![]() |
Ładnie piłeczka chodzi, ale to też trochę zasluga GKS, który gra fatalnie. No ita skuteczność. Boguski jak zwykle taki delikatny w ataku. Może Beto za niego > :) A Sobol jak wchodzi z pi,loką w pole karne to głupieje. Nie pierwsza jego taka okazja.
|
słupek Cwielonga, oby się to nie zemściło
|
Nie no... Sobolewski poprostu jak dziecko. Nie wiem, co bym mu w szatni zrobił. Na gołą dupę za takie coś się należy !
|
Szkoda że Sobol nie chuknął na siłe tak jak potrafi , również szkoda sytuacji Piotrka Ćwielonga i jego strzału w słupek .
Można pochawlić zawodników Wisełki bo widać u nich pełne zaangażowanie w dzisiejszym mecz . |
Ja piergggdolę. Przecież to już powinno być po meczu...
No i mamy. |
żeby się Pawłowi nic poważnego nie stało :/
|
Zle to wygląda :-(
|
Mamy ku...wa 2 operację chyba
|
Wyglada na koniec sezonu dla Pawla...
|
Cytat:
|
mysle ze po więzadłach
|
niestety...strasznie to wygladalo...
|
Boże dlaczego my mamy takiego pecha :( Tylko nie Paweł...
|
Coś a'la Garguła :/ cholera
|
;\\\\ czemu
|
Wygląda na więzadła. Kurr mać to po sezonie.
|
qrwa ja .......e to powinno byc po meczu i jeszcze ta kontuzja
niechce mowic ale wiezadla prawdopodobnie znowu |
Jeśli to koniec sezonu dla Pawła, to można śmiało powiedzieć że koniec walki o mistrzostwo dla Wisły.
|
Oh no... pech na całego. Jak widać, jednak na serio mamy 2 operację... Nie !
|
Tragedia :( :( :(, oby to byłó nic poważnego, lecz wyglądalo straszliwie.
Brak transferów się zemścił, ale w taki sposób, ku..a |
A tak pomijając temat Brożka to moja rada na poprawę gry to zdjęcie z boiska Boguskiego
|
;\\\\ Strasznie to wygladalo
|
To walczymy o 2-3 miejsce. Szkoda, bo zostalo tyle kolejek do konca...ale co zrobic, jak sie nie ma lawki, a Frankowski byl do wziecia.
|
****a, po kolanie!!!
|
Co jest... w lidze angielskiej się nie słyszy o takich kontuzjach a tu jedzie sie do Bełchatowa i raz krzyżowe 2 krzyżowe. No ku...wa////
Coś czuję że ma Garguła kolegę do rehabilitacji. Jedyny pozytyw to ze zapewne Paweł nie wyjedzie na zachód tylko pozostanie w Wiśle i będzie tutaj walił bramy. Bo największą przeszkodą w tym zeby został jest budowa stadionu. A ponieważ się będzie leczył podczas budowy to sądzę że z nami już zostanie do końca kariery:) Chyba Paweł usłyszał chrupnięcie bo wyglądał na załamanego. |
ja .......ę, no to teraz leżymy i kwiczymy, polityka ich ****a transferowa mać
jakim cudem jest 0-0 tego też nie rozumiem |
Źle to wygląda z Pawłem , ale trzeba być dobrej myśli !
Nikt chyba z Nas nie rozumie czemu jest ciągle 0:0 .. |
Tylko nie Brożek....Jeśli to kontuzja na długo to bedzie poważne osłabienie.
Ale nie można załamywać rąk! jest Niedzielan, Beto i Ćwielong Może zaczną strzelać.. |
Bez Pawła mecz skończy się 0-0 - w C+ wyglądało to fatalnie. Oby nie było tak że straciliśmy Pawła na dłużej.... dramat:-(
|
Proszę o informację jak to wyglądało? W jakiej sytuacji to się stało? Ktoś mu pomógł czy samemu sie załatwił?
|
Racja Boguski na ławę, proponuje żeby wszedł Małecki i Łobodzinski któy zmieniłby się z Ćwielongiem pozycjami
|
Nie kraczcie i przestańcie pierd... Faktycznie wyglądało to bardzo źle, ale poczekajmy chociaz na pioerwsze potwierdzone informacje. Ale jeśli sprawdzi się najgorszy scenariusz to pecha mamy niesamowitego, sytuacja prawie identyczna jak z Gargułą
|
Zerwane wiezadla w kolanie (oby nie)
|
No to trzeba się modlić, żeby Beto strzelał gole :D
|
Brożek ma zerwane więzadła krzyżowe...koniec sezonu
|
Cytat:
Strzały celne 1-7. Onet: Cytat:
|
Cytat:
|
Walczył o piłkę z Sapelą, jak spadał jakoś fatalnie stanął i noga mu się nienaturalnie wygięła, wyglądało masakrycznie.
|
a skad to wiesz?
|
****a .......ona mać ... Brożek dla wisły i repry był nieoceniony. Kto go zastąpi w Wiśle i w reprze?????????? ja .......e!!!!!!!!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl