![]() |
Teraz nie czekam najbardziej na ceny, a na to czy w końcu będzie zniżka dla przedłużających ...
|
Karnety pewnie będą znowu na ostatnią chwilę.Pisałem do klubu, i odpisali mi że nie mają jeszcze żadnych informacji dotyczących karnetów.
|
Cytat:
Jeśli tylko chcesz kibicować wbijaj na młyn (ostatnio sektor G, być moze będzie powrót na "gwiazdę", tzn. C). Chęci wystarczą, zaraz wyłapiesz parę słów, wczujesz się w rytm bębna ;) Moze odpuść sobie jak na początek środek młyna, ale z boku jak najbardziej odnajdzie się nawet początkujacy. Ale z chęciami do dopingu. Jeśli natomiast bardziej liczy się dla Ciebie możliwość obejrzenia meczu - wydaj te 2-3 dyszki więcej i kup sobie bilet na E 22 / E 25 np. Siedzisz, widok naprawdę super... Także sam się musisz określić, każdy ma inne upodobania. |
Cytat:
|
Nie. Tam się stoi, dopinguje :) Przynajmniej na tym od strony młyna.
|
Orientuje się ktoś może kiedy ma ruszyć sprzedaż karnetów ? Ciekawi mnie czy dla przedłużających abonamenty będą jakieś profity, czy dalej klub będzie miał to wszystko w czterech literach ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
bylem dzis w strefie i bilety na skonto podobno najwczesniej 10 dni przed meczem
|
Sprzedaż karnetów może ruszyć już w środę. Możliwe, że jutro pojawi się komunikat. Jeszcze kilka informacji: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25391
|
Takie pytanie, czy będzie dostępny karnet całosezonowy, tak jak np. na Lechii? Czy w ogóle kiedyś takie były na Wiśle?
|
co ze sprzedażą internetową?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesli mam byc szczery dobra opcja z karnetem na cały sezon.Kupujesz raz i potem już masz spokój. |
Cytat:
No tak ale musisz wydać naraz minimum 400 zł. Chyba że dałoby się rozbić na raty, ale to sensu większego by nie miało ;) |
Powinni coś takiego zrobić. Stracić na tym na pewno nie stracą, a z pewnością znajdą się tacy, którzy skorzystają z tego typu oferty.
|
Cytat:
Z niecierpliwością czekam zatem na informacje z klubu. Pozdrawiam |
Nie wiecie, czy stadion jest otwarty dla zwiedzających i jeśli tak to w jakich godzinach?
Przed zakupem karnetu chciałbym sobie obczaić miejsca :) E: Dzięki wiślak 86! |
Ciekawe jak to będzie jeżeli ktoś obecnie jestem studentem, legitymację ma ważną np. do 30.09.2011r. i czy w takim układzie będzie mógł kupić karnet w cenie zniżkowej, a potem bez problemów wchodzić na mecze Wisły nawet po upływie terminu ważności legitymacji. Mam nadzieję że ludzie odpowiedzialni za to pomyśleli również o tej ewentualności, ponieważ z racji zdarzeń jakie ostatnio mają miejsce na polskich stadionach nie chciałbym żeby się okazało w październiku, że nie można uczęszczać na mecze Wisły z powodu braku legitymacji.
|
Cytat:
|
Mam dwa pytania
1.Czy karnet może kupić za mnie kolega, gdyż mnie nie ma wtedyw krk? 2.Jeżeli tak to czy musze mu dać legitymacje, czy wystarczy karta rowerowa, aby kupił mi zniżkowy karnet (jestem niepełnoletni) |
Cytat:
ad2. Przy kupowaniu Karnetu nie okazuje się Legitymacji tylko przed meczem, musisz mieć dokument potwierdzający możliwość zniżki (tak było na początku rundy wiosennej). |
Cytat:
2. Jeżeli przysługuje ci karnet ulgowy to kolega musi okazać twój dowód poświadczający ową ulgę np. legitymacja szkolna/studencka. |
Mam pytanie dla bywalców E w szczególności E23/24 czy na tych sektorach w praktyce zajmuje się te miejsca które widnieją na naszych biletach/karnetach?
|
Tak [10 znakow]
|
Cytat:
|
Jeśli mam legitymację która traci ważność w październiku to mogę teraz kupić karnet ulgowy?
|
Kupić pewnie i kupisz, jednak przed wejściem na stadion możesz być poproszony o pokazanie jakiegoś dokumentu który upoważnia cię do zniżki [legitymacji]. Więc to raczej nie przejdzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie interesuje nas czy później pan nie będzie studentem ważne aby w czasie zakupu legitymacja była ważna. więc przy wejściu ochroniarki mogą Cię co najwyżej w pędzel pocałować... |
Chyba źle zinterpretowałeś słowa. W czasie zakupu trzeba mieć legitymacje oraz w czasie kontroli również trzeba mieć ważną legitymacje a klubu faktycznie to nie obchodzi czy w czasie kontroli ją będziesz miał czy nie.
|
Ja mam pytanie odnośnie zakupów biletów online. Widziałem że Śląsk wprowadził takie coś, jak byłem w Sektorze Kibica to babka która tam pracuje powiedziała " Niedługo będzie wprowadzone". Ma ktoś jakieś info w tej sprawie? Czy będzie możliwość kupna już na te runde czy dopiero przy otwarciu wszystkich trybun?
|
Cytat:
Przepraszam, ale nie moglem się powstrzymać. Generalnie już chyba od meczu z Jaga ma być ''niedługo wprowadzone'' wiec trzeba czekać i śledzić newsy na oficjalnej. |
Kiedys było info - na ile prawdziwe to nie wiem - że sprzedaż online oraz inne zmiany (jak choćby możliwość korzystania z karty płatniczej (Boże mamy XXI w. !!!)) będa wprowadzone jak Wisła będzie operatorem stadionu i bedzie on oddany w całości.
[/irony on] Poczekamy zobaczymy - jeszcze tylko kilka lat. [/irony off] |
|
Mam nie odparte wrażenie że karnety mogły być nieco tańsze.
1. Otwarte 3 trybuny, nie 2 jak w poprzednim sezonie. 2. Brak topowych meczów na Reymonta 22. W sumie zapłacę całe 20 zł mniej ale mi obniżka... |
....a i znowu narzekanie. Człowieku to bardziej chodzi o symboliczne pokazanie, że klubowi zależy na przedłużających i cieszę się, że to wróciło bo to był ogromny minus w tamtej rundzie, że nie było zniżek dla przedłużających !
125 PLN za 9 meczy!! W takim standardzie. Taniusieńko. Nie wiem czy to jest dobra droga.. Ale OK, trzeba się cieszyć :) Poza tym weź sobie zsumuj ile zniżek da Ci karnet na Europejskie Puchary daj Boże.. Ceny naprawdę są niesamowicie niskie. Przystawmy do nas taką Legię, Amicę.. |
i teraz pytanie: gdy miałem karnet na G3 na jesień, to czy teraz będę miał zarezerwowane miejsce na C3 czy dalej na G3 ( bo był komunikat przed wiosną że posiadacze karnetów z G będą mieli możliwość przenisienia zarezerwowanego miejsca na C )
czy tylko to było aktualne w czasie trwania rundy wiosnennej? |
Ten sam problem co xKamci0x: na rundę wiosenną miałem karnet na G3 i czy w tej chwili do 22 lipca jestem pewien, że dostane miejsce na C3? Nic nie jest wspomniane o tym w wiadomości a jednak wolałbym być pewien.
|
karnety taniutkie... ale napewno jest to spowodowane tym, ze jest szansa na gre w grupach LM/LE... i na taki mecz z kimś z TOP to dopiero dowalą ceny :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl