![]() |
Bilety będą drogie jak na każdy mecz pucharowy przy R22
50-150 zł |
50-150 to na 4 rundę ;)
Myślę, że najtańsze bilety powinny od 25zł się zaczynać, a najdroższe 80-100zł I spotkanie z Levadią nie było na Hutniku, a w Sosnowcu. |
Na Hutniku to graliśmy z Siauliai i Karabachem.No oba mecze bilety były po 25 zł.
|
Cytat:
|
Ceny na mecz z Skonto na sektor C powinny wynosić: ulgowy 19, a zwykły 25
|
A jaki sektor doradzacie jak na pierwszy raz?
|
Mi się wydaje że ceny powinny być podobne do tych z po przedniejszego sezonu tzw "topowych"
|
Chu**.
Z racji ze nie pozwalają Nam jezdzic za druzyna, czyli odpada 15 spotkań to prosze mi tutaj promocje dla kibiców oraganizowac pokazać ze coś znaczymy! jeśli ceny będa identyczne to maja nas po prostu w bardzo głębokiej dupie |
Cytat:
|
Cytat:
Odpada Ci 15 spotkań, nie wydasz kasy na bilety, na wyjazdy... możesz więcej zapłacić za bilety u siebie. Promocji to się spodziewaj z tytułu otwarcia trybuny zachodniej w październiku, a nie z powodu zakazu wyjazdów. |
Teraz nie czekam najbardziej na ceny, a na to czy w końcu będzie zniżka dla przedłużających ...
|
Karnety pewnie będą znowu na ostatnią chwilę.Pisałem do klubu, i odpisali mi że nie mają jeszcze żadnych informacji dotyczących karnetów.
|
Cytat:
Jeśli tylko chcesz kibicować wbijaj na młyn (ostatnio sektor G, być moze będzie powrót na "gwiazdę", tzn. C). Chęci wystarczą, zaraz wyłapiesz parę słów, wczujesz się w rytm bębna ;) Moze odpuść sobie jak na początek środek młyna, ale z boku jak najbardziej odnajdzie się nawet początkujacy. Ale z chęciami do dopingu. Jeśli natomiast bardziej liczy się dla Ciebie możliwość obejrzenia meczu - wydaj te 2-3 dyszki więcej i kup sobie bilet na E 22 / E 25 np. Siedzisz, widok naprawdę super... Także sam się musisz określić, każdy ma inne upodobania. |
Cytat:
|
Nie. Tam się stoi, dopinguje :) Przynajmniej na tym od strony młyna.
|
Orientuje się ktoś może kiedy ma ruszyć sprzedaż karnetów ? Ciekawi mnie czy dla przedłużających abonamenty będą jakieś profity, czy dalej klub będzie miał to wszystko w czterech literach ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
bylem dzis w strefie i bilety na skonto podobno najwczesniej 10 dni przed meczem
|
Sprzedaż karnetów może ruszyć już w środę. Możliwe, że jutro pojawi się komunikat. Jeszcze kilka informacji: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25391
|
Takie pytanie, czy będzie dostępny karnet całosezonowy, tak jak np. na Lechii? Czy w ogóle kiedyś takie były na Wiśle?
|
co ze sprzedażą internetową?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesli mam byc szczery dobra opcja z karnetem na cały sezon.Kupujesz raz i potem już masz spokój. |
Cytat:
No tak ale musisz wydać naraz minimum 400 zł. Chyba że dałoby się rozbić na raty, ale to sensu większego by nie miało ;) |
Powinni coś takiego zrobić. Stracić na tym na pewno nie stracą, a z pewnością znajdą się tacy, którzy skorzystają z tego typu oferty.
|
Cytat:
Z niecierpliwością czekam zatem na informacje z klubu. Pozdrawiam |
Nie wiecie, czy stadion jest otwarty dla zwiedzających i jeśli tak to w jakich godzinach?
Przed zakupem karnetu chciałbym sobie obczaić miejsca :) E: Dzięki wiślak 86! |
Ciekawe jak to będzie jeżeli ktoś obecnie jestem studentem, legitymację ma ważną np. do 30.09.2011r. i czy w takim układzie będzie mógł kupić karnet w cenie zniżkowej, a potem bez problemów wchodzić na mecze Wisły nawet po upływie terminu ważności legitymacji. Mam nadzieję że ludzie odpowiedzialni za to pomyśleli również o tej ewentualności, ponieważ z racji zdarzeń jakie ostatnio mają miejsce na polskich stadionach nie chciałbym żeby się okazało w październiku, że nie można uczęszczać na mecze Wisły z powodu braku legitymacji.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl