![]() |
Cytat:
|
Zmiany kompletnie nic nie daly. Kompromitacja, ze zegnamy sie po takim meczu i to meczu z Lechia.
Lukjanovs fantastyczny mecz. Pisalem o tym pilkarzu juz dawno temu ;). |
Nasi juz rekawami oddychaja
|
Matko, nasi już nie biegają.
Z takim przygotowaniem to my jesteśmy w czarnej ... |
Czy któryś z naszych umie tak przyjąć piłkę, żeby odskoczyła mu na mniej niż półtora metra?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jakosc gry nie rozni sie niczym od spotkania ligowego, poza tym ze strzelilismy 2 bramki wiecej
|
ja pitolę jak juz takich piłek sie nie strzela to nie ma o czym marzyc
|
Ale jajca...1:4 to by już był pogrom cholera..
|
Cytat:
|
Cytat:
myślę że Heniu da radę i z większości zrobi piłkarzy, ale kilku z nich odpadnie w selekcji, np. Diazofon albo Dziurełek na bramce... |
oczom nie wierzę...łobo spędzi dzisiaj na boisku 90 minut!
|
Nasz kapitan Piotr Brozek nie umie podac prostej pilki.
|
Cytat:
10 znaków. |
Nie ma Marcelo to nie miał kto bronić ani kto strzelać. Brazylijczyk to 50% wartości tej drużyny. Bez niego nie istniejemy. Jak gra słabo to przegrywamy, jak gra dobrze to wygrywamy. Od jedno grajka niemal wszystko zależy.
---- Dzisiaj Levadia wygrała 6:0 w lidze :D Jak się uda załapać na Puchary to może będzie jakiś rewanżyk :D |
****a tego się oglądać nie da! Ci nasi kopacze chyba sobie jaja robią z nas kibiców, te miernoty w nawet najmniejszym calu nie nadają się do tego, żeby zakładać koszulkę z białą gwiazdą na piersi! Kompromitacja!
|
tyle zarabiają miesiecznie że woleli odpuścic sobie puchar, szkoda.
|
Nie wiem czy tylko ja nie mogę już ****a patrzeć na Małeckiego?
|
a Mały swoje... dostaje podanie, 7 przyjęć, 2 kiwki i znowu zablokowany. Kiedy ten chłop nauczy się kopać z pierwszej piłki? W zachodniej lidze po dwóch takich zagraniach poczułby jak twarde są krzesełka obok boiska
|
A Kirm znowu poszedl do szatni? Nie widzialem go na lawce...chyba, ze przeoczylem.
|
Cytat:
|
Cytat:
W takiej formie jak jest teraz Wisła nie widzę jej w starciu z Kolejorzem. Może rzeczywiście był mały układ liga za PP? |
W angli graja po 40-50 meczy w sezonie, w Polsce jak sie zbierze 30 to bedzie sukces...
|
kwa jakby Małecki wykorzystał 2 blachy i Boguś ta 1 to byśmy wygrali... ehhh masakryczne braki mamy...
|
Komentatorzy rulez!:)
|
Cytat:
|
najlepsi gracze na swiecie wliczajac lige,puchary,reprezentacje rozgrywaja 60-70
Xavi z Barcelony rozegral jak sie nie myle w sezonie 2008/2009 60 alb0 70 meczy i to zazwyczaj byl glowna postacia, da sie, a u nas po dwoch meczach w tygodniu juz padaja dobrze mowil Ulatowski w Liga+ekstra o tym ze runda w Polsce trwa krotko, mal0 graja Polska pilka to istny kabaret. |
Nie ogladałem meczu, ale sądzać po ilości wpisów tpo dramat. Sądząc po wyniku...spodziewałem się tego. Najblizszy wyjazd może okazać sie brzemienny w skutkach dla losów mistrzostwa.
|
Jak mam nadzieje, ze po sezonie spora czesc graczy dostanie soczystego kopa w dupe. A jak pojawi sie JAKAKOLWIEK szansa sprzedania Maleckiego to trzeba z niej skorzystac.
|
Diaz właśnie podał do napastników Lechii, on jest taki sam z siebie czy ktoś mu za to płaci???
|
Niestety, ale to bardzo źle wygląda pod względem fizycznym. Nasi praktycznie słaniają się na nogach, zero przyśpieszenia, po prostu truchtają.
Cóż, z takim składem stoperów już pewnie nigdy nie zagramy. I dobrze. Jedno, co zastanawia - jak beznadziejnie przygotowany jest Jop? Są pozytywy - mieliśmy kilka sytuacji, Baa naprawdę jest jak na nasze warunki świetny technicznie. Burliga w pierwszej połowie pokazał się dobrze w ofensywie, nie wiem czemu karzą go ustawiając w obronie? Pawełek - żenada. Najśmieszniejsze, że zmienić go możemy chyba tylko na Kurto, bo Juszczyk to znany poziom. |
1:3
Henryk Kasperczak DziĘkujemy |
Nie wiem, tylko mi się wydaje, że u nas tylko Brożek strzela samobóje?
|
Diaz przyszedł do Wisły jako lewy obrońca a nie playmaker który będzie rozgrywał albo strzelał jak np. Szymkowiak
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
To wina .......onego pzpnu ze tak to wyglada, dojebali by zeby w ekstraklasie byly 22 druzyny to juz ciekawiej by bylo a liga niech gra w lecie a nie w zimie na kartfoliskach... urlopy moga w zimie robic ;)
|
Wielki plus dla Kasperczaka za to że nie gramy dzidy do przodu tylko próbujemy rozgrywać krótkimi podaniami i widać że jesteśmy na dobrej drodze. O obronie nie ma sensu pisać- każdy widział, przypadkowi piłkarze, przypadkowe ustawienie. Dobrze że mamy Głowę i Marcelo.
Brawo LECHIA! Tak się gra w piłkę! |
Cytat:
|
Cytat:
Zamiast Kasperczaka wpisałbyś piłkarze jakbyś miał chociaż trochę więcej szarych komórek w mózgu a nie tylko 3-4... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl