Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   No to gramy!! Wszystko o graniu na PC (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=120)

rafalek 02.10.2010 22:47

Ktoś już dorwał oryginalną FIFA11? Polecacie? Jak się gra? Wisełka dobrze odwzorowana - z każdą nową Fifą mam nadzieje, że wreszcie ujrzę twarze zawodników Wisły takie jak w orginale - i co? Moje nadzieje zostały spełnione?

kreseq 02.10.2010 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 990476)
Ktoś już dorwał oryginalną FIFA11? Polecacie? Jak się gra? Wisełka dobrze odwzorowana - z każdą nową Fifą mam nadzieje, że wreszcie ujrzę twarze zawodników Wisły takie jak w orginale - i co? Moje nadzieje zostały spełnione?

Jesli nie masz konsoli to smialo siegaj po FIFE. To jest to samo co rok temu na konsolach ( z dodatkami malymi ) ale gra sie swietnie.
Wisla czy Lech a tymbardziej Legia to zbyt slabe kluby zeby im odwzorowywac twarze.

dj_ibutti 02.10.2010 23:16

Twarzy nie ma. Natomiast skład jest ok. Aktualny itp.

sandbender 04.10.2010 09:59

Ta FIFA na PC jest rewelacyjna.
Bardzo wysoki realizm. Gram już ze 20 mecz Wisła i jeszcze nie zrobiłem ani jednego dobrego dośrodkowania...

MarcinK. 04.10.2010 10:29

Ja mam natomiast problem z kibicami, mianowicie na trybunach zamiast kibiców mam...prostokąty, a podczas zmian np. grając Legia-Wisła gdy przeprowadzają zmianę obydwa kluby to przykładowo Garguła jest w koszulce...Legii :shock: ktoś się spotkał z czymś takim?

dynek.pl 05.10.2010 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 990490)
Twarzy nie ma. Natomiast skład jest ok. Aktualny itp.

Stroje tylko zwalone bo gramy w czerwonych spodenkach ale co mnie zaskoczylo, ze komentator wymawia:
"Pawel Brozek" i "Sobolewski" :)
gdzie kupic najtaniej oryginal w Krakowie, widzieliscie jakies promocje ?

R33 05.10.2010 16:26

A jak wyjść bramkarzem w FIFA 11? Bo tracę przez to najwięcej goli. Chodzi mi o wyjście do piłki jak np. zawodnik jest już w polu karnym.

Tu jakiś gościu za 100zł. sprzedaje:
http://allegro.pl/fifa-11-i1255959383.html

tommiyacht 05.10.2010 17:40

Kumpel ma problem z grą F1 2010. ma oryginalną tą gre, polska wersja. Instaluje, ale żeby mozna było robic kariere (patrz, robic save'y") tzreba sie zarejestrowac na GAMES FOR WINDOWS. no to sie rejestruje, ale przy logowaniu, jak się wchodzi do gry , to wywala błąd cos siecią nie tak, coś z połączeniem PPP. Domyslam się że chodzi o to ze gosc ma blue connecta i kurde on czegos mu nie puszcza, jakiegos protokołu, cholera wie. Wyłączyłem wszystkie firewalle, antyviry i nic. jesli ktos ma połączenie modemowe z netem, a najlepiej blueconnect, to moze mi napisac co zrobic zeby zalogowanie do portalu się powiodło ?

to raz, dwa, moze taki sposob.

Czy na zainstalowanej grze, na oryginalnym serialu, moge wrzucic cracka ? jestem ciekaw czy crack omija to pytanie o mozliwosc zapisywania gry i czy bedzie mozna grac kariere bez tego rypanego logowania do GAMES FOR WINDOWS.

Gucio25 05.10.2010 18:21

spróbuj stworzyć konto lokalne, zamiast tego sieciowego (taka możliwość jest po zjechaniu na dół).

JOSE 841 08.10.2010 17:12

kupiłem sobie pada Apollo G-3080 by sie lepiej grało w FIFA11 ale za bardzo nie wiem jak ustawić przyciski ponieważ w ustawieniach sterowania pojawia sie joypad z X-360 i mam problem podczas meczu gubie sie w sterowaniu w związku z tym mam pytanie czy może mi ktoś kto gra na tym padzie w FIFA11 zapodać swoje ustawienia pada??będę bardzo wdzięczny za pomoc

DominoForza 08.10.2010 17:50

a jak stadion Wisly wyglada w fifie11

LeszekABG 08.10.2010 18:52

W poprzednich wersjach nazywało się to "Europa 1 liga" bodajże. Nic oryginalnego :P

bercik860 08.10.2010 20:34

Jeśli chodzi o Wisłę w FIFE to jest najmocniejsza z ekstraklasy, bo dali nam 3 gwiazdki, Lechowi i Legii 2,5.

A ogólnie gra fajna. Ja się przesiadłem z PESA i trochę na początku ciężko się przyzwyczaić ;]

JOSE 841 09.10.2010 12:01

wie ktoś gdzie znajde edytor w tej grze????chce stworzyć sobie teama ale nie moge znaleść edytora chociaż w poprzednich wersjcach gry była opcja tworzenia własnego teamu i grania nim ateraz tego nie mogę znaleść chociaż na duży plus zaliczyć w tej grze zmiane nazwy stadionu

<Crasch> 09.10.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 991451)
Kumpel ma problem z grą F1 2010. ma oryginalną tą gre, polska wersja. Instaluje, ale żeby mozna było robic kariere (patrz, robic save'y") tzreba sie zarejestrowac na GAMES FOR WINDOWS. no to sie rejestruje, ale przy logowaniu, jak się wchodzi do gry , to wywala błąd cos siecią nie tak, coś z połączeniem PPP. Domyslam się że chodzi o to ze gosc ma blue connecta i kurde on czegos mu nie puszcza, jakiegos protokołu, cholera wie. Wyłączyłem wszystkie firewalle, antyviry i nic. jesli ktos ma połączenie modemowe z netem, a najlepiej blueconnect, to moze mi napisac co zrobic zeby zalogowanie do portalu się powiodło ?

to raz, dwa, moze taki sposob.

Czy na zainstalowanej grze, na oryginalnym serialu, moge wrzucic cracka ? jestem ciekaw czy crack omija to pytanie o mozliwosc zapisywania gry i czy bedzie mozna grac kariere bez tego rypanego logowania do GAMES FOR WINDOWS.

Pier*** to, ściągnij sobie cracka. :-p

gris 10.10.2010 15:27

Mam najnowszą FIFE. Niby spolszczona ale nie wiem jak ustawić nasz język. W folderze z językami jest PL. Wie ktoś o co biega?

bercik860 13.10.2010 09:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 991431)
A jak wyjść bramkarzem w FIFA 11? Bo tracę przez to najwięcej goli. Chodzi mi o wyjście do piłki jak np. zawodnik jest już w polu karnym.

Tym samym klawiszem, na którym masz podanie na dobieg :)

Dziku 18.10.2010 14:41

mam pytanie czy jest patch do pes 6 z sama Polska liga bez innych dodatkow itd??

Mario Nh 18.10.2010 14:45

FIFA byłaby cacy gdyby nie to, że się wyłącza po meczu. Jak grałem Wisłą to średnio co 3-4 mecze. Teraz gram Borussią i wyłączyła mi się raz bodaj na 15 kolejek.

DarekK_11 18.10.2010 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 995525)
FIFA byłaby cacy gdyby nie to, że się wyłącza po meczu. Jak grałem Wisłą to średnio co 3-4 mecze. Teraz gram Borussią i wyłączyła mi się raz bodaj na 15 kolejek.

No też mi się to zdarza, ostatnio po ograniu Chelsea grając karierę WHU :/ Kolejne podejście już przegrane :P

JOSE 841 14.11.2010 15:13

mam problem z GTA IV a dokładniej z kamerą już na dzień dobry w pierwszej misji odpalam samochód jade kawałek i samochód szaleje sam przyspiesza a potem staje automatycznie w dymie a kamera zaczyna latać( lata zwłaszcza gdy o coś zachacze)we wszystkie strony wie ktoś jak to naprawić????

David. 14.11.2010 15:50

Pobierz najnowszy patch do GTA, tam są te błędy wyeliminowane.

damian755 14.11.2010 16:15

Mam problem może mi ktoś pomoże, wymieniłem laser w konsoli ps2 i nie zabardzo działa to znaczy czyta filmy dvd i cd a nie chce gier.

JOSE 841 14.11.2010 17:28

David. najnowszy to jakim numerkiem opatrzony?zapodaj linka jak możesz

David. 14.11.2010 18:41

1.0.7.0
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gr..._IV_Patch/6202
można też pewnie pobrać ze strony producenta.
Jeśli masz pirata to pewnie jeszcze trzeba cracka poszukać. Ponoć z tym patchem współpracuje crack od 1.0.4.0 wzwyż. Poszukaj na pebie, na pewno znajdziesz.

krzysiek92 14.11.2010 19:04

mam nowy szprzęcik i chciałbym pograć w coś o imponujących wymaganiach... najlepiej strategie. poleci ktoś coś?

mic 14.11.2010 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysiek92 (Post 1011319)
mam nowy szprzęcik i chciałbym pograć w coś o imponujących wymaganiach... najlepiej strategie. poleci ktoś coś?

StarCraft II
Emergency 2012 - naprawde fajne

kubawislak 15.11.2010 00:01

Jak wyłączyć auto-zapis w Fifie 11??
Pisze, że przełączenie zawodnika to przycisk" RS" Ja takiego przyciska nie znalazłem...
Ogólnie na razie gram na klawiaturze, ale chciałbym kupić pada, co polecacie do fify, pesa??

LeszekABG 19.11.2010 10:58

Call of Duty Black Ops. Warto? Bardzo podeszły mi obydwie części Modern Warfare, Battlefield 2 Bad Company również mi się spodobał. Podobny do ww. gier?

Młyniu_Miechów 19.11.2010 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 1011563)
Jak wyłączyć auto-zapis w Fifie 11??
Pisze, że przełączenie zawodnika to przycisk" RS" Ja takiego przyciska nie znalazłem...
Ogólnie na razie gram na klawiaturze, ale chciałbym kupić pada, co polecacie do fify, pesa??

http://merlin.pl/Joy-pad-Apollo-GP-3...08,421561.html

W sklepie ok. 50zł, mam go i spokojnie moge Ci polecić.

R33 20.11.2010 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysiek92 (Post 1011319)

Settlers VII
Cywilizacja V (nie grałem, ale większość zachwala)

QBAS 20.11.2010 15:53

Gra tutaj ktoś w Mafię II?

Mam problemy z czułością myszki. Strasznie ciężko jest coś precyzyjnie zrobić, strzelać itd. Pomimo zmian czułości, w zasadzie zmiany te nie są odczuwalne. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać?

ATI Moblility Radeon HD 5145
Core i5 520M 2,4
Windows 7

AL_PB 20.11.2010 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 1014375)
Gra tutaj ktoś w Mafię II?

Mam problemy z czułością myszki. Strasznie ciężko jest coś precyzyjnie zrobić, strzelać itd. Pomimo zmian czułości, w zasadzie zmiany te nie są odczuwalne. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać?

ATI Moblility Radeon HD 5145
Core i5 520M 2,4
Windows 7

Ustaw sobie jeszcze czułość w Windowsie.

I w ogóle chodzi Ci o to, że mysz lata za szybko, czy po prostu "pływa" podczas ruchów? Jeśli to drugie to zmniejsz rozdziałke i inne ustawienia.

mcks 20.11.2010 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LeszekABG (Post 1013539)
Call of Duty Black Ops. Warto? Bardzo podeszły mi obydwie części Modern Warfare, Battlefield 2 Bad Company również mi się spodobał. Podobny do ww. gier?

Poza bardzo fajną fabułą i cut-scenkami, ta gra ma niestety niezbyt wiele do zaoferowania. To nie jest to samo Call of Duty co MW1 czy MW2 - Treyarch musi się jeszcze wiele nauczyć od Infinity Ward.
W Black Opsie tylko chodzisz i napierniczasz w żółtków :E. Właściwie nic więcej... Mimo wszystko warto zagrać, dla samej fabuły, która jest całkiem nieźle przedstawiona.

LeszekABG 20.11.2010 23:20

Właśnie jestem gdzieś w połowie i faktycznie, nie porwała mnie tak jak tamte, które przeszedłem jednym ciągiem, ale fabuła fajna. W miarę jasne to wszystko dzięki przerywnikom, chociaż jakbym miał z czystym sercem polecić jak ktoś nie grał w żadnego COD'a, to byłyby to Modern Warfare ;)

Mistel 22.11.2010 16:19

Podacie jakieś serwery do CS 1.6 do pogrania wieczorem?

QBAS 22.11.2010 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AL_PB (Post 1014501)
Ustaw sobie jeszcze czułość w Windowsie.

I w ogóle chodzi Ci o to, że mysz lata za szybko, czy po prostu "pływa" podczas ruchów? Jeśli to drugie to zmniejsz rozdziałke i inne ustawienia.

Chodzi o takie "pływanie" kursora myszki. W Windowsie wszystko chodzi precyzyjnie. Niemniej jednak od dwóch dni gram sobie w najlepsze (zamiast pisać magisterkę) i do takich ustawień się już przyzwyczaiłem. No i muszę powiedzieć Panowie - Mafia II miażdży!!!

WiślakMyślenice 23.11.2010 15:45

Jak oceniacie "najnowszego" NFS-a? Wrócił klimat?

!!IRIVER!! 26.11.2010 02:32

Gram sobie w FIFĘ 11 i mam takie małe pytanko: dostałem sie do fazy grupowej "Euroligi" - ile zespołów przechodzi dalej? W grupie jest 5 i wole odpowiednio rozłożyć siły, aby awansować. :P

Swoją drogą, jestem mniej wiecej w 1/4 czwartego sezonu.
Pierwszy - Mistrzostwo
Drugi - Mistrzostwo
Trzeci - 3.miejsce. (mistrzem Górnik :o )

Ciekawe, że bardzo słabo prezentuje się Legia, przeciętnie Lech. Mocno rozwinięta Polonia Warszawa.

W drugim sezonie grałem w Pucharze Europy - niestety odpadłem w fazie grupowej, zaś w trzecim wyszedłem z ciężkiej grupy z Zenitem i Liverpoolem z drugiego miejsca, z czterema zwycięstwami. Co ciekawe awansował też Zenit. :) Niestety po fazie grupowej trafiłem na Real. U siebie porażka 1:3, na wyjeździe wygrana 4:3, choć prowadziłem już 2:0, potem 3:2.

Fajnie mi się gra, ale też miewam ten problem, że wywala do windowsa.

DevilMayCry 26.11.2010 04:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1017382)
Gram sobie w FIFĘ 11 i mam takie małe pytanko: dostałem sie do fazy grupowej "Euroligi" - ile zespołów przechodzi dalej? W grupie jest 5 i wole odpowiednio rozłożyć siły, aby awansować. :P

Swoją drogą, jestem mniej wiecej w 1/4 czwartego sezonu.
Pierwszy - Mistrzostwo
Drugi - Mistrzostwo
Trzeci - 3.miejsce. (mistrzem Górnik :o )

Ciekawe, że bardzo słabo prezentuje się Legia, przeciętnie Lech. Mocno rozwinięta Polonia Warszawa.

W drugim sezonie grałem w Pucharze Europy - niestety odpadłem w fazie grupowej, zaś w trzecim wyszedłem z ciężkiej grupy z Zenitem i Liverpoolem z drugiego miejsca, z czterema zwycięstwami. Co ciekawe awansował też Zenit. :) Niestety po fazie grupowej trafiłem na Real. U siebie porażka 1:3, na wyjeździe wygrana 4:3, choć prowadziłem już 2:0, potem 3:2.

Fajnie mi się gra, ale też miewam ten problem, że wywala do windowsa.

Z tego co pamiętam, to 2.
Ja w Fifie 11 (na konsoli, klasa światowa- nigdy mocniejszy zespół niż 1.5- 2.5 gwiazdki), zawsze modlę się, aby w fazie grupowej uefa czy LM (to 2-gie rzadko) mieć 2 mocne zespoły. Taki urok Fify, żę łatwiej jest wygrać z mocniejszym zespołem (kontry), aniżeli z "zawalibramką" (zespól broniący w 10, i grający z kontry przeciwko nam) jak to nazywamy z kumplem.
Legia oraz Lech są zrobione za słabo w nowej Fifie. Tak samo jak przesadzona "kosmiczna" obrona Wisły :D
Tak przy okazji polecam Larrondo- takiego "tura" jeszcze nie widziałem. :) Nic tylko wrzucać w pole karne, on już tam sobie poradzi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:23.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl