![]() |
Cytat:
Jak gra która wychodzi w 2010 praktycznie roku może mieć grafikę na poziomie roku 2000? Gra na full detali i full rozdziałce nie dość że klatkuje na dobrym sprzęcie to w dodatku wygląda na fifę 2000... |
A co powiecie o najnowszym NFS Shift ? Opinie w internecie są raczej nieprzychylne, ale kupiłem i całkiem mi się podoba :)
|
Cytat:
grafika na wysokim poziomie, szczegółowość, detale, i wszystko to tak dopracowane ze o dziwo duzo mozna wyciągnac na slabszym sprzecie, ale niestety nie ma tego co przykuwa na godziny, GRID potrafil mnie zainteresowac, jezdzilem jak opentany, a w NFS prowadzenie pojazdu irytujace, niby blizsze symulacji, a pojazdy sie slizgają na asfalcie nawet na prostym odcinku, na badz jakim zakrecie wpadam w poslizg [to wcale nie jest efektowne, a pewnie do tego zmierzali tworcy] w dodatku caly ten system gry jakos nie zaciekawia, wchodze, jade i wychodze, wchodze jade i wychodze do menu, nie czuje sie ze to wyscig, ze zaraz sie trzeba zmierzyc z dwudziestką kierowców jednym slowem, grafika to nie wszystko |
Przed momentem skończyłem Dark Sector. Gra po prostu miażdżąca i polecam wszystkim, którzy lubią gry akcji/TPP. Zastanawia mnie tylko czemu nie osiągnęła sukcesu w naszym kraju. Gry co najważniejsze nie trzeba ściągać bo ukarze się w październikowym CD Action (nie wiem czy jest ten nr już w kioskach) w pełnej wersji i do tego PL!
Gra jest rosyjskiej produkcji Łączy w sobie klasyczną strzelankę, survival horror odraz nutkę sf. Druga którą mogę polecić to Resident Evil 5. Miałem trochę wachań przed zagraniem, bowiem w pamięci pozostawało niewygodne sterowanie z 3 oraz niedorobione konwertowane wersje konsol, ale się nie zawiodłem. Przeniesienie gry z konsoli wyszło bardzo udanie, sterownie jest intuicyjne (poza zmianą broni), gra jest dynamiczna i trzyma niezły poziom. Fanatycy Zombie będą troszkę zawiedzeni bo Resident ewoluował bardzo. Nie ma już klasycznych, głupich i nieruchawych umarlaków. Coraz bardziej podoba mi się praca CAPCOM (producent Residenta). Niedawno grałem w inną grę od nich. Bionic Comando, bo o nim mowa również bardzo przyzwoita gra. Kiedy ją odpaliłem, pomyślałem że to jakaś kaszana. Graficznie nie najmocniejsza, sterowanie też trochę nie dopracowane, ale z biegiem minut wciągnąłem się i na końcu pozostał, żal że taka krótka była ;) Gra zdecydowanie pozostanie w pamięci, zwłaszcza po akcji w bibliotece ;) Kto grał ten wie, a kto nie grał niech zagra :P. Mogę ją (tą bibliotekę) porównać do więzienia w Half-Lifa 2. A teraz temat rozpalający to forum. Czyli Fifa i PES. W PESa nie grałem jeszcze. Fifa natomiast w tym roku wyszła bardzo przyzwoita, by nie powiedzieć że dobra. Akcje w końcu stały mniej przewidywalne, choć po kilku godzinach pewne schematy są odczuwalne. Graficznie jak zawsze bardzo dobrze. Po zmianie starowania na takie z edycji bodaj 2006, w końcu ten aspekt nie irytuje. Do plusów zdecydowanie można zaliczyć detale. W końcu boczni sędziowie nie są tylko statystami, a zaczęli machać chorągiewkami. Programiści natomiast nie popisali się jeśli chodzi o twarze zawodników, czy sędziów. Są po prostu ochydnie wykonane i nie pasują do reszty oprawy wizualnej. Modele twarzy w ogóle nie przypominają tych z rzeczywistości. Może tych największych piłkarzy świata są ładne, nie wiem bo gram Wisełką i innych drużyn prócz ligowych jeszcze nie widziałem. kilka lat temu były bardziej dopracowane. Patrzeć na rendery z PESa, można odnieść wrażenie, że pierwszy raz Japończycy w tym aspekcie, górują nad EA. PS. Nie ma to jak derby z Zagłębiem Lubin :rotfl:, które na dodatek gra w czerwonych koszulkach. lol |
Dla zabicia nudy, jakby ktoś był w potrzebie;) Póki co mam 4400 metrów:D
http://www.cda.pl/gry-online/3/kopnij.php |
Cytat:
http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sFoIONbSmoutFs :P |
|
Witam
Szukam spolszczenia do gta 4 Mam ale tylko 50% gry przetłumaczone |
Cytat:
http://totebo.com/mko.php?c=qporrros...sBoIONbSmoEpUs |
Pytanie do tych, którzy rozegrali już kilka meczów - czy rzut wolny dla przeciwnika w okolicy pola karnego tak jak w FIFIE09 jest niemalże równoznaczny z rzutem karnym? Przynajmniej jak ja grałem w 09 to przynajmniej 75% wolnych dla komputerowego rywala z okolic 16-23 m kończyło się golem. I to wcale nie strzelali Ronaldo czy Juninho, a przeciętni kopacze. Strasznie mnie to irytowało...
|
A jak ja gram w 09 od kilku miesięcy tak nie wiem czy kiedykolwiek straciłem bramke z wolnego. I strzeliłem też aż jedną... :D Tyle, że ja gram na xboxie, nie wiem jak to wyglądało na PC.
|
haha dostałem baty..:D
|
Grafika moim zdaniem jest gorsza niż w 09, takie mam odczucie.
Tak średnio zadowolony jestem z tej fify, gram na kompie i nie odczuwam zadnej diametralnej roznicy. Zmienione składy, menu - to wszystko. |
Jak wygląda tryb online (EASO) ? Jakaś różnica w stosunku do ostatniej wersji, czy dalej to samo. Jeśli gra kosztuje dalej 7 dych, to waham się czy kupić, więc napiszcie coś o trybie online.
|
witam i pytam ma ktoś namiary na Master Chiefa tzn na Halo Combat Evolved???
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/17937672...rard.part2.rar http://rapidshare.com/files/17966860...rard.part3.rar |
od siebie polecam gre Prototype.
Jeżeli ktoś lubi naprawde porządną sieczke to nie ma sie nad czym zastanawiać :D do tego dochodzi wielka swoboda sterowania, nie mogłem sie oderwać :D |
|
|
Jeśli chcecie naprawdę prawdziwą symulację piłki nożnej, to zagrajcie w Fife 10 na ps3/xbox 360.
Komentarz jest nie z tej ziemi, tak żywy, tak prawdziwy. A i sama gra jest bez porównania nawet z serią Pro Evolution Soccer. |
Genio a ta wersja do której podałeś linka jest tylko do multi playa czy da rade grac single playa też???bo bardziej mnie interesuje ta druga wersja czyli Halo Combat Evolved dla single player bende wdzięczny za pomoc
|
A grywa ktoś w Starcrafta ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Genio dzięki ci Panie tylko zapodaj jeszcze hasło bo bez hasła nie idzie tego ściągnąć hasło dj1sly nie działa
|
Pass is dj1sly
tak podpisal pod linkami, innej propozycji nie mam sprawdz czy nie kopiujesz przez przypadek spacji która mogla sie ukryc za slowem http://www.youtube.com/watch?v=83oN2PejIIg jak nazwya sie gry tego typu? nie mam na mysli czy to strzelanka, strategia, czy cos w tym rodzaju tylko dokladną frazę ktora opisuje gry tworzone na taki wlasnie widok, taką charakterystyczną grafike? [na przyklad Commandos 1 i 2] o ile ciekawa bylaby nawet zwykla pilka nozna w takiej perspektywie :) nie wspominajac o strategi pozbawionej dziecinnej kolorystyki i magii |
Genio dzięki ci Panie pół dnia sie bawiłem z hasłem ale jakoś dałem rade i ściąga więc powinno być KO
|
Cytat:
|
Jak tak czytam Wasze komentarze to chyba pozostanę przy serii PES...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl