![]() |
Cytat:
|
Tak jeszcze w kwestii nowego diablo.. Gra super, ale jakość serwerów jest tak niska że nawet rów mariański by ją przykrył... ;/
|
potrzebuje cracka do Risen 2 ale do ostatniego patcha 1.01 (oczywiscie a wersje PL). ma ktos ?
|
a nie wiecie czy jak chodzi mi Cod 6 to pójdzie mi gta 4 ?
|
Da sie grac w World of Warcraft (+ dodatki) jakos offline ? Czy to jest tylko online ?
Moze ktos opisac jak wygalda rozgrywka ? |
Nikt z Was nie próbuje przeżyć w DayZ (mod do ARMY II)? Zabawa na serwerach przednia, wciąga jak cholera! Gdyby komuś się chciało wspólnie pograć - priv.
|
Używa lub używał ktoś z was Origin? Bezpieczne to? widzę, że można zaoszczędzić kupę kasy na grach 'pudełkowych'
wislacki Dzięki! Już miałem kupować ba nawet już wziąłem kup teraz,ale kazało się zalogować do allegro.Jednak coś mnie tchnęło i myślę zapytam,już wiem by nie kupować Jeszcze raz WIELKIE Dzięki! |
Osobiście nie mam, ale jestem uprzedzony do Origina. Ludzi tracą te konta masowo :-/
Polecam zajrzeć np. tu |
Ja mam origina bo kupiłem sobie fifę 12 (za 7 dych, tuż po premierze, kiedy pudełkowa wersja grubo ponad stówkę) i... no ja konta nie straciłem ;)
Myślę że warto bo duużo można oszczędzić a pudełka przecież są zbędne. Laski w końcu na nie nie lecą ;) |
Obecnie i tak chyba wszystkie nowe gry od EA są zintegrowane z originem i bez konta i tak się nie zagra (a jakby się je straciło to również tracisz licencje i już jej nie odzyskasz).
Cytat:
Sprawa się ma tak że WoW jest tylko online (słyszałem o próbach stworzenia pirackiej wersji offline - ale jak dla mnie wtedy by cała gra straciła sens - coś jak granie samemu w noge, niby pokopać można ale za wielkiej przyjemności nie ma), są serwery oficjalne(płatne) i nieoficjalne(pirackie bezpłatne), jeśli szkoda Ci kasy na abonament i nie przeszkadzają Ci problemy techniczne to można grać na pirackich. Jeśli wolisz stabilną grę z wieloma wydarzeniami i profesjonalną obsługą techniczną to musisz grać na oficjalnych. A żeby sprawdzić jak mniej więcej wygląda rozgrywka najlepiej jest ściągnąć wersje testową z battle.net |
Wie ktoś może czy da radę kupić sam klucz do fify13 na jakiś zagranicznych stronach taniej niż na allegro chodzą? Z 11 podobno bylo tak ze u nas po 80zl chodzilo a w US po przeliczeniu $ po 40zl, ale teraz przeszukałem ebaye itp i nic takiego nie znalazłem. Bedę wdzięczny za jakąś informacje
|
Czy powiadajac Fife 13 i Fifa Manager13 moge je 'polaczyc' w jedna gre ? Tzn ze aspekty managerskie z poziomu Fifa Manager, a mecz gram pod Fifa 13 ?
|
Orientuje się ktoś skąd mam wziąć albo gdzie znajdę SWTOR password.Pytam bo nie mogę ani się zalogować ani pobrać gry.Pobrałem klienta Star War The Old Republic i zarejestrowałem się dostałem maila potwierdzającego rejestracje ale nigdzie nie mogę znaleźć hasła .Będę bardzo wdzięczy za pomoc
|
Jeśli dobrze kojarzę to SWTOR password to hasło z twojego konta na oficjalnej stronie SWTOR. Jak tam się zarejestrowałeś to to samo hasło wpisujesz w klienta.
|
rabi86 zarejestrowałem sie ale żadnego hasła podczas rejestracji na głównej nie wpisywałem bo nie było żadnej rubryki dotyczącej hasła.Może bynajmniej ktoś zapodać instrukcje jak sie zarejstrować i skąd wziąść to hasło??albo bynajmniej zapodać bynajmniej przykładowe hasło do rejestracji które odpali??????Bende bardzo wdzięczny za pomoc
|
Diablo to Diablo.
Blizzard to Blizzard. Muzyka jak jesteś w Tristram powoduję, że mam znowu 16 lat. Cena jest dramatyczna, ale mam ze 3 lata z głowy obrabiając wszystkie postacie na wszystkich poziomach. Wszystkie COD, MoH, Snipery. Specopsy, które kończę w jeden solidny dzień gry nie mają szans z ogromem do zdziałania w D3. Gra jest super |
Cytat:
|
Witam! Z nudów niekiedy sobie odpale Battlefielda 2 przez neta i mam pytanie czy aby dostać awans z szeregowego musze grać na serwerach 'rankingowych'? I zapisuje sie to samo automatycznie i przy odpaleniu gry załóżmy tydzień później po zdobyciu odpowiedniej ilośći punktów nie będe już najniższym szczeblem ?:D
popatrzyłem chwile w sieci za jakąś informacją ale nic konkretnego nie znalazłem,a może ktoś gra/grał i łatwiej będzie o objaśnienia. |
Grał ktoś w GTA IV na PC? Mam problem przy ostatniej misji. Doszłam już do momentu, w którym weszłam do helikoptera i tu pojawia się kłopot. Maszyna w ogóle jakby nie reagowała na moje kliknięcia lub reaguje źle, bo zaraz spadam do wody... nie wiem, czy to kwestia ustawień (raczej nie, bo inne helikoptery normalnie prowadziłam). Spotkał się ktoś z takim problemem? Z góry dzięki za pomoc.
|
gierka online kibicowska jakby się komuś chciało tracić czas;) http://daa.pl/95mQ
|
witam. Właśnie zaczynam przygodę z FIFA jeśli chodzi o granie padem. Do tej pory używałem klawiatury. Z góry przepraszam za trywialny problem ale nie mogę sie w tym połapać.
Mam pada ESPERANZA EG102, i nie jest on na liście padów kompatybilnych z FIFA. W moim przypadku chodzi o prawy analog który po prostu nie działa. Przebrnąłem przez to i wyszło ze muszę podmienić/edytować 2 pliki mianowicie buttonData.ini i buttonDataSetup.ini . Wujek google pięknie znalazł mi gotowe te pliki dla tego pada u goscia na chomiku, mianowicie tutaj http://chomikuj.pl/BarcaPatch/FIFA+1...a+EG102+Analog znalazłem również gdzie te pliki podmieniać itd. A pytania mam takie: 1)czy ktoś wskaże mi w tych plikach gdzie jest ta zmieniona konfiguracja dla mojego pada 2)Czy konfiguracja pada JUZ W GRZE jest jest jakoś zależna od tego co mam w tych plikach INI ? To nie kłoci się ze sobą jakoś ? 3)w grze mam do wyboru 4 możliwości konfiguracji pada – KLASYCZNA, ALTERNATYWNA, 2 PRZYSKI , WLASNA. Nie mam pojęcia która wybrać, czy jest jakaś powiedzmy popularna na forum w takim sensie ze jest używana przez większość graczy bo gra się nią najlepiej, najłatwiej robić tricki (choć do tego to dłuuuuga droga) itd ? W tym momencie można powiedzieć ze mam czysta kartę jeśli chodzi o pamięć ruchów na padzie bo jak już napisałem, nigdy nie grałem we FIFE na padzie (jak i w żadna grę). Dzieki z góry. |
Jeśli nie masz własnych przyzwyczajeń najlepiej jest korzystać z konfiguracji klasycznej, później jest się najłatwiej przestawić na grę na jakiejkolwiek konsoli i na jakimkolwiek padzie :)
co do pików gry to nigdy nie korzystałem, kiedyś używałem specjalnego programu który lepiej niż system przetwarza sygnał z pada i pozbywa się problemu niewykrywania przycisków, jak znajdę jak to się nazywało to napisze. |
Cytat:
PS: Odstaw Fifę i zacznij grać w Pesa :-P PS2: Grał ktoś w nowego Thief'a ja długo czekałem na nową wersje i coraz bardziej wkręcam się w fabułę. |
czemu polecasz pesa ? nigdy nie gralem w ta serie, zawsze fifa
|
Bardziej w formie humoru napisałem, z tego względu, że gram w Pesy od wersji ISS Pro na PS1. A ostatnia Fifa w jaką dłużej grałem to wersja 2002.
|
o właśnie, chodziło mi o x360ce, bardzo dobry program.
Co do bitwy PES vs. FIFA to z mojego doświadczenia w PESa gra się łatwiej, w fifie jest o wiele bardziej skomplikowany system odbioru piłki i wykonywania kiwek, przez co początkowe rozeznanie przychodzi trudniej i jest bardziej wymagające. PES mi się wydaje bardziej kanapowy, do zagrania z kolegami przy piwie. |
Cytat:
A ja słyszałem właśnie odmienne zdanie od ludzi, którzy przestawili się z Fify 14 na Pesa. Ilu graczy tyle opinii. |
Ma ktoś pomysł jak zainstalować GTA IV na windows 8 ?
Już prześledziłem cały net i wszystkie sposoby wypróbowałem:/ Zaznacze ,że raz mi sie udało i zadziałała ale potem zgrałem patch i nic :( Reinstal x 100 nic ,teraz sie pojawia Seculauncher failed to start application[2000] Gra orginał pudełkowa |
Cytat:
:( |
Ja szukam jakiejś fajnej strategii/ ekonomicznej typu Simcity, lub np. jakieś polityczno- ekonomiczne (seria Rule of Nations), a im bardziej rozbudowana tym lepiej. Tylko po polsku, bo jak jest bardzo rozbudowana to ciężko się połapać, o co chodzi. Może ktoś, coś polecić?:)
|
http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=9596
Pamiętam tą grę jeszcze z czasów Commodore. ;) W kontynuację zagram z sentymentu. Co ciekawe oglądając filmik mają być wątki kibolskie np. walka z Meksykańcami na plaży. |
dla fanów wiedzmina o oczekujacych na premiere W3 polecam zarezerwowac sobie dzis czas o 20.00
http://www.youtube.com/watch?v=OWCpuFCyQik konferencja do obejrzenia tu na zywo http://thewitcher.com/stream a potem bezpośrednio na Twitchu |
GTA V na PC zapowiedziana, premiera jesienią. :)
|
|
Pany poratujcie nie mogę odpalić ani COD Ghosts ani BF 4 config kompa
I5 3.0 GHZ 8 GB ram Geforce GTX 550 TI 1 GB Win 7 64 bit świeżo postawiony sterowniki do grafiki jak i DX aktualne więc czego nie odpala? minimalne niby spełnia dodam, że po odpalaniu czarny ekran i nic.... |
Kupiłem nowa fife 15 i mam taki problem. Klikam w tym ekranie, ktory wyskakuje po wcisnieciu ikonki fifa15, graj i nic sie nie dzieje. Nie moge znalezc nic w necie na ten temat. Ktoś może ma podobny problem? Dodam, że mam system windows 8 64 bity
|
Ceny niektórych gier są po......ione
FIFA 15: PS3 - 219,00 zł PS4 - 249,00 zł Xbox360 - 219,00 zł Xbox one - 249,00 zł PC - 155,00 Za co takie ceny? oO Za Planetary Annihilation fajną grę strategiczna wprowadzającą parę nowości płaci się 60 zł, natomiast odgrzewany kotlet FIFA 155 zł - chore. |
Cytat:
PS3 - 199,00 zł PS4 - 219,00 zł Xbox360 - 199,00 zł Xbox one - 219,00 zł PC - 139,00 zł |
Ja kupiłem Fifę 15 na PS3 w media expert za 179.99.
Co do samej gry... Czy u Was też nie ma domowych strojów Wisły? Jako domowe są jednolite czerwone, a jako wyjazdowe jednolite białe... |
Potrzebuję rady, poszukuję laptopa do 2000 zł. W sumie grać ani oglądać filmów na nim nie będę, bo od tego mam telewizor, tylko prace biurowe, nic szczególnego. Ja w temacie nie siedzę wogóle, może mi ktoś coś ciekawego polecić?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl