![]() |
Fankluby mogą zamawiać bilety/karnety tylko na sektor C?
|
Z tego co się orientowałem jest możliwość zakupu biletu na jakiś mecz osobie, która ma wyrobiona KK ( przy zakupie wystarczy podać jej pesel ) i bilet zostanie załadowany na KK tej osoby ( w tej chwili po prostu wyjechała i nie ma możliwości sama zakupić biletu - KK ma przy sobie osoba która wyjechała) i dostane potwierdzenie zakupu.
Czy to prawda? Druga kwestia to zakup karnetu - czy jest podobna możliwość zakupienia innej osobie karnetu, która ma wyrobiona KK ( osoba jak w przypadku powyżej wyjechała i zabrała ze sobą KK )? pozdrawiam i czekam na odpowiedź |
Możesz kupić bilet na mecz danej osobie, nabijają Ci go na karte i daja potwierdzenie papierowe.
Karnet też możesz kupić innej osobie, dajesz tylko KK. Ostatnio tak koledze mój kumpel kupował i sie dało bez problemów. |
nie ma takiej możliwości jeżeli wyrobiła KK to i przy zakupie biletu jak i karnetu ta karta musi być.
|
wiślak 86 - jeśli chodzi o jeden dowolny mecz to na 99% można bez tejże KK kupić bilet właścicielowi tej karty (wystarczy podać nr pesel).
W skrócie moje pytanie brzmiało: Czy można innej osobie z wyrobiona KK kupić karnet nie posiadając karty kibica tej osoby przy sobie w trakcie realizacji zakupu? ( czy jest możliwa taka sama sytuacja jak opisałem wyżej - że sam pesel wystarczy) |
Cytat:
Nie można, ponieważ karnet jest nalepiany na Kartę Kibica. |
Dziś o 18 stania na minimum 30 min. Kolejka nie zmniejszała się (ok. 19 było tyle samo osób) i rozpoczynała się zaraz przed nową ulicą/ciągiem komunikacyjnym. Dużo osób kupowało karnety i bilety dlatego tempo obsługi było średnie. Czynnych było 7 okienek.
|
Bo w tym czasie było spotkanie z piłkarzami dlatego taeki ruch zapewne .
|
Akurat to że było spotkanie z piłkarzami i trenerem nie miało znaczenia bo Ci którzy byli na tym spotkaniu w kolejce po karnety/bilety nie ustawiali się (może małe wyjątki).
|
Cytat:
|
jakie mecze obejmuje karnet jesien 2011?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Karnet obejmuje tylko 9 spotkań ekstraklasy! |
Wiadomo do kiedy będzie prowadzona sprzedaż karnetów? Nie będzie mnie na Lechii, więc teraz na Zagłębie kupiłbym bilet a po Lechii karnet...
|
Ja mam pytanie czy jeżeli zakupie teraz karnet to zostanie mi odliczone od karnetu zagłębie?
|
Druga część sprzedaży karnetów
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dazy_karnetow/ |
Byliśmy zadowoleni niskich z cen na Apoel a tu na jakieś Odense drożej, już bym wolał tyle kasy dać na DERBY.
|
Są jeszcze bilety na mecz z Ruchem na C?
|
Cytat:
Czy jutro spokojnie idzie wyrobić Karte Kibica? Koleżanka potrzebuje się zaopatrzyć ;) Jak tak to w jakich godzinach ewentualnie? EDIT: Dzięki wielkie WISŁAZWE! :) |
Cytat:
Nie ma żadnej informacji o braku biletów na sektor C. Kartę kibica można wyrobić jutro w godzinach: od 10:00 do 16:00. |
w niedziele też da rade normalnie wyrobić?
|
^^ podbijam pytanie
|
Godziny otwarcia Strefy Kibica mogą ulegać zmianie w dni, w które Wisła Kraków będzie rozgrywała mecze na swoim stadionie.
Na pewno czynne będzie od 10:00 jako że gramy o 17 to SK też będzie otwarta o tej porze. |
Niewiecie czy na dwa ostatnie mecze wliczają się w karnet???
|
Cytat:
|
Moja propozycja cen biletów na wiosnę.
Mecze zwykłe (Korona, ŁKS): C, G - ulgowe 13 zł, normalne 20 zł B, D, F - ulgowe 22 zł, normalne 30 zł (na F dodatkowo dzieci wchodzą za 1 zł) E11-12, E15-16, E21-22, E25-26, A11, A22-23, H11, H21-22 - ulgowe 31 zł, normalne 40 zł E13-14, E23-24, A21-H23 - ulgowe 40 zł, normalne 50 zł VIP - 100 zł Mecze top (Śląsk, Legia, Lech, Cracovia) tak jak teraz zwykłe. Witajcie frekwencje 25 tysięcy i więcej. Edit: dorzuciłbym jeszcze lekko zmodyfikowany pomysł sąsiadki: bilety dla studentów na każdy sektor oprócz VIP tańsze o 50% (licząc od ceny normalnej, nie ulgowej). |
Cytat:
Nie, najważniejsze są zwycięstwa i dobra gra... |
Orientuje się ktoś w jakiej cenie będą bilety na Twente ?
|
Cytat:
Patrząc na to ze już teraz robia z tego meczu "mecz o awans" i na facebooku reklamują "14 grudnia gramy o awans! 14 grudnia nie może Was zabraknąć przy Reymonta 22!" Obstawiam że niestety nie ma co liczyć na tanie bilety i zapewne będą na poziomie tych które były na Fullham |
Ehh, zamiast sprzedać 33tys biletów po normalnych cenach, bilety będą dwa razy droższe, a sprzeda się ich połowa. Jakie to polskie... Nie powinno tak być, prawdziwy kibic przychodzi dla drużyny, nie dla rywala... Kibic, który przyjdzie na mecz, bo Wisła gra z jakimś fajnym klubem nie odczuje podwyżki cen, ale odczuje to koleś, który chodzi na każdy mecz, bez znaczenia czy z Apoelem, Podbeskidziem, Odrą Wodzisław czy Zagłębiem Sosnowiec...
|
Ceny karnetów normalnych - ok.. Ulgowe - zajebista cena - mam nadzieje, że przełozy się to na wzrost liczby młodzieży.. Z drugiej strony nie ma sie czym tak podniecać, bo ceny pozostały takie same jak w poprzedniej rundzie, tyle że przeciwnicy TOPowi. Mam nadzieje, że przy normalnie wyważonych rundach, ceny będą jeszcze troszkę niższe..
Mam tylko jedno ALE..Zniżka lojalnościowa - te 10 zł przy przedłużeniu karnetów, to raczej smiech na sali i mogli się nawet z tym nie wygłupiać..Jesli znizka ma wynosic 1,3 zł na mecz dla ludzi od lat kupujacych karnety - to iężko to nazwac znizką lojalnościową.. Orientuje sie ktoś jaka ilość karnetów była sprzedana w poprzedniej rundzie na C? Żeby teraz nie okazało się, że pozostałe miejsca na C zostana zalane masą studentów-kosmitów, wszak karnet na 7 meczów, dla nich to jeden wypad na rynek tak naprawde.. |
Belzebub - To jaką ty chciałeś zniżke lojalnosciową przy karnecie kosztującym 90 zł? 30%? :lisc:
|
No no Basałaj mądra głowa??
naogladał sie pustek na stadionie za wyjatkiem młyna to wygłowkował ze cos tutaj nie halo? a teraz ceny karnetów ,biletow naprawde ok kazdy znajdzie cos dla siebie,na naroznik za 10 zeta na mecz Mistrza Polski.Naprawde wreszcie ktos pomyslał ze kibic kasą nie sra . |
Jak ktoś teraz będzie narzekał to ja już naprawdę nic nie rozumiem.
10 zł na Mistrza Polski, który gra na stadionie klasy Elite to jest naprawdę okazyjna cena. Jak frekwencja nagle nie podskoczy o 5-8 tys, to ja już nie mam pytań. |
Cytat:
Nie gadaj, że nie w....ia Cię jak przykładowo przy przedłużaniu abonamentu na komórke czy TV, nowy klient dostaje lepsze warunki umowy niż Ty, jak jesteś w danej sieci np. 4 lata.. |
Cytat:
Ceny karnetów zostały podwyżone!! Przykładowe ceny na jesień: E23/24: 360zl za 9 meczów w lidze = 40zl za mecz C: 165zl za 9 meczów w lidze = 18.33zl za mecz Ps. Proud - frekwencja podskoczy bo sa duzo ciekawsze mecze, ale nawet jakby byly podobne, to sama - no wlansie obnizka, ktorej nie ma, a nawet jakby byla = to i tak nie pomoze, najwazniejsza rzecza jest poprawienie relacji Kibice - Wisla (jako zarzad) i zwiekszenie dzialan marketingowych ktorych kompletnie nie bylo od wrzesnia, tylko pare plakatow na miescie - zero interakcji z kibicami. Przykladowe ceny na wiosne: E23/E24: 280zl za 6 meczów w lidze i 1 w PP. Liczac ze w ramach karnetu bilet na PP z Lechem jest wart 30zl, zostawia to 250zl za 6 meczów w lidze = 41.66zl za mecz C: 130zl za 6 meczów i 1 w PP. W ramach karnetu 15zl za mecz PP z Lechem, zostawia to 115zl za 6 meczów w lidze = 19.17zl za mecz. Ogółem mówiąc, w ramach karnetów ceny za mecz sa nieznacznie, ale jednak droższe niż na jesień. Oczywiście biore pod uwage, że jest więcej meczy top, ale to było wiadome jaki jest terminarz, i karnet miały być tańsze a nie droższe... Dobry prezent na nowy rok :) |
Cytat:
Bo razem biletów (czy karnetów) po te 10 zł bedzie zaledwie 706..Co stanowi około 2% stadionu :) Jeśli takie "zagranie' przyciągnie chetnych na pozostałe sektory to OK..Może też odnieść odwrotny skutek i zrazić potencjalnego nabywcę, który myslał że kupi bilet za 10 zł,a okaże się, że to tylko na mecze poza topowymi, dla osób z ulgą, a i tak już dawno te miejsca zostały wykupione..Więc pozostały mu do nabycia bilety w najlepszym przypadku 3 razy droższe.. Czy jak Mediamarkt rzuci 10 telewizorów po 1000 zł, to klient który przeczytał to w sklepowej gazetce, a z racji małej ilości, sie nie załapał na promocję, wychodzi ze sklepu z Sony Bravią za 3000 zł? Na zachodzie może i tak..Ale tu jest Polska ;) |
klub liczy na to ze sprzeda chyba wiecej biletow ktore potanialy na wszystkie sektory natomiast karnety rzeczywiscie przeliczajac na cene jednego biletu poza dolnym naroznikiem gdzie sa najgorsze miejsca i wznowieniem karnetu ulgowego na Mlyn podrozaly, trzeba jednak wziac poprawke na to ze mamy w tej rundzie 4 mecze top a w tamtej nie mielismy zadnego
|
Belzebub i Kasztan - musieliście mieć jakiś żydowskich przodków, jak nic.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl