![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
7.5 mln na plusie...
|
jak już ktoś napisał ze jak sie ma 28 mln to sie chyba wszystkiego nie wydaje na lotto :d
|
eee tam ;d;d
|
Pamietam jak w tej najwkeszkej euro loterii babka wygrala cos kolo 60 mln Euro i na zawal deadła.To dopiero szczęście...
|
taa a ja trafiłem piątkę jedynie 2 nie zaznaczyłem :) szkoda tylko że w 3 osobnych zakładach ma się to szczęście...
ale i tak u nas to pikuś te 37mln w stanach to po 160mln $ wygrywają E: no patrz tofik nie wymyśliłbym :) taki tylko przykład dałem |
Cytat:
|
piniądze szczenścia niedajom :p
|
no i dupa, dwa razy jedynke miałem.
uherku, czekamy na czartery na Balicach. :D ps. kiedy podają czy ktoś wygrał? jutro jakoś rano czy jak? |
Cytat:
|
ja nie wygrałem bo nie grałem :D
|
nie dam wam ani po 5 zeta
nie dam na oprawe nie dam na kosciol nie dam na bezdomnych nie dam na rydzyka nie dam na amputacje penisow dla potrzebujacych nie dam na budowe autostrady Biezanow - Szarow nie dam bo ... nie wygralem !! FOCH NA LOTTO I C H U J :D |
Cytat:
|
chujowo 2x po dwójce ;-/ nawet mi sie nie zwróciło... oszukali mnie banda polskich dyletantów :-)
|
Przypadek?
-do wygrania 35 mln -wylosowane liczby: 15, 25, 29, 30, 2, 6. 2+6+1+5+2+5+2+9+3+0=35 A może w kulkach są jakieś magnesiki? |
Cytat:
|
to... cztery gwiazdki. pdk. ;)
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja od totka to wole sobie kupon puścić w sts albo fortunie. Większe emocje i mamy większy wpływ czy wygramy czy nie :D
|
Nie będzie następnej kumulacji :) Padły 4 szóstki.
http://lotto.pl/183-41fa345a1117c.htm Po odliczeniu podatku jakieś 8,5 mln na łeb ;) |
ej ****a... to może Uher rzeczywiście coś wyjął...
|
|
To Twoje ****a ?!
|
No a czyje inne?
|
Jezus Maria... weź chociaż ze 200.000 na użytkowników forum rozdysponuj :D:D
|
kolego jakis transfer zasponsoruj a tak wogole to my chyba jestesmy rodzina?! :)
|
Cytat:
|
mechusar serio - odpalże jakis grosz sępom bo bedzie kiszka ;d;d
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl