![]() |
Ja kupiłem w niedziele rano i mam 1508022, PvD kupował wtedy co ja, jaki masz nr?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja kupowałem bilet + karnet i...
bilet - 1502360 karnet - 1502359 w dodatku powiem jeszcze że kupowałem dzień wcześniej jak ogłosili ze sprzedano 8tyś karnetów:) |
Wie ktoś czy są jeszcze bilety na Standard na C?? bo wybieram się jutro..
|
Cytat:
Tak są bilety na sektor C, nigdzie nie ma informacji że się skończyły. |
Cytat:
|
Cytat:
Zawsze można zadzwonić do SK i zapytać ;) 623-95-95 |
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli teoretycznie, gdybyśmy wiedzieli jaki nr biletu ma osoba która kupowała karnet w I dzień sprzedaży (wznowień) i jaki jest teraz będziemy wiedzieć ile sprzedano biletów na Standard + karnetów.
to śmieszne, że kibice żeby choćby z ciekawości wiedzieć ile sprzedano biletów czy karnetów, musieli zgadywać po liczbach, a klub robi z tego wielką tajemnicę. |
Cytat:
na rachunku po lewej jest numer, ale chyba przeprowadzanych transakcji a nie sprzedanych biletów |
Cytat:
edit: za to śmieszna sprawa z początkiem: na kupowanych tuż po sobie biletach na Liege mam inny początek. Na sektor H22 149, na sektor G2 150. No i niestety końcówka (nawet tych na ten sam sektor) ich nie jest po kolei, więc nie da się jednak łatwo obliczyć na tej podstawie. |
Nie bawcie się w ABW, tylko kto nie ma karnetu zapieprza po niego, a przy okazji kupuje bilet na Liege. :) Nie braknie nikomu! Ja też się dopiero zbieram, ostatnio choroba zmogła, ale w weekend na pewno zainwestuję w piękną (mam nadzieję) wiosnę na Reymonta 22 :)
|
Cytat:
Wczoraj były |
Cytat:
|
Cytat:
jak bilety dobrze ida to informacje są jak zle .....sami wnioskujcie. |
Cytat:
|
Na co klub czeka z karnetami ? Czy jest jakieś logiczne wytłumaczenie ? Chyba że jest to część przyjętej strategii odstraszania ludzi do przychodzenia na stadion (etap 1: zakaz internetowej sprzedaży biletów)...
|
Czekają na kolejny transfer z ME, bo wtedy z wielką pompą ogłoszą walkę o MP i będą naganiali na karnety ;)
|
Ja słyszałem że z ME to już nie mają kogo brać i szukają talentów w niższych ligach krakowskich więc transfer zim zuma może być tym ostatnim przed ogłoszeniem cen biletów :P
A tak poważnie to co roku jest to samo, zakładam że planują sprzedaż internetową i dlatego tak się ociągają :D |
Żeby tylko internetową. Robią właśnie aplikację na smartfony "zgarnij karnet w promocyjnej cenie" :D
|
Z opcją "Zaproponuj zawodnika na testy" :D Jak dodatkowa funkcja "Wezwij stewarda" z geolokacją
|
Czy działa wam odnośnik na stronie głównej (zaproszenie na nowy sezon) ??? od tygodnia wisi a nie da się wejść wywala mnie
|
@jacekbum
jak klikam na "więcej informacji", to przenosi mnie na główną stronę, nie wiem, może takie jest tego założenie ;) Pewnie wkleją tam link do informacji o cenach i dystrybucji karnetów... |
Sprawdziłem jak wygląda sprzedaż karnetów na sezon 2012/2013 w innych klubach, wrzuciłem to w shoutboxie ale żeby wszyscy widzieli jak nasz Klub ma w poważaniu nas, kibiców, wklejam to tutaj:
Śląsk sprzedaje karnety/bilety od 9 lipca; Lechia od 16 lipca; Widzew od 16 lipca, Korona od 2 lipca, Zagłębie Lubin od 2 lipca, Ruch od 3 lipca, legła od 28 maja, amika od 6 lipca, Podbeskidzie od 30 lipca, Piast Gliwice od "połowy lipca" i Pogoń od 14 lipca. BRAK INFO o sprzedaży karnetów/biletów: Jaga, Górnik, Gieksa i WISŁA. Kolejną rzeczą którą sprawdziłem przy okazji jest sprzedaż biletów/karnetów online. Taką opcję mają następujące kluby: Gieksa, amika, legła, Lechia, Śląsk, Korona, Ruch, Górnik, Zagłębie, Żydzew, Podbeskidzie, Polonia(z którą nie wiadomo co się dzieje), Jaga i Pogoń. Sprzedaży on-line NIE mają: WISŁA i Piast. Jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Wnioski z powyższego każdy niech sobie wysnuje sam. |
Wniosek jest taki że stajemy się coraz bardziej elitarnym klubem, coraz mniej klubów postępuje tak jak My, a przy niesprzedaży internetowej już prawie jesteśmy liderem.
|
Cytat:
Gdyby była możliwość kupna biletów online jestem pewien że na trybunach zjawiło by się o kilka tysięcy więcej kibiców. PS: Sprzedaż online to tylko jeden problem złego marketingu,sprzedaż pamiątek w całej małopolsce do tego plakaty zapraszające na mecz powinny być nie tylko w Krakowie,wiadomo wszystko kosztuje ale żeby zrobić kasę trzeba ją najpierw zainwestować |
Klub traktuje nas jak bydło korzystając z faktu, że kilka tysięcy wiernych kibiców kupi karnet bez względu na wszystko. Ciekawe czy coś by się zmieniło, gdybyśmy zorganizowali jakąś akcję (np. bojkot pierwszego meczu.).
|
A jeśli chcemy czerpać przykład z góry, to wczoraj podali info że taki Bayern Monachium już sprzedał wszystkie bilety (w tym zapewne karnety bo jak nie jak tak) na nadchodzący sezon. I to bez przeprowadzania żadnych transferów z pierwszych stron gazet. Bundesliga rusza oczywiście później niż nasze ligowe kopanie, chyba o jakieś dwa tygodnie.
|
Cytat:
PS:Co do karnetów i biletów online,chyba będzie trzeba to nagłośnić znowu żeby ktoś się tym zajął |
Wiem, przesadziłem ;] ale trochę się informacja w oczy rzuciła, nawet na tle naszego amatorskiego marketingowania klubu.
A może po prostu w tym roku karnetów nie będzie? I w ramach troski o poprawę kondycji fizycznej narodu przed każdym meczem trzeba się będzie osobno na Reymonta po bilecik pofatygować? |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem, sprzedaż internetowa powinna być. Jeździ sporo osób na mecze z poza Krakowa. Mi żeby się dostać na Derby zeszło 80 coś złotych, bo 3 razy musiałam jechać tam i z powrotem :) |
Czy ma ktoś jakieś info na temat od kiedy będą sprzedawane karnety na rundę jesienną sezonu 2012/2013 ?
Do pierwszego meczu pozostał miesiąc i kilka dni a na temat karnetów cisza. NA co oni czekają w tym klubie z karnetami? |
przecież było mówione przez Basałaja, że w tym roku nie ma szans by była sprzedaż internetowa! Na 95% meczów mozna spokojnie kupić bilet, wystarczy trochę wcześniej przyjeachać. Kto chce być ten jest. Ci którzy nie chodzą, a wejdzie sprzedaż internetowa (czym się tłumaczą) też nie będą chodzić! Więc wystarczy chcieć! :)
W NOWYM SEZONIE WSZYSCY NA CZERWONO! |
Cytat:
|
A w poniedziałek WŚ nieczynny z racji... Tour de Pologne.
No tak, mnóstwo ludzi w pobliżu, to najlepiej zamknąć sklep. Ku.rwa co za matoły. |
Cytat:
Tylko uzupełnię, bo gdzieś słyszałem, że Piastunki mają sprzedaż on line, poszukałem i proszę - http://www.biletypiast-gliwice.eu/Su...inContent.aspx Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy jedynym klubem bez sprzedaży on line biletów. Chociaż nie :mysli: to chyba tylko system rezerwacji biletów do odbioru w kasie, a już się zgubiłem. Cytat:
Aż z ciekawości wysłałem dziś maila do Wisły: z zapytaniem kiedy będzie coś wiadomo na temat cennika, sprzedaży biletów i karnetów, oraz ewentualnych promocji. Odpowiedź dostałem dość szybko: Cytat:
|
Cytat:
To Wiślacki Świat jeszcze funkcjonuje?! Ha ha to nieźle pieniądze są marnotrawione (no bo też trzeba opłacić ludzi którzy tam za kasami stoją + nie wiadomo czy są jakieś inne koszty jeszcze skoro stadion należy do miasta) jak niecałe 100 m. dalej jest sklep z tym samym. U nas widzę myślą... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl