Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2011/2012 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8239)

TymonPRO 10.04.2012 22:36

Mając Mariusza Pawełka w bramce nie było absolutnie żadnych szans na wygranie karnych,teraz mamy dobrego bramkarza i niezłych wykonawców ale karne to mimo wszystko loteria

Szkoda że Mały był na spalonym w 120 minucie

kolunioTSWBKS 10.04.2012 22:36

Jak widze taki brak odpowiedzialnosci za bledy tych niektorych zagranicznych grajkow to mnie krew zalewa... Pajic bezsensownie fauluje gdzie z tej akcji juz nic by nie wyniklo...Nunez tez te swoje faule przez ktore wiele juz stracilismy w tym sezonie ....MOZE I DOBRZE CZAS NA ZMIANY WIECEJ POLAKOW W DRUZYNIE TO PODSTAWA!!

Adenalix 10.04.2012 22:36

Przyjemnie było patrzec jak Ruch walił te karne. Każdy pewny, mocny, w róg, górna piłka. Nawet Buffon nic by z tym nie zrobił. Widać, że na ten fragment gry trener Fornalik poświęcił dużo czasu. A u nas poza Meliksonem i Małym każdy karny gdzieś fuksem, po rękach... W karnych wyraźnie lepszy był Ruch jesli w ogóle można to tak rozważać.

W meczu powinniśmy byli wygrać. Byliśmy po prostu lepsi. Zwycięstwo dzisiaj dałoby nam energetycznego kopa na końcówkę sezonu. Widać jak wiele siedzi w głowach tych chłopaków. Czasami myślę że te karne gwizdane przeciw nam w ostatnim czasie to jakaś kara, zmowa, bo ci sędziowie albo są oszustami albo ślepymi idiotami. Szczególnie, że sędziego Borskiego zawsze uważałem za jednego z rozsądniejszych w tym środowisku.
Wszyscy narzekają na Nuneza, a uważam, że zagrał naprawde niezłę 90 minut (dogrywki nie liczę bo to był chodzony w wykonaniu wszystkich 22 zawodników). Dla mnie niebezpiecznie kiksującym piłkarzem jest Czekaj, który razi mnie taką nonszalancją w grze, a czarny pas w nonszalancji ma Garguła, który każde kopnięcie robi tak jakby od niechcenia. I ja się pytam czemu gość o waleczności gołębia jest naszym kapitanem?
Mam nadzieję, że nie dopadnie nas marazm w końcówce sezonu, że marazm nie dopadnie BC i że BC zareaguje pozytywnie na porażkę w tym sezonie jak mawiał klasyk. Obyśmy nie nie stoczyli się w przeciętność jak Widzew kiedyś o czym pisałem gdzieindziej. Wygrać derby i czas na zmiany. Ale nie zmiany personalne tylko zmiany w sposobie myślenia.
Brawo za dzisiejszy mecz dla trenera i piłkarzy.

Adenalix 10.04.2012 22:37

"Przyjemnie" było patrzec jak Ruch walił te karne. Każdy pewny, mocny, w róg, górna piłka. Nawet Buffon nic by z tym nie zrobił. Widać, że na ten fragment gry trener Fornalik poświęcił dużo czasu. A u nas poza Meliksonem i Małym każdy karny gdzieś fuksem, po rękach... W karnych wyraźnie lepszy był Ruch jesli w ogóle można to tak rozważać.

W meczu powinniśmy byli wygrać. Byliśmy po prostu lepsi. Zwycięstwo dzisiaj dałoby nam energetycznego kopa na końcówkę sezonu. Widać jak wiele siedzi w głowach tych chłopaków. Czasami myślę że te karne gwizdane przeciw nam w ostatnim czasie to jakaś kara, zmowa, bo ci sędziowie albo są oszustami albo ślepymi idiotami. Szczególnie, że sędziego Borskiego zawsze uważałem za jednego z rozsądniejszych w tym środowisku.
Wszyscy narzekają na Nuneza, a uważam, że zagrał naprawde niezłę 90 minut (dogrywki nie liczę bo to był chodzony w wykonaniu wszystkich 22 zawodników). Dla mnie niebezpiecznie kiksującym piłkarzem jest Czekaj, który razi mnie taką nonszalancją w grze, a czarny pas w nonszalancji ma Garguła, który każde kopnięcie robi tak jakby od niechcenia. I ja się pytam czemu gość o waleczności gołębia jest naszym kapitanem?
Mam nadzieję, że nie dopadnie nas marazm w końcówce sezonu, że marazm nie dopadnie BC i że BC zareaguje pozytywnie na porażkę w tym sezonie jak mawiał klasyk. Obyśmy nie nie stoczyli się w przeciętność jak Widzew kiedyś o czym pisałem gdzieindziej. Wygrać derby i czas na zmiany. Ale nie zmiany personalne tylko zmiany w sposobie myślenia.
Brawo za dzisiejszy mecz dla trenera i piłkarzy.

felipe 10.04.2012 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mahazel888 (Post 1239440)
Dokładnie to samo miałem pisać.Jak to jest z tym karnymi? Może sobie wyskakiwać bramkarz z lini przed tym zanim strzelec dotknie piłkę? Bo tak za każdym razem robił chorzowianin .

No wyskakiwał, choć oczywiście że tak nie wolno. Ale co miał zrobić sędzia jak mimo wszystko padł gol dla Wisły- nakazać powtórzyć strzał :> ? Jaka byłaby wtedy kara dla bramkarza?

Zasada jest prosta - jesli bramkarz świruje, a mimo to pada bramka, gola uznajemy i gramy dalej. Jeśli obroni - powtarzamy. I tu sędziemu, Bóg wie czemu, brakło konsekwencji w działaniu. Chyba się wystraszył presji Chorzowian ?

Merkury 10.04.2012 22:38

Teraz wiecie dlaczego w Argentynie tak kochali Nuneza a wręcz dopłacali Wiśle by go sprowadziła na wypożyczenie. Garguła to osobny rozdział ktokolwiek wie ktokolwiek widział jego dobrą grę w ostatnich latach proszony o kontakt z psychiatrą.

gigant 10.04.2012 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heero (Post 1239460)
Przy karnym Bitona też odniósł korzyść i jakoś powtórki nie było...

Już nie .......cie o wyskakiwaniu do przodu, bo wszyscy bramkarze tak robią i byłem zajebiście zdziwiony że Borski kazał powtarzać karnego. Takie samo przy.......enie się jak do Cabaja w stolnicy za trzymanie piłki 6 sekund.

elliot_ness 10.04.2012 22:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1239454)
Patrzcie Panie i Panowie, Rutkowski nam się zarejestrował na forum.

Ten mecz przypominał kupiony mecz o awans do 1 ligi z Górnikiem Knurów . Decydujące dwie bramki Wisla strzeliła w ostatnich 6 minutach. A piłkarze Górnika niczym Ruchu odbijali sie od siebie aby ułatwić Wisle zadanie. Wtedy mimo wszystko grali lepsi piłkarze w Wisle. Możesz tego nie pamiętać bo pewnie młody jesteś. Dzisiejszy mecz nie był czysty poprostu Wisła zagrała beznadziejnie.

barteqTS 10.04.2012 22:40

Jak pozwala się grać Paljicowi to tak jest. Drużyna grała dziś bardzo obiecująco, ale ten gość jest totalną pomyłką. Wystawiać go to sabotaż. Skoro mamy kolejną rewolucję to może lepiej przeprowadzić ją w spokoju - bez pucharów?

kacpaw91 10.04.2012 22:41

Komentarze w Internecie są bezcennym źródłem informacji. Czego ja się dowiaduje... Otóż według "kibiców z sieci" sędzia... nam pomagał, a więc... "sprawiedliwości stało się zadość". Nikt nie mówi o 2 nieuznanych bramkach z czego jedna była prawidłowo zdobyta, o wątpliwym karnym i braku karnego dla Wisły po zagraniu ręką. Ruch mógł mieć karnego za faul na Janoszce. Jednak więcej błędów kluczowych było na naszą niekorzyść. Niestety media, które po błędach na naszą korzyść informowały wszystkich jutro nie wspomną o niczym.

Wreszcie gra może cieszyć. Szkoda, że odpadliśmy. Zasłużyliśmy na awans my, a nie Ruch...

Heero 10.04.2012 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1239472)
Już nie .......cie o wyskakiwaniu do przodu, bo wszyscy bramkarze tak robią i byłem zajebiście zdziwiony że Borski kazał powtarzać karnego. Takie samo przy.......enie się jak do Cabaja w stolnicy za trzymanie piłki 6 sekund.

Słuchaj, jest różnica pomiędzy krokiem do przodu, a wyjściem 3 metry od bramki. Jak w necie pojawią się powtórki, to się przypatrz dokładnie: strzelec robi pierwszy krok, a ten już się przesuwa do przodu; a na chwilę przed oddaniem strzału już stoi niemal na linii pola bramkowego. Wiem, że każdy bramkarz tak robi, ale zachowajmy umiar.

Blondas 10.04.2012 22:44

Karnych nie wolno uważać za jakąś loterię! przecież to element gry w piłkę, podstawowy, dobry strzał w górny róg i bramkarz jest bez szans

WhiteStarDvisionTheBest 10.04.2012 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez barteqTS (Post 1239474)
Jak pozwala się grać Paljicowi to tak jest. Drużyna grała dziś bardzo obiecująco, ale ten gość jest totalną pomyłką. Wystawiać go to sabotaż. Skoro mamy kolejną rewolucję to może lepiej przeprowadzić ją w spokoju - bez pucharów?

Rewolucja była by i będzie bez wzgl edu na to czy Wisła grałaby w pucharach w przyszłym sezonie czy nie,problem w tym ze pewnie rewolucja w przypadku awansu do LE była by mniej przejebana w skutkach od tej jaką będziemy musieli oglądać..jak w obronie na stoperze ma grać Czekaj a w pomocy błyskotliwy Brud..hm to za rok tych pucharów tez może nie być.

iwan149 10.04.2012 22:45

Gargule jedynie co dobrze wychodzi to podziękowania za gre i poklepywanie się z przeciwnikami po zakończeniu spotkania, w tym naprawde jest dobry. Bardzo mnie to wku.wia, widać, że wyniki Wisły gówno dla niego znaczą. Dzis w meczu wszystko psuł jak zwykle, on pierwszy do wywalenia razem z Kirmem, Palijciem i Nunezem. Biton też w sumie ch.ja gra i płakać po nim nie bede. Straszna szkoda tych pucharów i punktów z nimi związanych do rankingu. Zawsze coś byśmy uzbierali.

mihaq 10.04.2012 22:46

Nie no, akurat Diaz ściągał w dół obrońcę, który mógł wybić piłkę zanim wpadła wtedy do bramki. Powtórka wykazała. Ten karny dla Ruchu natomiast dosyć wyszukany, ale powiedzmy, że Czekaj w końcówce pierwszej połowy ewidentniej faulował, Borski zobaczył to w przerwie na powtórce i znalazł okazję aby "odpłacić" się Ruchowi.

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Wisły - kiedy ostatnio strzeliliśmy przez 90 minut u siebie więcej niż jedną bramkę? Przegrana w karnych nie świadczy o niczym, Ruch mógłby nawet z Barceloną w tych karnych wygrać, bo to karne.

A to, że Borski narobił cyrku, powtórka strzału, potem brak powtórki przy strzale Nuneza, czyli brak konsekwencji i sędziowanie na widzi-mi-się? To bardzo adekwatne dla tego pana i ogólnie dla pracy polskich arbitrów. Są niekompetentni i krzywdzą wszystkich jak leci. Skandaliczne sędziowanie w każdym szczególe jest jedną z przyczyn niskiej jakości polskiej piłki ligowej, ale to gadka na inny wątek.

TymonPRO 10.04.2012 22:47

Garguła faktycznie fatalnie grał,zawsze go broniłem ale ostatnio zaczyna grać to samo co grał od początku
Szkoda,miał fajny czas kiedy dobrze grał

Wojtas 10.04.2012 22:48

K***wa

ze tez nigdy nie mamy takiego zasranego sczescia do konca

karne ,to zawsze byly porazki,czy z Legia czy Lechem w PP
dzis tez ,Nunez wali jakby kupe strzelał a nie karnego

Gra w koncu cos sie rozkrecilo,ale co z tego.

gigant 10.04.2012 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heero (Post 1239477)
Słuchaj, jest różnica pomiędzy krokiem do przodu, a wyjściem 3 metry od bramki. Jak w necie pojawią się powtórki, to się przypatrz dokładnie: strzelec robi pierwszy krok, a ten już się przesuwa do przodu; a na chwilę przed oddaniem strzału już stoi niemal na linii pola bramkowego. Wiem, że każdy bramkarz tak robi, ale zachowajmy umiar.

Wszystko się zgadza, ale gdybyśmy wygrali, umiar byłby zachowany. Jak w pierwszym meczu Ruch był lepszy, tak dzisiaj był słabszy a karne przegralismy bo niestety ktoś musiał przegrać. Sezon przejebalismy i tyle, a dzisiejszy mecz pokazał, że wcale tak nie musiało byc. Po co szukać sensacji?

milosz 10.04.2012 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez elliot_ness (Post 1239473)
Ten mecz przypominał kupiony mecz o awans do 1 ligi z Górnikiem Knurów . Decydujące dwie bramki Wisla strzeliła w ostatnich 6 minutach. A piłkarze Górnika niczym Ruchu odbijali sie od siebie aby ułatwić Wisle zadanie. Wtedy mimo wszystko grali lepsi piłkarze w Wisle. Możesz tego nie pamiętać bo pewnie młody jesteś. Dzisiejszy mecz nie był czysty poprostu Wisła zagrała beznadziejnie.

Nie wiem co bierzesz, ale odstaw to. Same głupstwa piszesz, widziałeś jakie bramki Wisła strzelała z Knurowem, takich bramek się nie kupuje, podobnie jak teraz ...według Ciebie Ruch się podłożył, no super, ale w karnych to wygrał niby po co, a ta radość po meczu to aktorstwo... jeszcze te brednie o tym że Wisła zagrała beznadziejnie ...ech że też niektórzy muszą się tu produkować ze swoimi wypocinami ...

syryls 10.04.2012 22:49

Garguła strzelił w ostatniej minucie dogrywki piłkę w słupek(obroniony przez bramkarza) i dobitka Maleckiego, więc..

thechris 10.04.2012 22:49

Dobrą stroną porażki tego dwumeczu, jest fakt, że Wisła nie skompromituje się z Karabachem Agdam tylko zrobi to Ruch Chorzów.

felipe 10.04.2012 22:50

Cytat:

Owszem, jest to przepis bardzo rzadko stosowany, ale:
1. Jak już ktoś pisał - zachować trzeba proporcje. Co innego krok w przód przy strzale (bramkarz ostatecznie znajduje się pół metra przed linią), co innego dzisiejsze parady bramkarza Ruchu. Przesadził.
2. Jeśli już asystent podniósł chorągiewkę przy piątym karnym (czyli dostrzega "problem") niech będzie konsekwentny. Bo tak to tylko się wygłupił - już przy powtórce widzimy, że Chorzowianin ma akcję w dupie i dalej robi swoje. Ale już bez reakcji...

Oczywiście nie usprawiedliwiam Wisły, Ruch te karne dużo pewniej bił mimo wszystko. Szkoda.

Mistal 10.04.2012 22:50

Szkoda na prawdę szkoda, najlepszy nasz mecz, szkoda tylko, że w dgrywce siadli kondycyjnie i gdyby słaby dzisiaj Ruch miał lepszy dzień to nawet nie byłoby karnych. Co do samych karnych, to tak jak w dogrywce zaważyło zmęczenie naszych piłkarzy= brak precyzji. ALe walka była za to dziękuję.

gigant 10.04.2012 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1239491)
Dobrą stroną porażki tego dwumeczu, jest fakt, że Wisła nie skompromituje się z Karabachem Agdam tylko zrobi to Ruch Chorzów.

To nas akurat powinno najmniej cieszyc.

milosz 10.04.2012 22:54

W sezonie mamy już tylko derby i to by było na tyle.

A w meczu tym kolejny już raz widzieliśmy że Genkow czy Melikson grać potrafią, a Kirm, a zwłaszcza Paljić niestety nie.

rakieta 10.04.2012 22:59

No i pyta i czy Ruch gral tak slabo czy naszym gwiazdorom zachcialo sie grac oto jest pytanie a Palic dziekujemy ci za babola jelopie dzieki temu niedoszle zwyciestwo nie przeslonilo nam kryzysu jaki panuje w klubie.Czas na derby i tam te glaby maja zydow zjesc i wysrac i miejmy nadzieje ze nowy sezon bedzie lepszy

ziz99 10.04.2012 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez elliot_ness (Post 1239473)

Dokładnie, cały mecz mi to chodziło po głowie. Ruch pod naszą bramką "dziwnie" się zachowywał, w lidze tak nie pudłują.

Knurów i te cuda z ostatnich minut pamiętam:-)

Dziś w tym wszystkim ostateczny wynik mi nie pasuje, no chyba że w trakcie coś się "pozmieniało"?

Mahazel888 10.04.2012 22:59

Cytat:

eeee no gigant....Pareiko stał na linii, wiec nie wszyscy bramkarze. Ruch wykiwał naszych,trzeba umieć grać z naszymi sędziami , ale jestem pewien ,że gdyby w pucharach tak bramkarz robił to sędzia wiedziałby jak go utemperować. Tacy są ci nasi sędziowie, kiedy trzeba to nie gwizda, jak nie potrzeba to gwiżdże itd. Taka Korona jak zagra w pucharach gdzie będzie w miarę kumaty sędzia to do 15 minut trzech wylatuje z czerwona kartką , zresztą jak Groclin.
I w podsumowaniu: od co najmniej pięciu meczy wreszcie oglądanie Wisły było przyjemnością, szkoda tego dwumeczu, trzeba było w Chorzowie nie przestać nie było by tej nerwówki.

thechris 10.04.2012 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1239494)
To nas akurat powinno najmniej cieszyc.

Sorry ale ja Ruchowi życzę w pucharach jak najgorzej. I w dupie mam rankingi i ułamki punktów - poza tym i tak Wisły w pucharach nie ma.

Aha, przykre jest to, że obok absolutnie kosmzarnych Paljicia, Kirm i Garguły bardzo słabo zagrał również Meliskon. Najlepszy piłkarz meczu to zdecydowanie Iliev.

syryls 10.04.2012 23:02

Ocena poszczególnych pilkarzy według mojej opini(skala szkolna):
Pareiko +4, asysta bramkarza ooo:)
Czekaj +3, braki orientacyjne i techniczne, pewnie w odbiorze
Diaz 3
Paljic 2, taki mały plusik za grę w ataku
Jirsak 3, parę ciekawych zagrań
Nunez +2, niezły występ gdyby nie...
Garguła 3, dobra klepka, ale brak serca w dogrywce
Melikson 4, prawie rewelacyjnie, a ta 2 bramka palce lizać
Kirm 2, padaka, padaka i jeszcze raz padaka
Iliev +3, plus za faul na nim w polu karnym
Genkov +4, dwa gole - bo od tego jest napastnik

gigant 10.04.2012 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1239501)
Sorry ale ja Ruchowi życzę w pucharach jak najgorzej. I w dupie mam rankingi i ułamki punktów - poza tym i tak Wisły w pucharach nie ma.

Mam dokładnie tak samo, tylko jakoś bardziej mnie boli brak Wisły w pucharach, niz to z kim odpadnie Ruch.

funkykoval 10.04.2012 23:05

Wynik powinien brzmieć 5:1 - nie uznana bramka Nuneza - za co wie tylko Borski, no i ewidentna ręka Lisowskiego w polu karnym

Perdijć przy karnych Genkowa, Bitona i Garguły wyskakiwał 2-3 metry w przód- dopiero za 3 razem zarządziłBorski powtórkę.

Faulu Czekaja nie było - takie karne to tylko ewentualnie w Polsce, zresztą wystarczy, że Janoszka lub Piech przewracali się o własne nogi i już gwizadny był faul.

Odnoszę wrażenie, że Genkowowi to musielby nogę urwać, aby odgwizdano na nim przewinienie bo nawet jak czysto odebrał dzisiaj piłkę to Borski wlepił mu żółtko.

PZPN, PZPN, jebać jebać PZPN.

Taki gnój sędzia na poziomie okręgówki wracałby do domu pociągiem albo na piechotę, bo samochód chłopaki by mu rozebrały po nie uznanej bramce Nuneza...

A Nunez to symbol porażek WIsły w tym sezonie: Standard i nie strzelony karny

TymonPRO 10.04.2012 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1239501)

Aha, przykre jest to, że obok absolutnie kosmzarnych Paljicia, Kirm i Garguły bardzo słabo zagrał również Meliskon. Najlepszy piłkarz meczu to zdecydowanie Iliev.

Albo sobie robisz jaja albo oglądaliśmy inne mecze

PS:Tekst na temat gry Maora

milosz 10.04.2012 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziz99 (Post 1239499)
Dokładnie, cały mecz mi to chodziło po głowie. Ruch pod naszą bramką "dziwnie" się zachowywał, w lidze tak nie pudłują.

Knurów i te cuda z ostatnich minut pamiętam

Dziś w tym wszystkim ostateczny wynik mi nie pasuje, no chyba że w trakcie coś się "pozmieniało"?

Hahaha śmieszni jesteście, haha...:lol:.
Bo jak Wisła gra dobry mecz i to albo fartem, albo sie rywal podłożył, żenada.
Byłem na meczu z Knurowem i coś zwidy macie...
Z Realem Saragossa (rewanż) pewnikiem też mecz kupiony...;).

South 10.04.2012 23:11

frekwencja żałosna ...

thechris 10.04.2012 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1239506)
Albo sobie robisz jaja albo oglądaliśmy inne mecze

PS:Tekst na temat gry Maora

Maor nie przeszedł obok meczu jak Kirm i nie był 12 zawodnikiem Ruchu jak Paljic i starał się, próbował ale wiele sytuacji psuł na potęgę. Strasznie mnie wkurzał w tym meczu. Szczególnie stałe fragmenty po których szła kontra. Lepiej jakby wybijał te piłki na aut albo w trybuny bo centra na pierwszego zawodnika to jest jakiś koszmar. Strzelił farciarskiego gola a poza tym pożytku to za wiele z niego nie było. Bardzo słaby mecz Meliskona.

dynek.pl 10.04.2012 23:13

I .... koniec sezonu. Przyszły też nie zapowiada się ciekawie.
Brawa za walkę.
Szkoda, ze Borski miał jakąś nadwzroczność przy bramce Nuneza.
Szkoda, ze idiota Paljic musial ciągnąc tego z Ruchu w sytuacji kiedy nie było zagrożenia (nie wiem, chciał go po sutkach polizać znowu?)
Szkoda bo cisnęliśmy tych drewniaków przed dwa mecze - taki Abbott to tylko ze stojącej piłki jest w stanie trafić w bramkę.
Szkoda, ze takie kluby jak Ruch będą reprezentować Polskę w pucharach - pewnie odpadną zanim się liga zacznie.

Graczem meczu dla mnie Genkov - to jeden z największych walczaków w zespole.
Szkoda, że Bednarz chce go wyjebać.

funkykoval 10.04.2012 23:14

A w drugiej połówce Lewczuk w Kirma wszedł bez piłki - druge żółtko, ale Borski już został po meczu z Łksem określony jako prowiślacki przez niektórych matołów i musiał dzisiaj pokazac, że wcale tak nie jest.

Wisła powinna zarządać na swoje mecze sędziów zagranicznych tak było zdaje się z Unireą w Rumunii, bo po wyczynach sędziów Gila, Pisaeckiego i dzisiaj Borskiego zastanawiam się albo są oni tacy cieńcy, albo coś innego jest tutaj grane......

!!IRIVER!! 10.04.2012 23:16

Szkoda , że ci piłkarze na codzień nie mają ambicji i pokazują ją tylko w momentach skrajnych: w europucharach w każdym meczu, no i w Pucharze Polski, czy to z Lechem, czy dziś.

Z taką grą jak dzisiaj, w kilku meczach więcej, dzisiaj bylibyśmy pewnie w samym czubie tabeli i walczyli o mistrzostwo.

markowywislak 10.04.2012 23:19

1) pokemony które pisały przed meczem że będzie porażka itp wogóle nie powinni się tutaj wypowiadać.
2) kto wierzył ten przyszedł i NAPEWNO nie żałuje
3) widać że mogą grać dobrze i zapieprzać co cieszy przed derbami

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl