![]() |
Widzę, że się ostro napalacie na hokej :D Ja też, bo polskiej młucanki już nie idzie oglądać ;) Swoją drogą oglądanie hokeja w TV a na lodowisku to przepaść.
Osobiście liczę na jakąś niespodziankę w wykonaniu Szwedów. Dla gospodarzy każdy wynik inny od złota będzie jedna wielką porażką... |
Cytat:
Ja tradycyjnie na olimpiadzie kibicuje Finom :) |
http://www.hokej.net/pl/news,artykul...tvp-sport.html wrzucam rozpiske meczy hokejowych w TVP z której niestety wynika że hokej cały do TVP Sport praktycznie wrzucono..przynajmniej w początkowej fazie turnieju. Szkoda..ale zostaje Eurosport zawsze.
|
Co Wy gadacie, hokeja to się oglądać nie da :P
Ja tam już dziś liczę na medal Adasia, już się nie mogę doczekać skoków. |
medal powinien wpaść, szkoda tylko że znów Ammann jest poza zasięgiem.
|
Przewaga Ammnna nie taka duża jak myślałem, poczekajmy na 2 serie
|
Jest pięknie, ale może być jeszcze piękniej... Srebro jest na pewno do wyrwania, złoto myślę też, to tylko 1,5 metra... Jeśli odfrunie tak, jak w Sapporo...
|
Oficjalnie oświadczam, że jak Adaś zdobędzie złoto juz nigdy nie napiszę pod postem pysia, że jest głupi beznadziejny, idiotyczny itd. Ale emocje !
|
wierze ze bedzie przynajmniej 2 miejsce . LEĆ ADAS LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĆ!!!!!
|
Będzie srebro..choc człowiek by chciał by Adam zaszalał w 2 serii eh. :)
|
Cytat:
Prosze inne postanowienie :)) Ale moim zdaniem Adam złota dziś nie sięgnie.. |
Może się uda medal zdobyć. Jakikolwiek ;)
|
Nowy rekord skoczni. Gregor Schlierenzauer 106,5 metra
PS; Adaś, leć Ku*wa! PS2: Jest, Jest, Jest! MAMY MEDAL! Ps3: Już mamy Srebro:D:D Ps4: Znowu rekord Amman 108 metrów :).... Ale mamy srebro, i jest się z czego cieszyć :D |
Jest pieknie! :-)
|
Brawo dla Adama!
Amman dzisiaj poza zasiegiem |
uffff ale emocje:) MAMY MEDAL
|
brawo Adam :-)
|
Małysz - jesteś W I E L K I !!! ;)
|
Szacunek dla Adama :)
|
Amman.... i znów mistrz olimpijski , ale trzeba sie cieszyć tym srebrem !! Adam jesteś wielki !!
|
Teraz niech te wszystkie mondrale ktore mowily ze juz nic nie osiagnie. Na kolana i buty czyscic
|
Adaś jesteś nie do ocenienia!! Co tu mówić, jeden z niewielu sportowców, któremu można chylić czoła w naszym kraju nad Wisłą. Brawo!!:)
|
Brawo, brawo Adaś! Pokazałeś gówniarzowi z Austrii gdzie jego miejsce!!
Brawa dla Simiego również! |
Brawo Adam
|
Adam pokazał klasę. :-)
|
Brawo Brawo Brawo!
Adam Jest Niesamowity! Amman Poza Zasiegiem Ale Malysz Pokazał Klasę! Brawo! Szaleństwo! |
No i bardzo fajnie :) jest medal na dzień dobry :)
|
Żeby nasi kopacze mieli w sumie choć w połowie takie jaja jak Małysz bylibyśmy potęgą...
http://sport.tvp.pl/vancouver2010/plantransmisji działają wam transmisje ? |
Brawo Orzeł z Wisły :D
|
Mina Austriaka po skoku Adama nie do zapomnienia :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl