Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

tomasz1906 01.09.2008 06:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez VGAaJ (Post 595892)
Ostatnio duzo sie mowi o kibicach z Jeleniej Góry,ze maja jakis uklad ze Slaskiem Wrocław
Co sadzicie o nich?? maja szanse pokazac sie na boiskach polskich??
Slyszalem ze kibice z Jeleniej beda czasem odwiedzac Wisle na meczach razem ze Slaskiem!

szybka odpowiedz:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez ŁDB (Post 596439)
Ja tam nie słyszałem, żeby cokolwiek się o nich mówiło. Przyznaj się od razu, że jesteś z Zielonej Góry....

Z Jasnej oczywiscie.... pan wie kto po nim stapal:lol:

wolfy 01.09.2008 23:38

Z cyklu "Kijek na speed-zie, czyli najdłuższe zdanie bez znaków przestankowych"
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kijek
Tylko ze Ci "fanatycy przez duze eF" w Warszawie walcza wlasnie po to tez m.in. zeby jakies kołki w osobach prezesów nie poszli sladem Miklasa i nie zaczynały debilnej walki z czyms co dla wielu ludzi jest zajebiscie bardzo wazne pod pretekstem walki z chuliganami z Wilna - tobie jako temu co tylko wierzy w to co napisze jeden czy drugi osioł w Gazecie Wyborczej nota bene opłacany równiez z konta prezesa Waltera lub usłyszy co powiedza w TVN24 poinformuje nikt oficjalnie za Wilno nie został ukarany.

Spróbujcie to przeczytać na głos na jednym oddechu...

Prezydentowa 02.09.2008 16:17

Cytat:

wszystkiego mozesz sie dowiedziec czytając TMK ja tez nie bylem obeznany w tym temacie a dzieki temu znam polowe zgod i kos w Polsce
piterwislak o tym, do czego służy TMK i jak szybko stać się "tym kumatym"

W temacie o pomocy przy magisterce...

Po prostuuuuu PDK :D

Kurt 04.09.2008 21:21

Cytat:

wy chyba nie wiecie co sie na E dzieje wczoraj gosc mnie poprosil zebym nie skakał bo mu kąt do foty zaslaniam pozniej jak znowu jak bylo za bary gosc rozrkraczony na dwa miejsca i cos tam gada że stałem tu a teraz tu takim osobom mowimy Bay Bay. Pozdro takze dla Pawłaoraz ekipy na samej górze(podobno bylo nas slychać na D:) najfajniej bylo "za bary" jak sie juz ze zmeczenia wy.......iem na krzeslo nizej. oraz dla "Konewki" i jej qmpeli(szkoda ze wziałem od ciebie numeru) jedynym laskom co spiewały na E. Widzimy sie na lechu chyba ze wymieni mi ktos karnet z D(oby nas lech nie zagłuszył) I jeszcze + i - dla pikników. Podobalo mi ze klaskaliscie po kazdej bramce strzelonej dla Śląska. Ale wogóle mi sie nie podobało wychodzenie przed koncem meczu(niektorzy przy stanie 2:) I pytanie: Po co wam barwy skoro uzywacie ich tylko podczas hymnu?
by piterwislak (chłopak zaczyna pracować na roczne wyróżnienie)

elo, elo, frejzi, krejzi, fotka.pl

A ja chciałem pozdrowić mamę, tatę i babcię która czyta forum po drugiej stronie ekranu.

M89 05.09.2008 00:24

Dyskusja na temat ostatnich wydarzeń w Warszawie:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sharn (Post 598776)
Tu nie chodzi o współczucie bo my go nie potrzebujemy.

Raczej niektórzy mają świadomość że dzisiaj Legia a jutro ktokolwiek.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 598777)
To bardzo piekne, co pan mowi.
Jednak jakos dziwnie przekonany jestem ze to sztucznie nadmuchany problem, zeby odwrocic uwage od glupoty jaka wykreciliscie.

I ide o zaklad, ze gdy to co u Was sie dzialo na Kaluzy, to u nas by korki od szampanow strzelaly.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 598783)
Pełna zgoda, ale też trudno(w większości przypadków)porównywać nasz stosunek do kibiców Legii i Cracovii. To jak stawiać znak równości między nielubianym sąsiadem i mentem, który nam porysował samochód gwoździem, zarzygał wycieraczkę i odlał się na klatce schodowej. Niechęć to nie to samo co odraza:>

ale to już przebiło wszystko:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 598794)
Okej, rozumiem subtelna roznice miedzy ....aha, obrazac nie wolno.... Pasiakami a Legionistami,
ale te w paski tez by sobie mogly dopisac legende o walce o wolnosc kibicow w Polsce.
i wtedy co ? :)

Zreszta Cracovia napewno zielenieje z zazdrosci ze to nie oni sa takimi powstancami. To by sie znakomicie wpisalo w ich gnebiony zywot.

Coś pięknego... :D

TSW Fanatyk 07.09.2008 10:56

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3087

ktoś tu się teraz obudził....

John1906 07.09.2008 15:50

Cytat z tematu nasze wyjazdy:

"Wcisa Nh: Wpuszczą nas na derby?

odp. Ks Cracovia 1906: Wpuszczą nas

odp. South: tyle razy sie przeżucałes że ci sie coś myli ;) "

mistrzowstwo świata :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zloto 09.09.2008 15:47

Cytat z tematu ''Gdybym byl Bednarzem...'' Moj wlasny beznadziejny blad, zobaczyłem go dopiero gdy funkykoval zwrocil mi uwage:P

''Kolo ma kopane, jest wysoki a technika ok :) szczal z nogi super, a niewiesz kiedy mu sie kontrkat konczy??

PS: Jesli sie bylo zawodnikiem Unitet to kopac prosto pilke umie :P''

Maćko 09.09.2008 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marek2a (Post 600712)
jest w brazylii napastnik wiek 23 lata warty podobno troszkę więcej niż Marcelo.kontrakt kończy mu się 31.12.2008.gra w dobrym klubie brazylijskim.jego pozycja to prawa lub lewa strona ataku.komu zgłosić znalezienie takiego zawodnika aby się Pan Bednarz ewentualnie przyjrzał? [email protected] nie za bardzo chciałbym tu wymienić nazwisko bo Legia i Lech też czyta nasze strony

A teraz czekaj, aż odpisze... :rotfl:

gdsmk 11.09.2008 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez John1906 (Post 599744)
Cytat z tematu nasze wyjazdy:

"Wcisa Nh: Wpuszczą nas na derby?

odp. Ks Cracovia 1906: Wpuszczą nas

odp. South: tyle razy sie przeżucałes że ci sie coś myli ;) "

mistrzowstwo świata :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ludzie naprawdę, PRZERZUT od PRZERZUCAĆ, jak RZUT, RZ !!! CO TO JEST ŻUT ?

I jeszcze Unitet...

Ar222 11.09.2008 15:05

wypowiedź 1q2 na temat grubo podkolorowanego artykułu z Super Expresu dotyczącego "zadymy" rozpętanej przez kibiców Legii:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 598576)
Dziwnie ze nie napisali jak to kibole zdemolowali lokal dla niewidomych, zastraszajac ich przy tym, by pozniej nie powiedzieli policji o tym co widzieli:>

i miażdząca odpowiedź karmela :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karmel1906 (Post 598752)
ale niby po co, skoro i tak nic nie widzieli bo byli niewidomi??
cholera to sie nadaje do łapu capu.

owszem, to nadaje się do łapu-capu :D

pan Dudi 11.09.2008 15:15

To właśnie Wasze posty, Ar222 i Karmela nadają się do łapu capu i dobrze, że tu są. Boże, ludzie myślcie. Chłopak zażartował, specjalnie tak napisał, a Wy łowcy nonsensów się podniecacie.

Aro1234 11.09.2008 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 601308)
To właśnie Wasze posty, Ar222 i Karmela nadają się do łapu capu i dobrze, że tu są. Boże, ludzie myślcie. Chłopak zażartował, specjalnie tak napisał, a Wy łowcy nonsensów się podniecacie.

boga nie ma, więc nie ma co do niego wołać... jakby był to już dawno by zagrzmiał... :foch: :D

Prezydentowa 11.09.2008 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 601310)
boga nie ma, więc nie ma co do niego wołać... jakby był to już dawno by zagrzmiał... :foch: :D

A za oknem idzie burza...

Cytat:

Boga nie ma

A to swoją drogą:foch:

Krissu 11.09.2008 16:25

Cytat:

boga nie ma

Boga nie ma - Nietzsche
Nietzsche nie ma - Bóg

amos 11.09.2008 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 601354)
Boga nie ma - Nietzsche
Nietzsche nie ma - Bóg

chyba: Bóg umarł - Nietzsche
Nietzsche umarł - Bóg

i nie będzie Nietzschego - Kononowicz :)

1q2 11.09.2008 17:01

hehe ale sie porobilo
W skrocie to tak
-karmel nie skumal
-Aro1234 skumal
-pan Dudi skumal ze karmel nie skumal ale nie skumal ze Aro skumal

a reszta pojechala po bandzie
:D

wolfy 11.09.2008 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 601364)
hehe ale sie porobilo
W skrocie to tak
-karmel nie skumal
-Aro1234 skumal
-pan Dudi skumal ze karmel nie skumal ale nie skumal ze Aro skumal

a reszta pojechala po bandzie

...i dlatego uważam, że wszystkie te posty są tam, gdzie powinny:D

pan Dudi 11.09.2008 18:11

Ło ku*wa, rzeczywiście pięknie się wdupcyłem. Po przeczytaniu posta ręce mi opadły i opadając losowo wybierały klawisze na klawiaturze. :D Zwracam honor Ar.

Precel z makiem 11.09.2008 18:15

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=730 :lol:

Ar222 11.09.2008 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 601398)
Ło ku*wa, rzeczywiście pięknie się wdupcyłem. Po przeczytaniu posta ręce mi opadły i opadając losowo wybierały klawisze na klawiaturze. :D Zwracam honor Ar.

Rad jestem ze zwrotu honoru :> Widać na przyszłość muszę uważać by mój komentarz był precyzyjny, jako że chodziło mi o to, że wypowiedź karmela się nadaje do łapu-capu, nie 1q2, a chyba inaczej to zostało odebrane :p

harthausen 13.09.2008 08:03

Znalezione na forum Ruchu : :)

Na tryningu żaboli stoji Wieczorek i tak sie paczi na swojich grojków. I tak sie myśli: - Kurde, co by tu zrobić żeby te lebry zaczli grać lepij I wymyśloł że pojedzie do Krakowa na tryning Wisły, popaczi sie jak łoni trynujom, zapyto sie Skorży, może mu coś podpowiy, wkońcu to miszcz Polski. Jak wymyśloł, tak zrobioł. Stoi na stadionie kole Skorży, paczi, paczi i w końcu sie pyto: - Jak ty to robisz że te twoje zawodniki tak dobrze grajom? - A wiysz, bo oprócz normalnych tryningów dowom im tyż zadania intelektualne. - - A zresztom pacz W tym momyncie woło Zieńczuka - Zieńczuk mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - Jak to kto, jo - Dobrze, możesz iś nazot kopać Wraco Wieczorek do Zabrzo, stoji na tryningu, myśli, myśli i woło Hajty - Te Tomek, mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Hajto sie zamyśloł, zrobioł sie czerwony i godo: - Trynerze to jes trocha trudne, tak zaroz odpowiedzieć... - Dobra mosz czas do końca tryningu Leci Hajto nazot na boisko, we łbie mu sie szelonto: kurde jakie trudne, kogo sie mom zapytać, już wiym Brzęczek wyglondo na mondrego. Leci do niego: - Te Brzęczek pomóż mi bo tryner doł mi tako gupio zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Brzęczek myśli trocha dugo ale godo: - No jo Leci zadowolony Hajto do trynera: - Trynerze już wiym! - No to godej: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - No jak to kto: Brzęczek !!!! - Hajto jaki tyś jes ciulniynty, to jes ZIEŃCZUK !!!!

teraz tylko czekać, co zabrzanie wymyślą

DAVE 13.09.2008 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zloto (Post 600534)
Cytat z ''Kolo ma kopane, jest wysoki :) szczal z nogi
:P''

cudotwórca :rotfl:

pan_premier 13.09.2008 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mario315 (Post 601767)
z tego co słyszałem i czytałem to z Lechem mieliśmy zgode i lech nasz wychu*ał i właśnie z tego powstała flaga i vlepa "WIERNOŚĆ"

stare zgody, nowe vlepy...

R33 13.09.2008 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 601949)
Znalezione na forum Ruchu : :)

Na tryningu żaboli stoji Wieczorek i tak sie paczi na swojich grojków. I tak sie myśli: - Kurde, co by tu zrobić żeby te lebry zaczli grać lepij I wymyśloł że pojedzie do Krakowa na tryning Wisły, popaczi sie jak łoni trynujom, zapyto sie Skorży, może mu coś podpowiy, wkońcu to miszcz Polski. Jak wymyśloł, tak zrobioł. Stoi na stadionie kole Skorży, paczi, paczi i w końcu sie pyto: - Jak ty to robisz że te twoje zawodniki tak dobrze grajom? - A wiysz, bo oprócz normalnych tryningów dowom im tyż zadania intelektualne. - - A zresztom pacz W tym momyncie woło Zieńczuka - Zieńczuk mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - Jak to kto, jo - Dobrze, możesz iś nazot kopać Wraco Wieczorek do Zabrzo, stoji na tryningu, myśli, myśli i woło Hajty - Te Tomek, mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Hajto sie zamyśloł, zrobioł sie czerwony i godo: - Trynerze to jes trocha trudne, tak zaroz odpowiedzieć... - Dobra mosz czas do końca tryningu Leci Hajto nazot na boisko, we łbie mu sie szelonto: kurde jakie trudne, kogo sie mom zapytać, już wiym Brzęczek wyglondo na mondrego. Leci do niego: - Te Brzęczek pomóż mi bo tryner doł mi tako gupio zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Brzęczek myśli trocha dugo ale godo: - No jo Leci zadowolony Hajto do trynera: - Trynerze już wiym! - No to godej: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - No jak to kto: Brzęczek !!!! - Hajto jaki tyś jes ciulniynty, to jes ZIEŃCZUK !!!!

teraz tylko czekać, co zabrzanie wymyślą

Ten dowcip jest znany... tylko nazwiska pozmieniane

South 19.09.2008 14:25

Cytat:

Leonidas
Cytat:

, 19.09.2008, 09:20Do wszystkich, co skandowali "PZPN,PZPN..." albo "Strzelcie k...gola!": Jesteście żałosnymi, infantylnymi miernotkami! Nie potraficie normalnie kibicować swojej drużynie, tylko obrażać innych? A kibicowania możemy to my uczyć się od Angoli, taka jest prawda. To oni chóralnie śpiewają swojej drużynie cały czas, nie obrażając innych. To oni nie muszą się popisywać racami czy sektorówką, która na 5 minzasłania cały mecz. Weźcie 5kt młotek i walnijcie się w czółko! Kiedy ktoś się obudzi, że kluby na zachodzie mają bogatych sponsorów i wysokie kontrakty z mediami dzięki normalnym ludziom, którzy chodzą na mecze, zostawiają sporo kasy i którzy są potencjalnymi klientami sponsorów klubów?! Nie głupie wyrostki, których szczytem możliwości intelektualnych jest hasło "Jazda z k...!"!Pozdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW!

nie wiem czy śmiać że czy płakać
jebnąć sektorówke na 45 minut specjalnie dla tego pajaca !

Elendil 19.09.2008 14:48

też mnie ten wpis na głównej rozwalił... możemy się uczyć śpiewu od angoli... sektorówka, która zasłania cały mecz... w strone tego pajaca pewnie był skierowany "fak" Pawełka, więc prosze się odczepić od naszego bramkarza ;)

Tiramisu 19.09.2008 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 605221)

nie wiem czy śmiać że czy płakać
jebnąć sektorówke na 45 minut specjalnie dla tego pajaca !

Odpowiedź była bezbłędna: qazwsx123, 19.09.2008, 09:43
Z psychologicznego punktu widzenia niechęć do przeklinania albo duża wrażliwość na przeklinanie wiąże sie z nieudanym pożyciem seksualnym i zatraceniem własnego ego. A więc Panowie za 2 tygodnie jazda z ****...

ps. co do sektorówki,, chyba nie sądzisz, że koleś zasiada na D,,, ;)

Krissu 20.09.2008 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 605869)
Powiem Wam że jak dzisiaj rano w sklepie na moim osiedlu, spotkałem starego fanatycznego pasiaka, i zacząłem delikatną polemike nt. wczorajszej porażki i całokształtu to sie gościu zrobił blady,potem bordowy,oczy mu sie zaszkliły! i wybiegł ze sklepu. Aż mi się troche głupio zrobiło ,choć jakoś specjalnie go nie dojeżdżałem. Oj muszą to "biedaki" strasznie przeżywać.

123456789

Tom'ash 21.09.2008 22:00

Z cyklu przygotowanie do życia w rodzinie :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25
a ja tak z ciekawości spytam, czemu znikł (już chwilę temu) kalendarzyk ze strony głównej TWSD?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti
Dorośniesz to będziesz wiedział, że kalendarzyk to o dupę rozbić ;P

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl