Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

krkgiba 05.07.2011 19:32

bilety na Skonto również bardzo tanie - liczę, że będzie komplet :)

Mario Nh 05.07.2011 19:32

Cytat:

sektor dla najzagorzalszych kibiców wraca na swoje miejsce, a więc na trybunę C (z gwiazdą). Zmiany miejsc można dokonywać już od 6 lipca
Super ceny, 125 zeta mi pasuje :)

Jednak najważniejsze jest dla mnie to, że w końcu trybuna na której mieści się młyn nie jest jedyną na którą są najtańsze karnety.

DLATEGO JEST OGROMNA PROŚBA DO OSÓB NIEZAINTERESOWANYCH ŻYWIOŁOWYM DOPINGIEM O NIE KUPOWANIE KARNETÓW NA TRYBUNĘ C (Z GWIAZDĄ).

TSW Fanatyk 05.07.2011 19:33

legitka szkolna kończy mi się we wrześniu, potem legitymacja traci ważność, mam rozumiec ze muszę kupić karnet bez zniżek?

fialo 05.07.2011 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1121714)
karnety taniutkie... ale napewno jest to spowodowane tym, ze jest szansa na gre w grupach LM/LE... i na taki mecz z kimś z TOP to dopiero dowalą ceny :)

Haha na pewno :) Już widzę to narzekanie, może lepiej nie awansować do tej LM :D

Kudłaty i xKamci0x - czytajcie ze zrozumieniem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Kraków
"W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej!"

Czyli mozesz zmienić swoje miejsce o ile nie było one zarezerwowane karnetem z tamtej rundy. Cała Gwiazda nie była, więc takiego problemu nie będzie.

palikot 05.07.2011 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kudłaty (Post 1121712)
Ten sam problem co xKamci0x: na rundę wiosenną miałem karnet na G3 i czy w tej chwili do 22 lipca jestem pewien, że dostane miejsce na C3? Nic nie jest wspomniane o tym w wiadomości a jednak wolałbym być pewien.

Jest jak byk wspomniane, że można dokonać przeniesienia do 22. Po 22 ci przepada...
Po co wy sie wogóle spinacie? Stadion duży, ceny nie najgorsze spokojnie :-D... sam kupie dopiero jak awansują do grup, bo nie mam zamiaru płacić, jak Doniowi wpadnie niesamowity pomysł zamknięcia nam stadionu.

Grzadq 05.07.2011 19:40

Taniutko, fajnie :)

blanco 05.07.2011 19:41

Dobrze jest to przemyślane , dobre ceny .

Szkoda,że nie podali informacji,czy aby kupić karnet trzeba się stawić osobiście , czy wystarczy ,że np. kumpel przekaże mi swoją KK ? Domyślam się jednak,że to drugie.

StelmiOriginal 05.07.2011 19:42

Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz... :)

Mario Nh 05.07.2011 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1121726)
Czy jezeli znajomy chcialby isc na mecz ze Skonto, to musi posiadac karte kibica? Nie oplaca mu sie wyrabiać na 1 mecz... :)

Jak pójdzie raz to już poleci... :)

Jak ktoś może niech wyrobi jakaś fajną grafikę dotyczącą sprzedaży karnetów na C tylko dla "najzagorzalszych kibiców" :)

Czyli dla wszystkich którzy nie mieli karnetu w zeszłej rundzie trybuna G jest praktycznie cała zblokowana? Żeby nie było takiej sytuacji, że wykupią nam na C miejsca bo większość stałych karnetowiczów się przeniesie z G...

joshi 05.07.2011 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1121726)

za oficjalną:
"Opłata za wyrobienie nowej Karty Kibica wynosi jedynie 10 zł. Płatność tylko gotówką."

rzeczywiście dramat:shock:

dostuffca 05.07.2011 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1121719)
legitka szkolna kończy mi się we wrześniu, potem legitymacja traci ważność, mam rozumiec ze muszę kupić karnet bez zniżek?

jak to było w Misiu - "ważne, że na wejście jest ważne" - legitka / status studenta i wiek poniżej 26 lat musi być w dniu zakupu karnetu. Potem tylko legitka - nawet nie ważna, potwierdzająca, że w dniu zakupu karnetu wszystko było ok. Ja tak miałem w zeszłej rundzie - legitk do końca marca, sprawdzana tylko raz - na meczu z Polonią. Ochroniarz popatrzył i powiedział, że na przyszłą rundę już normalny, albo na inne studia trzeba iść. Więc luz.

A jak ktoś będzie narzekał, że 14 zł za mecz na młyn to dużo, niech sprawdzi czy ściana wytrzyma uderzenie z mańki.

nero 05.07.2011 20:01

Cytat:

HARMONOGRAM SPRZEDAŻY KARNETÓW
Sprzedaż rozpoczyna się w środę 6 lipca.
• Posiadacze karnetów z rundy wiosennej 2011 będą mieli zarezerwowane swoje dotychczasowe miejsca do 22 lipca 2011 włącznie. W ramach sprzedaży rezerwowanej można zmienić swoje dotychczasowe miejsce na inne wolne. Zmieniając miejsce nie traci się zniżki lojalnościowej! Od 23 lipca zarezerwowane miejsca trafią do wolnej sprzedaży.
• osoby, które nie posiadały karnetów w rundzie wiosennej również mogą zakupić karnet Jesień 2011 od 6 lipca na wolne miejsca nieobjęte rezerwacją.
Jeśli miałem karnet na G. Teraz chce kupić karnet na C. To teoretycznie może zdarzyć się tak, że nie dostanę karnetu na C, gdyż moja rezerwacja obejmuję trybunę i miejsce na sektorze G. Dobrze myślę? Bo...
Ja pojadę po karnet 21 lipca, a może okazać się, że do 20 lipca wszystkie karnety z C zostaną wykupiona, gdyż nie ma na nich rezerwacji z karnetów.

joshi 05.07.2011 20:07

nero, wg mnie dobrze myślisz.

Donki 05.07.2011 20:08

No niestety chyba to tak wyglada jak napisałes. Powinno być tak, że Ci którzy mieli karnet na G to teraz maja zarezerwowane miesce na C.

manian 05.07.2011 20:10

Też tak mi się wydaje nero, może myślenie u niektórych ludzi boli.

palikot 05.07.2011 20:11

Nie srajcie się tak... przeciez nie wykupią wszystkich karnetów, a juz napewno nie do 22 lipca :D

joshi 05.07.2011 20:11

przecież nie może być tak, że Ci z sektora G mają rezerwację w dwóch miejscach.

Zlatan93 05.07.2011 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1121745)
Powinno być tak, że Ci którzy mieli karnet na G to teraz maja zarezerwowane miesce na C.

Nie, niby dlaczego?

W tamtej rundzie na G chodzili nie tylko ci co chcieli być na młynie, ale także ci których nie stać było na droższe bilety.

nero 05.07.2011 20:12

Super :-/ Czy tak trudno było ogarnąć w klubie to, że wiele ludzi chciałoby mieć rezerwacje na C mimo, że mieli karnet na G. Jeszcze gdyby nie było otwartej sprzedaży do 22 lipca, to wyglądała by ta sprawa lepiej, a tak najlepiej jutro lecieć po karnet, za tydzień po bilet bo przecież wszyscy mieszkają w akademiku pod stadionem :-/

Donki 05.07.2011 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez joshi (Post 1121752)
przecież nie może być tak, że Ci z sektora G mają rezerwację w dwóch miejscach.

Nie poprostu było by tak, że osoba z G ma teraz zarezerowane miejsce na C z racji tego, że tam był młyn a teraz jest na C. Osoby które chciały by byc dalej na G to tam by zostały.

manian 05.07.2011 20:15

I to tylko nie dotyczy tych na G, bo np. jak ktoś miał na narożniki i teraz pójdzie 6 lipca no to lipa, bo przecież na C nikt nie ma rezerwacji.

Edit
Donki chyba nie bardzo to by było jak piszesz bo:
Cytat:

- sektor dla najzagorzalszych kibiców wraca na swoje miejsce, a więc na trybunę C (z gwiazdą). Zmiany miejsc można dokonywać już od 6 lipca

kibic221 05.07.2011 20:19

Ja mam pytanie do kiedy ta sprzedaż karnetów bedzie trwała???

gris 05.07.2011 20:29

A ja jestem ciekaw czy będzie można komuś odstąpić na jeden mecz karnet. Chętnie zakupie karnet tylko nie będę mógł być na wszystkich meczach a szkoda by nikt nie mógł wykorzystać tej możliwości.

manian 05.07.2011 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 1121768)
A ja jestem ciekaw czy będzie można komuś odstąpić na jeden mecz karnet. Chętnie zakupie karnet tylko nie będę mógł być na wszystkich meczach a szkoda by nikt nie mógł wykorzystać tej możliwości.

Nie ogarną tego, najwcześniej za 3-5 lat możne będzie :D

Jacha 05.07.2011 20:43

Czyli 13 jak pójdę kupić karnet, to muszę powiedzieć w kasie że chce rezerwację na C ? Bo nie za bardzo kumam :/

gris 05.07.2011 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manian (Post 1121770)
Nie ogarną tego, najwcześniej za 3-5 lat możne będzie :D

Wtedy to będę już na rodzinny chodził... :D

m94 05.07.2011 20:49

Witam mam pytanie odnosnie karnetu przez poprzedni sezon wchodzilem na mecze na biletach na G teraz chcialbym nabyc karnet na C i stad pytanie do kiedy realnie bedzie mozliwosc nabycia na ten sektor karnetow,jak sprawa miala sie w tamtym sezonie w oparciu o sektor G
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz

szyszkaTS 05.07.2011 21:00

No a jeżeli w poprzednim sezonie siedziałem na G4 gdzie teraz będzie sektor gości to gdzie mam rezerwacje? mam rozumieć że C4?

Powinno być tak że miejsca z G automatycznie przechodzą na C a trybuna G jest cała wolna, z wyłączeniem sektora gości

MłodePokolenie 05.07.2011 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szyszkaTS (Post 1121791)
No a jeżeli w poprzednim sezonie siedziałem na G4 gdzie teraz będzie sektor gości to gdzie mam rezerwacje? mam rozumieć że C4?

Powinno być tak że miejsca z G automatycznie przechodzą na C a trybuna G jest cała wolna, z wyłączeniem sektora gości

I sprawa wyjaśniona. Że wcześniej na to nie wpadliśmy :)

Karnetowicze z wiosny z G mają rezerwacje na C. Argument powyżej :)

nero 05.07.2011 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MłodePokolenie (Post 1121799)
I sprawa wyjaśniona. Że wcześniej na to nie wpadliśmy :)

Karnetowicze z wiosny z G mają rezerwacje na C. Argument powyżej :)

Wolałbym potwierdzenie z klubu niż Twoje...

kibic221 05.07.2011 21:18

ludziska jak myślicie beda jeszcze karnety na C we czwartek wieczorem??????????

Bąbel 05.07.2011 21:20

Gwoli ścisłości, jeśli miałem karnet na g4, to do 22 lipca, czeka na mnie odpowiednik na c4? i do tego czasu nikt nie kupi karnetu na to miejsce?

MłodePokolenie 05.07.2011 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1121802)
Wolałbym potwierdzenie z klubu niż Twoje...

Ja również. Lecz klub jak zawsze ma takie ruchy, że trzeba samemu kombinować i się domyślać.

nero 05.07.2011 21:22

Może zada ktoś pytanie na ich FB, bo ja nie mam tam konta.
Tylko tak zadać by wiedzieli o co pytamy :)

podszywacz 05.07.2011 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kibic221 (Post 1121804)

A jak myślisz, jak ciepły będzie sierpień w tym roku? Skąd to ludzie mają wiedzieć?

dostuffca 05.07.2011 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kibic221 (Post 1121804)

nie będzie! od kuzyna teścia słyszałem, że 3k karnetów wzięło SKWK i nie zamierza ich oddać do wolnej sprzedaży! tak więc kto fanatyk na bagnety i jutro trzeba wykupić te pozostałe 2642 bilety! Jak ja się cieszę, że gimnazjum już zamknięte, bo będę mógł być od 7 w kolejce! Ktoś wie czy przyjmują pieniądze z monopoly, bo na płatność kartą nie liczę.

szyszkaTS 05.07.2011 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1121812)
Może zada ktoś pytanie na ich FB, bo ja nie mam tam konta.
Tylko tak zadać by wiedzieli o co pytamy :)

Na razie to pełno pytań na fb a ani jednej odpowiedzi z klubu. Nie wiem czy klub w ogóle wziął to pod uwagę że sektor G się pomniejszył dla kibiców Wisły. Najlepiej pewnie się dowiedzieć w kasach jutro.

|el0|ManoeL 05.07.2011 21:36

nie wiem jak wy uwazacie ale ja spodziewalem sie ze ceny pojda troche w dol(z 19 na 15, z 27 na 25przynajmniej itp...)
bo przyznajmy ze na lige i to bez topowych meczy raczej nie zapelnimy 3 trybun skoro sezon wczesniej nie moglismy zapelnic dwoch, a jak jeszcze czwarta bedzie otwarta to juz w ogole....no ale co zrobic??:>

arth_ur 05.07.2011 21:39

Czy podczas przedsprzedaży można sobie zamienić miejsce. Np w tamtym sezonie siedziałem w 6 rzędzie miejsc 3 teraz chcę 16 rząd i miejsce 2 ? Czy trzeba będzie poczekać do wolnej sprzedaży i wtedy wykupić abonament ?

LanceTS 05.07.2011 21:43

Kiedyś było tak, że przez kilka dni były przedłużenia, potem przesiadki, a potem dopiero wolna sprzedaż. Teraz nie wiem czemu, ale zrobili bez dodatkowego terminu "przesiadek".

Mimo wszystko karnety bardzo tanieeee. Nic tylko kupić! I czekać na sprzedaż internetową, może się wyrobią w tym sezonie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl