Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

MatMario 12.10.2015 07:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1416881)
Prawda taka, nie raz ściągałem znajomych z korpo na stadion i śpiewanie przez 30 minut przed każdym meczem Cracovia K Cravovia S sprawia, że nie mają ochoty wracać mimo iż mecz jako taki im się podoba. O tym by takie osoby puściły na mecz swoje dzieci to już mowa nie ma. Czasy się zmieniły i nie jesteśmy już społeczeństwem wiecznie najebanych rolników/robotników którym takie przeklinanie nie przeszkadza.

Czy można coś więcej napisać?

WISŁAZWE 23.11.2015 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1420279)
Zaczynam właśnie rozgrywkę i muszę uporać się z tym, czego najbardziej nie znoszę - skompletowaniem sztabu szkoleniowego. Macie jakichś wartych polecenia członków sztabu, którzy zgodzą się na kontrakt? Oczywiście w Wiśle.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1420282)
A Ty jesteś kobietą?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1420287)
A czy od tego zależy odpowiedź na moje pytanie? :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1420289)
Eeekhmm
Jesli jestes kobieta i grasz w FMa to nasuwa sie drugie pytanie:" Sloneczko, cale zycie Cie szukalem, gdzie bylas?"
Jak facet z takim nickiem to radz sobie sam pederasto:D

:lol: :lol: :lol:

Post roku myślę, że już wybrany :D

gypsy 25.01.2016 22:29

Dzięki za poprawę nastroju ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG
Dzikiemu sie nie chce juz u nas grac, zawsze szukal okazji by umiejetnie spierrdolic - krzyz na droge jak oferta bedzie atrakcyjna (nie wiem jaka w kontekscie obecnej sytuacji finansowej klubu, ja w przeciwienstwie do spierdoolizn umyslowych czyt. "Informatorow" nie bede pisal 3po3 zeby wyjsc na "kumatego").

Jankes parodysta, niedawno wytrzezwialem z oblewania jego kontraktu w Piascie. Ten, ktory go sprzedal rownie dobrze moze eskimosom lod sprzedac, albo kurvie majtki, czy lysemu grzebien, slepcowi okulary badz mikroskop etc.

Parodysta w Piascie nie odpali, bo on majac sam na sam, strzelajac z 30m, z 5 zawsze strzeli lekko wprost w bramkarza. Chyba, ze Latal jest trenerskim Bogiem i nauczy oddawac go plasowane strzaly tuz przy slupku, o strzalach w gorne rogi bramki tylko wspomne, bo w takie science-fiction nikt nie uwierzy. Wtedy to trzeba wzorem filmu 2012 sprzedac caly dobytek i leciec do Chin, bo zaraz Yellowstone pierrdolnie, potop zaleje Himalaje etc.

A kibice Piasta beda spiewac " Na chvj nam the special one, my mamy "the prze chvj one".

Sadlok to samo co Dziki, z niewolnika nie ma pracownika. Do kompletu powinien dolaczyc Sarki, ale w taka protekcje u Matki Boskiej jak mial szczesliwie urodzony grajacego przez Opanie nie wierze.

0 motywacji do grania, zero determinacji. Stracona bramka i 0 piany na ustach, sportowej zlosci, gryzienia trawy. To jest odliczanie do goracego prysznica i kolejnych sielankowych godzin w bonarce czy citi banku kurva jego mac handlowym. Taka generacja pilkarska nocojones.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl