![]() |
Cytat:
Inna sprawa czy sprawdzą chociaż raz ważność tej legitki podczas rundy ale tutaj już nikt z forum nie poratuje Ciebie informacją bo nikt nie wie jak będzie. Możesz zaryzykować, oszczędzić pare złotych i potem co mecz zastanawiać się czy wpuszczą albo dać te pare złotych więcej i miec spokój. Wybór nalezy do Ciebie. |
ODNOŚNIE REZERWACJI MIEJSC NA TRYBUNIE C, GDY WCZEŚNIEJSZY KARNET BYŁ NA G
Zadałem pytanie klubowi: Cytat:
Cytat:
|
Czemu mnie to nie dziwi. Ciekaw jestem ile jest prawdy w tym, że nasz zarząd głosował za wpuszczaniem kibiców gości w najbliższej rundzie, skoro część osób ma karnety na G4-5
|
Cytat:
Jeśli legitymacja ważna jest w dniu zakupu karnetu, to uprawnia do nabycia karnetu ulgowego. Mhmm już widzę co będzie się działo przy kołowrotach jak ktoś np. oddaje legitke albo wyleci ze studiów, jak człowiek o inteligencji równej zeru czyli ochroniarz będzie wmawiał ze trzeba mieć legitkę i nie będzie chciał wpuszczać i później lataj i załatwiaj sobie wejście. |
Dzisiaj przy zakupie karnetu na C również potwierdzona wiadomość, że karnety z G z poprzedniej rundy są zarezerwowane na G na tą rundę...
|
ale na C wszystkie miejsca są wolne, więc chyba można kupić tam od razu, prawda?
|
Pytam z czystej ciekawości, bo po karnet wybieram się w piątek. Jest jakaś kolejka i ile jest kas otwartych?
Mam jeszcze jedno pytanie czysto techniczne. O ile mi wiadomo bilety na Skonto będą od 13 lipca w sprzedaży, mnie wtedy w Krakowie nie będzie. Czy jeżeli kupie ulgowy karnet i dam moją KK koledze to czy musze mu dać również legitymacje, czy wystarczy jak w kasie zobaczą karnet ulgowy? |
Na C są wszystkie wolne bo nie było tam rezerwacji. A co do kolejek to dziś koło 13 chyba z 6 kas otwartych było. Ludzie się przewijali ale kolejki żadnej nie było.
|
jak ja byłem to może było 6 osób :) takie pytanie mam. Mając karnet na C4 wejdę przez bamkę na C3 nie stety Pani zamiast dac mi na 3 dała na 4. ?
|
Cytat:
Cytat:
Co do legitymacji to dla pewności mu daj, bo teoretycznie gdy kupowałeś karnet ona mogła być ważna, a parę dni potem gdy będziesz kupował bilet już nie koniecznie. Więc mogą się przyczepić (chodź z tymi paniami wydaje mi się, że można dojść do porozumienia ;)) E: troszkę spóźniony ;/ Cytat:
|
Cytat:
PS. Przynamniej tak było na G... |
Cytat:
|
Znajomi mieli bilet na G5 to nie mogli wejść przez inne bramki..
E: Ale teraz tak myślę, że to może chodzić o to, że G5 tak funkcjonowało gdyż ten sektor był przeznaczony przedtem dla gości a reszta działała normalnie...także przepraszam jak wprowadziłem w błąd ale nie pomyślałem o tym :) |
A co za różnica, którą bramką wejdziesz jak i tak wnętrze trybuny nie jest podzielone i można przechodzić środkiem miedzy sektorami? :)
|
Nie jestem tego pewny, ale przecież w ubiegłym sezonie mając bilet G można przechodzić przez wszystkie bramki, nie ważne czy to G1,G2,G3,G4,G5.
|
Mam pytanie, czy bilety ulgowe sa przeznaczone dla osob nieletnich czy tylko dla mlodziezy uczacej sie, bo jesli to pierwsze to osoby nieletnie nie musza pokazywac legitymacji przy zakupie, a wystarczy KK
|
Cytat:
|
Napisałem do Wisły w sprawie karnetów i ważności legitymacji, odpisali mi, ,,liczy sie waznosc ulgi w dniu zakupu".
To chyba wszystko wyjaśnia. |
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki?? sam byłem świadkiem jak chłopaka nie wpuścili bo nie miał legitymacji. Mnie raz kontrolowali pod tym względem w zeszłej rundzie. Kończę teraz studia i mimo, że jeszcze mam legitymację to kupiłem dziś normalny karnet bo wolę wydać troszkę więcej i mieć pewność, że będę na każdym meczu a nie, że będę się użerał z ochroniarzem i jak on sobie wymyśli, że mnie nie wpuści jak nie mam legitymacji to co mu zrobię?? Nic na stadion po prostu nie wejdę. Moja opinia w takiej sytuacji to kupić normalny i po kłopocie.
|
Też tak zrobię, żeby w październiku nie mieć problemów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu w takich sytuacjach co ochrona "odwala jaja" trzeba iść do Strefy Kibica rozwiązać sprawę. |
na G można było bo tak robiłem :) a jeśli wlasnie chodzi o C to nie wiem jak to było. Jak dzis byłem po karnet to akurat wyglądało to tak że jak przejdziesz prze bramki to potem droga wolna można isc gdzie chcesz, chyba że może bedą rozkładać jakiś płot przed meczami.
|
Czy ktoś wie na jakiej zasadzie sumowane są: klasyczna ulga np. dla kobiet z ulgą lojalnościową. Na stronie oficjalnej napisane jest tylko, że ulgi się sumują ale, żeby opisać mechanizm sumowania to już nie bardzo. Może ktoś był dziś po karnet i może coś w tym temacie powiedzieć?
|
Cytat:
|
NAPISZĘ DUŻYMI ŻEBY NIE ZNIKNĘŁO A KAŻDY ZAINTERESOWANY PRZECZYTAŁ I NIE ZADAWAŁ 1000RAZY JEDNEGO PYTANIA!!
-DOWÓD NA ZNIŻKĘ (LEGITYMACJA) MA BYĆ WAŻNA KIEDY KUPUJESZ KARNET JEŻELI TRACI WAŻNOŚĆ DZIEŃ PÓŹNIEJ TO CIĘ MOGĄ W PĘDZLA POCAŁOWAĆ I WPUŚCIĆ NA STADION - NA TRYBUNY ZA BRAMKAMI MOŻNA WEJŚĆ PRZEZ OBOJĘTNIE JAKI KOŁOWROTEK (MASZ NA G1 MOŻESZ WEJŚĆ PRZEZ KOŁOWROTEK NA G3) - JAK KUPUJESZ BILET I CI GO NABIJĄ NA KARTĘ TO MUSISZ MIEĆ POTWIERDZENIE PAPIEROWE BO JAKIŚ KRETYN NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ CZY FAKTYCZNIE SIEDZISZ NA SWOIM MIEJSCU (ARGUMENT KLUBU) NATOMIAST JEŻELI MASZ KK ALE JEJ ZAPOMNISZ TO BILETU NIE KUPISZ I JAK CHCESZ WEJŚĆ TO MUSISZ WYROBIĆ NOWĄ. - W STREFIE KIBICA MOŻNA PŁACIĆ TYLKO GOTÓWKĄ -MŁYN BĘDZIE NA SEKTORZE C -GOŚCIE SĄ NA SEKTORZE G (PRAWDOPODOBNIE 4I5) -KOLEJEK W KASACH NIE MA -BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ BILET PRZED MECZEM mam nadzieję że niczego oczywistego nie pominąłem. i prośba czytajcie przynajmniej 2 strony wcześniej zanim zadacie pytanie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiecie ile karnetów na C zostało??hmm
|
Cytat:
|
dzieki za info
do poniedziałku może jeszcze będą:) |
Cytat:
|
Ja tam się średnio podniecam, ile zostało, bo jak mialem na G1 to mnie wznowia na C1. I dopóki wznowienia sie nie wyczerpia to dopoty karnety będą. "Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie".. Czyli jak ktoś miał to i będzie miał do 22 lipca gwarantowane miejsce.
|
Pan Jotka - wznowią Ci na G1 a nie na C1
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=1228 |
o ....a to mnie zaskoczyłeś. nie wiem jakim cudem przeoczyłem ten post.
z tego wynika że ta KK to o dupę rozbić. mając ją to i tak to nic nie daje a jak zapomnisz to biletu nie kupisz. to tylko doskonale świadczy o naszym zarządzie i ludziach jacy pracują w klubie. |
Cytat:
|
KK to znaczy Kupiłes Kłopoty. Ta karta wlasciwie jest niepotrzebna. No jedynie jak ktos chce miec karnet to mu nabijaja na Karte a tak to:
- majac karte trzeba miec potwierdzenie ze jest na nia nabity bilet, trzeba miec dowod - bilet na karte moze CI kupic znajomy jedynie jak ma Twoja karte przy sobie - zapomnisz potwierdzenia kupna biletu = mozesz nie wejsc na mecz - brak sprzedazy internetowej Jest wiecej minusow jak plusow. Wlasciwie same klopoty przez ta karte... |
@chopin dziś też niewiele osób było przy kasach, kupisz bez problemu i to jeszcze przez długi czas
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl