![]() |
Witam, nazywam się Dawid. Urodziłem się w roku 1994, a więc wkrótce skończe 1 5 roczek życia. Mieszkam na pomorzu. W mojej okolicy jest pełno kibiców....ległej:( Wiśle kibicuje od jesieni 2002. Dlaczego? Piłką zainteresowałem się dzięki WC 2002. No i potem widziałem na Eurosporcie wyniki meczów pucharowych, no i Wisła wygrała z ogórkami, a Legia przegrała z Barcą. NO i stwierdziłem, ze są lepsi. Miałem racje:) Przy R22 nie bylem, a le kiedys będe.
Pozdro. |
Może nowy nie jestemj ale moglbym przestawic historie mojego zycia:) oczywiscie pol zartem pol serio.
Od lat ogladam skroty meczow na eurosporcie. I bardzo lubie sluchac je w angielskim komantarzu, szczegolnie Tim Caple. DO tego lubilem ogladac skroty w tvp w nocy. Szkoda ze zostaly zdjete od tych eliminiacji. Przy okazji chcialbym zapuytac nie wiecie gdzie mozna sciagnac takie skroty z eurosportu. Przeszukalem caly net i nigdzie nie moge znalezc. Oto i moja historia dla kogos kto nie wie o co chodzi ten nie zrozumie :) PS : szczegolnie lubie sluchac angielkich komentarzy w meczu polakow. :) ARTUR BORUK:) sorry nawalony jestem troche |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawostka
Witam, mam na imię Wojtek, mam 20 lat i kibicuje Wiśle oraz Barcelonie.
W ramach ciekawostki, jakby kogoś interesowało znalazłem stronę z dosyć ciekawym typerem piłkarskim, www.typerfan.pl do wygrania jest wylot na mecz premier league. |
Witam mam na imie Szymon. Jestem kibicem Wisły od 5 roku życia i to ja jestem właścicielem konta "haziklada" na youtube może kiedyś byliście na nim może nie. Konto na forum zrobiłem dłuży czas temu ale jakoś nigdy nie wchodziłem ale teraz zaczołem.
|
to żeś zaczął ;]
|
Cytat:
|
Witam.
Pasuje się przywitać. Konto mam od dawna, ale jakoś nigdy nie pisałem na forum, czasem komentarze pod artykułami. Jak mam na imię widać, skąd jestem widać (d13-podgórze). Mam 21 lat, pierwszy raz na Wiśle byłem 11 lat temu. Od tego czasu gonie regularnie ;)
|
Grzegorz..zamieszkały w Krakowie,na Wiśle od 2002 roku..miłośnik piwa marki Żubr spożywanego głównie z powodu pozostałego sentymentu do pewnej drużyny z Białegostoku oraz Jej kibiców.:)
|
Witam
Konrad mieszkam w Zamościu lat 20 kibicuję Wiśle od 7 lat :) kibicuję także:Hetman Zamość,Lechia Gdańsk,Śląsk Wrocław Manchester United.Hobby:sport,muzyka,komputery,ornitologia |
Co prawda jestem starym użytkownikiem, ale dawno nie pisałem, więc jeszcze raz chciałem sie przywitać.
Mam na imię Piotrek, jestem z Tarnowa, kibicuję Unii i Wiśle :) |
Siema mam na imię Krzysiek, pochodze z Myślenic, Wisełce kibicuje od dziecka ;)
|
Piotrek. Od 2 lat zarejestrowany, ale tylko czytający forum. na Wiśle od 17 sierpnia 1997 roku.
|
Rafał, na mecze chodzę od dwóch lat, ale mój pierwszy mecz na którym byłem przy Reymonta to Wisła - Widzew z bodaj października 2006 r. Zawsze chodzę na młyn :D
|
Łukasz, 20 lat, od pół roku zaglądałem na www.wislakrakow.com, ale dopiero niedawno się zarejestrowałem. Pochodzę z okolic Częstochowy, sentyment do Wisły przejawiałem od kiedy pamiętam. Pozdro ;)
|
Krzysiek, pochodzę z okolic Niska (podkarpackie), 23 lata, kibicuje Wiśle od małego, w Krakowie jestem od 9 miesiecy i z niecierpliwością czekam na mecz na nowym stadionie, Pozdrawiam wszystkich kibiców !
|
Siema :)
Jestem Sławek Jestem z okolic Tarnowa (nie jestem arabem :) ) mam 18 lat Kibicuje Wiśle od pieluch Na forum od wczoraj bo stare konto nie aktywne :( |
Witam. Jestem LOPEZ, od 1986 na R22, mimo 39 lat dalej kolelcjonuje szale
|
Grzesiek
Myślenice z dziada pradziada w rodzinie tylko Wisła!!! |
Witam.
Pozdrawiam. |
Siema, z tej strony montypajton, rocznik 1985, z okolic Częstochowy. Wisełce kibicuję od kilkunastu lat, od meczu na którym byłem, a który wtedy Wisła grała na wyjeździe w ówczesnej II lidze. (Chyba magia Białej Gwiazdy tak na mnie wtedy zadziałała) Dwa sezony później Wisła awansowała do Ekstraklasy, no a potem przyszedł Mr Bogusław;). Ale mam tę satysfakcję wewnętrzną, że zainteresowałem się Wisłą jeszcze przed "erą Cupiała" ;) Na forum zaglądam już od ponad roku, i w końcu postanowiłem założyć konto;) Pozdro!
|
Witam wszystkich,
jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam nadzieję że "zadomowię" się tutaj na dłużej :) |
Hej,
pochodzę z Bochni. Wisła jest w moim sercu od wielu lat, ale dopiero teraz postanowiłem dołączyć do społeczności tegoż forum. Pozdrawiam wszystkich. |
Witam pięknie wszystkich :)
Jestem Szymon z Krakowa i kibicuje Wisełce od '98 roku. Żadnym Barcelonom, Manchesterom ani tym bardziej Trabzonsporom nie kibicuje. "Tylko jeden klub kocham aż po grób..." POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WIŚLAKÓW |
Michał, pochodzę z Ustrzyk Dolnych (podkarpackie), 17 lat
|
czesc jestem Wiktor mam 17lat mieszkam w podgorzu kibicuje wszystkim krakowskim druzyna ale chyba najbardziej Wisle Krakow bede na meczu z ruchem chorzow
|
Cytat:
|
Witam jestem Marcin mam 23lata kibicuje Wiśle odkąd pamiętam mieszkam w okolicy Chrzanowa
|
Siemka! Łukasz na forum wbijam juz baaardzo długo.... Od teraz mam zamiar sie udzielać
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl