Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6256)

tofik 18.03.2010 23:06

No, za niewinność go zwolnili. Skorże też.

RoS 18.03.2010 23:09

A może to Henio ma szamański artefakt. Chyba nie na darmo spędził tyle czasu w Afryce :)

SpoXsteR 18.03.2010 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 872579)
Jesteście zabawni jeśli nie wierzycie że te całe niepowodzenie to były przez Włocha ledwo odszedł a już proszę nie dość że Mały i Ba gotrowi na sobotę to jeszcze Guła i Singlar wracaja do ćwiczeń z piłką :-)

akurat chocby Gula czy Singlar wracali kilkakrotnie juz za czasow Włocha.. tyle ze to tu nie ma sie czym jarac.. bo to zaden powrot, tylko jakies truchciki, zaraz zle ulozy noge na treningu / w meczu i znow bedzie wylaczony na 5 miesiecy.. tak w kolko sie dzieje.. o powrotach mozna pisac gdy wychodzi pilkarz na boisko.. bo oni to juz powracaja od dwoch lat .. nie zebym stawal w jego obronie, tyle ze smiac mi sie chce jak sie oficjalna podnieca tymi pseudo powrotami..
a Maly i Ba mieli typowe lekkie urazy, ktore wylaczaja grajka na dzien, dwa..

Żmijka 18.03.2010 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 872589)
No, za niewinność go zwolnili. Skorże też.

W pierdlach też siedzą sam niewinni, więc coś w tym musi być :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RoS (Post 872593)
A może to Henio ma szamański artefakt. Chyba nie na darmo spędził tyle czasu w Afryce :)

No to na pewno było tak: przeszedł Henryk do Guły, położył dłonie na kolanie, powiedział: odrzuć kule i chodź na trening. I Guła wstał i poszedł kopać piłkę. Podobnie postąpił z Peterem.

Wszak to istny mag, zbawienie Wisły, więc takie "cuda" to dla niego pikuś!

:foch:

Jaroo1 18.03.2010 23:34

czy jest dostepny jakis filmik z dopingiem ze srodowego meczu Lechii z Wisla. Wiem ze doping nie byl wysokich lotow ale jako ze mialem zaszczyt byc na tym meczu to z checia bym zobaczyl jak to wyszlo :)
I w ogole jest gdzies cały mecz do pobrania/obejrzenia? (w necie bo do wynalazkow typu orange sport nie mam dostepu)
Prosze o odpowiedz

willow 18.03.2010 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RoS (Post 872593)

Wytłumaczenie jest proste. Henio od jakiegoś czasu miał chrapkę na posadę trenera w Wiśle. Ma w domu kukły wszystkich naszych zawodników i afrykańskim zwyczajem voodoo wbijał im igły przed każdym meczem :)

Wojtas 19.03.2010 00:04

Wystarczylo zobaczyc wczoraj fizycznie Dawidowskiego i porownac go np do Lobodzinskiego czy Sobolewskiego.

Golym okiem widac ze u nas cos nie halo motorycznie.I nikt nie wmowi mi ze Dawidowski taki zajebisty.

KOMINEK 19.03.2010 08:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez morgenes (Post 872603)
Wytłumaczenie jest proste. Henio od jakiegoś czasu miał chrapkę na posadę trenera w Wiśle. Ma w domu kukły wszystkich naszych zawodników i afrykańskim zwyczajem voodoo wbijał im igły przed każdym meczem :)

Pewenie nie tylko piłkarzom ale też Maćkowi :-)

Above 19.03.2010 12:15

Kiedy będzie losowanie półfinałów?

3rider 20.03.2010 19:58

...we wtorek podobno 1:1 (to dla tych co graja u buka ;)

Zupelnie powaznie zastanawiam sie czy w takiej sytuacji w jakiej jestesmy (taktyczne dno, polowa zespolu bez formy), przepychanki o Puchar Polski maja sens. Jezdzenie po Polsce zamiast budowania zespolu, ktory musi byc gotowy na wczoraj...

tofik 20.03.2010 20:11

Trzeba ratować ten sezon. A uratować go można tylko wygrywając trofeum PP i MP :) Więc jakiś sens w tym widze. Z resztą dosyć odpuszczania.

szczebrzeszcz 20.03.2010 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 872588)
No baaa! Istne cuda! :D

On po prostu był takim człowiekiem - pożeraczem mocy! Są tacy ludzie, pochłaniają energię. To na pewno to !

:rotfl:

to się zowie:
-wampir energetyczny
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wampiryzm

Daniel Alves 20.03.2010 20:19

we wtorek zagrałbym tak:
Pawełek- Alvarez Jop Diaz Pi.Brożek Kirm(musi łapać formę) Issa Ba(musi łapać formę) Sobolewski(musi łapać formę) Boguski(musi łapać formę) Hristov(musi łapać formę) Brożek(musi łapać formę)

Zbyychu 20.03.2010 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 873563)
Trzeba ratować ten sezon. A uratować go można tylko wygrywając trofeum PP i MP :) Więc jakiś sens w tym widze. Z resztą dosyć odpuszczania.

Idealistyczne pieprzenie. Znaczy się - w teorii się zgadzam, w praktyce skupienie się i na jednych i na drugich rozgrywkach zamiast na budowaniu zespołu, którego w tej chwili nie ma, imao spowoduje, że nie zrealizujemy żadnego z celów i figę z makiem mieć będziemy.

tofik 20.03.2010 20:34

Jak przegramy to przegramy. Ale żeby z premedytacją odpuszczać mecz pucharze, bo nam "nie po drodze". Na to się nie zgadzam.

Lechista69 20.03.2010 20:38

No to kolejka ligowa za nami, Wisła 3 pkty zainkasowała teraz najważniejsze jest wtorkowe spotkanie, liczę że jednak brak Marcelo i Głowy a perspektywa zagrania Jopem i Diazem w środku przekreśli wasze szanse o PP w tym roku. Rozumiem że drużyna byłaby w gazie to można próbować ciągnąć 2 sroki za jeden ogon ale przy obecnej odbudowie zespołu to chyba więcej jest minusów takiego posunięcia. Liczę że mecz zakończy się wynikiem 1:1 i większość będzie zadowolona. :shock:

biechowianin 20.03.2010 20:44

Ja tez mysle, że Wisła wygra 5:2. Trzy bramki Małeckiego i dwie Ba. Mysle ze Lechia bedzie zadowolona po dwoch bramkach Nowaka. Co jak co ale teraz musimy pod wodzą Henia wszystko wygrywać. Kafar mi się podoba bo jest mlody i stawia sobie cele ale jutro przegra

Lechista69 20.03.2010 20:52

No jutro zapewne przegra, masz racje :D

SpoXsteR 21.03.2010 12:53

Głowa i Marcelo nie zagraja... jak kto widzi sklad na PP z Lechią.. bo ja kompletnie nie mam pomyslu..

Hives4 21.03.2010 12:59

Pawełek - Alvarez Jop Diaz Brożek - Łobodziński Ba Żirsak Małecki - Brożek Małecki

JoeyLG 21.03.2010 13:01

Trzech Brożków :D

Cinek1906 21.03.2010 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JoeyLG (Post 873921)
Trzech Brożków :D

o ile mi wiadomo, Paweł ma syna;D

Proximus 21.03.2010 13:05

Jezus Maria nawet mi nie mówcie o odpuszczaniu PP. Legia gra tragicznie i prawdopodobnie z Ruchem polegnie w środę. My gramy odrobinę mniej tragicznie, ale w tej edycji PP Lechia może być naszym najtrudniejszym przeciwnikiem. Naprawdę chciałby Wisełkę zobaczyć w Bydgoskim finale.

Kandzior 21.03.2010 13:13

Tym bardziej, że wątpię że gdy przejdziemy Lechię a Ruch Legię to pary pół finałowe będą wyglądać : Wisła - Ruch i Korona - Pogoń (o ile obydwie przejdą). Prędzej zagrają: klub z ekstraklasy ze słabszym i pół finał wyłoni finalistów...

Lechista_ 21.03.2010 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez biechowianin (Post 873592)
Mysle ze Lechia bedzie zadowolona po dwoch bramkach Nowaka.

Z czego mieli bysmy sie cieszyc? ze strzelilismy 2 gole Wisle? pseudogwiazdczekom?
Ja jestem optymistycznie nastawiony i mysle, ze bedzie 1:1 lub wygrana bialo-zielonych. Podejrzewam, ze nasi beda grysc trawe bo stac ich na final Pucharu Polski. A juz widze 8000 Lechistow w Bydgoszczy :)

JrQ- 21.03.2010 14:25

Nie przesadzajcie.
Lechia to nasza zgoda, nalezy im sie szacunek, ale na boisku trzeba ich po prostu pokonac, bo jestesmy lepsi.

Ogryzek 21.03.2010 14:46

To będzie ciężki mecz bo musimy zagrać na 0 z tyłu, a łatwe to nie będzie bez Głowy i Marcelo. meczu nie można odpuszczać choćby z powodów psychologicznych. Lechia zagra pewnie znowu innym składem i może nas zabiegać zwyczajnie fizycznie. Dlatego chcemy czy nie musimy trochę zmienić w naszej 11.

Pawełek
Alvarez Jop Diaz Pio. Brożk
Burliga Mączyński Jirsak Boguski
Christow Małecki

I zmiany od 60 minuty
Łobodziński, Sobolewski, Pa Brożek

Proximus 21.03.2010 14:56

Tzn, jeśli Legia awansuje to na pewno w półfinale na nią nie wpadniemy.
Sorry ale nie wierzę że te losowania nie są ustawione tak żeby Legia do finału doszła co zresztą potwierdza każdy kolejny rok.

tofik 21.03.2010 15:05

I tak prawie w ogóle nie grają meczy, a zaraz wakacje. Kasperczak mówił, że drużyna musi grać na maxa i jak najwięcej.

Hudy 21.03.2010 15:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 873970)
Pawełek
Alvarez Jop Diaz Pio. Brożk
Burliga Mączyński Jirsak Boguski
Christow Małecki

I zmiany od 60 minuty
Łobodziński, Sobolewski, Pa Brożek

Skład ok ale na zmianę dałbym Ba a Sobol niech sobie odpocznie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl