![]() |
Biorąc pod uwagę formę Łobo w ostatnich meczach (i to, że oprócz Boguskiego, który częściej jest wystawiany w ataku nie ma sensownej alternatywy dla Łobo prócz Małeckiego) zastanawiam się jakby sobie Singlar poradził na prawej pomocy. Jest dynamiczny. Kto wie czy nie mógłby spełniać rolę Kuby Błaszczykowskiego który był ustawiany zarówno na prawej pomocy jak i prawej obronie.
|
Colin, ja tez myslalem o tym samym. Bedac trenerem, na pewno bym zaryzykowal choc w jednym meczu, ale sadze ze Skorza bedzie stawial na Lobo bez wzgledu na wszystko.
Jutro mogloby sie ewentualnie usmiechnac szczescie do Wisly. Legia gra w rozzloszczonym Zabrzu, ktore z nozem na gardle bedzie walczylo o pierwsze ligowe zwyciestwo, co przy niezmiennie slabej dyspozycji warszawian, jest wielce prawdopodobne. Lech zagra w Gdynii z Arka trenowana przez Murinho, a jak pamietamy szefostwo Amici pogonilo go swego czasu z Poznania, powierzajac funkcje trenowania Smudzie. Mecze z Leszkiem juz zawsze bede wiec dla Czesia nie bez znaczenia. Moze jakis remisik uda mu sie wytargac i gdyby tak Wisla dolozyla do tego zwyciestwo, to przerwa na reprezentacje przebiegalaby w doborowych nastrojach, a pozycja w tabeli pomalu zaczelaby sie gruntowac. |
Przeżyjmy to jeszcze raz:
http://pl.youtube.com/watch?v=KMP9fk...eature=related |
Nieważne ile...po prostu muszą wygrać ten mecz i nie ma chuja we wsi. Barcelona nie będzie warta całego poświęcenia jeśli jutro nie wygrają. 1-0. 8-7 czy 5-4 nie ważne, nie ważne ile błędów popełni Pawełek ile setek zmarnuje Boguski, jak wygrają to będę miał wszystko inne w dupie.
|
Łatwo nie bedzie i sytuacji wydaje mi sie ze tez za wiele nie bedziemy mieli ale mimo wszystko jestem dobrej mysli iobsstawiam 2-0 dla nas.
|
Chociarz to derby to martwi mnie nastawienie co po niektórych forumowiczów. Według mnie ten mecz nie będzie piękny(od strony kibicowskie będzie) o i tak wygramy. Craxa gra narazie kupe i nie zapowiada się zmiana. O mistrzostwie rozstrzygnie mecz z Lechem Jeśli z nimi wygramy to majster jest nasz A jeśli nie to może być bardzo ciężko. Derby sa na 3pk dla nas Craxa obecnie jest za słaba żeby "ukręcić nam nosa"
|
Pawełek ma kontuzję barku i dziś na bramce zagra Marcin Juszczyk. Do boju Juhu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem lepiej jakby zagrał Cebanu. Ale skąd takie info o Pawełku ?? Wisełka dzisiaj wygra 3:0 :) Pozdrawiam
|
info telefoniczne?
przynajmniej oficjalna podałaby taką wiadomość jeśli byłoby coś na rzeczy... chyba. |
Szkoda, jeśli to będzie prawda, ja osobiście proponowałbym takie ustawienie:
Piotrek Brożek - Cleber - Baszczyński - Singlar Zieńczuk - Jirsak - Cantoro - Łobodziński Boguski - Paweł Brożek Trochę ofensywne, ale na pewno nie powinniśmy się bronić, tylko atakować. Jesteśmy duuużo lepsi. Ewentualnie Boguski za Łobodziśkiego, Jirsak za Boguskiego, Diaz za Jirsaka. Ale wolabym wariant 1 |
miejmy nadzieje ze łobo zagra o niebo lepiej i cos wreszcie strzeli, ja stawiam na 3-0 i oby sie sprawdziło!!
|
Info z tego co się orientuje to jest od samego zainteresowanego, czyli Juszczyka :)
To dla niego, jako wychowanka, spełnienie marzeń bronić w Derbach. Więc mam nadzieję, że żadnego babola nie puści. |
HISTORIĄ WISŁY ZAJMUJEMY SIĘ TU [http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3856/ A Cracovi to na ich forum proszę
|
No to mamy mały problem.
Ale jest jak napisał luke1906 - dla Marcina to coś fantastycznego, pewnie spełnienie marzeń. Tak więc wypada wierzyć w umiejętności i chęć pokazania się naszego wychowanka. |
Zagra Pawełek nie ma w ogóle o czym mówić przecież. Po za tym nigdzie nie ma oficjalnego info o tym więc spokojnie panowie wiem że atmosfera derbów ale bez takich info wziętych z nie wiadomo skąd.
|
Pasiaki byli sie pomodlić przed derbami w kościele u mnie na wiosce (Biały Kościół przy trasie Kraków-Olkusz). Po mszy życzyłem im aby nie przegrali za wysoko, bo by profesor zwolnił dochtóra i jeszcze by się utrzymali w lidze :D
Btw. Ciekawe czy wszyscy piłkarze 'onych' mają magistra, skoro prezes-profesor, trener-dochtór, to piłkarze same magistry (co najmniej) winny być :rotfl:. Jednak, patrząc na wyniki to chyba mało który maturę zdał:lol: |
ogr ,
porównując z wykształceniem Małeckiego to zawodnicy Cracovii są właśnie magistrami:):):):) |
Widzisz, nie zrozumiałeś mnie. To było w stronę ichniego trenera(?)-dochtóra i jego wyników, a nie w strone zawodników...
A Małecki, no cóż, ma jeszcze czas:-p:-) |
Śmieszy mnie to jak po każdych derbach kibice Cracovii się pocieszają, że to sędzia nam pomógł, że piłka kwadratowa była, murawa krzywa i inne bzdety :) a czytając ich to forum to można naprawdę sobie humor poprawić.
A z tym Pawełkiem to niezła ściema, na pewno, by były jakieś przecieki. Dziś pewnie 2:0 dla Nas :) |
Nie no trzeba przyznać, że jak graliśmy u nich to było gorąco w ostatnim meczu i o ile wiem, to sędzia błąd popełnił (nie czasem przy spalonym Boguskiego?) Mam nadzieję, że dziś wygramy bez przeszkód. Spodziewam się jednak BARDZO ZACIĘTEGO meczu i zaledwie jednobramkowego zwycięstwa. Nie liczy się dziś styl, liczą się 3 pkt.
|
[FONT=Comic Sans MS] Już od rana na podwórzu
wśród patyków i wśród liści przycupnęli nad kałużą pracowici kałużyści. Wygrzebują brud z kałuży, niech kałuża będzie czysta! Pełne ręce ma roboty każdy dobry kałużysta! Rękawiczką i chusteczką dwóch błocistów chodnik czyści. Obrzucają się szyszkami bardzo dzielni szyszkowiści. Dwie kocistki pod ławeczką cukierkami karmią kota... Świątek, piątek czy niedziela na podwórku wre robota![/FONT] Wszystko dla Nas :D. A my obiecujemy, że zostawimy po sobie porządek,,, Tak przynajmniej 3 do czysta :). |
Cytat:
Cytat:
|
No i Mario jednak nie zagra....
Juszczyk Singlar Baszczyński Cleber Piotr Brożek Łobodziński Diaz Cantoro Jirsak Zieńczuk Paweł Brożek |
no i jednak Juszczyk. Powodzenia Marcin
|
Boguski też złapał jakąś kontuzję? Trochę zaskakuje jego nieobecność w pierwszej 11...
|
Co to za sklad w ogole ? Gdzie jest Boguski ? Strasznie mnie denerwuje to przywiazanie do nazwisk Skorzy. Zienczuk jest, Lobodzinski jest, a graja duzo gorzej od Boguskiego.
|
Do boju Wisła !!!!! Liczę na zwycięstwo, w minimalnym stopniu niestety. Wiadomo jak to jest z derbami...
|
Moze chce mu dac odpoczac? Ostatnio gral co dni i nie oszukujmy sie, z kazdym meczem coraz gorzej. Na Camp Nou Skorza posadzil Zienia, wiec tak bardzo do nazwisk sie moze nie przywiazuje.
|
Boguski nic nie pokazywał w ostatnich meczach, no chyba, że to będzie nasz Joker :D
|
Nie wiem czemu mam złe przeczucia :-p
Juszczyk ma PRAWDZIWĄ okazje do pokazania swoich umiejętności :) Pawełek też kiedyś pauzował, wszedł Dolha i do końca sezonu Dolha bronił :) Może Juszczyk będzie odkryciem? :> Mam nadzieje, że Zieniu i Łobo zmęczą obronę Cracovii, a potem wejdzie Boguski i strzeli swoje 2 bramy :> Brożek niech strzeli też coś (może hattrick, by pokazać Ivanovskim i Zakrzewskim, kto jest królem strzelców? :> ) Licze na jakieś 2-1, 2-0 :) Ale mi serce wali :-D :P |
Z tego co widze to Pan Maciej Skorża powiedział że gramy dziś 1-4-5-1 więc Boguś w takim ustawieniu raczej Boguś nie gra :) Aczkolwiek można by było go dać na środek pomocy. Widze że nasz Pan Trener dziś bedzie grał tak jak na Tottenham więc myśle że Skorża wie co robi.W sumie to do żadnego trenera nie miałem nigdy takiego zaufania jak teraz do Skorży.
|
Wie ktos dlaczego nie ma na oficjalnej linku do radia biała gwiazda??? Bo chętnie posłuchałbym relacji z meczu.
|
Ale nerwowa...Martwie sie troche bo sklad eksperymentalny. Nie utrzymujemy si eprzed pilka i to tez zly znak. Brawo Cleber.
|
Cytat:
|
Wlasnie o tym pisalem tylko znaku nie postawilem ironicznego. ;-)
|
Dla mnie Łobodziński do zmiany bo kompletnie zagubiony jest.
|
zmiencie tego Lobodzinskiego.. :/ prosze...
|
Łobodziński i Diaz -żal co oni grają..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl