![]() |
Cytat:
To jest Prądnik Czerwony a nie "koło Olszy II" :P Co nie zmienia faktu że osiedle obok ;) Haber jest luzak gość, ale nie znam go od strony nauki jazdy. |
Ktoś się zapisywał ostatnio na egzamin na Balicką? Ile się czeka mniej więcej?
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak chcesz jakiegoś konkretnego instruktora to pisz do mnie na PW to z tej szkoły dam Ci numer do niego. Gość na prawdę konkretny |
Jak ma ktoś polecić jakiegoś normalnego instruktora na prawko B, to prosze o priva. Najbardziej zależy mi na tym aby było łatwo się dogadać co do terminów jazd (siostra może głównie weekendy i wieczory), oraz żeby teoria była w "przyspieszonym" trybie ;).
Jak coś to priv. (odpada Huta, Bieżanów, itp. Najlepiej centrum, bądź zachodnie dzielnice) |
|
Ja się uczyłem jazdy tutaj:
http://www.asior.com.pl/ I mogę polecić każdemu. Wykładowcy i instruktorzy naprawdę na b. wysokim poziomie (emerytowani policjanci z drogówki*). I rzeczywiście zdawalność jest wysoka (mieli tam również kilka osób po innych szkołach na "doszkalanie", po czym bez problemów zdawali egzaminy). *pewnie tu wiele osób zacznie kręcić nosem, dlatego proponuję najpierw zapytać instruktorów co i jak. Na pewno sie nie zawiedziecie. |
dla tych którzy jeszcze nie wiedzą gdzie składać papiery to na koszykarskiej dają terminy na drugi dzień : )
Na Bronowicach terminy są nawet do 2 tyg. Ja wczoraj poszedłem na Koszykarską i miałem do wyboru Poniedziałek,Wtorek itd..a godziny do wyboru do koloru 9-30,10-30 ...więc jeżeli ktoś nie boi sie jeździć po Hucie i tamtejszych rondach czy Dąbiu,Grzegórzkach a zależy mu na czasie to walcie na Koszykarską |
Ile kosztuje odebranie prawa jazdy w urzędzie przy kategorii C?
|
dziś zdałem na Koszykarskiej :D
wie ktoś ile musze czekać na ten plastik ? :D |
2 tyg robocze
|
Czeka mnie kurs doszkalający, więc potrzebuję namiary na jakiegoś konkretnego instruktora. Najlepiej w Nowej Hucie lub okolicach.
Ktoś jest w stanie pomóc? Może być na priv. |
|
Cytat:
|
LOK na Centralnej - polecacie ? Jakieś opinie w miarę obiektywne ?
|
Ja robiłem w LOKu kurs. Teoria przyjemna, jazdy też super. Zdane za pierwszym razem. Bardzo pomaga to, że masz plac kiedy chcesz. Ja, jak przychodzilem przed jazda, to moglem sobie 30 minut pojezdzic po luku, az w koncu zaczalem jezdzic go po 20 km/h ;)
|
Dzięki za informacje ;) Możesz polecić ewentualnie jakiegoś instruktora ? Może być na PW.
|
czy jak zdawałem pierwszy kurs (niestety oblany:-/) 28.12.2010 to mam 6 miesięcy ważne testy czyli do 28 czy równo z początkiem czerwca ???????
|
Chyby_TSW masz do 28.06.2011 nic się nie martw teraz egzaminy są bardzo szybko myślę ze do 28 odpukać zmieścisz się w 3 podejściach :)
Ja polecam wszystkim ośrodek na Kalwaryjskiej niedaleko MATECZNEGO "Jume" fajna atmosfera , mili ludzie , szczególnie polecam P. Andrzeja ,naprawdę najlepszy instruktor jakiegokolwiek w życiu miałem (a było ich trochę , bo startowałem po 3 latach przerwy :) )przede wszystkim super człowiek , p.Agnieszka też świetnie uczy , broń boże nie wybierać tam pewnego Tomka bo szkoda wszystkim nerwów http://www.juma.prawojazdy.com.pl/ |
Robił ktoś prawo jazdy w Albarze?
Jak wrażenia? Jakiego instruktora polecacie ? |
Witam, żeby przystąpić do egzaminu na prawko potrzebny jest dowód. Oczywiście mam 18 lat, ale dowodu nie posiadam. I moje pytanie brzmi, czy paszport wystarczy, a jak nie to czy to prawda, że trzeba jakiś osobny dokument (adres zameldowania)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja juz zaliczylem teorie i bylem na 2 jazdach po 2h. Nigdy wczesniej nie jezdzilem, a juz na drugiej godzinie wracalem sam z Huty. Teoria to 10 spotkan gdzies po 2h. Przy zapisie przez neta i zaplaceniu calej kwoty 2h gratis no i ta cena 898 zacheca. Ja jezdze z Dawidem i polecam w 100%, zero spiny wszystko wytlumaczy, ogolnie jest smiesznie. A o tekstach w stylu ze trzeba operowac lewarkiem do zmieniania biegow spokojnie tak jakbys 'wchodzil w cipke' a nie z agresja bo zadna laska Cie nie bedzie chciala to nawet nie wspominam :D |
Nie orientuje się ktoś jakie terminy są na Koszykarskiej? Czy możliwe jest ze mogę dostać termin z dnia na dzień?
|
Prawko juz troche mam więc nei weim jak teraz z terminami ale wątpie żeby udało sie dostać termin z dnia na dzień.. chociaż może sie tak zdarzyć... Nie ma sie co pytac tylko trzeba zdawać za 1 razem :)
|
Cytat:
|
Orientuje sie ktos gdzie w okolicy Gdów/Wieliczka/Dobczyce mozna wynajac plac manewrowy zeby pocwiczyc luk itp?
|
Cytat:
|
Termin na 29 lipca:) trzeba niestety czekać ale mam nadzieję ze za pierwszym razem się uda:)
|
Może mi ktoś doradzić jakąś szkołę która będzie miała placyk manewrowy przy ul. Rakowickiej i w miarę blisko teorie (okolice 29 Listopada) ??
Może dużo wymagam ale jest mi ta informacja potrzebna ;p Z góry dzięki za wysiłek ;) |
Cytat:
Plac maja wlasnie na rakowickiej.Wyklady w gimnazjum na O2. Zdalem tam za I razem. |
W jakiej szkole mają nowe yarisy te, na których zdaje się egzamin na Balickiej? Ważne żeby szkoła miała własny plac z łukiem i było w miarę tanio. Nie chodzi o cały kurs tylko o wykupienie paru lekcji.
|
Witam! Obecnie zdaje prawko i mam dwa pytanka.
1. Jeżeli nie zdam za trzecim razem to mogę się umówić na następny zaraz po oblaniu czy wpierw muszę wyjeździć dodatkowe 5h, a później zanieść papierek i dopiero wtedy się umówić? 2. Jeśli nie zdam za pierwszym i dokupię godzinkę przed drugim egzaminem to ta godzina wlicza Mi się do tych obowiązkowych pięciu po niezdaniu trzech egzaminów? |
Cytat:
2.Nie |
Zdawal ktos z Was na Balickiej? Jakies rady od doswiadczonych kolegow?;d Jutro egzamin.
|
Myśle czy by się nei zapisać. Macie jakieś szkoły, najlepiej tak w okolicach od ronda czyżynskiego do mogilskiego, albo gdzieś koło Wiślickiej? Taka szkoła gdzie można pogadać z prowadzącymi jak człowiek z człowiekiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc musicie liczyć tylko na siebie, a nie na snickersy. :D Przy okazji życzę powodzenia. |
Cytat:
Ośrodek Szkolenia Kierowców "Formuła" Ul. Mogilska 40 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl