![]() |
Cytat:
Gry nie komentuje... Lepiej to przyjąć mając nadzieje ze jednak mecz byl ustawiony... |
Po obejrzeniu meczu mogę stwierdzić że jedynym pozytywem w grze Wisełki była ilość stworzonych sytuacji, szkoda tylko że ich nie wykorzystaliśmy:/
|
ktoś powinien dostac kopa w dupe albo w ryja za przeproszeniem jak to Radek Kałuzny mówił to może wreszcie co nie którzy by się obudzli, oni chyba nadal sa na wakacjach w Turcji badz Hiszpani( gdzie niby chlopaki ciezko trenowali)
|
"Puchar jest nasz, Puchar do nas nalezy... Nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten Puchar do Lechii nalezy"
Teraz tylko czekac az pojawi sie fan club Macka i powie jak to Henryk spi******.... |
Cytat:
Może problem leży w za małych premiach?! Dobra kara dla Głowy i Sobola oglądanie takiego widowiska. |
Jakby Ktoś chciał rozliczać za dzisiejszą parodie powinni polecieć trener i Wszyscy "piłkarze" bo to była masakra.
Tylko jak czytam że 1:3 z Lechią dostajemy u siebie i piszecie że widać lepszą/inną gre to nie mam pytań |
Cytat:
Nie 22 zespoły tylko max 10 i grac systemem tak jak w Szkocji. Więcej meczy typu Wisła - Lech, Wisła - Legia, Legia - Lech, więcej meczy = lepsze przygotowanie kondycyjne. O reszcie nawet nie wspomnę jakie mamy braki do Europy bo o 6:00 rano to mam zamiar wstac a nie dopiero się położyc. Dobranoc, o ile w ogóle może byc jeszcze dobra (np. gdyby znana historyjka o kibicu Legii i jego dziewczynie się u Was spełniła) ;P |
Sobol w ostatnim czasie nie lepszy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mozna i tak, a potem podzial na grupe walczaca o utrzymanie i mistrzowska... tak jak jest teraz nie moze byc, bo to kompromitacja ... |
Cytat:
|
WiślakMyślenice
dobrze piszesz nie 20 zespolow, co nam da gra z Dolcanem Zabki, Odra, Polonia, Zniczem itp 10 zespolow i system ze Szkocji, juz dawno o takim czyms myslalem, mniej zespolow ale lepszych, niz grac z Odrami, Poloniam |
Ludzie nie ma się co dziwić że graja tak a nie inaczej, wszystko w piłce zależy od techniki i przygotowania fizycznego, to że polscy piłkarze techniki nie maja to muszą nadrabiać przygotowaniem a że naszych ktoś przygotował tak a nie inaczej to nie mamy się co dziwić ..... trzeba przeczekać do lata pomodlić się żeby załapać się na puchar (niestety jedną z czterech szans właśnie straciliśmy zostały jeszcze trzy ..... To że niektórzy potrafią grać w piłkę to możliwe niestety bez przygotowania czasami nawet w piłkę ciężko trafić skoro po 20 min się oddycha rękawami
|
Cytat:
Lechijko do finału! |
Do kopania piłki, a szczególnie do rozgrywania Ato Boldon nie potrzebny.Chociażby taki Zidane też wszystko jakby w slow motion. Wystarczy, że umie podać i kiwnąć.
Co do spotkania to w 1 połowie graliśmy lepiej w ofensywie. Miało to ręce i nogi. No, ale fatalna obrona no i trochę pecha spowodowało taki a nie inny wynik. Który nota bene jest tak samo mylący jak to 3:0 w lidze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Łatwiej jest niestety zwolnic 1 trenera niż całą praktycznie całą kadrę szrotu piłkarskiego. Ale po **** (że się tak wyrażę) zwalniac Kasperczaka? Niestety nie zakupił w Afryce szamańskiego amuletu, nie ma wszystkich kopaczy wcielonych w laleczki voo-doo, Diaz to nie Tomo Cotonga (parafrazując sławną reklamę), także za to że przynajmniej on próbuje coś zmienic w grze Wisły 1906% szacunku... |
Ludzie otrząśnijcie sie Wisła miała 3 sytuacje 300% i ich nie umiała wykorzystać. Dwie przypadkowe brami ustawiły mecz. Ja uważam ze zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie. Drużyna jest tragicznie przygotowana, ale wieże w p. Henia już widać ze nakazuje grac piłka po ziemi. Najlepszy występ Łobodzińskiego w tym sezonie. Ja jestem umiarkowanym optymista, bo zaczyna być jakiś pomysł na grę.
|
Cytat:
|
Cytat:
1:3 w Krakowie z Lechią po jakiejś parodii a nie grze i Ktoś się pyta dlaczego ? Dlatego, abyśmy nie musieli walczyć o mistrzostwo 1 ligi z Górnikiem Zabrze |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Hristova to nie był mniej widoczny niż Paweł Brożek. Dalej nie ma wyjścia na pozycje, co pocieszające trochę się kiwać zaczeli i nie grają na raz. Ogólnie to jak oglądam te mecze ostatnio to wydaje mi się że taktykę na Wisłę to rozpisał jakiś student i rozesłał po wszystkich klubach ekstraklasy, bo wszyscy czytają naszą "grę" jak przepis na ciasto. |
w takiej dyspozycji jak w ostatnim czasie to pod koniec lipca przyjedzie autobusem zespół klasy Lewadii i znowu nas oklepie
|
Cytat:
Ja niemam zadnych watpliwosci ze Wisla stanie na 1 miejscu na koniec sezonu... Kuchenki to do sklepu a nie do pucharow :D |
Cytat:
PO DOSŁOWNIE JEDNYM MECZU GO WYWALASZ? Wszystkie drużyny z czołówki ubiegłego sezonu (Wisła, Lech, Legia) walczą już tylko o MP. Niech sobie Lechia, Jaga czy Ruch wywalczy PP i wystąpi w europejskich pucharach. Co nam da zarobienie 300 tys. zł jeżeli musielibyśmy rozegrac 3 mecze dodatkowo przy i tak zdupconych przygotowaniach fizycznych? Że o trenowaniu kondycji nie wspominając? Piłkarzyki do Cupiała o zwolnienie Henia bo jak nie to wdupcą 5-0 nawet z Polonią Warszawa przy czym połowa zespołu mogłaby leżec jak Trałka. |
Kirmowi chyba już totalnie koło dupy lata ten cały pobyt w Polsce. Żadnych emocji w nim nie widac. ani w****ienia, ani woli walki ani nawet małego uśmiechu po dobrej akcji.
Albo jest w tak słabej formie albo po prostu skończyły mu się chęci do dalszego biegania po Polskiej ziemi. Chłop skuszony przed przyjściem do Wisły, walką o Lige Mistrzów.. a tu co? Okazuje się ze musi biegac po pastwiskach z "baranami piłkarskimi" na czele z Małeckim. Dostosowuje się do poziomu reszty. Hristov przypomina mi w każdym calu Jirsaka. Nic nie widoczny. Alvarez - zapierdziela równo, stara się - na pewno nie możemy zarzucić mu że nie walczy. Ale cholera.. z kim On ma grac po tej prawej stronie? Z Łobo? Któremu wyjdą 2 podania na 10? Issa Ba - tak samo jak wyżej.. nie ma z kim grac. Jestem pewien że gdyby grał w lepszej drużynie niż Wisła, pokazał by pełnie swoich umiejętności. Co do Małeckiego - nie wiem czy ktoś zwrócił uwage.gdy sędzia podyktował karnego, nasz skromny Patryk od razu doskoczył z buźka że to On będzie strzelał. Dośrodkować nie umie, podać dokładnie tez nie umie. Tylko drzeć się potrafi. Moim zdaniem on ma za wysoką samoocenę. Na plus występ Burligi pomimo kilku błędów. Brawa dla Lechii za początek spotkania. Gratulacje z awansu i mam nadzieje że wygraja PP i zaobczymy ich w Lidze Europy. Cytat:
|
Cytat:
Wracając do tematu: Pawełek najgorszy w lidze - czy ja wiem ? no w każdym razie w "czołówce" )) Ba -cos tam umie ale kondycji nie ma - na całym świecie by go "odbudaowali" ale u nas raczej nie w tej rundzie. Łobo - coś tam usiłuje robić na tym skrzydle - raz mu wychodzi raz nie ale i tak postęp. Żirsak - ciężko powiedzieć jak grał bo nie widziałem niestety :rotfl: Małecki- tez coś próbuje ale to jest 20% Małeckiego z zeszłego sezonu ( mówię o stronie fizycznej bo od strony intelektualnej to wydaje mi się że nawet coś drgnęło do przodu ))) Ogólnie nie ma co się pastwić nad nimi bo juz jest po zawodach. Natomiast paradoksalnie jestem większym optymistą niż po meczu ligowym bo widać że powoli zaczynają myśleć , stwarzają jakieś okazje. Może nie będzie tak tragicznie. |
Cytat:
|
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Porządki po eksperymentach beztroskiego Macieja , potrwają jeszcze bardzo długo. Zal tylko ,że naszemu byłemu trenerowi nie dane było wypicie tego wątpliwej jakości trunku ,który w okresie przygotowawczym nawarzył , do końca. Maciej leciał z wysokiego konia na pysk ale nagle otworzył się spadochron i się uratował przed maksymalną kompromitacją. Powinien Cupiała po rękach całować ,że go wywalił. W mojej ocenie powinien dotrwać do końca kontraktu bez względu na wszystko. Tak to jest teraz problem odpowiedzialności. Nowy trener powinien przyjść w klarownej sytuacji i rozpoczynać swoją misję. Teraz na forum pokazują się opinie pod tytułem "1-3 Kasperczak dziękujemy". Szczyt ignorancji i bezmyślności. Pracownicy Lechii wykonywali swoje obowiązki rzetelniej i dlatego cieszą się z półfinału. Nasi zawodnicy jedyne co potrafią to wysoka piłka na pałę do przodu zgodnie z emanacja geniuszu Macieja. Żal patrzeć na to co ten Skorża narobił.
PS. KBOBT jesteś jebnięty. Dajcie mi tydzień wolnego. PS1. Andrzej Iwan dobrze powiedział. Każdy obcokrajowiec ,który przyszedł do Wisły pod okiem PMS'a Macieja się uwstecznił. Marcel, Alvarez, Kiro, Jirsak , Diaz. |
Cytat:
Może gdyby nasze grajki za nieudane zagrania dostawali dodatkowe 10 okrążeń wokół R22, to poprawili by nie tylko formę, ale też celność. Po dzisiejszej kopaninie ból jest o tyle mniejszy, że to lanie od swoich. Ale i tak przykro. Jeśli Ruch w tym roku nie zdobędzie pucharu, to bardzo się zdziwię. |
Christow to zero absolutne.
Pawełek miał w pierwszej połowie ręce związane za plecami a na nogach łyżwy. Kirm, jeden ładny strzał z dystansu... i tyle z gry. Zwłaszcza Grześ powinien się zapaść pod ziemię ze wstydu. A gdy przychodził tak kpił z naszej ligi. "Może mam problem ze skutecznością ale nie na tyle by tutaj był to jakiś problem" - gorzej jak Dudu. |
To tak, zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie, ale przegraliśmy najwyżej. Widać moim zdaniem poprawę, próbują coś chłopaki grać, starają się grać piłką. Niestety tak jak Wy uważam, że fizycznie leżymy... Pozdrowienia tutaj do trenera Skorży wielkiego zwolennika ściągnięcia włoskiego trenera do przygotowania fizycznego.. Na minus również, ciągłe Lechia Gdańsk, Lechia Gdańsk.
P.S: Najgorszy Rafał Boguski niczym jeździec bez głowy. |
Cytat:
|
Heniu w delikatny sposób na konferencji pomeczowej dał do zrozumienia ze zawodnicy sa zatyrani do granic możliwości.
|
Większe emocje będą w naszej cudnej ekstraklasie bo ktoś z czołowej trójki nie zagra w pucharach.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl