosik.pl/326/5a096198edb666d7.jpg Noi i jak tu wygrać z zespołem co ma takiego zawodnika... |
Cytat:
|
Witam, poszukuję gier FPS typu Far Cry czy FEAR, strategii typu Red Alert 2 a takze cos w rodzaju Heroes 3.. Jesli ktos zna jakies tytuly godne polecenia to bardzo prosze o podanie.
Z gory dzieki |
Jeśli chodzi o FPS to najlepszą w jaką grałem to bez wątpienia Half Life 2. Lepszej po prostu nie ma. Akcja non stop ;) Druga którą moge polecić to Halo (w 2 nie grałem). Jak się jakoś przebrnie przez początek gry, który jest nudny, to potem gra się rozkręca.
W strategie nie grywam, więc Ci nie polecę nic. Gry podobne do Heroes 3. Hmm Możesz popróbować Disciples 2 , albo Age of Wonder, ale prawdę mówiąc nie ma lepszej od Heroes ;) |
Heh, dzieki wielkie, probowalem juz podobnych gier do Heroes ale tez musze przyznac, ze H3 nie ma sobie rownych:)
pozdr |
Cytat:
A z nowszych to King's Bounty: The Legend i Fantasy Wars, ponoć są przednie, ale jeszcze w Polsce premiery nie miały (więc po polsku nie znajdziesz), i nie grałem. Cytat:
Trzeba przyznać że jest naprawdę dobry jak na tą ligę, ale mimo wszystko... Nawet Brożek w CM4 i 0304 nie strzelał aż tylu bramek ;] Choć w tym FM08 Brożek w jednym sezonie strzelił m 28 bramek w samej lidze, a myślałem że odkąd go utemperowali w fm05 to już tak strzelał nie będzie. Ale niestety tylko w jednym sezonie tak postrzelał i już więcej do tego wyniku się nie zbliżył |
Rob_Zombie to musi być jakiś wał w grze, kiepskie ma atrybuty. To jest praktycznie nie możliwe. Zainstalowałeś łatkę?
|
no mam najnowszą, 8.0.2 cośtamcośtamcośtam.
To jest chyba najlepszy zawodnik (patrząc po atrybutach) w tej lidze. Trzeba wziąć pod uwagę że to dopiero trzecia liga i tutaj te atrybuty są naprawdę świetne. Ja w swoim zespole np. takiego grajka nie mam mimo że przed sezonem byłem typowany na zwycięzce ligi |
Cytat:
Jermain Defor w Psmouth strzelił mi w sezonie ponad 60 bramek w czterdziestu paru meczach.. |
Do Wisły go :) Też duży Brazylijczyk, chyba nikt się nie skapnie.
|
Cytat:
W orginale zakładasz poprostu nowy serv i sprawdzasz jego IP a przy piracie polecam Hamachi...symuluje on połączenie LAN wiec nie ma wiekszych problemów z połączeniem xD |
To ja tez w kontekście Hamachi... chce zagrać w NFS Carbon... ale nie wiem jak to powłączać...
|
Do grających w Assasin Creed:
Zaraz na poczatku gdzie poznaje się przyciski itp. mam ścigać się z jakimś gościem. Za pomocą mouse 1 + space +strzałka. Pomimo tego, że za każdym razem dobiegam pierwszy, ciągle muszę to powtarzać, tracę powoli cierpliwość do tej gry i zaraz ja wy... może mi ktoś powie co robię źle? Z góry dzięki. |
Może galop czy coś.. sprawdź w mission briefs.. przynajmniej na playstation tak jest.
|
Musisz miec h-profile(tylko z nim wykonasz sprint ) inaczej nawet jak dobiegniesz przed gosciem do markera to i tak przegrasz.
|
Gracie moze cos w Uefa Euro 2008 przez połaczenie bezprzewodowe?? Bo ja grywam i niekiedy jak sie łacze wszystko ok wybieramy druzyn ja sie zaczyna mecz wysakuje mi POŁACZENIE UTRACONE co jest??:/:/
|
polecćie jakieś gry od 2005 roku, od tamtego czasu w nic nowego nie grałem (za wyjątkiem FM-ów) bo na starym kompie nie dzialało. Nie interesowały mnie gry i niewiem co wychodziło fajne.
No musze coś miećna nowego kompa;) |
Pro Evolution Soccer 6 ;] tyle polecam :D ściągnij sobie OE Patcha 4.0 ze strony issonline.pl i ciesz się polską ligą :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl