![]() |
bilety na Skonto również bardzo tanie - liczę, że będzie komplet :)
|
Cytat:
Jednak najważniejsze jest dla mnie to, że w końcu trybuna na której mieści się młyn nie jest jedyną na którą są najtańsze karnety. DLATEGO JEST OGROMNA PROŚBA DO OSÓB NIEZAINTERESOWANYCH ŻYWIOŁOWYM DOPINGIEM O NIE KUPOWANIE KARNETÓW NA TRYBUNĘ C (Z GWIAZDĄ). |
legitka szkolna kończy mi się we wrześniu, potem legitymacja traci ważność, mam rozumiec ze muszę kupić karnet bez zniżek?
|
Cytat:
Kudłaty i xKamci0x - czytajcie ze zrozumieniem. Cytat:
|
Cytat:
Po co wy sie wogóle spinacie? Stadion duży, ceny nie najgorsze spokojnie :-D... sam kupie dopiero jak awansują do grup, bo nie mam zamiaru płacić, jak Doniowi wpadnie niesamowity pomysł zamknięcia nam stadionu. |
Taniutko, fajnie :)
|
Dobrze jest to przemyślane , dobre ceny .
Szkoda,że nie podali informacji,czy aby kupić karnet trzeba się stawić osobiście , czy wystarczy ,że np. kumpel przekaże mi swoją KK ? Domyślam się jednak,że to drugie. |
Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz... :)
|
Cytat:
Jak ktoś może niech wyrobi jakaś fajną grafikę dotyczącą sprzedaży karnetów na C tylko dla "najzagorzalszych kibiców" :) Czyli dla wszystkich którzy nie mieli karnetu w zeszłej rundzie trybuna G jest praktycznie cała zblokowana? Żeby nie było takiej sytuacji, że wykupią nam na C miejsca bo większość stałych karnetowiczów się przeniesie z G... |
Cytat:
za oficjalną: "Opłata za wyrobienie nowej Karty Kibica wynosi jedynie 10 zł. Płatność tylko gotówką." rzeczywiście dramat:shock: |
Cytat:
A jak ktoś będzie narzekał, że 14 zł za mecz na młyn to dużo, niech sprawdzi czy ściana wytrzyma uderzenie z mańki. |
Cytat:
Ja pojadę po karnet 21 lipca, a może okazać się, że do 20 lipca wszystkie karnety z C zostaną wykupiona, gdyż nie ma na nich rezerwacji z karnetów. |
nero, wg mnie dobrze myślisz.
|
No niestety chyba to tak wyglada jak napisałes. Powinno być tak, że Ci którzy mieli karnet na G to teraz maja zarezerwowane miesce na C.
|
Też tak mi się wydaje nero, może myślenie u niektórych ludzi boli.
|
Nie srajcie się tak... przeciez nie wykupią wszystkich karnetów, a juz napewno nie do 22 lipca :D
|
przecież nie może być tak, że Ci z sektora G mają rezerwację w dwóch miejscach.
|
Cytat:
Nie, niby dlaczego? W tamtej rundzie na G chodzili nie tylko ci co chcieli być na młynie, ale także ci których nie stać było na droższe bilety. |
Super :-/ Czy tak trudno było ogarnąć w klubie to, że wiele ludzi chciałoby mieć rezerwacje na C mimo, że mieli karnet na G. Jeszcze gdyby nie było otwartej sprzedaży do 22 lipca, to wyglądała by ta sprawa lepiej, a tak najlepiej jutro lecieć po karnet, za tydzień po bilet bo przecież wszyscy mieszkają w akademiku pod stadionem :-/
|
Cytat:
|
I to tylko nie dotyczy tych na G, bo np. jak ktoś miał na narożniki i teraz pójdzie 6 lipca no to lipa, bo przecież na C nikt nie ma rezerwacji.
Edit Donki chyba nie bardzo to by było jak piszesz bo: Cytat:
|
Ja mam pytanie do kiedy ta sprzedaż karnetów bedzie trwała???
|
A ja jestem ciekaw czy będzie można komuś odstąpić na jeden mecz karnet. Chętnie zakupie karnet tylko nie będę mógł być na wszystkich meczach a szkoda by nikt nie mógł wykorzystać tej możliwości.
|
Cytat:
|
Czyli 13 jak pójdę kupić karnet, to muszę powiedzieć w kasie że chce rezerwację na C ? Bo nie za bardzo kumam :/
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie odnosnie karnetu przez poprzedni sezon wchodzilem na mecze na biletach na G teraz chcialbym nabyc karnet na C i stad pytanie do kiedy realnie bedzie mozliwosc nabycia na ten sektor karnetow,jak sprawa miala sie w tamtym sezonie w oparciu o sektor G
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz |
No a jeżeli w poprzednim sezonie siedziałem na G4 gdzie teraz będzie sektor gości to gdzie mam rezerwacje? mam rozumieć że C4?
Powinno być tak że miejsca z G automatycznie przechodzą na C a trybuna G jest cała wolna, z wyłączeniem sektora gości |
Cytat:
Karnetowicze z wiosny z G mają rezerwacje na C. Argument powyżej :) |
Cytat:
|
ludziska jak myślicie beda jeszcze karnety na C we czwartek wieczorem??????????
|
Gwoli ścisłości, jeśli miałem karnet na g4, to do 22 lipca, czeka na mnie odpowiednik na c4? i do tego czasu nikt nie kupi karnetu na to miejsce?
|
Cytat:
|
Może zada ktoś pytanie na ich FB, bo ja nie mam tam konta.
Tylko tak zadać by wiedzieli o co pytamy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na razie to pełno pytań na fb a ani jednej odpowiedzi z klubu. Nie wiem czy klub w ogóle wziął to pod uwagę że sektor G się pomniejszył dla kibiców Wisły. Najlepiej pewnie się dowiedzieć w kasach jutro. |
nie wiem jak wy uwazacie ale ja spodziewalem sie ze ceny pojda troche w dol(z 19 na 15, z 27 na 25przynajmniej itp...)
bo przyznajmy ze na lige i to bez topowych meczy raczej nie zapelnimy 3 trybun skoro sezon wczesniej nie moglismy zapelnic dwoch, a jak jeszcze czwarta bedzie otwarta to juz w ogole....no ale co zrobic??:> |
Czy podczas przedsprzedaży można sobie zamienić miejsce. Np w tamtym sezonie siedziałem w 6 rzędzie miejsc 3 teraz chcę 16 rząd i miejsce 2 ? Czy trzeba będzie poczekać do wolnej sprzedaży i wtedy wykupić abonament ?
|
Kiedyś było tak, że przez kilka dni były przedłużenia, potem przesiadki, a potem dopiero wolna sprzedaż. Teraz nie wiem czemu, ale zrobili bez dodatkowego terminu "przesiadek".
Mimo wszystko karnety bardzo tanieeee. Nic tylko kupić! I czekać na sprzedaż internetową, może się wyrobią w tym sezonie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl