![]() |
1 zdj !
Raczej slabo bys zdawal w tym samym dniu co idziesz sie zapisac. Czeka sie na egz raczej namjmniej tydzien, |
Cytat:
|
Za mojej kadencji czyli 1.5 miesiaca temu.. tez brali :D
eLeczka wracala i jako ostatnie zadanie miala zaparkowac wlasnie na tym parkingu osiedlowym do StelmiOriginal... nic nie robisz, trzeba uzbroic sie tylko w cierpliwosc :D |
Jak się zda na prawo jazdy, dostanie sie ten świstek od egzaminatora, to mamy cos jeszcze robic czy tylko czekać na wyrobienie dokumentu?
|
Cytat:
|
A jak jest w moim przypadku: kat. B odbior podobno na Powstana Warszawskiego
|
jutro bedzie rok jak zdalem prawko w krk za 1 razem :)
ahhh te wspomnienia i nabijanie sie z innych jak nie zdaja:) |
Ja też zdałem za 1 razem, choć w ogole sie tego nie spodziewałem :)
Polecam szkole ALAN :) |
a ja polecam Witolda Kneta super instruktor
|
Cytat:
|
dziś termin na 14:00. Pytanie jedno mam. Aby włączyć światła cofania to wystarczy przekręcić kluczyk w stacyjce na zapłon i ustawić bieg wsteczny ?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=1eX7F...os=STgDQJrx5zE Moze Ci sie sprzyda do szybkiej powtoreczki :D |
super filmik. Dzięki wielkie;) pozostaje mi jedynie czekać na egzamin.
|
od dzisiaj otwarty jest nowy MORD na ulicy Balickiej, jadac od Bronowic przed Akademia Rolnicza (Tech. Zywn.) po prawej.
z tego co widzialem wiekszosc aut stala przy osrodku i czekala na chetnych. |
Panowie czy MORD jest otwarty również jutro? Bo dziś nei mam czasu się zapisać na egzamin.
I drugie pytanie, bardziej do osób które niedawno się zapisywały. Jakie są szanse że dostanę termin przed 29 lipca? |
Cytat:
Wiadomo, ze przez te kilka minionych dni, trochę mogło się w tym temacie zmienić. Warto jednak podkreślić, że nie ma takiego dramatu, jak w ubiegłym roku, gdzie ludzie czekali ok miesiąca... |
Cytat:
|
Cytat:
Cieżko tam się jeździ, więc łatwo o błędy... |
W czasie wakacji MORD pracuje na jedną zmianę, więc najpóźniejszy egzamin ustalany jest na godzinę 13:30.
|
Mistel - zapisywałem się wczoraj i dostałem termin na 21 lipca.
|
Cytat:
Co do egzaminu to pojeździłem 45min i zdane. Jeżeli komuś bardzo zależy, to mogę opisać trasę mojego egzaminu. Polecam pilnować dokładnie znaków - jeżeli jest STOP to trzeba się zatrzymać, a nie jechać 1km/h :-) Najważniejsze: zero stresu ! Ja idąc do samochodu poradziłem sobie ze stresem i później już jeździłem na luzie. |
Mam ustalony egzamin na 19 lipca na 13:30, chciałam późniejszą godzinę, jednak powiedziano mi, że w wakacje pracują na jedną zmianę i nie da się później.
|
Wprowadzili Cie w błąd. Kolega wczoraj zdawał egzamin łączony o 17:30.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja mam poważniejszy problem niż zdać Prawo Jazdy kat B, otóż teraz jestem na etapie robienia kat C( samochody ciężarowe powyżej 3,5T), za jakiś miesiac albo dłużej będe zdawał egzamin, później kat C+E czyli przyczepa albo Tiry= koszt 1850 zł, poźniej świadectwo kwalifikacji= 3500zł, poźniej karta kierowcy koszty narazie mi nieznane... Jeżeli zdam Kat C przystepuje do robienia kat D( autobusy), pozniej pozwolenie na przewóz osób ok 1000zł i zaczynam szukać roboty na kat C C+E D D+E. Uwierzcie mi prawo jazdy kat B to jest pikuś, wystarczy sie dobrze nauczyć jezdzić i przestrzegać wszystkich przepisów i egzamin zdany.
|
A co więcej na inne kategorie oprócz dobrej jazdy i przestrzegania przepisów :P ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Gdzie można sprawdzić czy Prawo Jazdy jest już wyrobione?Z góry dziękuję!
|
Cytat:
To jakieś 5 sekund szukania w Google... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl