Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [17 kolejka] Wisła Kraków - Polonia Warszawa, 9 grudnia, piątek 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8442)

Przemoo 09.12.2011 22:25

ta gra to dramat, Moskal udowodnił, że jest słaby. W 10 nic nie potrafili zrobić i to było pewne, że w końcu coś wpadnie Polonii. Dobrze, że ten mecz nie zakłamał nam sytuacji w klubie. NIe ma mistrzostwa, ale widać, że nie można oszczędzać na trenerze. A jak przyjdzie Smuda to nastanie koniec sportowy klubu.

arrosmay 09.12.2011 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 1200162)
Dalej pierd...cie o tym, że Kaziu dobry i nie trzeba trenera

Do momentu objawienia się skrajnego debilizmu u Diaza prowadziliśmy grę i bardziej zasługiwaliśmy na gola, ale jak ma takiego obrońcę.

Nie no k***a to są jakieś jaja z tą kartką i brakiem faulu na Bunozie.

cartoo 09.12.2011 22:29

Ten mecz to jakiś cyrk. Ale nie ma co się oszukiwać - nasza gra w tym meczu jest na takim samym poziomie co sędziowanie.

rasel1906 09.12.2011 22:30

pie*dolic wyniki

RYBA 09.12.2011 22:30

no i porażka....

Important 09.12.2011 22:31

Beznadziejny Biton.... kolejny słaby mecz tego piłkarza;/ Chyba się chłopak wystrzelał i wygrał juz.

Mistal 09.12.2011 22:32

Polecam szczególnie post scriptum,

http://deplus.pl/news.php?readmore=38

RAPH 09.12.2011 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1200165)
Cóż, sędzia postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i "zadośćuczynić" za farta z ŁKSem. Powiem szczerze, takie sędziowanie ostatnio widziałem za czasów Fryzjera. Najlepsze jest to, że komentatorzy nie widzą problemu.

Widze że nie tylko ja mam wrażenie że ktoś nas przekręcił...a panowie przy mikrofonie zadowoleni.

willow 09.12.2011 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arrosmay (Post 1200168)
Do momentu objawienia się skrajnego debilizmu u Diaza prowadziliśmy grę i bardziej zasługiwaliśmy na gola, ale jak ma takiego obrońcę.

Tak tak, a ten sam Diaz zagrał super tydzień temu...
Nie potraficie zrozumieć podstawowych rzeczy.
Nie chce mi się gadać na ten temat.
Wrzucić do jednego garnka zwolenników młodych utalentowanych polskich zawodników i polskich młodych trenerów z ambicjami... i wyjdzie gó...o.

Gordian 09.12.2011 22:34

Brudne koszule + sędzia złodzieje!

Z Steviem Wonderem z gwizdkiem nie da się wygrać. Jaja jak skurczysyn. Podręcznikowa akcja pt. "Jak przekręcić mecz". Brak czerwieni dla Caniego w pierwszej połowie za uderzenie łokciem, Wilk jest faulowany i dostaje żółtko, Czerwień dla Diaza z kosmosu wyczarowana. Cuda się dzieją na naszych oczach!

Wizard 09.12.2011 22:35

Sędziowanie to jakiś skandal. Dawno nie byłem tak wściekły na sędziów. Poziom okręgówki.

Awe 09.12.2011 22:36

Jeszcze świetne decyzja żółta dla Wilka jak zabrał piłkę idealnie czysto

tofik 09.12.2011 22:36

Słabiutki nasz mecz, poza tym sędzia to jakis przygłup i powinien zmienić zawód.

ślimak 09.12.2011 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arrosmay (Post 1200168)

bzdura... nie prowadzilismy gry. Zagubieni w nowym ustawieniu. A mowienie ze Diaz wtopil nam mecz to totalna zenada.Zwykly odruch za ktory nic sie gwizdze. Po zoltej kartce i tyle. W ktorym roku uslyszales po raz pierwszy o sedziach z Lublina? No ktore to byly lata?

Important 09.12.2011 22:36

Ten mecz powinniśmy zaczać z Genkovem na boisku ... Chłopak potrafi przyjąć piłkę i odegrać za to Biton ani przyjęcia ani odegrania ;/ same straty ... zła taktyka na ten mecz... no i zmiany chyba nie do końca przemyślane :/ Będzie trzeba ostro zapier**** na wiosnę żeby jeszcze coś w tej lidze ugrać

Drozd 09.12.2011 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 1200162)
Dalej pierd...cie o tym, że Kaziu dobry i nie trzeba trenera

A co tu Moskal zawinił? Wsadź sobie główkę pod zimną wodę bo wstyd. Jedyny winny to Diaz !! Niech wyp do Kostaryki bo ma chyba jakieś problemy z psychiką.

Polonia nie jest słaba i żeby wygrać trzeba się postarać. Niestety jak się ma takich pacanów jak Junior to starania idą na marne.

Pewnie że nie trzeba trenera, bo jakby miał przyjść taki ogórek jak Maaskant to lepiej grać bez trenera.

arrosmay 09.12.2011 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 1200176)

Mówie, że zagrał źle? Nie
Mówie, że grał źle tydzień temu? Nie, zagrał świetnie.
Co powiedziałem? To, że do momentu objawienia się jego skrajnego debilizmu prowadziliśmy grę dzisiaj.
Teraz spróbuj to ogarnąć, to na prawdę nie jest takie trudne.

Glova91 09.12.2011 22:38

Frustraci na shoutboxie (czy jak sie to tam pisze) atakuja:

"[Dzisiaj 22:31] kaza2: baszczyński huj ci na imie huj ci na immi"

:rotfl:

TheGameLA 09.12.2011 22:38

Niech Małecki nauczy się ....a wrzucać i dogrywać do partnerów, ciśnie na lini bramkowej sam, i z zerowego kąta chce strzelać a dwóch mu nabiega. No niech się ogarnie!

Maxior 09.12.2011 22:38

Fryzjer wraca, Diaz nic nie zrobił na czerwoną kartkę, fryzjer wraca. Ogólnie na zakończenie rundy zagrali do d..y

qchar90 09.12.2011 22:39

ciekawe co Jez powiedzial Diazowi, moze go sprowokował
Sadlok powinien dostac czerwona kartke w pierwszej polowie, za co kartke dostal Czarek Wilk

kozimtsw 09.12.2011 22:40

Ta... nie stworzyliśmy sobie praktycznie żadnej "setki", a Wy wszystko zwalacie na sędziów. Nie był to łatwy mecz do prowadzenia. Sędzia czasem się mylił, ale w obie strony! Wolnego raczej nie było (tego, po ktorym padła bramka),a znowu Pareiko na początku meczu faulował Poloniste...

Możnaby tak wymieniać i wymieniać !! Szukajmy powodów porażki w Nas samych!! Wyciągnijmy wnioski, a wyniki przyjdą !!

Fiti 09.12.2011 22:40

Cytat:

Wrzucić do jednego garnka zwolenników młodych utalentowanych polskich zawodników i polskich młodych trenerów z ambicjami... i wyjdzie gó...o.

Niestety, ale taka jest prawda, 2 kluczowe wydarzenia zepsuły nam cały mecz:
- kartka Diaza
-Zmiana Ilieva za Kirma

Gdyby nie to że nie nasza obrona jest osłabiona brakiem 4 obrońców, to zrobiłby zmianę i po sprawie, ale tak, to zrobił się problem.
Zszedł Iliev i zabrał ze sobą do szatni całą naszą grę ofensywną. Wszedł Kirm ale w ogóle go nie było widać (a właśnie, a może on wcale nie wszedł!). Zniknął Iliev, i zniknęli Małecki i Melikson...

Baala 09.12.2011 22:40

Ja pie***e są teak beznadziejnego sędziego to nie widziałem w lidze z kilka lat. Można sie pomylić, można się nawet pomylic w jednej-dwóch sytuacjach, które wpływają na mecz tak jak z ŁKS-em, ale żeby z KILKANAŚĆIE razy źle gwizdać i to kilkanaście zbliżone do kilkudziesięciu. Ten gość powinien zmienić zawód.

Brawo dla piłkarzy bo można przegrać i nie mieć pretensji i to był taki mecz. Widać że walcxzyli chcieli, nie to co z Lechią i Podbeskidziem. Uważam że mimo braku sytuacji graliśmy dobry mecz. Ale na początku kontuzja Paljicia nas wybiła, potem czerwo Diaza, przez co był misz-masz w składzie i ciągłe faule Polonii oraz te niedojdy z gwizdkiem bo to nie tylko Gil ale i boczni jak z trą sytuacją Bunozy z końcówki.

MCX 09.12.2011 22:41

Nie chce mi się wierzyć, że ten mecz był sędziowany uczciwie. Ale zacznijmy od początku.

Cani dwa razy wali z łokcia w twarz Diaza, który pada na murawę. Gil na to patrzy i co? Tylko żółta.

Wilk czysto odbiera piłkę wślizgiem w środku pola bodajże Trałce, który przeskakuje nad nogami Wilka ale nie upada. Żółta kartka dla Wilka pomimo, że o faulu nie było mowy. Gil stał pół metra od zdarzenia.

Końcówka pierwszej połowy, doliczone 6 minut. W samej końcówce mamy rzut rożny, potem powinniśmy mieć następny ale.... Gil kończy połowę przed upływem nawet tych doliczonych 6 minut!

A potem już druga połowa i epicka wręcz czerwona kartka dla Diaza. Za rzekome uderzenie łokciem w twarz Jeża, który na dobrą sprawę sam pod ten łokieć Diaza się władował! Poza tym co to za uderzenie? Gdyby Diaz zrobił to z taką siłą jak potraktował go Cani w pierwszej połowie to Jeż z rozwaloną szczęką leżałby na murawie. W porównaniu do tej sytuacji to była pieszczota.

Faul Jirsaka na Wszołku po którym Polonia dostała rzut wolny w którego efekcie padł gol też był dość kontrowersyjny.

Za dużo tych błędów jak na jeden mecz. Moim zdaniem to nie były błędy tylko premedytacja.

A Gil to s....ysyn i drukarz, tyle.

- - -

Z rozpędu pominąłem "ułaskawienie" Sadloka w pierwszej połowie (notabene największy drwal na boisku) i faul bez piłki na wbiegającym w pole karne Bunozie, którego oczywiście nie zauważył żaden z sędziów.

kriswisla 09.12.2011 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ślimak (Post 1200182)
bzdura... nie prowadzilismy gry. Zagubieni w nowym ustawieniu. A mowienie ze Diaz wtopil nam mecz to totalna zenada.Zwykly odruch za ktory nic sie gwizdze. Po zoltej kartce i tyle. W ktorym roku uslyszales po raz pierwszy o sedziach z Lublina? No ktore to byly lata?

Slimak nie zwykly odruch tylko go czepnal z lokcia i tyle w temacie ,sam jak schodzil dobrze wiedzial za co ,tylko jez powinien tez dostac zoltko przynajmniej za prowokacje:evil:

lordes 09.12.2011 22:42

mecz nudny jak flaki z olejem.Zero jakiś konstruktywnych akcji ze strony Wisły.Trzeba przyznać że na mistrza w tym roku po prostu jesteśmy za słabi...

Przemoo 09.12.2011 22:42

tak, to nie wina Juniora tylko nazisty Jeża. Klasę się pokazuje poprzez trzymanie nerwów. Małecki wrócił do swojej idiotycznej gry kiwaniu z głową w dół, machania łapami i bezproduktywności. Nunez jak grał na środku też grał jak c...a Biton przy każdym prostopadłym podaniu był wolniejszy od każdego z Poloni. A ja narzekałem na Moskala, czemu Genkov, to mi dał odpowiedź.

aphroditeN 09.12.2011 22:43

Po trzydziestu minutach polonia powinna grac w 9, sędzia gwizdał wszystko dla poloni i odkładał kartki, prowokacyjne gierki ich grajków, a wojciechowskiemu sie dziecko rodzi. Myślicie że przysłowiowa bańka dla sędziego to dla niego dużo jak na prezent NARODZINOWY dla jego dziecka ? I jeszzce własnie słysze że zieliński gratuluje i ma nadzieje że prezent się udał..

Drozd 09.12.2011 22:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ślimak (Post 1200182)

A kto dostał czerwień za debilizm? Łokciami to w MMA kolego. Odruch? Nie ośmieszaj się. Diaz zap.... mecz i to podręcznikowo i tylko on jest winny . Powinien za takie coś wrcać do Brugii.

A że sądziowie byli jacy byli to tylko dodatkowo obciąża, bo jak kretyn widzi że sędziowie kręcą to nie powinien nawet się zbliżać do tego leszcza z Polonii, a co dopiero walić go z łokcia bez piłki.

Małecki jak dziecko we mgle, czy on choć troszeczkę myśli?

Rinah 09.12.2011 22:46

Cytat:

Pełna zgoda. Mam nadzieję, że to był przedostatni mecz Moskala w roli trenera Wisły. Liczę, że na wiosnę nasz zespół poprowadzi znacznie lepszy, doświadczony zagraniczny fachowiec.

willow 09.12.2011 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1200184)
A co tu Moskal zawinił? Wsadź sobie główkę pod zimną wodę bo wstyd. Jedyny winny to Diaz !! Niech wyp do Kostaryki bo ma chyba jakieś problemy z psychiką.

Polonia nie jest słaba i żeby wygrać trzeba się postarać. Niestety jak się ma takich pacanów jak Junior to starania idą na marne.

Pewnie że nie trzeba trenera, bo jakby miał przyjść taki ogórek jak Maaskant to lepiej grać bez trenera.

Ale jesteś prosty.
Tydzień temu Diaz był najlepszy na boisku,
Wiesz, o czym świadczy taka sinusoida?
Prowadziłeś kiedykolwiek zespoły?

qchar90 09.12.2011 22:46

wrocil Maor Melikson, byl chyba najlepszy w naszym skladzie
ale znow wrocila jedna zla rzecz, wszystkie pilki do Maora i niech on sobie radzi ;/

RYBA 09.12.2011 22:47

żenada z tym sedziowaniem naprawde.....szkoda ze nasi pilkarze zrownali poziom gry do poziomu sedziowania....

Elendil 09.12.2011 22:47

Wiedziałem, że los zabierze nam to, co dał na ŁKS i z Jagą. We wszystkich tych meczach sędziowie tak się popisali, że strach.

ślimak 09.12.2011 22:48

Mistrze z konwiktorskiej nie grali łokciami? No sorry...

spartan 09.12.2011 22:48

Byliśmy dziś słabsi. W pierwszej połowie momentami trudno było nam wyprowadzić piłkę z własnej połowy. Wyprowadzić a nie wybić. Nie zagrażaliśmy bramce przeciwnika ale aspekty sportowe to jedno a zupełnie skandaliczne sędziowanie to drugie. Jak grać gdy Czarek dostaje kartkę za czysty- podręcznikowy wślizg, jak grać gdy Sadlok notorycznie fauluje a arbiter nie karze go kartką, jak grać gdy reszta rywali ucieka się do fauli przy aprobacie rozjemcy, jak grać gdy sędzia pilnuje wyniku? Równie dobrze mógł przed meczem wypełnić protokół. Przynajmniej Dragan nie wylądowałby w szpitalu. Gil dziś pobił Małka ze swoich najlepszych wyczynów.

AYALA 09.12.2011 22:48

ten sędzia Gil to chyba z nosa wypłynął.Po 1 połowie Dyskopolo powinno grac w 10-tke

marpil 09.12.2011 22:50

no niestety proszę państwa, ale teraz sędziowie odbierają to co dali nam w poprzednich kolejkach. wszyscy byli happy jak sędziowie mylili się na naszą korzyć, ale to "szczęście" niestety się skończyło i teraz się równa. i żadne żale tu nie pomogą, należy godnie zagrać z Twente i dobrze przepracować zimę i powalczyć wiosną o puchary, bo o mistrza będzie baaardzo ciężko. nie powinniśmy też odpuszczać PP bo to może być nasza jedyna szansa na LE. pozdrawiam

SWEET_83 09.12.2011 22:50

słaby mecz tak i sędzia Zygać mi się chce na to wszystko to co zobaczyłem. ehhhh

DNO i 100000 ton mułu jak i sędziowanie tak i nasza gra.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl