![]() |
Pojechałem dzisiaj około 18 kupić karnet na Sektor C i było jeszcze sporo karnetów na C w dodatku przy kasach nikogo nie było, żadnej kolejki, więc do strefy kibica i kupować!!
|
Czy jest możliwość aby sobie "przepisać" miejsce na karnecie podczas sezonu ? Aby np ze znajomymi sobie wspólnie usiąść na trybunie ?
|
Cytat:
|
A jest w ogóle na jakimś stadionie taka opcja?
Pytam serio pytam bo dosyć to śmieszne rozwiązanie i szczerze pierwsze słyszę o czymś takim ;) trudno w takim wypadku winić klub, taka przesiadka nie miałaby najmniejszego sensu a to dlatego że dajmy na to miejsca obok tychże znajomych są zajęte przez kogoś innego i on ma w poważaniu co ktoś chce ;) jakby ktos miał tak przepisywać sobie miejsca to więcej byłoby problemów niż pożytku. W zasadzie nie ma raczej na to rozwiązania. Też niektórzy mają problemy, po meczu się zobaczycie, to aż tak duży problem? czy jesteście papużki nierozłączki ? chyba wytrzymacie te 2 godzinki, czy to aż taka wielka tragedia. Na spotkania towarzyskie umówcie się w domu czy w kawiarni. Jak ja kogo wezmę to krótko , wywijasz tam gdzie jest wolne miejsce i jakoś nikt mi się z płaczem nie rzuca do ramion z tekstem "ale nie odchodz ode mnie..", :D To jest mecz, a nie spotkanie biznesowe. A o atmosferze można pogadać zaraz po wyjściu.. Cytat:
Jak takie mają rozumowanie to im wytłumaczcie że 80% stadionu to gotowi na wszystko kibice Wisły, a tam w rogu niewielka grupa niepewnych swego , może pomoże i poczują się pewniej :D |
Dokładnie CH , ale jak bierzesz kogoś pierwszy raz na mecz to boi się , powiem krótko : że dostanie wpier.dol :rotfl: to jest właśnie sukces GW i TVN-u
|
Cytat:
Możesz komuś kupić bilet nie posiadając jego karty. Zamiast biletu dostajesz wtedy potwierdzenie zakupu, wyglądające de facto jak bilet, ale wejściówkę masz wbitą na kartę. Nie jestem pewny, czy w tej sytuacji potwierdzenie jest potrzebne, ale stawiam, że nie. System przechowuje dane zarówno osób posiadających karty, jak i wchodzących na mecz z biletem papierowym. Karta nie jest dokumentem tożsamości, dlatego musisz mieć dowód - umówmy się, każdy nosi go przy sobie. Legitymacja nie jest wymagana. Mając bilet na KK absolutnie nie trzeba mieć potwierdzenia zakupu (poza wątpliwą sytuacją opisaną na początku). Brak sprzedaży internetowej to niestety tragedia..... A niezależnie od tego wszystkiego, fajnie mieć taką kartę i kropka. |
Cytat:
Jeśli macie isć na sektor C lub G to możecie siedzieć gdzie chcecie, no ale jak chcecie isć wzdłuż boiska to już kazdy musi siedzieć na swoim miejscu. |
Cytat:
1) nie ma mozliwości kupienia biletu dla osoby, która ma wyrobiona KK jeżeli fizycznie nie masz jej w ręku podczas kupowania. czemu: nie wiem!? 2) KK nie jest dowodem tożsamości - a jakie inne dane moga obchodzic ochroniarza? Ma moje zdjęcie (zrobione przez klub), ma imie, nazwisko i nr PESEL - sprawdzone i spisane z dowodu. Co jeszcze potrzebne? mając bilet wbity na KK MUSISZ miec przy sobie potwierdzenie zakupu biletu. Ja osobiście miałem taka historie i gdybym posłuchł pani w okienku to bym nie wszedł bo misio chciał zarówno dowód zakupu biletu jak i dowód osobisty. Druga sprawa: jak kupiłem bilet na F22 (balkon) - jest wspólne wejście na F (D) zarówno na sektor dolny jak i górny. Jak chcesz wejść na górę to stoi kolejny kolo, który sprawdza, czy masz bilet na pietro. Klub dodatkowo tłumaczy to tym, że ochroniarz może sprawdzić czy siedzisz na swoim miejscu. Strona albo dwie wczesniej jest mój post gdzie zadaje te pytania do klubu i ich odpowiedz. Dobrze o tym wszystkim wiedziec, nawet jeżeli jest to chore bo można miec kłopoty z wejściem na stadion. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
To dobrze by było, gdyby ktos poruszył ten temat - może na spotkaniu z Basałajem albo coś? Bo z jednej strony masz przepisy a z drugiej strony misia, który uprze sie i Cie nie wpusci...
|
a jest jakaś różnica między regulaminem imprezy masowej stadionu, a ustawą o imprezach masowych?
|
Cytat:
Są osobne. Na dolne sektory wejścia oznaczone "Sektor F(D) 11 , na górne sektor F(D)21,22,23. |
Cytat:
|
Informacje dla kibiców niepełnosprawnych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_jesien_2011/ |
Cytat:
Są osobne bramki od razu na górę lub dół. Podając karnet jak kołowrotki puszczają nie mam możliwości wejścia na dół (karnet na D23).Są od razu schody prowadzące na piętro. |
Cytat:
Byc może tak jest na D - byłem tam raz. Na F napewno jest inaczej. Wejście (bramki) sa obok wejścia na G (pierwsze dwie bramki) is ą one wspólne na góre i na dół. Tak czy owak - warto miec potwierdzenie przy sobie bo inaczej można stracić czas i nerwy na "przepychanki" z miśkami. |
Cytat:
|
Witam,
Moge kupic bilety wczesniej dla rodziny ktora przyjedzie w dniu meczu ze Skonto i nie bedzie miała wyrobionych KK w ogóle? |
Tak. Podajesz wtedy nr PESEL tychże osób. Możesz samemu kupić dla nich bilety, ale musisz posiadać ich PESELE..
|
Ponoć karnety na sektor C cieszą się znacznym zainteresowaniem wśród kibiców którzy zajmowali miejsca na sektorach E, F, D w poprzedniej rundzie.
Mam nadzieje tylko, że jest to wybór świadomy. |
A jakieś konkretne liczby ? Bo niektórzy pewnie za jednym zamachem chcą załatwić karnet i mecz na Rygę ;)
|
dokładnie tak
|
Cytat:
Kedyś siedziałem na D, a wraz z otwarciem nowej trybuny chciałem zobaczyć jak z niej widać, i stąd zakup karnetu na F21. Ale teraz poważnie zastanawiam się nad karnetem na C, bo jednak doping w narożnikach to nie to samo. A i cenowo wychodzi trochę taniej, co też nie jest bez znaczenia. |
Panowie a tak z ciekawości zapytam czy istnieją tańsze karnety dla ludzi z fan clubów?
|
@Jaro - Karnet kupiony przez FanClub kosztuje 135zł na Sektor C (z Białą Gwiazdą).
|
Wiadomo ile jeszcze karnetów zostało na C? Mam nadzieję, że jak jutro pójdę po karnety to się nie zawiodę i kupię tyle ile potrzebuję :)
|
No myślę że jak 4000 nie kupujesz to są
|
W Strefie Kibica wydadzą mi wniosek o wydanie Karty Kibica czy lepiej żebym miał już wypełniony?
|
Jeśli Ci chodzi o te karteczki to tam leżą na stolikach, przychodzisz wypełniasz na miejscu i podchodzisz do okienka.
|
Pewnie juz bylo to pytanie, ale nie moge znalezc na nie odpowiedzi. Czy na mecz ze Skonto potrzebna jest KK czy mozna kupic bilet papierowy? Pisze bo chce zalatwic wejsciowki znajomym. Dzieki za odpowiedz
|
Jeżeli ktos nie ma KK to potrzebny bedzie pesel
|
Mam następujące pytanie do Was...chciałbym się wybrać do Krakowa na mecz rewanżowy ze Skonto ale nie wiem czy w dniu meczu (przed meczem) będzie można normalnie kupić bilet w kasach czy jest potrzebna jakaś karta kibica? Dzięki za pomoc.
|
Codino18
Dosłownie post nad twoim masz odpowiedź na swoje pytanie...:foch: a tego czy będą bilety w kasach, czy już zostaną wykupione nie wie nikt. Śledź oficjalną stronę Wisły tam na pewno będzie ile biletów sprzedano. |
Mam pytanie odnośnie biletu na sektor rodzinny - czy przy kupnie takiego biletu muszę okazać legitymację dziecka/podać pesel ?
|
PESEL jest niezbędnikiem do zakupu każdego biletu, także w przypadku dziecka. Dokument potwierdzający pesel dziecka tylko usprawni zakup wejściówki
|
Byłem kupować bilety na Skotno, patrze a tam kolejka prawie do Parku Jordana. Myślę no to pieknie stania na godzinę. Po 15 minutach bilety kupiłem, wszystkie kasy otwarte. Szybko sprawnie i przyjemnie. Normalnie europa !
|
Ja też mam bardzo dobre zdanie na temat kasjerów i ich przełożonych bezpośrednich. Pewnie najmniej doceniani pracownicy klubu,a najbardziej nam kibicom zazwyczaj przychylni.
|
Ja również dzis byłem w kasie. Zakupiony i karnet i bilet :D Też myślałem ze stania przynajmniej 40 min, a tu prosze 15 minut i plan na dziś wypełniony
|
A pytał ktoś jak tam liczbowo wygląda sprzedaż biletów ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl