![]() |
A i jeszcze jedno - Rozumiem, że można kupić np. 3 karnety mając 3 numery pesel ?
|
Tak, podajesz pesel, nazwisko imie dostajesz karte taka jak normalnie sie wyrabialo z nabitym na nia karnetem
|
Jak kupowałem chwilę po 13.00 to kolejek w sumie zero. Po jednej, po dwie osoby podchodziło. Przy baraczku dosłownie jedna osoba stała.
Karnet zatem zakupiony, no i święty spokój. :) |
Czy przed zakupem da się zajrzeć na ekran z dostępnymi miejscówkami?
|
Ja byłem gdzieś ok godz 14.00 ,kolejek nie było praktycznie 2-3 osoby stały po karnety.Takze dla tych którzy jeszcze sie zastanawiają czy kupić minikartnet śmiało walić do WŚ i kupować ;-) zeby potem płaczu nie było,ze biletów nie ma ;-).
|
Cytat:
|
Jak się nie da jak się da. Jak się wychylisz i zajrzysz w monitor to nie ma problemu żeby zobaczyć co wolne a co zajete
|
to przyjdz tu i mi spojrzyj za monitor to pogadamy
|
Ja swoje miejsca widziałem jak kupowałem i tym razem i na Koronę. Ale mówię o WŚ, nie o kontenerze, bo tam okienko z deka małe :)
|
wielka prośba do osób wybierających się np. jutro po karnet.
Proszę o kontakt na PW osobę, która zechciałaby kupić mi 2 karnety. Jestem w tej chwili poza Krakowem, nie mam więc możliwości zakupu. Oczywiście, przelewam jako przedpłatę środki na konto, wysyłam screen na maila i podaję potrzebne dane. Odbiór: wysyłka poleconym. |
kupowałem karnet tuż po 16, poza mną byli tylko panowie ochroniarze w okolicy WŚ. no i śliczna pani kasjerka stwierdziła, że po oczach poznała, że chcę karnet na G :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe, ile pójdzie tych abonamentów, liczę, że tak z 6-7 tysięcy się tego zbierze przez całą sprzedaż. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Nie orientuje sie ktos , czy w kasach można kupowac już np pojedyńcze bilety na Legie lub Zagłebie ?
|
Cytat:
|
ja dziś widziałem
|
Wie ktoś czy w przyszłym roku (runda wiosenna) będzie trzeba wymienić/wyrobić nową Kartę Kibica??
e: Kamil NH dzięki! |
Cytat:
źródlo: wisla.krakow.pl |
Czy kupując karnet, mogę otrzymać faktuę ?
|
O 12 kolejka do każdej z kas po mniej więcej 10 osób, wszystko szło bardzo sprawnie.Czas oczekiwania ok 6,7 min.Ciągle ktoś wchodził i wychodził.Stawiam że sporo karnetów zejdzie.
|
Sorry, że nie na temat ale mam pytanie i niewiem gdzie go zadać, a mianowicie jak można założyć fc? Prosze wmiare możliwości o szybka odpowiedź
|
Szkoda, że wcześniej nie napisałeś akurat wróciłem z Reymonta.
Ludziska co tam tak pusto? Nikt nie chce karnetu? |
Cytat:
|
Karnety na G ida szybko... dopiero 2 dzien sprzedazy a juz nie ma biletow na G3 a na G2 i G4 niewiele zostalo :) Tak wiec jak ktos moze to niech idzie do WŚ wciaz sa dodatkowe stanowiska w Boxach wiec nie ma wiekszych problemow z kolejkami :)
|
jest ktoś w stanie kupić mi karnet na G póki są jeszcze?
kase dam w piątek bo będę w krk po godz 16 |
pytanie do ludzi, którzy na Koronie byli na E25 - czy wejście odbywało się normalnie, czy trzeba było machać dowodem, albo w inny sposób udowadniać, że nie jest się wielbłądem? Pytam, bo chciałbym tam kupić karnet, ale mam pewność, że na co najmniej jednym meczu nie będę i chciałbym wiedzieć, czy brat wejdzie na niego bez problemów, czy też wejściówka przepadnie.
z góry dzięki |
A ja mam takie pytanko. Jak jest z wejściem 12latków i młodszych? Sprawdzają legitymacje szkolne? Wchodził ktoś z dzieckiem na stadion?
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, nikłą ale mam że jutro jeszcze kupię karnet na G. Pierwszy dzień sprzedaży wczoraj a tu już prawie połowa zeszła.
Dziś czekam na oficjalne info ile zostało jeszcze na G bo mam nadzieję, że podadzą takie info, chyba że ktoś ma jakieś sprawdzone informacje wcześniej ;) |
Dopiero 3800 poszło, abonamenty dostępne na wszystkie sektory
Cytat:
|
SPrzedano 3800 karnetów więc nie sie o co martwić :P
|
Cytat:
poprawcie mnie, ale chyba 3800 to na cały stadion a nie tylko na G więc nie ma się co martwić ;)) i jeszcze pytanko, wiecie może ile się stoi w kolejce? |
Dzisiaj o14 kolejka do okienek po 1-2 osoby.
|
ok, dzięki :)
|
dzisiaj o godz 15:00 była jedna osoba :) kolejek nie ma, kupujcie karnety
|
Jeśli wiesz jeden z drugim o karnetach a przed meczem z Legią będziesz płakał że biletu nie ma, a u konia kosztuje 200zł to już dziś wam mówię, śmieje się wam prosto w oczy!
Macie karnety, czekają w kasach, w cenach dobrych. Później jeden bilet na mecz "hitowy" może kosztować więcej niż cały karnet teraz. Będzie płacz że przyjechali więksi koledzy i kupili 2000 tys biletów? Pamiętaj to twój problem! Że kolejka na 2 godziny? Twój problem! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl