![]() |
Nie dziwię się że przesunęli Burligę do obrony....
|
Cytat:
Długo to jeszcze będzie trwało? Żadnego dopingu dla Wisły, czy Lechii tylko "Maciuś król"... bohater narodowy |
Szczerze to spodziewałem, się że Lechii będzie bardziej zależeć na pucharze, ale w życiu bym nie pomyślał, że tak będzie wyglądał ten mecz.
|
Jak nic z 5:2 dla nas będzie.
|
moze cos z tego bedzie bo chlopaki cos sie wzieli do pracy
|
ja nie wiem oni z "cichego" nie umieją strzelać?...
|
jest karny
|
Nieprzypadkowo Burliga nie poradzil sobie zupelnie w I-szej lidze...a co tu mowic o ekstraklasie i Mistrzu Polski...
|
Cytat:
|
jest mały 1:2
|
karny !!
10 znakow |
zaczyna sie dobrze a nawet b.dobrze
|
goooooooooooooooool Mały jedziemy :D
|
Co by nie mówić, dawno nie oglądałem meczu polskich drużyn gdzie padło w 20 min już 3 bramki .. :D
|
Cytat:
Zenada.. |
Mówcie co chcecie. Ale niezależnie od wyniku i złego zestawienia obrony już widać rękę Kasperczaka. Nie wiem, czy to da efekty punktowe i MP, ale przynajmniej ta się na to patrzeć.
Ja wreszcie widzę w drużynie jakąś koncepcję, grę ofensywną, nawet ładną dla oka. Co prawda trochę za dużo w tym ułańskiej fantazji, ale w porównaniu z "dzidą" Skorży... |
Naprawdę ładnie nasi graja mimo tego wyniku, ładne rozciągnięcia na skrzydła i wreszcie nie widze tego kopania na oślep. Obrona dramat
|
dopiero co zacząłem oglądać, powiedzcie szczerze, gramy dobrze? czy nadal piach?
|
Mimo ze przegrywamy to widac zaangazowanie,ktorego nei bylo
|
Za Henia przegrywaliśmy z Wisłą Płock 0:4, żeby wyciągnąć na 4:4, teraz też możemy postrzelać.
|
Kurde paradoksalnie gramy najlepszy mecz w tej rundzie aż się chce oglądac. Tylko ta defensywa niefrasobliwa...
|
Gołym okiem widać, że Wisła ma większą łatwość dochodzenia do sytuacji bramkowych niż w poprzednich miesiącach. Nastawienie ofensywne skutkuje za to dziurawą defensywą.
|
Cytat:
jak sie nie zna to mu nie tłumacz niech mysli ze jak bedzie 3:2 to Lechia awansuje a tu rano ZONK |
Cytat:
|
widać ze po raz pierwszy obrona gra w takim zestawieniu.
|
Diaz i tyle w temacie,jak długo jeszcze musze patrzeć na te jego niesamowicie precyzyjne podania oraz uruchamianie kontr rywali
|
Cytat:
|
no jak przy bramkowym remisie Lecha awansuje
|
Cytat:
|
Gdyby byl Marcelo i Glowa na pewno bysmy nie przegrywali 0-2 ,ale coz trzeba walczyc
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl