Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

jarecki 01.03.2011 22:45

ale pustki na meczu z podbeskidziem :/ ciekawe ile z posrod posiadaczy karnetu zostalo w domu

pietra 02.03.2011 14:17

Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?

WISŁAZWE 02.03.2011 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietra (Post 1058709)
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze możliwość zakupienia karnetu na G?

Nie było oficjalnego komunikatu o:

1. zakończeniu sprzedaży karnetów.
2. Końcu karnetów na sektor G.

Więc kupisz.

Sopranos 02.03.2011 14:36

Takie pytanie mam do tych, którzy byli na meczu z Podbeskidziem - czy przy wejściu są faktycznie sprawdzane legitymacje studenckie jeżeli ktoś posiada bilet ulgowy? Da się to jakoś obejść, bo akurat zgubiłem legitkę plastikową, mam książeczkę, ale ważną do października 2010.

LanceTS 02.03.2011 14:40

Zgodnie z prośbami kasuje.

La Furia Dell' Est 02.03.2011 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1058766)
Rozmawiałem ze znajomym z E i tam też nie sprawdzali. Jednak to zawsze jest ryzyko, że szef grupy ochroniarskiej będzie miał taką "ochotę" i zleci sprawdzanie legitymacji/dokumentów.

Jeszcze dwóch ,trzech kozaków "pochwali się", że nie sprawdzali i piękny Jawor będzie miał temat gotowy! O tym, że bedziemy dłużej wchodzic, (bo po aferze na 100% będa sprawdzać), nie chcę nawet mysleć:evil:

luke1906 02.03.2011 17:41

Jak słusznie zauważył La Furia powyższe posty są na .... potrzebne. Czy któryś z modów mógłby je usunąć?

Niekonik 02.03.2011 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez murray (Post 1058720)
Na g3 nie sprawdzali. Przynajmniej wtedy, kiedy ja wchodziłem (koło 20:15)

Nie mozna bylo odpisac na priv??? czy cala polska musi wiedziec ze nie sprawdzili u nas dokumentow??? Na litosc boska ludzie myslcie troszczeke chociaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasowac ostatnie posty!!!!!!

Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...

murray 02.03.2011 18:30

Usunąłem swój post, bo mogło to zostać źle odebrane.
O ile dobrze zrozumiałem post Sopranosa, to nie chodziło mu o potwierdzenie tożsamości, tylko raczej faktu bycia studentem (czyli studenckiej legitki), który uprawnia do ulgi.

Ja odpisałem w sprawie potwierdzenia ulgi. Umówmy się, że nie jest to to samo, co sprawdzanie tożsamości jako takiej. Za resztę osób nie biorę odpowiedzialności.

Mario Nh 02.03.2011 19:08

A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.

mateusz7 02.03.2011 21:29

dzisiaj kumpel kupil karnet na G także sa jeszcze

paczuś 03.03.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 1058843)
Nie mozna bylo odpisac na priv??? czy cala polska musi wiedziec ze nie sprawdzili u nas dokumentow??? Na litosc boska ludzie myslcie troszczeke chociaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wykasowac ostatnie posty!!!!!!

Murray, zacytowalem Ciebie ale chodzilo o wszystkich co sie chwalili ze nie bili legitymowani. Trzeba myslec co sie pisze na forum, kto to moze pozniej przeczytac i jakie moga byc dzieki temu konsekwencje...

O myśleniu nie powinieneś się wypowiadać. Większość postów już usunięte a twój cytat wisi... Jak wejdzie jakiś mod to usunąć też ten post.

PvD 03.03.2011 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1058857)
A co to, już nie dowiemy się ile karnetów zostało sprzedanych? Wielka tajemnica.

4183 info telefoniczne ;)

Wojtas 03.03.2011 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1058857)

Dzis kupwalem karnet,ruch w sumie niewielki,ale ktos wychodzi ktos przychodzi czyli cos sie dzieje.

Klub nie podaje widocznie liczby bo nie jest ona jakas oszalamiajaca i mogoca zrobic furore rozglasniajac jak przez media.
Wg mnie to zadna tajemnica,nie podaja i tyle.

koniak 03.03.2011 19:59

Spore natężenie różnych działań marketingowych może oznaczać dwie rzeczy: karnety/bilety sprzedają się słabo, albo osoby pracujące w marketingu nie mają już sumienia brać za kasy za nic i wzięły sie za robotę. Ewentualnie przyczyną są obie te opcje. Tak czy inaczej frekwencja na jutrzejszym meczu naświetli poniekąd sprzedaną ilość karnetów

Siemens 03.03.2011 21:01

wie ktoś może czy będzie możliwość jeszcze kupna karnetu przed meczem z Widzewem?

kasprzak11 04.03.2011 14:44

Na G powiem że ciężko już raczej przed meczem bedzie kupic karnet

Damianek_ABG 04.03.2011 15:21

Zawsze jest szansa, na razie nic nie pisali żeby poszły wszystkie na G więc jest duża szansa.

aNouc 04.03.2011 23:12

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._bez_karnetow/

wiślak 86 05.03.2011 12:24

A teraz czekam na opinie że jednak te karnety i bilety są tanie. Tylko jak wytłumaczyć że ponad połowa prostej razem z narożnikami były puste. Frekwencja- 13tys.
Oby tak dalej. I nawet plakaty 3D nie pomogą.

GajowyDrwal 05.03.2011 13:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1060236)
Frekwencja- 13tys.

A dokładnie to 13.850 czyli jak zaokrąglasz to 14 tys. Bardzo dobry wynik. 3/4 stadionu zapełnione. Z roku na rok frekwencja wyższa.

Niektórym to się całkiem w d... poprzewracało przez to całe Euro2012. Naprawdę myslicie, że frekwencja ot tak podskoczy o 100%? Powoli, z sezonu na sezon będzie lepiej.

crazykaro 05.03.2011 13:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GajowyDrwal (Post 1060267)
A dokładnie to 13.850 czyli jak zaokrąglasz to 14 tys. Bardzo dobry wynik. 3/4 stadionu zapełnione. Z roku na rok frekwencja wyższa.

Niektórym to się całkiem w d... poprzewracało przez to całe Euro2012. Naprawdę myslicie, że frekwencja ot tak podskoczy o 100%? Powoli, z sezonu na sezon będzie lepiej.

Coż niektórzy się naoglądali Premiership i Bundesligi

WioReXXX 05.03.2011 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GajowyDrwal (Post 1060267)

100% racji. Nie wiem na jakiej podstawie wiślak86 uznaje, że powodem niskiej frekwencji jest cena. Zobaczysz na Lechu czy Jadze- nagle cena przestanie mieć znaczenie.
Ja znalazłbym również inne powody takiej frekwencji (nie najgorszej z resztą):
- żenujący mecz z Podbeskidziem
- temperatura
- mało atrakcyjny rywal
- piątek, a nie sobota czy niedziela.

Trzeba brać również pod uwagę fakt, że kiedy będziemy mieli cały stadion, ceny z pewnością pójdą w dół. A szukanie winy mniejszej (powtórzę jeszcze raz- niezłej) frekwencji tylko w cenach biletów jest niesprawiedliwe. Typowe dorabianie sobie faktów do swojej tezy.

wiślak 86 05.03.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WioReXXX (Post 1060280)
100% racji. Nie wiem na jakiej podstawie wiślak86 uznaje, że powodem niskiej frekwencji jest cena. Zobaczysz na Lechu czy Jadze- nagle cena przestanie mieć znaczenie.
Ja znalazłbym również inne powody takiej frekwencji (nie najgorszej z resztą):
- żenujący mecz z Podbeskidziem
- temperatura
- mało atrakcyjny rywal
- piątek, a nie sobota czy niedziela.

Trzeba brać również pod uwagę fakt, że kiedy będziemy mieli cały stadion, ceny z pewnością pójdą w dół. A szukanie winy mniejszej (powtórzę jeszcze raz- niezłej) frekwencji tylko w cenach biletów jest niesprawiedliwe. Typowe dorabianie sobie faktów do swojej tezy.

A może na takiej że połowa prostej była pusta a młyn pełny? Dorabianie faktów? chyba to lepszy argument niż te Twoje:

Temperatura? Byłeś w ogóle na meczu?
Mało atrakcyjny rywal? Chyba mówisz o ostatnim meczu PP
Piątek 20 to chyba lepsza pora niż 14 w niedziele.

I co to za sztuka zapełnić stadion na Lecha. Sztuką jest aby był pełny na każdym lub większości meczy. Ciekawe czy będziecie tak mówić za 2miesiące jak otworzą cąły stadion (być może).

WioReXXX 05.03.2011 14:26

http://freemeteo.com/default.asp?pid...nDate=4/3/2011

Temperatura około -2 stopni. Uwierz, dla np ojca z dzieckiem siedzących na sektorze rodzinnym, to nie jest wysoka temperatura. Na meczu byłem, jestem tym niedobrym piknikiem, mi osobiście zimno nie było, ale słyszałem obok: "k****, ale zimno" i inne tego typu teksty.

Podbeskidzie to wyjątkowo mało atrakcyjny rywal, ale Ruch też. Klub z ładną historią, ale do cholery- 14 w tabeli. Biorąc pod uwagę, że Cracovia jest ostatnia, to idąc twoim tokiem myślenia, my w lidze mamy samych atrakcyjnych rywali.

Piątek 20:00 lepsza pora niż w niedzielę o 14 (choć dyskutowałbym), ale z pewnością gorsza niż sobota czy niedziela wieczorem.

Poza tym sprytnie ominąłeś porażkę z Podbeskidziem. I kompletnie zapominasz o poprzedniej rundzie. Mimo, że jesteśmy teraz liderem, to ile meczów w tamtej rundzie Wisły oglądało się z przyjemnością? Jeden? Z Legią i jakieś fragmenty z innych meczów - Lechią, czy Koroną. A w paru to aż zęby bolały- choćby ze Śląskiem, czy Zagłębiem.

To ja ci powiem jaki był tok myślenia wczorajszego kibica który nie poszedł na Ruch (zakładając, że zazwyczaj na mecze chodzi)- "Nie będę płacił za siedzenie na mrozie i oglądanie tych kopaczy, co z Podbeskidziem przegrywają, a w tamtej rundzie grali taką pytę".

GajowyDrwal 05.03.2011 15:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1060284)
A może na takiej że połowa prostej była pusta a młyn pełny? Dorabianie faktów? chyba to lepszy argument niż te Twoje:

14 tysięcy na 18 pojemności to wynik bardzo dobry. Tyle.

Jeszcze parę lat temu coś takiego było możliwe tylko w meczach na szczycie. Teraz udaję nam sie to z drużyną walczącą o utrzymanie.
Cytat:

I co to za sztuka zapełnić stadion na Lecha. Sztuką jest aby był pełny na każdym lub większości meczy. Ciekawe czy będziecie tak mówić za 2miesiące jak otworzą cąły stadion (być może).

:rotfl:

Jeżeli stadion będzie pełny na każdym meczu, oznacza to jedno: jest za mały.

Tylko kilka klubom na świecie udaję się zapełnić stadion na większości spotkań. Na każdym - żadnemu.

Zejdź na ziemię.

rafil 05.03.2011 16:22

Cytat:

Temperatura? Byłeś w ogóle na meczu?
Mało atrakcyjny rywal? Chyba mówisz o ostatnim meczu PP
Piątek 20 to chyba lepsza pora niż 14 w niedziele.

Wyobraź sobie, że temperatura była niska. Byłem na młynie (jakby to miało jakieś znaczenie) i momentami było naprawdę zimno.

Ruch zajmuje 14 miejsce w tabeli, jest tuż nad strefą spadkową. Jeśli to jest atrakcyjny rywal, to jakim jest Legia?

Co do pory meczu to osobiście wolałbym, żeby był w niedzielę o 14 niż w piątek o 20.

A jeśli dla Ciebie frekwencja na poziomie 78% to mało, to brak mi słów.

Mario Nh 05.03.2011 17:22

Prawda jest taka, że wczorajsza frekwencja to porażka. Porażka przede wszystkim Basałaja i jego ekipy. Ale na to właśnie potrzebowali tą rundę. Wyciągną wnioski i miejmy nadzieje nie powielą tego błędu w przyszłym sezonie gdy do użytku będzie oddany już cały stadion...

wiślak 86 05.03.2011 17:41

Tak właśnie tą frekwencje było widać na całej prostej gdzie co drugie miejsce było wolne. a liczbę osób nadrabiał młyn na który zabrakło biletów.
Ruch zajął w tamtym roku 3miejsce więc się chłopcze zastanów co wypisujesz za brednie, bo równie dobrze Lecha można potraktować. To że ty wolisz grać w południe jest zastanawiające. Było cholernie zimno, szczególnie w porównaniu z PP ale co możesz wiedzieć jak pewnie tamten mecz w TV oglądałeś.

Gajowy- a jakie te klubu mają stadiony? bo ciekawe co bedziesz mówił gdy pojemność naszego zwiększy się do 34tys. a na trybunach będzie 15tys.

Myślcie dalej tylko o następnym półroczu zamiast wybiegać trochę dalej w przyszłość.

rafil 05.03.2011 17:50

Nie znasz mnie, więc nie pisz kretynizmów o mnie. Byłem na PP i też było zimno. Wczoraj było cieplej, ale też zimno. Co do Ruchu to co z tego, że tok temu byli na 3. miejscu, jak teraz walczą o utrzymanie? A Lech jest wyżej i pokazał się w europejskich pucharach, więc nie wiem czemu chcesz tak samo traktować te drużyny.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl