![]() |
Cytat:
|
Jako niepoprawny optymista mam nadzieje , ze juz za kilka godzin bede czytal wypowiedzi :
"Jak Feniks z popiolow!" ,oraz , ze gdybysmy od poczatku sezonu mieli taka forme spogladalibysmy z gory , z pierwszego miejsca na pozostalych . Nadzieja umiera ostatnia ! Wiecej wiary - przeciez to tylko dwie bramki. |
Cytat:
|
Cytat:
2) Na pewno się nie rozczarujesz. 3) Rozczarujesz się, piłkarzyki nie podejdą. 4) Rozczarujesz się, dla klubu zawsze to my będziemy ważniejsi niż wy. |
Cytat:
http://s11.postimage.org/52kmxqw5f/bez_tytu_u.png |
Cytat:
To,że na chwile sts zablokował zakład,może znaczyć tyle,że kurs zmieniali. Tak czy siak remis to maks co dziś zdziałamy. A jak faktycznie Ruch zacznie chuja grac i przechodzic obok meczu to gram live. :lol: |
Cytat:
ahahahahahahahahahahahahah |
113 Wisła Kraków Pol 0.3332 2.0000 1.4250 1.9000 9.3250 14.983
Chcecie, żeby znowu przez 5 lat wlekł się oszałamiający ranking 0.333? |
Nie będzie pełnego C - to jest pewne.
Co do reszty to pewnie i dostaną znowu baty. W końcu w tym sezonie nie takie zespoły jak Ruch wyjeżdżały z R22 z zwycięstwem. ;) |
Awans do finału, i mam nadzieje Bednarz i spólka zaczynaja działać na rynku transferowym, więc bez siania defetyzmu. Wiem, wiem "znając zycie i Cupiała", ale może wreszcie coś się zmieni w te jmaterii i na pierwszym zgrupowaniu przed nowym sezonie będzie z 15-17 zawodników gotowych do jako takiej gry.
|
myślisz, że w obecnej sytuacji można ugrac jakies punkty???
|
Cytat:
|
Ja tam pomimo wszystkiego złego co się wydarzyło podczas tego całego sezonu wierze dzisiaj w zwycięstwo i awans. Swoją nadzieję upatruję w tym, że nie będzie Grodzickiego i Zieńczuka w składzie '"niebieskich". Ruch jest bardzo zgrany, w obronie gra cały czas tym samym składem, a dziś przyjdzie im występować bez podstawowego środkowego obrońcy, więc może jakimś cudem strzelimy minimum 2 bramki nie tracąc przy tym żadnej. Dobrze też, że Zienia nie będzie, bo jego stałe fragmenty gry siały popłoch w naszej defensywie.
Oby było 2:0 dla nas i będzie OK :) |
Cytat:
Mówiłem to przed meczem ligowym, mówiłem i przed pucharowym mówię i teraz, na chwilę obecną nie jesteśmy lepszą drużyną od Ruchu, nie mamy lepszych piłkarzy, jesteśmy od nich słabsi, nasza jedyna szansa to stworzenie nowego zespołu od podstaw, tu się coś wypaliło, i już nie zapali. Dziś będzie remis 1:1. bo i Ci słabsi nie mogą przegrać w ciągu miesiąca 3 meczów z Ruchem. |
Coś czuję, że mogą być spore (jak na PP) emocje i ludzie, którzy zostali w domach będą żałować. Tak podpowiada serce, rozum obstawia 1-1.
|
Ok godziny temu (17:30) ~3,5 tys biletow sprzedanych. Caly czas ktos podchodzi, ale i tak wogole sie nie czeka. moze 6-7 tys przy dobrych lotach bedzie..
|
Idę na ten mecz w przekonaniu że dzisiaj wieczorem stanie się cud i przejdziemy ten Ruch.Co do ceny biletów na ten mecz to kogoś chyba porąbało gdzie trzeba mieć rozum żeby na PP ustalić takie ceny biletów biorąc jeszcze pod uwagę to co my teraz prezentujemy na boisku.
|
Biorąc pod uwagę przyjacielskie relacje właścicieli Wisły i Ruchu, to każdy wynik możliwy...
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12...__Zaczeli.html |
Czuje gładkie 2:0... dla Ruchu.
|
Cytat:
Coś nie zadziałało. Co - nie mam zielonego pojęcia. Choć akurat jeśli chodzi o Ilieva to wydaję mi się, że kolejni trenerzy robili mu krzywdę wystawiając go w pomocy. Może należałoby spróbować w ataku? Tak czy owak, każdy jest teraz mądry post factum, bo to takie proste. Poczekać co się zdarzy a potem pisać: "A nie mówiłem?" Wracając do tematu - wierzę w awans. |
w Orange Sport powiedzieli, że gramy dziś 3 obrońcami! :D
|
Jaki "Błąd" gra w Wiśle?
|
I co na razie sprawdza się 3-6-1:) Tak powinniśmy grać zawsze, powinniśmy być drugim Napoli
|
Im wcześniej piłkarzyki zrozumieją, że bez zapieprzania nic nie zdziałają tym lepiej dla nich i dla Wisły. Gwiazdorzy zasrani dzisiaj jak się już maksymalnie pali widać, że im się chce.
|
Czekaj, chłopaku, bój się Boga, Ty może nawet nie chcesz, ale biegasz faul. Mamy szczęście po pierwszych 45 minutach.
|
Mniej więcej wygląda to tak
Rzut karny ewidentny dla Wisły i dla Ruchu Pierwszy nieuznany gol dla Wisły, spierałbym się i to bardzo Wychodzi 2:1,a jest 1:0 wydaje mi się że sytuacja OK |
Widać po raz kolejny, jak słabymi i "niepewnymi" piłkarzami są Czekaj, Jirsak,Kirm, Palić. Czyli "młody, zdolny", ale i niezrównoważony Polak plus wynalazki poprzednich dyrektorów sportowych. Słoweniec znów olewa swoje obowiązki - wraca spacerkiem, .......i. Już tylko za to powinien zostać zmieniony.
Iliev tą ligę wyszkoleniem i możliwościami przerasta o kilka długości. Nie rozumiem, jak to możliwe, że ma tak blade statystyki w obecnym sezonie. |
Cytat:
|
Podsumowując pierwszą połowę powiem tak.
Wreszcie widzę walczącą Wisłę ale pod koniec połowy wydawało mi się, że już siedli. Co do nieuznanej bramki mam spore wątpliwości bo przy rzutach wolnych czy rożnych większość zawodników walczy o pozycję, więc dla mnie bramka prawidłowa. Karny dla nas ewidentny. No i ewidentny faul Czekaja na Janoszce w polu karnym, na nasze szczęście nie odgwizdany. Najsłabsze ogniwo w naszej drużynie to oczywiście Czekaj. Nie wiem dlaczego wszyscy piali z zachwytu nad nim, ale on jest po prostu słaby. Drugie słabe ogniwo - tradycyjnie Kirm. Niewidoczny, masa strat, beznadziejne dośrodkowania, zero dryblingu. Jestem bardzo zadowolony z Ilieva, który ciągnie tę grę do przodu. Ale niestety wydaję mi się, że skończy się tradycyjnym 1-0. |
no nareszcie :)
|
Czwarty karny z dupy w czwartym meczu z rzędu.
|
Cóż, jeśli się ma takich obrońców jak Czekaj, czy Palić, drużyna nie ma prawa nie tracić bramek i wygrywać.
Jak Probierz może wpuszczać Małeckiego za Ilieva? To tak jakby wstawić poloneza za renault i oczekiwać, że będzie się jechać szybciej... |
Czwarty karny kretyński. Po cholerę Dragon ciągnął go za koszulkę, ale w sumie to już karny mógł być za faul Czekaja
|
Bez kitu 2:0 idealna sytuacja wprowadzić 4 obrońce uspokoić grę, a my zaczynamy grać dzidę do przodu. Gramy jak w okręgówce zero taktyki wszystko na farcie...
|
Cytat:
Czekaj to jest sabotaz |
Cytat:
A Czekaj to jest dramat w dniu dzisiejszym PS. Dobra tym razem lepiej było biegać :D |
ktoś przed chwilą pisał coś o Małeckim. Teraz, to załatwił nam bramkę :)
|
Fart straszny. A wracając do Czekaja to nawet piłki normalnie kopnąć nie potrafi:/
Mamy dogryweczkę, poczekamy zobaczymy. A tak swoją drogą to karny dla Ruchu wyglądał równie śmiesznie jak ten niby faul Diaza przy "bramce" dla Nas. |
Pala Palic moze zj...c mecz no i Maly robi swoje
|
Mimo że na boisku był człowiek, który powinien więcej czasu spędzać u specjalisty od nóg - ortopedy (Czekaj), osobnik o inteligencji pantofelka (Paljic) i jeździec bez głowy (Kirm), to dzięki zaangażowaniu (po raz pierwszy od niepamiętnych czasów piłkarzom chciało się grać) udało się doprowadzić do dogrywki. Teraz tylko pozostaje czekać na kolejną bramkę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl