![]() |
Mam dwa pytania
1.Czy karnet może kupić za mnie kolega, gdyż mnie nie ma wtedyw krk? 2.Jeżeli tak to czy musze mu dać legitymacje, czy wystarczy karta rowerowa, aby kupił mi zniżkowy karnet (jestem niepełnoletni) |
Cytat:
ad2. Przy kupowaniu Karnetu nie okazuje się Legitymacji tylko przed meczem, musisz mieć dokument potwierdzający możliwość zniżki (tak było na początku rundy wiosennej). |
Cytat:
2. Jeżeli przysługuje ci karnet ulgowy to kolega musi okazać twój dowód poświadczający ową ulgę np. legitymacja szkolna/studencka. |
Mam pytanie dla bywalców E w szczególności E23/24 czy na tych sektorach w praktyce zajmuje się te miejsca które widnieją na naszych biletach/karnetach?
|
Tak [10 znakow]
|
Cytat:
|
Jeśli mam legitymację która traci ważność w październiku to mogę teraz kupić karnet ulgowy?
|
Kupić pewnie i kupisz, jednak przed wejściem na stadion możesz być poproszony o pokazanie jakiegoś dokumentu który upoważnia cię do zniżki [legitymacji]. Więc to raczej nie przejdzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie interesuje nas czy później pan nie będzie studentem ważne aby w czasie zakupu legitymacja była ważna. więc przy wejściu ochroniarki mogą Cię co najwyżej w pędzel pocałować... |
Chyba źle zinterpretowałeś słowa. W czasie zakupu trzeba mieć legitymacje oraz w czasie kontroli również trzeba mieć ważną legitymacje a klubu faktycznie to nie obchodzi czy w czasie kontroli ją będziesz miał czy nie.
|
Ja mam pytanie odnośnie zakupów biletów online. Widziałem że Śląsk wprowadził takie coś, jak byłem w Sektorze Kibica to babka która tam pracuje powiedziała " Niedługo będzie wprowadzone". Ma ktoś jakieś info w tej sprawie? Czy będzie możliwość kupna już na te runde czy dopiero przy otwarciu wszystkich trybun?
|
Cytat:
Przepraszam, ale nie moglem się powstrzymać. Generalnie już chyba od meczu z Jaga ma być ''niedługo wprowadzone'' wiec trzeba czekać i śledzić newsy na oficjalnej. |
Kiedys było info - na ile prawdziwe to nie wiem - że sprzedaż online oraz inne zmiany (jak choćby możliwość korzystania z karty płatniczej (Boże mamy XXI w. !!!)) będa wprowadzone jak Wisła będzie operatorem stadionu i bedzie on oddany w całości.
[/irony on] Poczekamy zobaczymy - jeszcze tylko kilka lat. [/irony off] |
|
Mam nie odparte wrażenie że karnety mogły być nieco tańsze.
1. Otwarte 3 trybuny, nie 2 jak w poprzednim sezonie. 2. Brak topowych meczów na Reymonta 22. W sumie zapłacę całe 20 zł mniej ale mi obniżka... |
....a i znowu narzekanie. Człowieku to bardziej chodzi o symboliczne pokazanie, że klubowi zależy na przedłużających i cieszę się, że to wróciło bo to był ogromny minus w tamtej rundzie, że nie było zniżek dla przedłużających !
125 PLN za 9 meczy!! W takim standardzie. Taniusieńko. Nie wiem czy to jest dobra droga.. Ale OK, trzeba się cieszyć :) Poza tym weź sobie zsumuj ile zniżek da Ci karnet na Europejskie Puchary daj Boże.. Ceny naprawdę są niesamowicie niskie. Przystawmy do nas taką Legię, Amicę.. |
i teraz pytanie: gdy miałem karnet na G3 na jesień, to czy teraz będę miał zarezerwowane miejsce na C3 czy dalej na G3 ( bo był komunikat przed wiosną że posiadacze karnetów z G będą mieli możliwość przenisienia zarezerwowanego miejsca na C )
czy tylko to było aktualne w czasie trwania rundy wiosnennej? |
Ten sam problem co xKamci0x: na rundę wiosenną miałem karnet na G3 i czy w tej chwili do 22 lipca jestem pewien, że dostane miejsce na C3? Nic nie jest wspomniane o tym w wiadomości a jednak wolałbym być pewien.
|
karnety taniutkie... ale napewno jest to spowodowane tym, ze jest szansa na gre w grupach LM/LE... i na taki mecz z kimś z TOP to dopiero dowalą ceny :)
|
bilety na Skonto również bardzo tanie - liczę, że będzie komplet :)
|
Cytat:
Jednak najważniejsze jest dla mnie to, że w końcu trybuna na której mieści się młyn nie jest jedyną na którą są najtańsze karnety. DLATEGO JEST OGROMNA PROŚBA DO OSÓB NIEZAINTERESOWANYCH ŻYWIOŁOWYM DOPINGIEM O NIE KUPOWANIE KARNETÓW NA TRYBUNĘ C (Z GWIAZDĄ). |
legitka szkolna kończy mi się we wrześniu, potem legitymacja traci ważność, mam rozumiec ze muszę kupić karnet bez zniżek?
|
Cytat:
Kudłaty i xKamci0x - czytajcie ze zrozumieniem. Cytat:
|
Cytat:
Po co wy sie wogóle spinacie? Stadion duży, ceny nie najgorsze spokojnie :-D... sam kupie dopiero jak awansują do grup, bo nie mam zamiaru płacić, jak Doniowi wpadnie niesamowity pomysł zamknięcia nam stadionu. |
Taniutko, fajnie :)
|
Dobrze jest to przemyślane , dobre ceny .
Szkoda,że nie podali informacji,czy aby kupić karnet trzeba się stawić osobiście , czy wystarczy ,że np. kumpel przekaże mi swoją KK ? Domyślam się jednak,że to drugie. |
Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz... :)
|
Cytat:
Jak ktoś może niech wyrobi jakaś fajną grafikę dotyczącą sprzedaży karnetów na C tylko dla "najzagorzalszych kibiców" :) Czyli dla wszystkich którzy nie mieli karnetu w zeszłej rundzie trybuna G jest praktycznie cała zblokowana? Żeby nie było takiej sytuacji, że wykupią nam na C miejsca bo większość stałych karnetowiczów się przeniesie z G... |
Cytat:
za oficjalną: "Opłata za wyrobienie nowej Karty Kibica wynosi jedynie 10 zł. Płatność tylko gotówką." rzeczywiście dramat:shock: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl