![]() |
No, za niewinność go zwolnili. Skorże też.
|
A może to Henio ma szamański artefakt. Chyba nie na darmo spędził tyle czasu w Afryce :)
|
Cytat:
a Maly i Ba mieli typowe lekkie urazy, ktore wylaczaja grajka na dzien, dwa.. |
Cytat:
Cytat:
Wszak to istny mag, zbawienie Wisły, więc takie "cuda" to dla niego pikuś! :foch: |
czy jest dostepny jakis filmik z dopingiem ze srodowego meczu Lechii z Wisla. Wiem ze doping nie byl wysokich lotow ale jako ze mialem zaszczyt byc na tym meczu to z checia bym zobaczyl jak to wyszlo :)
I w ogole jest gdzies cały mecz do pobrania/obejrzenia? (w necie bo do wynalazkow typu orange sport nie mam dostepu) Prosze o odpowiedz |
Cytat:
|
Wystarczylo zobaczyc wczoraj fizycznie Dawidowskiego i porownac go np do Lobodzinskiego czy Sobolewskiego.
Golym okiem widac ze u nas cos nie halo motorycznie.I nikt nie wmowi mi ze Dawidowski taki zajebisty. |
Cytat:
|
Kiedy będzie losowanie półfinałów?
|
...we wtorek podobno 1:1 (to dla tych co graja u buka ;)
Zupelnie powaznie zastanawiam sie czy w takiej sytuacji w jakiej jestesmy (taktyczne dno, polowa zespolu bez formy), przepychanki o Puchar Polski maja sens. Jezdzenie po Polsce zamiast budowania zespolu, ktory musi byc gotowy na wczoraj... |
Trzeba ratować ten sezon. A uratować go można tylko wygrywając trofeum PP i MP :) Więc jakiś sens w tym widze. Z resztą dosyć odpuszczania.
|
Cytat:
-wampir energetyczny http://pl.wikipedia.org/wiki/Wampiryzm |
we wtorek zagrałbym tak:
Pawełek- Alvarez Jop Diaz Pi.Brożek Kirm(musi łapać formę) Issa Ba(musi łapać formę) Sobolewski(musi łapać formę) Boguski(musi łapać formę) Hristov(musi łapać formę) Brożek(musi łapać formę) |
Cytat:
|
Jak przegramy to przegramy. Ale żeby z premedytacją odpuszczać mecz pucharze, bo nam "nie po drodze". Na to się nie zgadzam.
|
No to kolejka ligowa za nami, Wisła 3 pkty zainkasowała teraz najważniejsze jest wtorkowe spotkanie, liczę że jednak brak Marcelo i Głowy a perspektywa zagrania Jopem i Diazem w środku przekreśli wasze szanse o PP w tym roku. Rozumiem że drużyna byłaby w gazie to można próbować ciągnąć 2 sroki za jeden ogon ale przy obecnej odbudowie zespołu to chyba więcej jest minusów takiego posunięcia. Liczę że mecz zakończy się wynikiem 1:1 i większość będzie zadowolona. :shock:
|
Ja tez mysle, że Wisła wygra 5:2. Trzy bramki Małeckiego i dwie Ba. Mysle ze Lechia bedzie zadowolona po dwoch bramkach Nowaka. Co jak co ale teraz musimy pod wodzą Henia wszystko wygrywać. Kafar mi się podoba bo jest mlody i stawia sobie cele ale jutro przegra
|
No jutro zapewne przegra, masz racje :D
|
Głowa i Marcelo nie zagraja... jak kto widzi sklad na PP z Lechią.. bo ja kompletnie nie mam pomyslu..
|
Pawełek - Alvarez Jop Diaz Brożek - Łobodziński Ba Żirsak Małecki - Brożek Małecki
|
Trzech Brożków :D
|
Cytat:
o ile mi wiadomo, Paweł ma syna;D |
Jezus Maria nawet mi nie mówcie o odpuszczaniu PP. Legia gra tragicznie i prawdopodobnie z Ruchem polegnie w środę. My gramy odrobinę mniej tragicznie, ale w tej edycji PP Lechia może być naszym najtrudniejszym przeciwnikiem. Naprawdę chciałby Wisełkę zobaczyć w Bydgoskim finale.
|
Tym bardziej, że wątpię że gdy przejdziemy Lechię a Ruch Legię to pary pół finałowe będą wyglądać : Wisła - Ruch i Korona - Pogoń (o ile obydwie przejdą). Prędzej zagrają: klub z ekstraklasy ze słabszym i pół finał wyłoni finalistów...
|
Cytat:
Ja jestem optymistycznie nastawiony i mysle, ze bedzie 1:1 lub wygrana bialo-zielonych. Podejrzewam, ze nasi beda grysc trawe bo stac ich na final Pucharu Polski. A juz widze 8000 Lechistow w Bydgoszczy :) |
Nie przesadzajcie.
Lechia to nasza zgoda, nalezy im sie szacunek, ale na boisku trzeba ich po prostu pokonac, bo jestesmy lepsi. |
To będzie ciężki mecz bo musimy zagrać na 0 z tyłu, a łatwe to nie będzie bez Głowy i Marcelo. meczu nie można odpuszczać choćby z powodów psychologicznych. Lechia zagra pewnie znowu innym składem i może nas zabiegać zwyczajnie fizycznie. Dlatego chcemy czy nie musimy trochę zmienić w naszej 11.
Pawełek Alvarez Jop Diaz Pio. Brożk Burliga Mączyński Jirsak Boguski Christow Małecki I zmiany od 60 minuty Łobodziński, Sobolewski, Pa Brożek |
Tzn, jeśli Legia awansuje to na pewno w półfinale na nią nie wpadniemy.
Sorry ale nie wierzę że te losowania nie są ustawione tak żeby Legia do finału doszła co zresztą potwierdza każdy kolejny rok. |
I tak prawie w ogóle nie grają meczy, a zaraz wakacje. Kasperczak mówił, że drużyna musi grać na maxa i jak najwięcej.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl